Tisdag 12/2

Buongiorno Amici! Har precis kommit hem från en lunch med Hannah, ris och tandorikalkon! Är nog 5 månader sedan sist jag åt ris! Hade italienska lektion idag och vår prof, kom med kakor typicalmente bolognese! Så goda! Följde med Silvia till hennes tenta innan och väntad med henne i tio minuter innan jag var tvungen att gå till min lektion. Hon klarade tentan så efter min lektion tog jag och Hannah en kaffe och sedan kom Silvia och vi firade med spritz! Nu är det itne långt kvar tills Anki och Lisa (mina fastrar) kommer hit. De kommer lördag och på måndag har jag planerat att vi åker till Florens! Åh jag längtar.

Insåg igår att jag har nog bara tre veckor kvar av min vistelse.. Jag vill verkligen inte lämna, verkligen inte. Saknar alla i Sverige. Men jag har en fantastisk praktik att se fram emot.

Största notisen i dagens tidningar är självklart om Påven. Nu har satsningen på spel börjat och kandidaten som har högsta odds att bli Påven här i Italien är en mörkhyad man. Tänk att man spelar om sådana saker.. Många hoppas att han blir påve (vet inte hans namn) för det skulle då bli lite nystart för Katolska kyrkan. Lite grann som när Obama blev vald.
Snart är det dags för fäktning men det är så frukstanväsrt kallt ute så man vill egentligen inte lämna sitt rum.. Snön vräkte ju ner i går och runt om kring Bologna kom det upp mot en meter snö... Ni kan förstå att det var kaos.


A presto!
 
Jag och Hannah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0