Monday again

Nu skall jag springa ner till centralen, eller ja, springa till bussen som går till centralen, tar där pendeln till Lerum och landet, har lovat faster att hjälpa till snäll som man är :) skall bli mysigt. Sedan ikväll ha JK sin 20 års fest på Kontiki. Har förtillfället lite klädproblem haha.

Nu måste ja gverkligen kila!

Ciaociao!

Hurry

Har precis kommit hem från landet, skall ner till stan och träffa mitt alldeles egna MEOS, IT sedan blir det bio med AM och J ikväll, har super bråttom nu,

Catch u later!


Ciaiciao

,

Sjukt trevlig utgång igår, men otroligt lite folk för att vara lönehelg.. Hm? . Frukost på stan med mamma innan och nu iväg till landet. Behöver vila upp sig lite känns det som. Åh London på torsdag, längtar sjukt mkt !

Catch up later!

Ciaociao

But why?!

Haha okej etta är det sjukaste.Det gäller att passa sig när JvP inte har ngt att göra på jobbet för helt plötslig så kanske man får ett SMS om att hon  ordnat facebook till en. Jag som aldrig velat ha facebook fick ett sådant sms för några timmar sedan och nu sitter man här och fattar ingenting. GULLIGT!

Not..-

Vet att JvP vill att jag skall tacka henne men det blir när jag först kan ändra min email adress till min egen och inte hennes gamla och när jag fattar hur man gör!!

Ciaociao

Bättre glad och arbetslös?

Okej de senaste dagarna har det inte kunnat bloggats så mkt pga att man då hade ett jobb. Mycket har hänt och jag har hunnit umgås mkt med V, sushi, kaffe hos J på Tintin (hon jobbar där) och sedan vin på avenyn, även middag med CChez hann man med igår efter jobbet.

Men vadå hade ett jobb kanske ni undrar? Jo jag har för första gången i min egen världshistoria sagt upp mig. Jag vet att jag nämnde att i måndags att jobbet var kul men efter ett tag kände jag att detta inte alls var något för mig. Jag kunde inte stå bakom ett koncept där det gäller att sälja saker via telefon till kunder som inte ens har en chans att se på produkten eller hela avtalet. Jag kan helt enkelt inte ljuga för människor. Då känner jag att det är bättre att vara en tjej som är glad och arbetslös än att vara en tjej som varje dag har en klump i magen för att prestera på jobbet vilket är lika med att sälja så mkt som möjligt utan några hinder. Det tog mig alltså bara tre dagar att komma på detta. Det var inte människorna på jobbet, kollergorna och choacherna som gjorde att jag slutade, tvärtom det var de som gjorde att jag ett tag tänkte att jag ville ha kvar jobbet. De har vart och är sjukt trevliga människor och verkligen stöttande..

Men någonstans så tycker jag att man borde gå på magkänsla. Och även hur trevliga kollegor och choacher man en har så fanns det ett samvete inom mig som sa till.. Som jag nämnde tidigare så kan jag inte ljuga för människor och telefonförsäljning är i och för sig inte lögn men man säger inte hela sanningen eftersom man då inte kan sälja till kunden, för kunderna tacka då oftast NEJ.

Jag kan i ärlighetens namn känna att efter att ha sagt upp mig mår jag bättre, en klump från magen har lyfts från mig. Och visst är det bättre att man mår bra och är glad och kanske arbetslös än att man mår dåligt för det jobb man skall utföra. För även om ett jobb är viktigt och att det är enormt viktigt att man jobbar , så tycker jag att det är enormt viktigt att man mår bra av det man gör och att man kan stå bakom konceptet som företaget har till 110 %.

När jag för någon timma sedan gick hem från bussen efter att ha sagt upp mig gick jag förbi kyrkan som ligger på vägen hem till mig, och slängde ett öga på den lilla skylten som står utanför och berättar vad som händer under sommaren, ni vet ett sommarschema eller liknande. Det första jag läser då är att det är härligt att leva just nu, Och jag kan verkligen instämma. Det är härligt att leva nu. För när man mår bra så är livet perfekt enligt mig.

Nu idag så skall jag träffa T kvart över ett och sedan är det utgång med JvP, V och J.

Catch up later!

Ciaociao!

Lost something

Ibland kan en sådan där kuslig, ängslig känsla infinna sig hos mig. En känsla som på ngt sätt gör en tom. Man känner att man har allt man behöver. men likt förbannat fattas det någonting. Jag kan inte sätta fingret på det men det känns som om det är en bit av pusslet Gaby som faktiskt på något klantigt vis har tappats bort. Undra vilken bit..

Djupa tankar en tisdagkväll är aldrig fel. eller hur?

ciaociao!

Bad start

Nu har jag vaknat igen och satt mig för att äta lite jordgubbar. Finns det något bättre än svenska jordgubbar?
Innan när jag skulle sjukanmäla mig så svarade värsta bitchen, hon var så sjukt otrevlig så jag kommer ju vara rädd för henne och springa och gömma mig de resterande fem veckorna på jobbet.. Usch. Någon som kansk hade vaknat på fel sida tänkte jag - men nej, JE ringde när hon var på väg till jobbet (vi jobbar ju på samma men inte samma projket) och så berättade jag allt för henne men hon sa att denna personen, man skall inte nämna några namn, var alltid så här.
Fy..

Måste boka nageltid idag! Nu skall lösnaglarna bort. Nej skall fortsätta äta mina jordgubbar och lyssna på Ryan Cabrera. Skall göra några fler ansträgningar att få tag på mina kära vänner, haha kul att man blir dissad av sina närmaste :P

Ut i solen med er nu!

Ciaociao!


Again..

Är hemma och är sjuk idag. kroppen är helt död så det är nog bra att jag får lite sömn, trkigt att jag missar andra dagen på jobbet men det blir nya tag imorgon.
Hur mår ni idag?

Hörs senare nu skall jag bara sjukanmäla mig och krypa ner till sängs igen !

Ciaociao

Provocie ala first day

Första dagen på jobbet idag, och det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Det var till och med roligt även om man ättrade på folk men man fick sålt lite. Det bästa av allt var att man slapp provet. Thank God.
Nu är jag helt slut i huvudet, efter en lång dag. Sprang på den bästa killen, CB, på NK så vi passade på att luncha eftersom han också hade lunch. Sedan blev det tillbaka till jobbet, och nu, helt slut i huvudet sitter jag här. Man kan väl sammanfatta den första dagen som mkt kaffe, telefonsamtal,headset och nervositet. Herregud första samtalen var jag helt skakis men det gick som smort. Bästa kommentaren idag från en kund var att hon tyckte pocketböcker var så bra eftersom det inte gjorde ont om man tappade dem på näsan om man låg och läste i sängen och råkade somna. Haha många skratt blev det.

Nu skall man äta. har bara lyckats få i mig en smörgås och en banan idag, och sedan är det fotboll eller film som gäller

Matchen igår mellan Italien och Spanien var ju sjukt spännande, min blivande man spelade ju där med, Fernando Torres hihi men han är sjukt divig haha. Tippade innan EM började att Spanien skulle vinna allt så jag hoppas de vinner på Ryssland när de spelar nästa gång.  Glöm inte vart ni hörde det först, Spanien vinner mot Tyskland i finalen med 2-1
Vem tror ni vinner EM?

Nej nu kurrar magen mkt,

Ciaociao

Damn

Nu är jag så nervööööös så jag har ont i magen,. herregud vad har jag gett mig in på?

SKÄMT

ciaociao

Smällkaramell

Påminner inte klänningen som  Natalia Vodianova har som en skål med godis? Så himla fin och färgglad.

Makes me happy!


Friends

Sent inlägg idag I know. Regnar fortfarande ute, är det höst eller sommar?! Who knows?
Skall sätta mig och börja plugga inför provet  imorgon på jobbet, God jag är faktiskt nervös.. usch,
Mår fortfarnde inte alls bra, kanske sjuk anmäler mig imorgon men det känns lite dumt att göra det forsta dagen?

Måste sätta mig och plugga, åhh, orkar verkligen inte.

Jag har på senare tid märkt vem ens riktigt vänner verkligen är, och speciellt när vänner man inte sett på år och dagar hör av sig för de vill ses, betyder så himla mkt. Även om man inte har träffat dessa vänner på jätte länge så känns det som det var igår man träffade dem. Ens relation med dem ändras aldrig oavsett vad som händer.

Jag älskar mina vänner och mina vänner vet vilka de är. Utan dem är jag inget.

Okej djup inlägg men ibland är det så skönt att bara skriva av sig.!


catch up later!

Ciaociao!

Right now

Just nu i min ensamhet, haha jag är ju patetisk som tycker så mkt synd om mig själv men jag är ju faktiskt sjuk, iaf så lyssnas det på Ryan Cabrera sjukt bra röst!

http://www.youtube.com/watch?v=Ki_P4BhwI1I


 
Måste ringa J nu och berätta det sjukaste som gjorde mig jätte glad. sedan är det en utav mina favorit filmer som skall bli tittad på med såklart ännu mer thé eller om jag orkar göra en latte.. Hm absolut dagens I-landsproblem.

Mina inköp under malaga resan kommer förhoppningsvis upp här snart och en bild på det jätte fina armbandet som L gjort åt mig :)

Ciaociao!

malaga inlägg

SG har skrivit ihop världens roligaste inlägg om malaga, tyvärr är bilderna fördjävliga på mig men om ni vill läsa så finns länken här : http://susannagullberg.blogspot.com

Sjuk kul!

CIaociao!

:.:

Igår kväll blev det riktigt dåligt väder här hemma, och det verkar hålla i sig, blåser sjukt mkt, man kan nästan tro att det är höst. Förkylningen har inte alls blivit bättre, jag kanske har lite feber men jag mår så sjukt illa. Usch. Hade hoppats på att åka upp till Marstrand idag, men som det ser ut nu så blir det inget med det. Börjar jobbet på måndag med, telefonförsäljare på provoice haha. Måste se till att vara hyfsat frisk då med. Och det värsta är att alla nya skall göra ett prov på måndag med, G-r-e-a-t ! Jag som trodde att pluggnadet var över men nejdå.

Nu skall jag krypa upp i soffan med en kopp thé så man kanske kan bli lite friskare

 är de inte söta tillsammans?  Vill verkligen ha Eva Longorias klänning!

Ciaociao!

-

Åhh jag hatar att vara sjuk....

U go girl!

Oj jag glömde!

E har ju kommit med till OS, grattis gumman. Sjukt glad för din skull!

Kommer att gå jätte bra :D

Good Luck, and I´ll be watching u ;)


Ciaociao!



Still sick

Godmorgon allihopa. Hoppas ni mår bra, jag mår fortfarande inte alls bra, det stora skämtet har inte lagt sig.. sådan himla otur man har, att sommarens mest mysigaste dag skall man vara sjuk på, och det är till och med bra väder idag. S-K-Ä-M-T.  Jag skall försöka bli frisk så att jag kan åka ut till Marstrand imorgon.


Eftersom jag är sjuk idag så händer ingenting. Familjen har åkt till Dalarna så det blir att sitta hemma med katten. Haha så jävla tragiskt!!!

Aja, världen har ju inte gått under - nästan iaf.



Nu skall jag upp och koka thé, så halsen kanske mår lite bättre.

Catch up later !

Ciaociao

Det är ett stort skämt - alltihop

Det här är det värsta som hänt mig på länge. Det är midsommarafton imorgon och jag har 40 graders feber. Sådant stort skämt finns inte. Jag Cn och HS skulle ut till skärgården med ett glatt gäng människor. men nu kanske jag får tänka om och får kanske fira midsommarafton i soffan framför flera filmer eller  sovandes i sängen.. Damn it!

Ciaociao!

Utmaning från brosh

Okej min bror har skaffat blogg gothberg.webblogg.se och han har utmanat mig till att hans blogg skall bli bättre än min. Så nu gäller det alla, hjälp mig!

Måste ju visa lillebror vem som har bästa bloggen!


Ciaociao!


Haha



SG - Pedro eller robbie williams ? :P haha

Hemma

 Kom hem igår efter en sjukt underbar och rolig semester med gänget. Hela resan har varit så himla rolig och en hel del sjuka saker har också inträffat. Jag orkar inte berätta allt här och mkt som hänt kommer nog stanna inom gänget. Cause whats happen in Malaga stays in malaga !

Kommer lägga upp bilder när tjejerna skickar dem

 Har ni haft det bra här hemma? Hört att vädret inte vart bra. VI har iaf haft sol och eunt 28 grader varje dag. Lovely!

Orkade inte skriva igår när jag kom hem eftersom det var match. Jag tänker inte ens kommentera matchen eller spelarna. Jag undrar om de trodde att de var supportrar igår eftersom de bara tittade på bollen istället för att försöka spela. och Ryssland spelade riktigt bra.

Idag är det bara chillning som gäller och imorgon är det midsommar,hoppas verkligen det  blir bra väder.

Nu skall jag sätta på en film och koka te, har sjukt ont i halsen och är super förkyld


Ciaociao!


Adios!

Japp jag tror jag vet en person som tippade rätt i matchen igår. Hmm undra vem ;) Jo jag :D
Fattar inte hur hansson lyckades få in 2-0 målet men grymt var det!

Nej hinner inte sitta här med, en taxi väntar. Hoppas ni inte får allt för dåligt väder här hemma medan jag ger mig iväg till värmen med 6 underbara tjejer.

Adios Amigos

Updates om en vecka

ciaociao!


Heja Sverige

Nu skall man ut i blåsten, match på G.

Hörs imorgon !

Heja Sverige!!

ciaociao!

Tillbaka..

Tillbaka från stan. Och nu är det verkligen stressstressstress som gäller. Herregud, trodde stressen skulle försvinna efter att skolan slutat men icke sa nicke. Måste hinna packa, har inte ens börjat. vet inte ens hur många Kg man får ha med sig?! Omg!

Har kommit fram till att min andra bästa vän, förutom Ipoden, nämligen kudden skall få följa med imorgon !
Nu skall jag försöka få tag på IT om en jätte bra sak som hänt hihi är lite halvt chockad men jätt glad! :D

Nej nu får jag ta mig i kragen! Måste börja packa.. 

ciaociao!
 

.

Dagens bild!

LC med snygg outfit

Whos back?

Äntligen ett nytt inlägg! Updates har det varit riktigt dåligt med men det har hänt så mkt sedan en vecka sedan. Kan sammanfatta det med att veckan som gått har varit underbar. Studenten var fantastisk på fredgen åkte jag och AM till hennes land på orust. Det ar hjur mysigt som helst och vädret perfekt. En weekend till att vila upp sig på inför sommarens kommande äventyr. SP har flyttat till sthlm till sin älskling. och det är faktiskt riktigt tomt här utan henne även om det bara gått några dagar.

Nu efter studenten ser man hur alla drar åt olika håll och de som man var med 24 /7 kommer man inte längre träffas så mkt men vi håller kontakten tro mig gott folk! Shit nu börjar vi ju bli vuxna. Lite läskigt faktiskt

Söndags hann man med en spontan och rolig utgång med C innan hon åkte till Bryssel igår. Nästa gång hon kommer hem stannar hon föralltid :)

Idag bokas biljetter till London i början av Juli och sedan imorgon smäller det! M-A-L-A-G-A som vi har väntat och imorgon åker vi! Skall bli så rooooligt.!

Match ikväll med! Sverige - Grekland. tippar 2.-0 till sverige, Någon som tippar emot?

Nej, drar på mig solglasögonen nu och drar ner till stan, trots det dåliga vädret, Måste ordna lite saker till malaga som jag inte hann med igår!


Ciaociao!

Natten innan

Så nu är överraskningen strax färdig och jag skall få sova några timma iaf inför studentdagen imorgon. Herregud man börjar som sagt bli stor haha

Imorgon lär ni inte höra så mkt ifrån mig, har ju viktigare saker för mig då ;)

catch up on thursday

ciaociao!

SP

image242
Grattis gumman!!!!!

10.11

Godmorgon. Idag tar SP studenten från Hvitfeldska och det skall såklart firas! Grattis gumman! Dock blir det lite lugnare för mig eftersom det är min tur att fira studenten och de tolv åren i skolan. Helt sjukt!

Skall först till skolan och tömma mitt skåp som jag fortfarande inte har gjort och sedan möta upp C för att köpa blomma och present till SP. Förutom detta måste jag hinna med och köpa en vasttenpistol och hämta ut tunikan från ¨Mango. Stressstressstressstress. Tänk att man stressar så mkt fast man egentligen inte har någonting för sig..

Gud vad jag längtar tills imorgon, det kommer slå allt!
Måste hinna göra klassens överraskning idag också!

Ses sedan

ciaociao!

Vi är på gång vi är laddade vi är tända!

Vi är på gång
Vi är laddade, vi är tända
Vi är på gång
Den 4:e kan allting hända

Måndag, tisdag, onsdag
torsdag och fredag
Går klassen mest och väntar på att onsdagen skall komma
Sekunder springer, timmarna går långsamt
Jag tittar otåligt på klockan
Snart ska vi springa ut

Vi är på gång
Vi är laddade, vi är tända
Vi är på gång
Ikväll ska allting hända
Vi ska löpa linan
kasta loss
Det finns inget slut
Ingenting kan stoppa oss
Vi är på gång

Måndag, tisdag, onsdag
torsdag och fredag
Går jag runt och drömmer
Spanar i det blå

Studenten ligger lågt och väntar
man känner hur det kommer
Förväntningarna stiger
Klassen, nu springer vi snart ut!

Vi är på gång
Vi är laddade, vi är tända
Vi är på gång
Den 4:e ska allting hända
Vi ska löpa linan
kasta loss
Det finns inget slut
Ingenting kan stoppa oss
Vi är på gång
SPSP3B/SPSK3 nu gäller det!

Sista dagen med gänget

Jes när sista dagen med gänget innan studenten avslutad. Vi samlades, eller rättare sagt hela klassen utom jag samlades kl 1000 i slottskogen. Jag kom 40 minuter sent eftersom kaffet var obligatorisk frukost för mig plus att jag var tvungen att handla sprayfärg till lakanen.

Klassen spekulerades vad som skulle skrivas på lakanen och efter mycket velande så enades vi. Det återstår och se för er läsare vad vi skrev på onsdag när vi åker flaket. Jag fattar verkligen inte att vi tar studenten. Känner mig fortfarande som ett litet barn haha,

Nåja bilder säger mer än tusen ord.

      

Sedan avnjöts en god lunch haha eller snarare brakmåltid på hard rock

lite fler bilder.

     
  

Nu är det bara några timmar kvar tills studenten på onsdag. Jag vill varna alla på stan. Det kan hända att det förekommer vattenkrigvårt flak!

Ciaociao!

Pimp klassens flak

Jes flakpimpning på G i slottskogen sedan lunch på  Hard Rock med klassen!

Hörs sedan !

Ciaociao!

Kvällen i trädgården

Sitter i trädgården nu och dricker lite vin och umgås med C, sjukt mysigt!

Catch up tomorrow

ciaociao!

Matchdags

Nu drar snart för snacket igång inför matchen och jag skall krypa upp i soffan tillsammans med syster. Jag vet, man skall verkligen vara ute när det är fint väder, men man vill ju inte missa Sveriges sista match innan EM. har passat på att vara ute massa innan matchen. Har blivit balkongen med diverse mode magazine, pocketböcker och såklart min bästa vän Ipoden haha ;) 

idag skulle jag verkligen vilja ha en sådan här klänning. Älskar verkigen bilden! Eva Longoria är så sjukt vacker med!

image224

Ciaociao!

Match och värme

Så varmt och skönt ute! Finns det ngt bättre än sommar?

Glöm inte Sverige - Ukraina idag kl 15.45

Ciaociao!

RSS 2.0