All I want for christmas is you...

Efter en god födelsedagsmiddag för min bror så har jag nu kommit hem från Polen, och gjort mig hemmastad framför Wallander of course. Wallander, Beck och morden i midsommer. Love it.

Nej tröttheten tär allt mer på kroppen även om julstämmningen börjar infinna sig. På vägen hem i bilen från skavsta var det julmusik för fullt. Åh det är verkligen en speciell känsla kring jul.

Vad har ni önskat er i julklapp?

Glöm inte första avsnittet från årets julkalender imorgon. Jag skall titta


nej tillbaks till Wallander nu


ciaociao

Polish or polish? Whats the diffrent?

Polen polen polen - detta polen. Tågresan har påimint mig om Hogwarts expressen i Harry Potter, likaså tanten med kaffe vagnen. Visst kaffet var inte på bellezzaböna, inte heller var det hederligt svenskt nescafé men kaffe som kaffe, det var gratis och gratis vet vi ju alla att det smakar gott.

Flyget hit var också intressant, en märklig lukt spred sig över planet. Har känt igen den några tidiga morgonar i mitt liv. Men då som en bismak efter gårdagskvällens händelser. Lukten stavas V-O-D-K-A.

Polen är förövrigt ett ganska intressant land som ligger ca trettio år bakåt i tiden. Iallafall känns det som det. Nu sitter jag i idrottshallen efter en usel framgång. Även om spetsen är på plats är inte huvudet det. Vill inte förklara närmare. Det gick iaf för er som inte förstod det åt helvete... Alltid denna jävla otur. Vad fan hände med kämparglöden och vinnarskallen?

Tillbaka till hallen och Polen trettio år bakåt i tiden - hallen är klädd i grönt rött och gult. En intressant trio som för tankarna tillbaka till sjuttiotalet. Toaletterna och omklädningsrummen har jag nästan inte sett värre av. Även om man då har befunnit sig i länder med sämre standard än Polens.

Nej men även om Polen är lite tattigt om jag för uttrycka mig så, så finns det en annorlunda vilja här. Ett pokerface som inte avslöjas lika lätt som det svenskas. En vinnarinstinkt som skulle kunna lukta blod, eh förlåt jag menar guld, på flera mils avstånd.

Imorgon skall jag hem till mitt kära Sverige. Där finns det som jag behöver även om man i tanken längtar till varmare breddgrader. Nej på måndag är det nya tag för nu måste fanimig resultaten börja komma. Det frustrerar ngt så sjukt mkt att inte kunna prestera även om man känner att man fan kan vinna varenda jävla match. Nej fäktglöden och glödjen försvinner totalt. Ngn smart person kom på namnet formsvaka.

Nej kära läsare nu skall det snart klivas på ett polskt tåg med gratis kaffe. Tillbaka till Warzawa.

Andiamo

ciaociao

Eyecandy, friend or boyfriend?

Har funderat lite - egentligen borde jag väl packa, men är tvungen att få ur mig detta först.

Varför blir det svårt för tjejer - killar också för den delen, att ha vänner av motsatt kön, utan att frågor om att man är tillsammans kommer upp, eller daiting/otrohet "misstankar" skapas?

Hm. Kan tycka att det är skönt att umgås med killar emellanåt. Har växt upp med bara killar och de är mer rakare på sak. Relax and layback.

Why?


Blueblueblue satin..

Give me a blue chanel nailcolor.



ciaociao

Pokerface...

Hemma igen efter mysig kaffe/bakislunch med C och NF - nej jag var nog en av få som inte var ute igår, men folket i staden som ljust nu har nyansen grå, verkade ha haft en rolig kväll i mörkret. Ljuset och förhoppnignar har tänds för att framtiden blir ljus.

Träffade L, V, AM och J för att köpa present till ANs middag i helgen, som jag förövrigt inte kan gå på eftersom det bär av till La Pologne... Next week. Next week. Next week. Då skall jag sätta mina fötter i ett par heels för första gången på två veckor. Sätta på mig my gorgeous dress, ha milslång ögonfransar, och läpparna fuktade i ljusrosa glans. Nästa vecka skall det bli utgång för första gången på tre veckor.

Har ljust tagit ett skönt varmt bad, lyssnat på låtar med Mariah Carey - och försökt få bort denna jävla träningsvärk som jag har. Helt sjukt. Jag skall inte säga vad det ser ut som när jag går men jag kan säga att det gör sjukt ont. Italienskt benarbete.. Hm inte innan nästa tävling kan jag säga iaf.

Its time to put the pokerface on.




ciaociao

Speidi got married...

Visste ni förresten att Heidi och Spencer i the hills har gift sig? Heidi fick tydligen inte sitt sagobröllop i kyrka som hon ville. Nej de gifte sig på en strand i Mexico. Checka www.posh24.se för mer detaljer


ciaociao

but why?

Efter en jätte lat men mysig dag med CB framför the hills, och lunch som bestod utav pizza, var både han och jag tvugna att göra ngt vettigare - han skulle till banken, jag till träningen. Men en illamående attack var absolut inte det jag hade väntat mig när jag vid fem satte mina rosa gympaskor i hissen upp till träningen. Klart man skall vara lite chick när man skall träna!. Vad berodde illamående attacken på då? Jo att jag självklart har ätit pizza - pizzadeg innehåller smör och pizzan har ost på sig - i både ost och smör finns det mjölk, vilket jag inte tål. How great of me..

Så nu sitter jag här med illamående framför datorn och skall boka mina tågbiljetter till Nyköping/skavsta. Och för att åka till en liten stad, eller skall man säga by (!?) som Nyköping vill kära SJ kräva runt 900 kr för en enkelresa. Är de helt sjuka i huvudet? Vad hände med SJ och "åk grönare så att vi inte förstör miljön, det blir billigare för oss alla". Nej jag fattar ingenting. Skyller allt på lågkonjunkturen. Tur att man inte skall betala resan själv.

Nej nu skall jag i all stress också försöka få iväg inlägget. Jätte dålig update idag - men jag har vart busy, The hills...


Det jag har lärt mig av dagen - förutom att SJs priser är sjuka och att jag inte borde äta saker jag inte tål - är att när man tror att en människa skall reagera på ett sätt, alternativ negativt, kan den istället reagera omtänksamt och gulligt. Det hände mig idag. Mer om den historien en annan gång.

Later!

ciaociao

Special to AS



ciaociao

On ice...

Nu har jag ´kommit hem från träningen. Blev nästan tre timmar idag. Innan dess var det snabb kaffe med L och hennes vän emma på centro, sedan träffade jag V. Blev en kappa inhandlad från ZARA - så nu kan jag också få lite Gossip girl inspiration. Idag blev det iaf klart med boendet för nyår, och för er som inte vet blir det ett nytt år i malmö att skåla in.

Imorgon blir det en mysdag med CB. Skall titta på the hills hela dagen och sedan träning.

Det är sjukt vad det har blivit kallt i Göteborg. Bara på några dagar har både snö och minusgrader kommit. Men det är faktiskt mysigt. Skall försöka gå på jul på liseberg snart. - och åka skridskor. Det var flera år sedan som jag gjorde det.

jag kommer vara bambi

tomte..

egentligen vill man ju vara isprinsessa men med kudde på rumpan blir det mer en gigantisk bambi..

nej nu skall jag boka hotell

ciaociao


bilden tagen från aftonbladets bloggbilder.

Ciaociao

Efter en liten cat rescue nu på morgonen från ett träd där Stella hade klättrat upp i och kund inte komma ner - så har jag tagit ett varmt bad och nu sitter jag här. Har träffa L kl halv 2 på centro och sedan blev det en snabb lunch med sushi för sedan en till kaffe.. Har en del att catcha upp om vad som hänt och vad är inte bättre med vänner när ngt känns svårt?

Idag var det sedan dags för barnträning, egen träning och nu är man äntligen hemma. En lugn dag och ett tråkigt inlägg. Det snöade iaf i Göteborg idag.


Nej inget vettigt att skriva
 ciaociao

Simply the best...

Hem kommen från Kalmar - en historia som jag inte vill diskutera eftersom jag snubblade på mållinjen till mitt vackra SM guld. Men snö fanns det över mitt skåneland så det var super mysigt. Men det är lika tragiskt varje år  att vägverket inte är förberedda på oväder. Vanligtvis tar det mellan två och en halvtimma eller kanske tre timmar ner till skåne. Eftersom jag och mamma möttes av en kraftig snöstorm tog det fyra och en halv kanske upp till fem timmar. Så det var sjukt segt.

Annars är det alltid lika mysigt att träffa mormor och morfar. De är nog några utav de absolut bästa personerna som Gud har skapat. Iaf i mina ögon

Vad har ni haft för er i helgen?

På fredag åker jag till Polen för JVC och jag hoppas att resultatet blir som jag hoppas på.

Nu skall jag lyssna en gång till på min nya favorit - simply the best med tina turner.

Love that.

Ciaociao

Positive..

Hallu loves! Fortsätt gärna att skriva i kommentarsfältet vilka som läser dagligen.

Idag är fredag. Fredagfredagfredag. För många är det ledighet - en underbar känsla.. Några dagar att vila upp sig på innan jobbet eller skolan för den del - börjar en tidig måndagmorgon. Så för många är detta ledighet  - för mig?! Kaffe på centro med L, och en bilfärd till skåne för JSM imorgon i Kalmar. För mig är varje dag en underbar känsla. Att kunna vakna upp varje morgon oavsett om det är varmt eller kallt , sol eller regn ute. Varje dag är en ny dag och en ny möjlighet att kunna göra något fantastiskt med sitt liv. För glöm aldrig det - tänk alltid positivt. När det var som jobbigast för mig när mina föräldrar skiljde sig för några år sedan kom jag på att börja tänka positivt. Och ja - i varje situation sedan dess, oavsett positiv eller negativ har jag tänkt positivt. Det är konstigt att säga det men det är funkat! Allting har blivit mkt lättare och jag som person och individ har mått bättre. Man har vart en glad människa konstant - nästan.

Hoppas ni får en toppenhelg allihopa så kanske vi hörs under helgen

ciaociao


Please

Tänkte på en sak. Det hade vart kul att veta hur många som läser bloggen dagligen. Så jag ber alla som läser den dagligen eller regelbundet - att göra mig en liten tjänst. Lämna en liten kommentar när ni läser detta så får vi lite statistik på del hela

ciaociao
and
Thank u.

Unwritten....

Det blev nästan hela malaga gänget som slöt upp till kaffen idag, alla utan stackars SG som ambitiöst nog jobbar. Blev även några buitar sushi. Mys. Sedan var det jobb. Snygg-olof kom tyvärr inte idag, men en annan gorgeous tiittade förbi. Yummie.

Imorgon bär det av till Skåne för att sedan åka till Kalmar på lördagen och JSM. Vad hittar ni på i helgen?

Åh jag känner verkligen ett stort shoppingbegär nu, vet inte hur länge jag har väntat. Så när jag kom hem idag från jobbet var en HM presentcheck inte helt fel. Den skall upphandlas imorgon. Nej jag har faktiskt inget vettigt att skriva och därför är det bra att ha det oskrivet.

ciaociao

Godmorgon foks! ...

Godmorgon foks!

Idag blir det en mysdag med V AM och L. Sedan jobb. Jobbjobbjobb. ÅH ibland orkar man inte även fast det är kul. Men man har ju sina plikter nu när man är stor. Eller stor och stor - äldre haha.

Nej jag har ett litet stressmoment nu också. Hotell i Polen - inte bokat. När åker jag?! Nästa vecka of course. Är det ngn som har varit i Warzawa eller Leszno och kan rekomendera ett bra och centralt hotell?

Just nu? ingenting händer. Skall äta frukost med L. Sitter och lyssnar på lite musik. A new favourite. Here it goes. http://www.youtube.com/watch?v=TRZx1hh4Sik

Nej vidare till hotell-letandet.

Förresten var snygg Olof inne på jobbet igår. Hello Gorgeous.

Yummie.

Nej nu måste det bli fokusfokus.

ciaociao

celebs goes stockholm..

Lite rewind från stockholm. Pappa och jag tåg tåget kl 0942 från Göteborgs central för att komma upp till Stockholm runt halv ett tiden. Blev en snabbb runda på stan - 20 minuter (!?) - eftersom jag hade såklart hade glömt strumpbyxor och hårspray. Mötte upp pappa på Grand efter min snabba lilla shoppingrunda och när jag och pappa står lite utanför ser vi en limo och en mörkhyad liten man, tänkte inte mer på det mer än att det var en massa folk och säkerhetsvakter runt honom. Hm en amerikansk president trodde vi - men inte alls. Pelé var hans namn. Som ett litet barn blev jag igen och var absolut tvungen att ta autograf. Herregud man fyller 20 nästa år men beter sig som 9 haha. Väl inne på Grand och en jättegod lunch spottas även min barndomsidol Carola och Anders Berglund - ni vet han i Så skall det låta.

Efter lunchen hade jag exakt en timma på mig att göra mig iordning innan vi skulle möta upp lite folk som också skulle till Vasamuseét och KÖMS middag. Det blev sjukt stressigt kan jag säga. Men väl i långklänning och päls begav sig jag och pappa tillbaka till Grand för en fördrink med de andra sällskapen. Helt plötsligt ser jag en kille jag känner igen i en utav sofforna. Efter mkt funderande kom jag på det - Zlatan Zlatan Zlatan denna Zlatan. Visst var middagen senare på kvällen väldigt trevlig men jag hade inte tackat nej till att vara med på fotbollsgalan också. Och grattis förresten Zlatan, även om du såg schleten ut i soffan så var det ju tredje guldbollen gillt. Men du har min förståelse - träning och småbarnspappa kan säkert trötta ut en, men det är mkt roligare att titta på snygga fotbollskillar. Även om man egentligen tittar på fotbollen. haha.

Middag som sagt. Lång tid av tal och musik innan. Eftersom man vill vara artig var det inte tråkigt men varje tal kunde kortats ner med en kvart iaf. Sedan var det mat och då var klockan åtta så min mage kurrade rejält. Fick äran att sitta med en utav stipendiaterna - kapten David von Platen. Mkt trevlig kille. För er som undrar, jaa jag var yngst på tillställningen sedan kom Kaptenen med sina 29 år på nacken.  Kungaparet var som vanligt väldigt snygga och drottningens pälscape var to die for. Synd att inte Carl Philip var där..

Nej nu skall jag göra lite mer thé, jobbar idag trots sjukdom.. I helgen blir det förhoppningsvis tävling i Kalmar och nästa vecka bär det av till Polen. Sedan är tävlingssäsongen för hösten finito. Skall bli skönt med vila från tävlingar efter polen, för man märker verkligen vilket slitage på kroppen det är..

Andiamo.

ciaociao


So sick of...

Smärtan sprider sig i kroppen. Ont har jag, överallt. Nake, armar, ben skuldror, hals,lungor. Visst ett jobbigt träningspass har bidragit till det men framför allt en inte alls välkommnade förkylning.. Jag hatar och vara förkyld. HATAR.

Därför blir det ett kort inlägg idag. Två rader. Orkar inte mer. Så jag berättar mer imorgon om  Stockholm. Det var sjukt kul iaf. Och Celebs where spotted..




More..


ciaociao

Waiting hours...

Nu är klockan snart nio och pappa skall hämta mig, kl 942 går tåget till Stockholm och middagen ikväll. Trés chic. Skall bli jättekul, men ibland hatar jag bara att vänta.

Hörs kanske senare annars imorgon lunch, berättar mer då.

Åter till väntan...




ciaociao

Ring ring..



talking with L ..

Ciaociao

The winner takes it all..

And the winner is....

Jag såklart!

Jag håller vad jag lovar haha. Men det blev jämnt. Men spännande skall det vara. Avgjorde med en strike och en spare. Thats it!

Nu är det packning till Stockholm 0942 sitter jag på ett tåg

hörs later.. kanske

ciaociao


Suprise..

Ingen BC på SATS  idag med L. Mamma hade istället en överraskning.. Bowling. Ha! Nu jävlar la famila. Jag är den personen som tror att " äh det kan ju inte vara så svårt att kasta ett klot mot några träpinnar" - men det är faktiskt svårt! Men idag skall jag vinna. Jag är TTT - taggad till tusen

The winner takes it all!


ciaociao !

Sunday morning..

Åh julmyset igår på Dahls var sååå mysigt. Pepparkakshustävling, apelsiner med röda band och nejlikor, pepparkakor med kristyr och massa god smörgåstårta, kaffedrinkar och glögg så klart. Nej jag skall nog snart invitera min kära vänner hem till mig för pepparkakshus dekoration. Hur kul som helst,.

Magen och nedre delen av ryggen idag gör ont - det kan bero på SATS core passet haha. Body Combat kl 16 idag med L iaf, får se om J och AM sluter upp. Annars är det bara att packa för Stockholm. Skall träffa pappa med. Han måste ha med långklänningen.

Annars är det bara att ta det lugnt idag. Frukost right now och frågan är tidning eller film?

Ciaociao

Later!
 


Im not stupid...

Efter massa gott kaffe med L, en "filmkväll" med CB som slutade med en riktig vinkväll - super mysigt - har jag nu precis kommit hem från gymmet. Blev ett litet lättare pass om ni fattar vad jag menar.. Men SATScore var det bästa ever!

Inom fäktningen tränas inte rygg och mage så som man kanske tror, så jag har märkt på senare tid att min rygg verkligen behöver tränas speciellt när jag svankar mkt. Så passet idag var verkligen great och en halvtimma var perfect! Nu blir det mkt core i veckorna. I goes superwoman. Imorgon blir dt Body Combat och kondition.

Helgen blir lugn förövrigt - det är så skönt att inte göra någonting. Bara ta det lugnt och relaxa. I love it.

Har verkligen märkt hur snabbt man tappar verklighetsuppfattningar om saker som händer ute i världen när man inte håller sig update. Efter studenten så har jag knappt öppnat en tidning om den inte handlat om mode eller liknande. Under ens skolår var man tvungen att hålla sig update kring vad som händer i världen eftersom det senare skulle diskuteras på lektionerna. Men nu det senaste.. Jag hade bra betyg och jag är smart - finns inget bättre än att lära sig från andra människor eller öppna en bok och bara suga in all fakta. Men som sagt det senaste har jag vart helt lost. Jag känner mig som en dum unge som inte fattar någonting. Vadå har Ryssland och USA verkligen haft presidentval? Vadå lågkonjunktur, har vi i Sverige det nu?!. Okej så illa är det inte - men jag har helt enkelt inte satt mig in i vad som händer i världen. Så från om med nu skall det läsas tidningar. Alla tidningar. Jag skall gå från att känna mig blåst till att bli jätte allmänbildad. Nu skall alla ord bara printas in i min skalle och faktan skall bara spruta likt en champagne flaskas bubblor från tidningen in i mitt huvud. Nu jävlar..


Personalfest kl 1800, jag stannar en stund iaf, skall bli trevligt men jag känner att john blund står och rycker i nödlampan och håller upp en skylt med texten "SÖMN" på. Sounds great


ciaociao



I wish..

Att jag kunde vara superbra på att ta snygga kort.. En kamera blir det överst på önskelistan i år.

Snälla tomten..




ciaociao!

My life..

Back home again. Bordeinte doktorer ha koll på dopingpreparat? Eller iaf ha tillgång till en lista med de klassade preparaten på? Vid min lite tveksamma fråga om astmamedicinena han skulle skriva ut var dopingklassade, svarade mig han med en stressad ton, att han inte visste men att jag skulle kolla upp det själv, han ville inte ha det på hans samvete om det nu var så att det var doping. Deal?

Eh okej deal monsiuer doctor.

Tur att man har en mamma vars pojkvän är läkare. En sjuk jävla tur. Vem vet jag kanske kommer tillbaka doktorn och kräver nya mediciner, jag vet ju vart ditt rum på vårdcentralen är.

Nej nu i min ensamhet innan jag skall städa blev det chicken nudles från mingeling och te.. bra kombination.. Måste rensa lite på rummet nu.

Kaffe med L kl 2, träning efter det och sedan filmkväll med CB, SATC lets go

I love my life

ciaociao


friday.. at the dr

Åh varförvarförvarför varför?! Varenda år samma sak, man vet att man blir sjuk i november, kanske lite tidigare i oktober. Helvetets förkylningen håller i sig till februari/mars sedan om man inte åker på en vårförkylning så blir man frisk. Varför har jag inte lärt mig ngt utav detta ¨på mina nitton år i livet? Nu nästa år skall jag vara förberedd hela mitt hus skall vara fullproppat med C-vitamin och allt där till, mjukis kläder, bunkra upp med massa bra  SATC och desp houswife, sedan självklart massa te och nässpray (även fast jag inte behöver nässprayen nu).

Vart jag vill komma med detta är att jag skall till doktorn kl 11. Fick en akuttid så det var ju finemang. HAr som ni kanske vet känt mig yr och dosig i flera dagar, ögonlocket har vart så tunga att jag har kunnat smälla ihop dem stående, ögonen gjiort ont liksom hela kroppen.. så nu blir det av till farbror doktorn. Om jag mår bättre skall jag försöka mig på ett lättare träningspass - jag får ju abstinens annars!

Nej man märker att kroppen inte är helt 100 nu.. Jobbet igår- hm,. jag kan säga att jag har haft bättre dagar i mitt liv..
Eftersom jag har mått så här - inte haft ork till någonting - så är det också anledningen till en fruktansvärd dålig uppdatering av bloggen..

Js middag var iaf supermysig, de andra stack sedan ut till Nivå men jag och AM valde att bege oss hemmåt i regnet eftersom båda kände av en liten förkylning/eller något värre, som hånlog i kroppen på oss.


Idag är det bara en sådan regnig dag som man bara vill kura upp i soffan med massa te och filmer. kanske efter doktorn. Skall träffa L sedan för en kaffe på Sweet coffee bar.

Annars händer inte så mkt. kanske en träning eller två, kanske en filmkväll med CB ikväll - om han ringer, han liksom alla andra tredje ringare har tydligen väldigt mkt nu så vi får se.

Personalfest imorgon med på Dahls Bakeshop - tjejerna vill tydligen dra med mig ut men om jag mår så här är det no possiblé.

 PÅ måndag bär  det iaf upp till Stockholm igen, frackmiddag med pappa på KÖMS - kungliga örlogsmannasällskapet. Skall bli kul.

Nej man kanske skall tänka på sin vän magen och göra lite frukost..

hörs sedan, right?

ciaociao


With my kitten...



Om den hade vart röd eller svart kunde det ha varit tiger eller stella

ciaociao

still sick...

Huvudet snurrar fortfarande, och kroppen är verkligen inte på topp,. det är knappt att jag vet vad jag skriver. Nu skall jag sova lite, men det blir ingen träning idag..


over and out.

ciaociao

Over and out

Godmorgon bloggen. Vaknade idag att jag var helt yr i huvudet, kanske en förkylning på G..
Idag blir det till banken för att byta ut mitt kort. sedan träning och Js middag.

Gårdagen på MUF var jätte intressant. kul att se alla igen, var verkligen år och dagar sedan jag var där. Föreläsaren var Susanne Haby, Moderat som kandiderar till Europaparlamentet nu till våren. För ni har väl inte missat att valet till Europaparlamentet är till våren?!

Och det slog mig faktiskt igår när jag satt där och lyssnade - jag får ju rösta!  Skall jag rösta? Självklart. Jag tycker det är ens plikt som medborgare att rösta. Röstningen är till för att vi medborgare skall få en chans att bestämma och påvekar. Många tycker inte att de kan påverka så de röstar därför inte - men jag tycker då inte att man kan klaga på vad politikerna gör. Politikerna sitter på makten för att vi har valt dem till att styra och påverka vårt land och de gör det för vårt bästa även om man kanske inte delar samma politiska åsikter - Därför i slutändan vill alla kuna leva i ett Sverige som det fungerar att leva i. När sossarna satt på makten så delade jag inte mycket utav deras åsikter, men de kom ju med förslag och ändringar som de trodde var bäst för Sverige. Nu när alliansen sitter på makten så kommer de med sina förslag - vilket jag delar mycket mer. Allt för att Sverige skall bli bättre. Så om du känner att du är en person som har mycket att säga till om och tycker att politik är roligt engagera dig då istället för att klaga. För om du klagar och inte röstar så kan du inte påverka. Jag menar på att om man inte röstar skall man inte klaga eftersom man inte gjort sin plikt som medborgare att kunna påverka.

Glöm därför inte Europaparlamentsvalet i juni 2009.

over and out

catch up later

ciaociao

Mission completed

Js middag imorgon. Sista på presenten fixades idag. Jag och AM avslutade den återstående halvan. Mission completed. Theme? Party of course. Sedan blev det två kaffe med CB. Nu skall jag träna. Skall på MUF talarkväll ikväll på kansliet, muf göteborgs "högkvarter", det skall handla om EU så det skall bli jätte intressant. Har inte vart där på säkert över ett och ett halv år så det skall bli kul att se alla, jag och C går dit, kommer att träffa CB och annat trevligt folk.

vad gör ni idag i regnet?

Jag har funderat lite, många tycker det är sexigt med pappor när de är gulliga mot sina barn. Men varför kopplar många ihop manliga dagisfröknar och pedofiler? Såg massa manliga dagsifröknar idag, och det är pretty hot när de tar hand om barnen. Och det är duktiga med! Mer manliga dagisfröknar åt folket.


on my way..




ciaociao

Broken arm..

Den stackars pojke full av smärta skriker. Sekunder innan så var allt normalt. Allt är panik, han skriker, människor skriker - jag tittar bort, Inte för att jag inte vill se man just för att jag inte vill se det som hänt. Vart är tränare, läkare någon som kan ngt om sjukvård? Armen ligger som ett Mcdonalds M, fraktur på båda benen i armen, Pojken skriker efter mamma och lider något fruktansvärt. Min sallad vänder sig i magen. Ju mer han skriker desto mer känner jag hans smärta. Vart fan är ambulansen? Kommer inte fram på SOS. Efter att han har legat där en halvtimma kommer de. Allt lugnar ner sig det kommer att bli bra. Pojken åker till sjukhus. Barnen på träningen samlas. Dämpande av ångest, funderingar och frågor får besvaras. Ingen vanlig träning detta. Efter att frågor ställs huller om buller klarar jag det inte mer. Magen är som en bergochdalbana. Känner fortfarande pojkens smärta från den brutna armen.

Träningen måste fortsätta som vanligt efter att pojken åkt iväg, och det gör den. Från drama till verklighet.

Första gången jag såg en bruten arm och förhoppningsvis den sista.

Fy fan.





ciaociao


Missing my Sthlm

I just love Stockholm


Miss it..



Back..

Efter några jätte mysiga dagar i Stockholm med allt från tjejkväll, myskväll, shopping och inom hus picknick så är jag ´nu hemma. Efter allt resande som har varit för mig den senaste månaden märker man att kroppen börjar bli schleten. Ingen rast ingen ro.

Idag skall jag möta upp V för en kaffe snart. Innan dess kanske man skall träna lite. Barnträning och vanlig träning ikväll. Cant Wait!

vad gör ni i regnet?

ciaociao

SATC reunion..

Och till alla drömmare. innan ni skall sova. Dröm om sex and the city - för det kommer en film två!

Godnatt och ciaociao


Dont stop believing.

Det är inte alltid lätt att vara skilsmässo barn. Tro mig för jag vet. Jag är ett själv. Även om hoppet alltid kommer att finnas för att det skall vara mamma och pappa och vi fyra syskon kommer det inte att vara så. Iallafall inte som en ända stor familj. Jag kommer istället ha två stycken hus, två katter, två gräsmattor, två brevlådor, en "extra mamma och en "extra" pappa - även om jag inte gillar att säga det som så. Jag kommer alltid ha två olika hem att välja mellan i två olika mysiga områden, fira två jular , två födelsedagar och kommer att ha en mängd olika grannar och en massa olika bussar att välja på när man skall in till stan.

Så det kanske inte låterså dumt att vara skilsmässobarn på några plan, men det är inte lätt - inte när man vill att det skall just vara mamma och pappa tillsammans, man vill se dem växa sig gamla tillsammans, se dem älska varandra och hålla de löftena som de en gång i tiden gav till varandra i tron om att de skulle bli de. Man vill att ens barn skall få fira jul med mormor och morfar, inte en dagen mormor och XXX och andra dagen morfar och ZZZ.

En skilsmässa går inte att beskriva, bara att uppleva, det ända man egentligen kan säga är att det är två personer som inte tillsammans längre är lyckliga utan måste gå skilda vägar.  För en skilsmässa ser aldrig likadan ut. den är olika från fall till fall, familj till familj. Jag ser hellre att personer som inte i varandras sällskap är lycklig längre - hur mycket de än önskar - går skilda vägar, för att stanna i ett äktenskap för barnens skull tär inte bara på dem själva utan även barnen. För vem vill äta middag när en av föräldrarna är ledsna? Vem vill se att mamma och pappa inte längre pratar med varandra, inte ens säger godmorgon? Vem vill att ens föräldrar skall vara olycklig?

Som skilsmässo barn så kommer man till olika stadier som inte är lätta-
stadie ett är när mamma och pappa berättar om att gå skilda vägar
stadie två - när man inser att man inte långre kommer ha ett hem utan faktiskt två
stadie tre - när mamma eller pappa träffar en ny...

Av egen erfarenhet, kan jag säga till dig som är skilsmässo barn, håller på att bli ett eller kankse nyligen blivit ett - det är inte lätt men sluta aldrig att tro på att det kommer bli bra. Även om mamma och pappa inte längre kommer vara lyckliga tillsammans så kommer det en dag då de båda är lyckliga - men på varsit håll. Sluta heller aldrig tro på dig själv och tvivla aldrig på dig! Tro ALDRIG att skilsmässan var ditt fel, för det är det INTE!
Mamma och pappa kommer att älska dig precis lika mkt som när du föddes tills idag och tills den dagen då du inte längre finns mer - och till och med då kommer de älska dig. För deras kärlek till dig kommer aldrig att dö ut.

Men den dagen då de träffar en ny kommer inte att vara lätt. Det kommer kännas jobbigt, svårt, konstigt och förvirrande samtidigt som det är spännande.
Men mina tips är :
* Låt inte din förälders nya partner gå dig in på djupet. för du vet aldrig om denna kanske stannar två månader eller 20 år. Den dag du märker att din förälders kärlek till din nya partern är så stark - det är den dagen du kan öppna upp dig.
* Var inte arg på din förälders nya, det är inte hans/hennes fel, var istället trevlig. Men du behöver inte känna en plilkt till att vara social
* Var glad för dina föräldrar att de hittat någon de tycker om, men du behöver inte känna en plikt till att tycka om personen. Ingen kan tvinga dig till att tycka om någon, inte ens dina föräldrar - det är bara du som kan bestämma det




Och till sist innan jag önskar alla godnatt. Jag förstår ilskan och frustrationen. Jag förstå sorgen och saknaden. Men allt blir bra, även om det känns som ett helvete. Sluta aldrig se det positiva i det negativa - det blir lättare att leva då

Och sluta aldrig tro på dig själv!



Godnatt och ciaociao - imorgon är jag i Stockholm.


Getting old?..

Tidig lunch med J, V, L och AM idag. Måste skynda mig, skall träffa dem om en halvtimma.. Imorgon flyger jag och C upp till Sthlm för att hälsa på SZ,JE och SP. Sjukt skoj!


Btw. Igår blev jag kallad för tant på jobbet... Pensionen kanske närmar sig, jag som hade blivit kvitt min åldersnoja.. damn it

Catch up later!

Ciaociao

Trés chic...

Nu när hösten närmar sig är det alltid lika kul med updates, så väl som garderobe, smycken, resor, blogg. jaa allt möjligt.

Är ni som jag lika smyckesälskande varelser?

Kolla in Ls och Jasmines UF företag. de gör de sötaste armbanden och det går att beställa via bloggen. Jag har självklart ett och snart skall de införskaffas ett till! http://anasimpf.blogg.se/

Trés chic.

     


Ett med kors vill jag ha iaf. Perfect.


ciaociao

Starving...

Nu kurrar magen så det skall bli gott med pasta.. måste äta innan jobbet. Skall ringa L sedan. Vad skall man ha till pastan?

Hmm...


Ciaociao

Written in the history...

Nu är en ny historia skriven. En förändring genomförd. Allt det gågna under fyra år skrivs i historireböcker och det nya är det man blickar framåt. USA genomgår en förändring mot det bättre. Med Obama i spetsen. Det kommer bli ljusare tider förhoppningsvis. Congrats Obama. ´Dels för att han blir den första mörkhyade presidenten i USA, vilket visar på att fördomar inte längre är lika stora som för. Det är inte längesedan som ljusa och mörka inte åkte samma bussar eller fick vara i samma parker. Och nu är han president. Det "perfekta" landet USA, visar stort att de har mognat. Men också för att USA i dagsläget behöver förändringar. De behöver en politik som inte bara ser till USAs bästa utan även till världens. Jag håller inte med Obama helt när det kommer till den ekonomiska biten. Frihandel och konkurrens är det som kan utveckla världen samt att det bidrar till fler jobb. Men även om jag och Obama inte delar samma åsikter vad gäller ekonomi så ser framtiden för USA väldigt ljus ut.

Jag kan bara le och vara glad. Det här kommer bli bra. Och Obama komma göra detta till guld.



ciaociao

From Gothenburg...

efter några hektiska dagar, med ingen update från min sida så är man äntligen hemma från  Amsterdam. Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga. Amsterdam var en väldigt mysig stad, men när marijuana chocklad kakor säljs i livsmedelsaffärer, vart du än vänder huvudet finns porrshopar eller nakna tjejer som åmar sig, det ligger en konstig doft över staden som gör att man känner sig hemmastad men ändå konstig, kanske en inbillning men trött blev man iaf. Cycklister korsar gator och vägar utan någon respekt och båthusen guppar på vattnet. Folket går visserligen inte runt i träskor och delar ut tulpaner till glada människor. Men lite åt det hållet. För tulpaner och träskor är precis lika vanligt med nakna tjejer i fönstren. För även om man vet att det är dessa ting som Amsterdam och Holland är känt för så var det en obehaglig känsla. Man trodde först att det var en inbillning, men när fönster efter fönster, tjej efter tjej visade sig. Då var inbillningen ett faktum. Till och med killarna verkade rädda, eller inte rädda men lite äcklade när vi spatserade längs gator och gränder.

Själva tävlingen i sig gick inte bra alls så vi hoppar därmed snabbt över till resans del två. Hemresan

En efterlängtad Starbucks latte blev snabbt två när vi märkte att planet hade blivit försenat en timma. Sedan blev en timma också ganska snabbt två ,tre och fyra timmar försenat. Så vad gör man på en sjukt stor flygplats när planets avgångstid hela tiden blir framskjutet med en kvart i taget.. som senare blir ungefär fyra timmar? Man väntar.. För att springa från ena änden av flygplatsen till den andra för att sedan springa tillbaka för att hinna med flyget var det inte tal om. Det skulle tagit oss 40 minuter att bara gå fram och tillbaka från shops till gate. Nej, man väntar helt enkelt. Sjukt segt...

Till en början var det skönt att planet blev försenat för då såg jag ljuset av att behöva sitt några timmar på Sthlm central och vänta på mitt tåg till Gbg. Men när timmar rullar på ändras heller inte avgångstiden för tåget från sthlm till gbg. Så att fyra timmars väntan som jag egentligen skulle ha haft började sina iväg och helt plötsligt hade jag ganska tajt om tid. Men arlanda express och att få bagaget snabbt, räddade mig. Jag fick tillbringa min resa hem till göteborg med att prata med en lite söt gubbe. Antagligen professor. Och min Ipod räddade mig självklart med. Och inte att glömma min tredje stora latte för dagen. Mitt kaffe intag denna dagen låg nog närmare två liter. Men är man stressad så är man..

Nu skall jag äta frukosten från Dahls bakeshop. SKall dit och jobba senare i eftermiddag.

Hoppas ni har det bra

ciaociao

RSS 2.0