Inte mkt bättre

Nej dagen blev inte mycket bättre, en otroligt lång håltimma, ungefär tre och en halv timma, men en ganska mysig sådan då jag IS oc h ME satt ute i solen och väntade på att vår geografilektion skulle börja. Sedan efter skolan var det espresso house som gällde för införskaffandet av mat. Köpte med mig en smörgås och sedan den självklara latten. Tog en promenad till fäktklubben för att träna de små knoddarna idag. Efter det blev det egen träning och där lyckades jag bryta ett vapen, sedan när pappa hämtade mig råkade jag förstöra en lucka på den nya bilen. Ooooops!
Nej jag tror det blir sängdags snart så att ingen mer går sönder. Tänk om datorn blir överhettad eller någiot.. Dessutom är jag sjukt trött.. hm

Det ända som har varit bra med dagen är att det har varit sol, äntligen! Våren är på ingång. Det är denna period på hela året som jag verkligen älskar mest! Man blir så glad.

Nu är det slut på dagdrömmandet och studs ner i sängen.

Sov så gott

ciaociao!

INFORMATION!? någon?

Idag vaknade Gabrielle mycket trött och hade mycket väl kunnat sova 52 timmar till men nej, för Gabrielle hade ett möte med SYON. Så där träskar hon iväg en solig (nästan)vårdag och tänker att även fast hon är sjukt trött så är livet ganska bra ändå. När Gabrielle kommer till skolan går hon direkt till skolans café för frukost eftersom hon i vanlig ordning inte hunnit äta, trots att hon gick upp en halvtimma tidigare. Efter en kvarts frukost beger hon sig upp till SYONs arbetsrum på  Hulebäcks expedition och ser en liten gul postit lapp. "Sofie är sjuk idag".
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kunde de inte förvarnat eller något innan, nu sitter jag har i skolan med mitt nästan halvkalla te, och bara är jätte arg för att jag inte fick ha mitt möte men framför allt så hade jag en tänke på att hoppa över det i morse, men en god människa som man är pallrade jag mig iväg ändå trots min otroliga trötthet.

Har expedtionen aldrig hört ordet, INFORMATION!?.

Hopp. så nu skall jag sitta här till klockan elva, skriva på en inlämning i religion B som vi har tils imorgon. Trevligt... NOT!

Det är väl lika bra att börja. tacka gud för att Ipoden fungerar iaf.

Ett mer uppmuntrare och glader inlägg kommer nog (förhoppningsvis) senare idag.

Ciaociao!

Never good enough

Japp dagen har varit lång men bra. Dagen började med sovmorgon, kaffe på espresso house och sedan en mys svensklektion med film. Skolan rullade på och med mig ut till bussen var det ett MVG religion som slutbetyg som fick följa med. Sedan fika med en släkting på SoHo (idag igen :P) grymt god sallad och gott te. Sedan bar det av till träningen och nu sitter jag här med katten och en kopp te.

Ibland blir jag väldigt arg på personer som först säger att de har saknat en och sedan inte hör av sig. Speciellt om denna personen en gång i tiden skickade 30 sms på 8 timmar. Vad händer? Varför är man så kort, dryg och otrevlig. Vill han spela svår? Ifall han vill det kan han glömma mig. Har man gett en person en andra chans är det bäst för denna att den tar den. Jag kan gå vidare i mitt liv men frågan är om han kommer att kunna gå vidare. I vilket fall som helst tycker jag att det är sjukt otrevligt och oförskämt. Jag har andra saker att lägga min tid på en på denna.

Åhh blir så arg.

För att pigga upp mig själv lägger jag upp mina favorit plagg  från Diors höst och vinter visning 2008/2009

           


ciaociao!

Ny blogg!

Vill bara uppmärksamma alla er som bor i Onsala, ni kommer inte längre att sitta säkert. Enligt säkra källor finns nu en gossip blogg, så gör inget dumt för då kommer alla få reda på det. Personen som skriver är inte den som skippar saker som smaskigt skavller.

Så watch out!

http://gossiponsala.blogg.se/

You know you love gossip!


ciaociao!

Leopard

Jag har någon sorts förälskelse till djurmönster, vet inte vad det beror på men jag tycker det är så sjukt snyggt! Förtillfället ligger Karen Millens zebra väska och high heels på önskelistan! Det är en dröm vad snygga det är. Men leopard går alledles finfint med..


Catherine Z Jones går på leopard trenden

image99


Hittade ingen bild på Karen Millen skorna eller väskan, så ni får pallra er i väg till NK om ni vill se dem, men jag lovar det är väl värt det för skorna och väskan, is to die for!
Sedan kan man ju allid köpa en take away latte och spana på allt annat snyggt som börjar komma nu, även killar i solglasögon haha ;)

Godnatt!

Ciaociao!

I huvudet på Göthberg von Troil

Sitter och kollar på i huvudet på Gynning. Jag vet inte men jag verkligen diggar denna tjejen! Alltid glad, rolig, spruddlande, spontan, ser alltid bra ut och har alltid svar på tal. Nej hon är verkligen helt underbar! En förebild!

image98


Idag har det varit projetkredovisning för elever och lärare och det gick faktiskt super!. Sedan var det dags för en liten fikstund på SoHo, verkligen jätte trevlig! Sedan glad som jag var efter en toppen dag studsade jag iväg till träningen, vilket kanske inte gick super men ändå OK.

Nu är det en kopp te !

Ciaociao!

Helgen

Helgen har varit riktigt trevlig, Victoria i fredags och en trevlig MUFstämma i lördags. Söndags avslutades med projetkarbete och idag började dagen halv fem när jag skrev klart psykolgi tentan. Ingen träning idag heller har feber. Vet att detta blev ett sjukt tråkigt inlägg men jag har ingen ork eftersom jag har feber.

Hörs imorgon!

Ciaociao!

Matthew whats wrong?

Vad hände med min hunk?
Såg förändringen av Matthew McConaughey nu. Verkligen en stor chock. Han har gått från Hunk med stor H till Slurk med stor S

image96    image97

Hunk                                                                                 Slurk

Tragiskt H&M

Tog en liten sväng på stan idag efter skolan, och eftersom jag har känt mig som en tönt hela dagen ville jag absolut inte träffa folk så det fick bli det fruktade nordstan. När jag gick där trött och schleten och bara längtade efter en latte, gick jag in på H&M. Fy fan vad tragiskt! HM har verkligen gått ned sig. Jag hittade absolut ingenting. Det var bara kläder med äckliga och dåliga material, och när man sätter kläderna på sig så känner man genast hur de går sönder. UUuuhhhää. Sedan pricken över I:et är att HM tror att de är lite coola när de gör lite udda kläder, men det kommer sluta som en Schock butik, där bara emos och punkare köper kläder. Förresten var det  bara punkare i affären. Nej skärpning HM, detta var en tragisk chock.

En affär som alltid har tiptop kläder enligt mig är ZARA. Jag verkligen ÄLSKAR den butiken. God bless it!

Eftersom fredagen idag bjuder på regn så unnade jag mig ett nytt nagellack från chanel, ett nytt läppglans från Orgins och lite accesoarer. Så nu är fredagseftermiddagen räddad haha och jag tackar gudarna för att baristan på espresso house var grymt bra, för en slaskig latte hade verkligen toppat denna gråa fredag.!

Men ikväll blir det nog ändring på denna tråk dag. Utgång, L har kommit hem från malmö så det blir J, AM, A, SG och jag, och självklart L som beger sig ut, och dagen till ära tror jag faktiskt att det blir kavaj trenden som jag hakar på. Klackarna skall på såklart och med en passionsfruktdrink i handen kommer jag må prima. Gärna en drink från Peacock, eller hur C ? :)

Imorgon kanske inte bloggen blir uppdaterad men det beror på att jag skall på MUF göteborgs årstämma, rapporter om det kommer på söndag!


Skall göra klart psykologi arbetet nu, LN om du ser detta, ring mig ! Har försökt ringa dig men du svarade inte... :(


back to work

ciaociao!

råd för er som vill spatsera!

Här är några råd för er som vill slå klackarna på avenyn:

1. Se till att man kan gå i högklackat, om man inte kan gå i höjden skon är ser den bara patetiskt ut
2. Se till att alltid ha klackade skor. Finns inget värre än skor där man hör att plastklacken försvunnit och spiken kikar fram.
3. Gå alltid rak ryggad i högklackat. Bättre hållning = bättre utrsålning = man ser snyggare ut.
4. Man kan gärna ha skorna i en annan färg än de tradtiionella, men se till att det matchar outfiten på ett snyggt sätt (gult linne och blåa skor är ingen hit!)
5. Ha aldrig aldrig vanliga strumpor i högklackat! speciellt inte korta ankelstrumpor!
5. Om man har öppen tå på skorna så se till att ha strumpbyxor utan sömmar på tårna som syns!.
6. Inga vita skor på vintern!

Sedan är det bara ut och spatsera :)

image94

ciaociao!

Slå klackarna på avenyn

Ibland kan jag tycka att svenskar klär sig tråkigt. Inte fult men tråkigt. Vi går runt i våra vinterjackor som alla ser likadana ut, eller till sommaren går vi runt i shorts och sneakers. Alla tjejer klär sig nästan identiskt. Killarna är väl lite bättre på att variera sig faktiskt, men det är fortfarande samma stil. Bara för att det är tråkigt är det absolut inte fult, men bara lite enformigt och tråkigt.

Om du åker till Frankrike eller italien ser du kvinnor med högklackat på stan exempelvis. Kvinnorna där nere är lite mer uppkläda än vad vi svenskor är. Jag älskar att gå i högklackat och jag älskar att köpa högklackat, eller skor över huvudtaget. Men om jag går i högklackat här hemma, så reagerar verkligen folk, många tycker att man överdriver och klär upp sig för mycket (tro mig jag har testat). Samma sak gäller kläningar och kjolar. Okej vårt klimat är kanske inte det ulitmata för just de plaggen nu men på våren och sommaren. Man känner sig absolut mkt snyggare i ett par klackar än i ett par sneakers eller ballerina skor. Man känner sig mycket fräschare i klänning eller kjol istället för sina favvostuprörs jeans (även fast jeansen är sjukt snygga).

Åk till New York, LA, Miami, Paris, Rom eller ja till vilket land som helst som har en fungerande och välkänd modeindustri. Visst klär man upp sig som tjej där, men vem tycker inte fransyskorna och italienskorna är vackra eller att amerikanskorna har coola kläder.

Jag säger fortfarande inte att vi i Sverige klär oss fult, många har god smak för vad som är rätt och snyggt, men vi vågar inte sticka ut. Vi är för fega om vad andra skall tycka om oss.  Jag har bara ett ord att säga: VÅGA!

Våga stick ut, våga klä er i sådant som kanske ingen annan vågar ha. Varje gång man ser en tjej på stan inser man vilket självfortroende den tjejen har som vågar gå i högklackat. Sedan finns det ju alltid undantag. Fjortisar med vita spetsiga fula skor som de inte har klackat om på evigheter. Det är däremot tragiskt.

Men för er som har känsla för mode och vad som är snyggt. Våga gå i klackat, kjol eller kläning. Våga klä upp er och våga sticka ut.

Jag kommer i allafall spatsera runt på avenyn i klackat (kläning för den delen med) när det blir vår. 

För er som vill ha insperation säger jag bara, titta på djavulen bär prada eller Sex and the city. Sjukt snygga kläder. Så uppdressat tycker jag svenska kvinnor skall våga klä sig. Kanske inte varje dag men förgyll veckan med att göra det en dag. Man blir så mkt gladare och får mkt bättre självförtoende när man känner sig snygg. 

image90              image91

image93


ciaociao!
 

I´ve missed you

Min katt är den bästa, även fast han tror att han är en hund haha.
Mysigaste ever.
 
                                                                           image89


Britney Spears back on track

Alla älskar vi Britney, ialla fall jag. Sedan hennes första låt "Hit me baby one more time" har man gnollat hennnes låtar år in och år ut. Hennes nya album måste jag säga är det absolut bästa hittils. Det är tragiskt att en sådan stor stjärna som hon faktiskt är kan råka så illa ut. Stackars tjej! Visst har hon bettet sig konstigt, men det är faktiskt synd om henne.

Det är inte lätt att gå igenom en skilsmässa och speciellt inte när världspressen står utanför din dörr i ur och skur och bara väntar på att du skall göra något dumt. Nej jag gillar Britney, tycker synd om henne och hoppas att hon tar sig samman, inte bara för hennes egen skull utan också för hennes barns skull.

Skönt att  hon börjat få bättre självförtroende nu. En ny världsturne är på gång samt en ny singel. Jag kommer i alla fall vänta med spänning. För visst är Britney en stor stjärna. Hon kommer alltid vara det med. Nu är det bara att hon tar sig i kragen. Hon kommer komma tillbaka och hon kommer slå stort. Vi vet ju att hon kan!

Jag är glad att se att hon ser fräschare ut  nu än på länge,(kanske inte på denna bilden)  men har hon inte gått ner i vikt?


image88

Lanzarote

Nu är man tillbaka till trista Sverige igen, fast det är ganska skönt att vara hemma måset jag säga, har saknat människorna.

Här är korta drag som resan kan sammanfattas med

mest otrevligaste: Den jävla flygvärdinnan på vägen ner.
mest trevligaste: Frukostvärdinnan.
tjockaste: Managern för hotellet.
utflykt: Arreciffe
fräckaste: dykning med tuber
varmaste dag: Söndags
tristaste dag (väder): regn på tisdagseftermiddagen
skabbigast: kackelackor och skabb katterna.
klantigaste: När jag halkade på toalettgolvet
godaste: Fruktsallad
mest druckna: Espresso
mest tragiska: De fulla britterna och alla charter resenärer.
span: Snygg pappan och bamseklubbs ledaren.
pinsammaste: pappa tänker inte att han har hörlurar på sig och skriker "Ni skulle sett mig dansa igår" (han blev uppbjuden av en som uppträdde på hotellet, tack gode gud för att inte jag var där)
pinsamaste 2: Philip glömmer checka in sitt leksaks gevär som han köpte där nere och det blir ett himla hallå vid säkerhetskontrollerna.
Borttappat: Pappas mobil
Trasigast: Min Ipod
Misstag: Tänker inte på tidskillnaden och missar melodifestivalen
sötaste norska tvillingar på flygplatsen
mest saknade: vänner
försök till charmigast: Mustapha, servitören på hotellet
snällast: De svenske tjejerna som gav mig massa bra skvaller tidningar när de åkte hem
Sämsta någonsin! Lanzarotes bartendrar, tacka för de svenska säger jag bara
shopping: sandler, väska, smink och klocka,
jobbigast: migränen på hemresan
skummaste: alkofamiljen och de fulle britterna igen, fick hela deras liv berättat för mig på fem minuter.

Har varit en kanonresa verkligen och man längtar redan tillbaka till värmen. Imorgon får man träffa alla igen och det skall bli riktigt mysigt. Jag hoppas att alla haft ett bra lov !

Hörs imorgon ciaociao!


Melodifestivalen

Varje år vid samma tidpunkt smäller det! Melodifestivalen! Jag kan verkligen inte hjälpa det men jag älskar det! Varje lördag kommer nu att vara uppbokad för mig framför tvn. Så om ni vill mig något lördagar kl 8 och jag säger att jag inte kan prata är det inte för att verka otrevlig utan jag är då djupt koncentrerad haha!
Fjäderboan, glittret och glamouren  åker på (i alla fall på Christer Lindarw). Nej melodifestivalen är verkligen det bästa och är en ljuspunkt i den mörka vardagen.

image87 För att vara en gammal man har Christer faktiskt sjukt snygga ben! Me want!!!


Kvällens bidrag var faktiskt inte de bästa och att Christer Sjögren gick till globen är ju världens flopp. I love Europe var den sämsta låten jag någonsin hört. All cred till Amy Diamond för att ha gått till globen och att hon är den yngsta deltagaren. Men jag tycker faktiskt att startfältet i Göteborg är det sämsta och svagaste i hela tävlingen.

Nepp bättre nästa vecka hoppas jag när Carola, Ola och en massa andra starka artister deltar.

To be continue!

Ciaociao


Äntligen fredag!

Nu är det helg och lov. Så himla underbart! Tävling imorgon, och för en gångs skull känner jag.... Att jag orkar inte. Jag brukar alltid vara taggad inför tävlingar, känna den där pirriga men ändå bra känslan, alltid tycka att det skall bli kul, men idag känner jag inte det, och imorgon känner jag bara att jag inte orkar. Jag vet inte vad det är med mig men i torsdags var jag så trött att jag inte orkade träna alls bra, och idag denna känslan. vad händer?

Sedan är jag på världens sämsta humör. varför vet jag inte för allt jag har önskat (nästan) har slagit in, och det är lov. Projektarbetet är äntligen inlämnat efter ca 6  månader. På måndag åker jag. allting borde egentligen vara perfekt. Men jag är så fruktansvärt irreterad och jag vet inte på vad. Allting folk säger till mig borde de inte säga, oavsett vad det än är för jag hugger som en orm. Helt sjukt! Och trött är jag med så det borde vara någonting med  det.

Här kommer en bild på Ashely Tisdale. Eller är det inte Rihanna med långt hår? Söt kläning iaf
image86

ciaociao!

Försovit mig!!

Jag har försovit mig. Fredagen innan lovet och jag försover mig haha bra början. Nu sitter jag hemma och äter en choklad croissant och dricker mjölk. Hm skall bege mig till skolan ändå, grupparbete i geografin och sedan det sista innan inlämning med projektet. Åh det regnar ute med. Ingen bra början. Skulle vaknat klockan 6 men vaknade, eller rättare sagt snoozade om och vaknade halv 8. Början 0805. Haha gulligt!

Ibland är det konstigt vad ödet kan hitta på. Som igår, världens mirakel, så konstigt. Det var verkligen när man talar om trollen .



hm nu skall jag ge mig av snart!

Ciaociao !

The sign!

God has given me a sign!

Oteknisk

Jag har precis kommit på att jag är den mest otekniska människan i hela världen. Det tog mig två och en halv timma att lista ut hur man får över de låtarna man vill ha från itunes till ipoden, alltså inte hela listan. Det visade sig att det var lite krux med grundinställningarna. Jag hade väl någon annan gång råkat ändra inställningarna och sedan inte ändrat tillbaka. Inte konstigt att de inte funkat de andra gångerna jag har försökt.

Men ett geni som man är (även om det tog år och dar) så lyckades jag lösa det !

Grymt Gaby!

3 dagar!

Nu är det inte många dagar kvar! Jag har inte förstått att jag skall till solen och värmen! Fast nu börjar längtan till att åka skidor att komma. Hm kan jag inte göra två saker samtidigt? Det kan ju tjejer. Får väl åka skidor på sandhögarna.

Det känns som mitt liv faktiskt börjar att vända. Det är numera en svart vit film med filmstjärnor i, dock fortfarande svartvit. Förklaringen om varför inte Mr X har ringt har jag nu fått och när båda är hemma igen skall vi ses. Sedan är det bara en dag i skolan kvar innan lovet. Fast det är sjukt mkt i skolan. Sedan så är det tävling på lördag och på måndag åker jag. Mitt liv har börjat bli ljusare!

Paris stil blir min på flygplatsen, fast det blir hello kitty setet och guldiga ballerina istället!

image85

ciaociao!


Kommentera mera?

Har hört det från många och jag vet faktiskt inte vad det beror på.. Det är tydligen svårt att kommentera på bloggen, hm får nog ta och kontakta servicen.

Hur som helst så har dagen varit bra, jag och J tog en tupplur på skolan soffor haha, sedan efter skolan var det dags för träning och sedan middag på Farellis, med C som äntligen kommit hem! T, P, EV, och H var där med. Och vad var kvällens stora snackis? Jo, Sveriges katastrof dåliga match mot Turkiet. Jag vet faktiskt inte om jag skall skratta eller gråta.

Hm sitter här hemma nu och skall snart gå och lägga mig. Tänk att om 5 dagar åker jag och AM åker redan imorgon till Marocko. Hur härligt som helst. Haha vi får stå och vinka till varandra från var sitt håll, hon från Afrika och jag från Europa.

Övrigt är det inte mer än mysig frukost med IS imorgon, skola så klart och barnträning... Tävling i helgen med. Snyggt med blåmärken på kroppen när man skall ligga och steka på stranden dagen efter.

Nu är det nattinatti, Har lovat C att ringa Mr X imorgon med, haha om jag vågar!

Ciaociao!

Sovmorgon

Sköööönt! imorgon får jag äntligen sova ut!

Fettisdagen

Idag är den enda dagen på året som man får leka fet, fettisdagen. Älskar verkligen semlor, hur gått som helst. Ända dagen idag som man egentligen har tillstånd till att frossa. Och om jag skall göra det haha Sergei kommer inte att bli glad. Vi la upp ett matprogram för mig igår på träningen och där kan man säga att semlor inte ingick haha.

Sitter i skolan nu och snart är det lunch, sjukt hungrig. Blir så irreterad bara på personer som inte kan respektera att andra försöker jobba. Sitter och spelar och är hög ljudda och bara alltmän irreterande. Visst jag jobbar inte nu heller men jag är iaf tyst!.


Skall prova balkläningen idag sedan, nästan färdigsydd. Sedan blir det träning, plugg och ringa till AEs mamma som skall säga vilken sal AE ligger i. Hon har precis opererats och tänkte hälsa på henne.


Ser ut att bli en riktigt bra dag faktiskt. Får se om Mr X ringer haha som han har lovat. Ett väntat telefonsamtal alltså 


CIaociao!
 

7 dagar

Nu är det bara sju dagar kvar, en hel vecka, innan man sitter på planet til Solen och värmen ! Skall bli såååå skönt!

Ciaociao!

Beep test..

Japp snart brakar det loss. Beeptestet. Alla skolungdomars värsta mardröm. Usch men det är bara att göra det..
Sedan prov i eftermiddag, Great! 
  Ciaociao!


Misstagen

Har ni någon gång känt att ni antagligen har begått världens misstag. Det är liksom inte ett misstag med att " åh jag skulle verkligen ha köpt dem skorna som var på rean förra sommaren". Nej inget sådant misstag.
Det är ett misstag som man verkligen ångrar jätte mkt men inte kan göra något åt. Man kan inte få en andra chans. Att det inte finns någon återvände för det man hade är helt borta.

Det har jag. Jag tror jag har begått världens misstag. Ett misstag som jag verkligen tror var värd en andra chans. Men det finns ingen återvändo. Eller modet och hoppet. Men samtidigt som man skulle vilja ge det en andra chans är man för feg för att göra det.

God please help me, give me a sign

Holy weekend

Helg ljuva helg! Det finns inget som är så härligt att gå hem en fredagseftermiddag från skolan (speciellet när jag slutar 1240 och alla andra 1600 haha.) Igår så blev det fika med J, A, L och sedan en snabbis till Viktoria där vi träffade på SG. Hade jätte trevligt och det var faktiskt väldigt skönt att det inte blev så sent.

Har köpt världens sötaste myssdress från H&M med Hellokitty på :) den kommer att bli väl använd på till och hem resan från Lanzarote.

Tänkte ägna detta inlägg till helgen
Här är mina fem tankar om helgen:
1. Man kan göra vad man vill, slipper tänka på allt i skolan och bara göra roliga saker
2. SOVA
3. Umågs med släkt och vänner
4. träna
5. Ta det lugnt
6. Man kan mix and match allt jag har skrivit ovan ´haha

* ett litet tillägg som min lillebror tyckte att jag skulle ha med; Skejta och äta godis.
haha sedan när skejtar jag ?! Ni kommer aldrig få se mig skejta, vågar knappt stå på den lilla träplankan, man ramlar ju bara.


Glöm inte att gå förbi valhalla sporthallar i helgen om ni vill se världseliten fäkta. Världscup tävlingar i valhalla sporthallar alltså!.

Tyvärr finns det dumma saker med helgen också
1. Man hinner inte med allt man vill göra
2. Man MÅSTE pluggapluggapluggaplugg och återigen plugga
3.och återigen plugga

Nu, suprise, måste jag plugga inför ett prov på måndag

femtioårs fest ikväll,

ciaociao!

RSS 2.0