monday

Nu är jag hemma efter första "riktiga" dagen i skolan och sedan fäktning. Guud vad mysigt Lund är! Åh älskar varje steg jag tar och skoldagen gick så fort och bra!

Nu är jag bara såå trött så det är faktisk läggdags, skriver mer imorgon

ciaociao

Ment to be?

Okej jag tackar verkligen mig själv för att biljetten till malmö bokades igår, i tystavdelning och att jag kom ihåg att ha kontanter med mig till kaffet i serveringsvagnen. Sedan att jag får springa genom ett tåg som var jag vet inte hur långt, men två tog som satt ihop långt var det, och att jag gör det tio minuter innan de skall kopplas isär, och att hon sedan försöker pracka på mig en kexchoklad och att jag nästa trillar ner i stolen med kaffe och spiller lite grann, nej det gör faktiskt inget för jag fick mitt kaffe!
 

Kurslitteraturen lästes ut och började istället på Carolina Gynnings "Ego girl". och den är snart färdigläst. Hur bra som helst.. Hon är verkligen en förebild för mig. Många tar henne som en blond bimbo utan hjärna. Men om hon har hjärna! Och Snygg är hon också. .

Ibland kan livet verkligen ta oväntade svängar. En sådan sväng kom för mig imorse.. Personer som man inte trodde skulle höra av sig, som när man stalkar på Facebook ( ni vet ju att jag är grym på att stalka) har gått vidare i sina liv, och helt uppriktigt så är jag glad för dennes person skull. Jag önskar denna helt lycka till i sitt liv. När jag insett att jag måste gå vidare och vi var nog aldrig ment to be. Men helt plötsligt börjar karusellen att snurra igen. Skall man hoppa om bord som ett lyckligt barn som vågar åka den lite större karusellen, eller skall man vara barnet som hellre väljer de lite lugnare och äter sockervadd, fiskar i fiskedammen och kanske på sin  höjd tar ett varv i farfars bilar? 
 
Take it or leave it? Just nu är jag verkligen upsidedown..


Och precis när jag skriver detta så kommer spelas en westlife låt "I did it for you". Här kommer de första raderna- är det ett tecken??

A life without taking chances
Is no kind of life at all
You've gotta stand up for something
Even if you might fall
Gotta take that road wherever it might go,
No matter where, no matter what
I want you to know, I want you to know
ciaociao

Packa pappas kappsäck

Hangover igår. AMs jätte trevliga ost och vin kväll igår kväll, hemma hos mamma innan och packade ner saker till Malmö, fika med IT. Ja ni hör ju redan vilken fullspäckad dag och ingen tid för bloggning.

Nu skall mitt rum hos pappa packas,kurslitteratur skall läsas, en promenad och en kaffe först. 1342 går mitt tåg till Skåneland och imorgon är det första föreläsningen iskolan.

Update later

ciaociao


Preperation

Nu är förberedelserna nästan färdiga för min systers avskedsfest och vi har ett stort jävla tält på trädgården. Självklart regnar det.. Men humöret är faktiskt på topp och jag börjar bli lite småtaggad..

Vad tycker ni om dukningen? jag har gjort den, Voila!

      

ciaociao

Jävla tågresa

 • Nu har jag precis kommit från tåget och är hemma i Göteborg..

  Okej, helt ärligt jag gillar att åka tåg och resa. Men denna resan blev verkligen inte så super trevlig. Det hela börjar med att jag skall köpa biljett till tåget, jag vet att jag har 40 min på mig innan tåget till Göteborg går och tänker att detta blir superlätt. Men nej SJtanterna segar sjukt mkt mellan nummrena (jag kom in när nummer 24 var och jag hade nummer 32) så jag hinner till och med till Espresso House för att köpa en kaffe och när jag kommer tillbaka är det fortfarande inte min tur. Jag får min biljett en kvart innan tåget skall gå!
   Det visar sig också att det tydligen inte finns några platser på tåget men får köpa biljetten ändå. Ni som har åkt öresundståg vet att man då får sitta på stolarna precis när man kommer in i tåget. Detta blir till en bitterhet, inte nog med att jag skall förbereda för min systers avskedsfest, jag skall också påbörja att läsa kurslitteraturen. Jag kan säga att det är inte helt lätt när folk skriker i mobiler. Plus att stolarna man sitter på är sjukt obekväma och jag har världens största väska med mig.

  Självklart sätter jag mig i den vagnen som skall kopplas av i Helsinborg så med min giant bag får jag traska igenom hela tåget (nu snackar vi väskan man har om man skall till USA i två veckor!). Skall börja läsa kurslitteraturen sedan och smart som man är vet man ju redan vilka sidor som skall läsas, så när jag har läst färdigt (1,5 h) så skall jag kolla i min almenacka vilka andra sidor jag hade mer, då visade sig att jag har läst sidan 10-61 istället för att läsa 129-159. Bara att börja läsa om.

  Snälla människor som går på offentliga toaletter, stäng ner locket efter! Ingen vill mötas av en syn med toalettvatten och allt som finns där! Och släng pappret i papperskorgen! Hur svårt kan det vara?

  För att få droppen att rinna över möts jag av detta kommunistklistermärke. Min dag när det gäller tåg idag? Tror inte det..


  För er som inte ser vad det står: "Allt vårt hat till dom som förtjänar det. All vår kärlek till alla er andra". Upp till kamp.

  Nästa tågresa skall jag:
 • Köpa biljetten dagar innan
 • Ordna så att jag får platsbiljett
 • Se till att hamna i den tysta kupén eftersom jag då kan läsa kurslitteraturen i lugn och ro.
 • Ha tillräckligt med kontanter så att man kan köpa från Cafévagnen, varför tar de inte kort på tågen??

ciaociao


Oklarheter reds ut!

Efter några frågor om det rosa huset som jag la upp en bild på i inlägget "Ill back bitches" så skall jag svara här att - nej jag bor inte i det huset utan det står fint byggt i Ystad och att jag bara gick förbi det och verkligen la märke till färgen.

Lägenheten jag L V och AN skall bo i är i Malmö och fram tills att vi flyttar in så bor jag hos mormor och morfar.

Då var oklarheterna utredda.

ciaociao

First day at school

Helt plötsligt kände hon sig som en liten flicka som skulle börja ettan på lågstadiet. Eftersom det inte var ettanlågstadiet hon skulle börja var det nya pennfacket utbytt mot en almenacka, schemat låg redan utprintat ut samt kurslitteraturlistan. Nervositeten var oväntat nog nästan lika med noll. Istället fanns det ett lugn över henne. Ett lugn som bevittnade att detta var ett rätt val. Istället för mammas hand i sin som första skoldagen för nästan tretton år sedan fanns istället hennes snälla mormor som hade lovat att köra henne de femtio minutrarna de skulle ta att ta sig in till Lund.

Tio minuter innan introduktionen och första lektionen skulle börja stod hon med en mängd andra tjejer och två killar i korridoren. Mångar var blyga, men hon hade börjat prata med några riktigt trevliga tjejer. Ja, egentligen såg alla i klassen riktigt trevliga ut. Det enda hon var besviken på var att hon hade velat vara i en stor hörsal med flera hundra platser, men den lilla salen de alla nu satt i var ändå trevlig, och själva huvudbyggnaden var ljus och modern med ett stort bibliotek, en kafeteria samt en mängd olika rum som hon inte hade haft tid att utforska ännu. Lättnaden över att många lärare var unga var också stor. Elller snarare var det ingen lättnad utan mer ett kul konstaterande.
De två timmarna gick otroligt fort och längtan till nästa lektion blev stor, kanske var hon en riktigt skolnerd ändå..

Ja vad kan man konstatera, första skoldagen har varit riktigt bra, det var till och med en tjej från min parallellklass från gymnasiet som skulle gå samma program. Världen är allt bra lite, först går man gymnasiet i Göteborg och helt plötsligt går man i samma parallelklass på samma program i Lund.

Hann till och med att köpa all kurslitteratur idag, mkt att läsa tills på måndag, och helgen är redan späckad så vi får se hur det går, eftersom de flesta sidorna jag skall läsa är på engelska - svår engelska! Great!

Efter skolan idag åkte jag in till Malmö för att möta upp L V AN och SG som hade kommit ner, V för arbetsintervju och de tre andra tjejerna för att stanna en weekend i Malmö. Eftersom jag inte hann kolla på vår lägenhetsvisning som vi hade idag så var de tjejerna som jag skall flytta ihop med (L V och AN) och gjorde det. Har sett bilder och den är
U-N-D-E-R-B-A-R-!
 Jag älskar den redan efter att bara ha sett bilder!

Helgen kommer jag tillbringa i Göteborg eftersom min syster åker till Spanien ett år för att plugga tvåan på gymnasiet på svenska skolan i Madrid, Så imorgon blir det avskedsfest för henne, och lördag skall AM ha födelsedagsfirande! Det kommer bli en riktigt kalasarhelg!

Har massa att läsa och göra, packa och allt var det nu är men inlägget blev ju långt ändå

ciaociao


Kurslitteratur och den rosa almenackan som nu kan betecknas min själsfrände. Inget steg utan den!Avskedspresent till Sis

Ill back bitches

Okej jag trodde mina updates skulle bli bättre, men när man är emellan två flyttar, dels mammas men sedan också min egen ner till skåne då är det inte lätt att hinna med att samtidigt leverera. Nu är jag iaf vad man kan kalla ett försök till att bli skåning.


Eftersom vi inte har fått flytta in i lägenheten än så bor jag ju i Ystad hos mormor och morfar vilket är jättemysigt, men det kommer att bli några långa vägar till skolan och träningen. Första träningspasset på Malmö fäktklubb går av stapeln idag och innan dess skall jag packa upp ALLA mina kläder i mitt rum och komma i ordning där, sedan så skall jag hinna sätta en personlig prägel på min cykel som inte är allt för ny.. Svart och tråkig är den också så jag skall helt enkelt måla om den.. Sedan är det lite smågrejer som skall fixas innan vi åker in till Malmö vid halv sex tiden.

Tog en tripp in till Ystad igår för att träffa LN innan hon åker till Grekland med sin Love. Fick med mig lite nya teer hem eftersom mormors teskåp inte var helt uppdaterat. Grönt te Kanel/Mandel och ett till grönt te Morot/Bambu. Testade båda igår och det godaste var faktiskt lite oväntat Morot/Bambu teet.


Imorgon är det första skoldagen med introduktionsmöte kl  13 och efter det så blir det in till Malmö för min del eftersom Jag AN L och V skall planera flytten och allt omkring innan vi flyttar in. Lägenhetsvisningen är kl 15 men eftersom skolan slutar då hinner jag inte titta på den in real life, men har sett planlösningen som tur är och Lägenheten är ju vår om vi vill ha den, Dvs ingen annan är tillfrågad. Detta kommer bli Super!

Annars började dagen med en liten powerwalk på 40 minuter så nu är min träning igång igen och gud vad jag har saknat det!

Har haft lite strul med datorns skrivare och funderar seriöst på att antingen skriva in mig på en data/skrivar kurs för "Personer som hur de än försöker med dator- så går det bara åt helvete". Det blir jag och pensionärs nybörjarkursen för pensionärer som skall lära sig datorer...

eller så lämnar jag in skrivaren så att den blir programmerad att "gör-allt-som-Gaby-tänker-även-om-inte-datorn-är-inprogrammerad-på-det". För även om jag gör rätt så blir det fel ändå. . Fattar trögt är vad datorn gör..


Uppackning och organisera står på schemat nu


Ciaociao
Min nya hårinpackning - luktar precis som godispersikorna!
 

 
Två nya teer. Är köpta i världens mysigaste teaffär i Ystad - Gourmethörnan

Även om jag älskar rosa vet jag inte om jag hade velat på i ett rosa hus, men fint är det! Typiskt Ystadhus

Stressigt

IDag är verkligen en stressig dag, Har packat hela morgonen för idag bär det av till Malmö. Skall till Dahls en sväng först och ta en kaffe med AS. Tåget går 14 42 och jag har redan bråttom

ciaociao

Read(y)

Okej jag har kommit in i en riktig bokslukar period. Böckerna och författarna avlöser varandra på löpande band, olika typer av skrivsätt, bokform, textsnitt och kategorier går det hejvilt på nu hemma hos mig.

En utav mina absolut favoriter är Denise Rudberg, det finns verkligen få som kan skriva som hon. Från att ha varit på sida 38 kändes det som fem minuter och sedan var sidan plötsligt tresiffrig. "Väninnan" som är hennes debutroman hålls just nu på att plöjas igenom. Ä-l-s-k-a-r d-e-n.

Man  får passa på att plöja igenom lite "rolig" läsning innan skolan börjar på riktigt för då lär man verkligen inte ha någon tid. Herregud, torsdag om en vecka. Gaaaah!
Många tankar i huvudet nu...


Nej återgår till boken för att sedan börja packa inför malmö. Garderoben skall ner i resväskan..

ciaociaoFriday

Tycker ni inte att jag skärpt upp bloggandet? Är ju nästan flera inlägg om dagen nu.. Me like.

Idag för exakt ett år sedan var det jag började jobba några timmar i veckan på Dahls Bakeshop - ni vet caféet på danska vägen. Herrgud ett år sedan! Tiden har verkligen gått fort. Jag slutade ju där i januari och började plugga ryska istället och nu blir det av till annan ort för mig i höst. Vad kan man säga? Livet flyter på ganska bra ändå.

Har inte alls några planer idag mer än att jag åker till pappa idag vid två tiden och SZ kommer förbi på en kaffe innan hon fortsätter sitt tentaplugg för sommarkursens tenta på lördag.
Så det blir nog att ta det hyfsat lugnt också. Sista antibiotikadagen är imorgon så det skall verkligen bli skönt att bli av med alla tabletter. Och sedan så när man nu har varit hemma har man ju försökt träffa alla vänner så mkt som möjligt innan man flyttar. Hur underbart det än har varit att träffa alla så kan jag säga att underbara vänner i kombination med lunginflammation/bihålsinflammation och tabletter gör en trött.. Man märker så att säga att kroppen är proppade med tabletter för lika pigga Gaby är inte 100% närvarande..

Nej har ni inte testat Yogithé så gör det ! Gott och relaxing


ciaociao

Nackdelar med avenyn..

Efter att ha sprungit från mitt fängelse till frisören och sedan gjort totalt nödvändiga, och nu är jag inte ironisk, helt seriöst. så har jag hunnit med att laga världens godaste lunch, tappa en penna på någons huvud som satt på Condecos uteserverige från balkongen.Hittade i morse en grästuva och glasbitar på ena balkongen som någon idiot antagligen har kastat upp från utekvällen igår, Frågan är bara hur man kan kasta upp en grästuva och stora glasbitar fyra meter upp i luften och det hamnar på vår balkong?? Nackdelen med Avenyn börjar visa sig. Men fördelarna känns just nu större. 
 Väntar gör jag nu på IT som skall sluta jobbet på ZARA och sedan komma hit.

 Hatar att kamersladden är kvar i skåne, varför glömmer jag den alltid?

Nej balkongen i sol lockar mer nu än min lilla powernap som precis är av klarad..


Later

ciaociaoPrison break

Godmorgon gott folk! Vaknade hur tidigt som helst - igen- men bestämde  mig när klockan slog 0800 att somna om och det var nog det bästa jag har gjort idag. Ni vet när man har sådana dagar att man inte vill slita sig från sin säng för den är såå skön, Sådan dag är idag.

Men samtidgt är det ju sommar ute så då vill man inte missa dessa få chanser vi får till solchans. Dessutom drömde jag en mardröm och den vill jag inte försvinna tillbaka till..

Egentligen är jag ju ordinerad stillhet nu fram tills på lördag, Men måste ner till min frisör på karlssons för färg/bryn färgning innan jag åker - hade vart bra och gjort det eftersom jag inte vet vilka bra möjligheter det finns det till det i Malmö. Så nu ger jag mig ut på stan lite snabbt bara. fången är snart fri!

ciaociao


Long day. Good day

Gud vad dagen har vart lång och bra! Fast ändå har den gått såå fort! Herregud vad mkt man hinner med. Allt från kampen mot konsum till malagagängets samling på min balkong med kaffe, till att SZ kom över för att köpa hem den perfekta flyttmaten från La Gondola  - pizza - till att jag nu packar upp lite lådor och skall snart sätta på en kopp kamomillte och pyssla med min collagebok. Snart är jag frisk, slipper gå på medicin och känna mig som en fånge i mitt eget hem .-vilket jag nu faktiskt är..


Hann till och med förbi fäktklubben för att packa ihop mitt skåp där. Nu är flytten verkligen på allvar och lägenhet har vi snart fått också! Vill inte berätta mer förrän det är helt klart men visningen är nästa vecka på en femma i centrala Malmö. Ny renoverad, brasa, badkar, balkong och stora rum! Det kan inte bli bättre. Men som sagt helt klart är det inte än så ni får hållas lite mer..


Nej åter till lådorna, vad som skall packas upp, packas ner igen till malmö etc. Mkt att göra..

ciaociao
To keep or not to keep thats the question..
Bello

Jag måste medge att jag redan gillar utsikten från balkongen, inte bara att man ser staden vakna och människor med kaffe i händerna promenerar till olika destinationer i sina liv för dagen. Nej man gillar att man spanat in en snygging på balkongen till avenyn 1. Oturligt nog vet jag inte hur han såg ut nära, men långt borta var han en heting..


ciaociao

Sunny side up!

Godmorgon! Är uppe med tuppen idag. Eller ja nästan. Hade verkligen jättesvårt för att sova inatt. och vet verkligen inte varför. Antingen för att det var folk ute på stan igår natt, eller att det var första riktiga natten i mammas  nya lägenhet. Eller bara för att jag var allmänt pigg. Herregud ingenting utav mina sömnknep funkade. Till slut runt 0230 så orkade inte kroppen mer och somnade och då tror man ju att man skall vakna helt död nu på morgonen, men nej 0717 vaknar jag hur pigg som helst.

Måste vänta i ungefär en timmar bara innan konsum öppnar för jag har ingen frukostmat..
Damn it,

En barndomkompis fyller 20 idag och det var egentligen tänkt att fira henne, vilket jag verkligen hade sett fram emot men eftersom jag fortfarande går på antibiotika och känner mig rätt trött av mig så blir det inget med det. IK jag hoppas du får en super födelsedag ändå!

Blir lite mer pyssel med collage- boken idag och sedan måste jag vara lite aktiv och tömma mitt fäktskåp här i Göteborg. Gud det kommer kännas jättekonstigt att tömma det och säga hejdå till alla. Men Ill be back!

Nej kaffe nu. Bara en timma och tio minuter kvar av kampen mot hungern och konsum,,

Nedräkningen har börjat.

ciaociao

ES Bloggar!

Har ni någonsin undrat hur det är att leva som en elitidrottare/fäktare? med allt från vad pojkvän, shopping, resor, träning och tävlingar innebär?
Nu har ni chansen. ES bloggar! Jag följer den iaf slaviskt för hon är verkligen en hur underbar tjej som helst med glimten i ögat. Allitd nya historier och skratt! Hon tillsammans med hennes lillebror AS och JvP kan tillsammans utgöra världens bästa trio!

Andiamo!

ciaociao

http://elitportalen.se/emma_samuelsson/

Elle italia

Sunshine!

Godmorgon Ladies and gentlemen!
Vaknade 0558 av att min katt attackerade min fot. Men efter att ha somnat om några timmar är jag redan mycket piggare. Sjukt att man kan sova tolv timmar varje natt i minst två veckor. Och att man inte hör när ens telefon ringer!!

Ibland händer det så konstiga sammanträffande. Drömde om en person i natt och när jag vaknade i morse så hade denna hört av sig. Helt oskyldigt men ändå! Tankar kanske kan tänkas mellan flera personer?

Inte många dagar kvar av antibiotika kuren nu vilket är sjukt skönt, men man är verkligen trött hela tiden..

Nej nu är det lägenhetsletande och fortsätta på min "collage"bok..
ciaociaoCleaner

Fast det är klart.. Denna bilden ser ju fräschare och mer clean ut
Harpers Bazaar

ciaociao


Smokie smoke

Egentligen är det lite konstigt. Men jag som icke-rökare kan tycka att bilder med rökare kan vara vackra. En illusion om ett beroende som är dödsfarligt. Vissa bilder ger än bara intryck och dessa bilder, som sagt, bara gör det. Är inte det konstigt ?
Att något farligt kan bli vackert när man själv tar avstånd från det? Eller vackert och vackert, ni förstår vad jag menar.

ciaociao       
Tar mig i kragen..

Nej nu måste jag börja ta tag i bloggandet igen. Detta är ju verkligen inte skapligt.
Okej en liten update om allt som har hänt.
Jag har/var/kommer vara sjuk! Japp den jävla lunginflammationen och bihållsinflammationen sitter kvar. Visserligen mår jag verkligen mkt bättre nu men en vecka kvar av medicinkuren sedan återbesök på röntgen..

Kom hem igår till Göteborg för att ordna med några småsaker innan skolan börjar den 27 augusti i Lund. Måste tömma fäktskåpet på fäktklubben, flytta gymkort och framför allt säga hejdå till alla som man inte kommer träffa så mkt. Ända jobbiga är att i och med att jag är sjuk så får jag inte ens promenera! Inte ens promenar!! Helt sjukt. Känn på att jag är rastlös.

Underhåller mig med Denise Rudbergs "Vänninan" så länge. Men myror spritter i hela kroppen.

Nej fram tills lördag får jag hålla mig. Då slutar medicinkuren.

Måndagen den 24 drar jag ner till Skåneland på riktigt. Har inte riktigt fattat att jag skall börja plugga seriöst och att jag dessutom kommit in på det programmet som jag absolut ville läsa. Helt otroligt.

Updates later friends. Måste få tag på SZ och C.

ciaociao


Confessions

Då har ännu en kunglig förlovning ägt rum och vi grattar prinsessan  Madeleine och Jonas till förlovningen.

Förövrigt är det ännu mer födelsedagsfirande in the house of Nymölla today. Grädden kommer spruta ut ur allas öron efter att tårtan är uppäten. Jag håller mig till fruktsalladen.

Bekräftandet på att mormödrar gödar upp sina barnbarn har besannats de senaste 6 veckorna. Och nu är det hårdträning och diet för att komma igång och iform till säsongen 2009/2010 inom fäktning. Några dagar till och sedan är pencillinen en historia..

Ciaociao


kaffe lover

Finns det något bättre än morgonkaffe? Inte klockan kvart i nio när man skall sjunga upp mormor iaf


äääälsssskar kaffe ciaociao

Chapter numero uno

Ibland går livet åt helt fel håll, ibland i den rätta riktningen som man aldrig trodde att livet skulle gå i. Förhoppningar och drömmar blir sakta en verklighet som jag aldrig trodde skulle bli till .. ja just det verklighet.

Okej jag har inte blivit frälst, inte heller uberreligiös, jag har inte vunnit på lotto, blivit kär, eller gift mig på en strand i Frankrike med en rik snubbe och kan leva glitter och glamour i resten av mitt liv, inte heller har jag träffat påven, jag har inte skaffat pojkvän eller kvalat in till OS, jag ligger inte topp 64 på världsrankingen och jag har heller inte lyckats gå på vatten.

Nej jag har kommit in på den utbildning som jag aldrig trodde att jag skulle komma in på eftersom jag var reserv 26 - av femhundra sökande tog de bara in 25. Med en 26e på listan av reserver såg det dystert ut till jag läste antagningsbeskedet. Hello Lund och Malmö för tre år framöver. Utbildningen då? Jo mänskliga rättighetersstudier. Den första i sitt slag någonsin i Sverige. Nu skall jag och SZ rädda världen.
 
Så från och med den 27e augusti gott folk kan ni kalla mig skåning. Nytt kapitel - öppnar nya dörrar - ger nya utmaningar.ciaociao

Sickness

Den sjukdom som min stackars kropp har  blivit utsatt för i minst en månadstid visade sig vara både lunginflammation och bihållsinflammation. Så med flera tabletter om dagen och nässpray i tio dagar ( kommer kännas som en evighet) kommer min kropp att må bättre. Men tre läkarbesök skulle det till för att detta skulle konstaterats.

1 läkarbesöket gav mig resultat förkylning vilket var lika med fel
2a läkarbesöket gav mig resultatet astma vilket också var fel.
3e läkarbesöket med byte av läkare, till en kvinnlig med stort rött hår och glasögon, som nästan skrämde ihjäl mig, gav mig resultat lunginflammation och bihållsinflammation. Vilket var rätt svar. Kvinnan är värd både guldstjärna i sitt CV och dagens ros i GT/Ystad allehanda.

Ciaociao

Stalking

Åh ni vet den känslan att saker händer så som man absolut vill att de skall hända. "Barnet-på-julafton-moment" så att säga, jag älskar det
Det hände mig i morse på Facebook av alla ställen. Facebook! Jag hatade ju FB en gång i tiden. Nu har det efter kaffe nog blivit min största drog.
Facebookfanatiker

Om CIA behöver spioner/stalkers av någon anledning så går det bra att kontaka mig genom min bloggmail högst upp i vänstra hörnet. Jag kan säga att mina stalkertalanger är exemplariska.

Jag har fått lite "skäll" på att jag inte uppdaterar bloggen så ofta längre, och det är jag ledsen för men när man är sjuk, uppe i lägenhetsletande, samt inte riktigt får blogginläggen till att bli vad man vill. Då har man varken tiden eller orken till att blogga. Så fort lägenhetsletandet och sjukdomen är över kommer jag vara tillbaka som förut.

Det vill jag lova
Tills dess får ni nöja er med inlägg lite då och då. Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge

peace

ciaociao


RSS 2.0