beauty sleep

Nu sitter jag och pluggar det sista av ryska läxan och snart är det dags för beauty sleep. Nice

hörs imorgon loves.

ciaociao


Spring is in the air.

Äntligen hemma, Ingen kaffe med L och jag hann inte träffa V  - booooring

Nu skall jag laga mat och sedan plugga. Har lite saker att göra som vanligt. Busy lady is what the call me.
Inga roliga saker kom hem heller efter en sväng på stan - eller jo en kaffe från centro i magen, ett månadskort och biljetter till malmö i helgen.
Mormor skall ha damlunch och jag skall hjälpa till eftersom hon har opererat sig och det är ju ganska kul att höra skånegossip. Dessa tanters skvaller vill man inte missa, för det är sjukt mkt skvaller haha så det skall faktiskt bli kul. Skall hinna träffa LN på fredag när jag kommer eftersom hon är hemma från Cambridge.

Nej nu måste jag ha lunch i magen, koffeinkicken börjar verka och jag blir spatt galen och skakig..

ciaociao ¨


sleeping thuesday

Godmorgon allihopa. blir ett sent första inlägg idag för jag passade på att ta en sov morgon och ta igen ett halvt dygns sömn som gått åt spillo under helgens tävling..

Idag är det igen massa tråkiga ärenden som skall göras. Sedan plugg och träning. En ganska lugn dag iaf. Den kanske får en guldkant ifall L hinner ta en kaffe med mig på centro.


Nu har jag lite bråttom som vanligt. men vi hörs sedan foks

ciaociao


walking on sunshine..

Nu sitter man en måndagskväll och funderar vad man skall skriva om. Dagen har jag berättat om innan och det ända som har ändrats är att jag har tränat. SKall plugg nu. Sedan har inte så mkt mer hänt.

Så vad är då aktuellt att skriva om? AE - min barndomskompis - gav mig den perfekta idén
Och den kan kort beskrivas med ett ord.

Uteserveringar.

För nu när våren kommen, vackra människor spatserar på gatan, folk är glada, solglasögon och ballerinaskor kommer fram, tunna jackor och ljusa färger, ljusa kvällar och bara en varm skinnanade sol lysser på våra ansikten - vad passar då bättre än att spendera tid med nära och kära på uteserverigar?

Jag älskar uteserveringar och på onsdag är det premiär för året. Jag hoppas alla gör varandra sällskap. Jag kommer iaf att sitta ute. Frågan är bara med vem? Någon frivillig?


peace

ciaociao


bild lånad från http://www.kanal5.se/stylebykling



Sweet.-

Äntligen ett nytt inlägg. Vart dåligt på den fronten och igår när jag kom hem var jag så trött att jag orkade inte skriva. Men nu är jag back on track.

helgen har vart intensiv men roligt. Resultatmässigt sådär. Hade hoppats på en medalj plats i juniorerna men fick nöja mig med en femteplats..

Skola idag iaf, och sedan har jag gjort massa nödvändiga saker som att köpa skrivblock, växla tillbaka pengar och köpa en mobilladdare.

Den love fick iaf följa med mig hem i fredags efter ett snabbt impulsköp. Men visst är den gullig?



Nu skall jag göra lite plugg innan det är dags för träning. Men vi hörs senare right?

ciaociao

Superwoman day today

Och nu har jag :

* hunnit nästan göra mig iordning, skall sminka mig nu
*packat allt inför resan
*mailat iväg rapporten
*städat mitt rum

och till och med sitter jag nu här och skriver. Superwoman day today

nu kanske vi inte hörs på hela helgen men Ill be back

ciaociao


in hurry

Egentligen fattar jag inte varför jag skriver för jag har så sjukt bråttom. Om en timma kommer pappa och hämtar mig för vi skall äta lunch och då skall jag ha:

♣packat väskan till köpenham
♣städat mitt rum
♣skickat iväg ett rättat exemplar av min rapport
♣gjort mig iordning

är detta möjligt att hinna? we will see. 

Igår var kul iaf. Jag V och SG satt hemma hos mig och pimplade vin innan vi insåg att klocka var för mkt. Satte oss i en bil till stan - nej AS jag vinkade inte in den haha men däremot när jag skulle hem haha - (förlåt var tvungen att skriva om det, det är ett litet intern skämt mellan mig och AS). Sticky blev destinationen och jag har nog aldrig haft så roligt åt folk som där. Dräggigt fulla ungdomar som är kapabla att göra vad som helst när de har ex antal promille i kroppen. Sjukt kul underhållning iaf. Har aldrig varit på Sticky innan men ett återbesök kanske skall göras de dagar som är gråa och trista och livet känns depp så man kan få sig ett gott skratt. Dessutom tog jag tillfället iakt att leva ut mitt alter ego lite grann. Bra tjej det där egot. Peace


Nej nu har jag jättebråttom måste kila. Om några timmar är jag i en bil på väg till VC tävlingar i Köpenhamn




vackra köpenhamn

btw här är  de nya älsklingarna som fick följa med mig hem igår.




ciaociao


peace out.


ciaociao

Hej loves!
Har vart en superstressig dag idag, men den har varit super de sista sex timmarna. Nu har jag återigen bråttom. En girls night out väntar och jag skall göra mig ready

hörs imorgon eller inatt




ciaociao

My alter ego

Jag har kommit på en sak. En total snilleblixt!
Jag skall skaffa mig ett alter ego, precis som Beyoncé blir Sasha Fierce på scenen skall jag också skaffa mig ett alter ego. Måste bara komma på ett namn, och en karaktär. Men hon skall nog vara en tjej med rejält med attityd. En biatch h och en diva haha. Det kan behövas ibland. Spciellt ibland när man måste ha skinn på näsan. Och det är nog dags att jag börjar ta fram skinnet på näsan.

Några namn förslag?


ciaociao


Hola foks!

Im back! Tenten tog exakt femtio minuter, och om jag har räknat rätt så har jag klarat den. Grymt! Jag fattar inte hur man kan sätta den tentan till tre timmar? Tre timmar! Det är hur lång tid som helst! Men bättre med för mkt tid än för lite?

Om ni inte lyckats  komma på min studieteknik skall jag berätta den nu! massa fun light lemon och schlager musik. Varför inte kaffe kanske vissa frågar.. Jo för att kaffet har nu blivit en dryck som gör att jag slappnar av när jag är stressad. Så om jag skall dricka kaffe för att bli pigg är det väldigt sällan det funkar eftersom jag istället blir trött. Alltså summan av kardemumman är att jag måste ha ngt kallt att dricka. Och varför schlager? Ja varför inte - man blir sjukt glad av den musiken och allt går lättare.

Nu väntar en lugn kväll. Skall bli superskönt. Och imorgon är jag ledig från skolan så det blir fika, träning och shopping
Träffar C på valand vid två och innan dess träning med V. och fäktning på kvällen - det ser ut att bli en riktigt bra dag!. Utgång på kvällen också för att fira att tentan är klar. Gud vad längesedan det var jag var ute. Helt sinnes. Men imorgon blir det och jag är ganska taggad haha.

Nej nu skall jag nog ta en huvudvärkstablett. Verkar som om mr headake varit i farten

ciaociao

Almost back.

Åh det blir så dåligt med updates nu. Har tentan ikväll så efter klockan 9 är jag back on track,

Jag fick iaf en uppenbarelse igår - eller jag kom på hur jag bäst pluggar. Kan ni gissa hur min studieteknik ser ut?

Hörs senare and wish me luck

de trettiosex verben sitter till 95 % iaf så på verbfronten kommer jag nog göra bra ifrån mig

Do Zvidanjia!

Ciaociao

Monday

Godmorgon! Solen skiner och jag skall återigen sitta inne och plugga. har ju tentaonsdagkväll.. Kanske sätter mig på balkongen så man kan uttnytja vädret lite.

Sedan blir det barnträning och träning ikväll. Skall bli så himla skönt. Att bara få rensa tankarna och börja fokusera på tävlingen i helgen i köpenhamn. Hann ju inte med så mkt träning förra veckan eftersom jag var tvungen att skriva klart rapporten men denna vecka blir det lätt träning flera dagar i veckan samt tävling. Hade tänkt klämma in en shoppingdag på torsdag eftersom jag inte har skola. De andra i ryska skriver sin tenta på lördag men eftersom jag är ute och reser igen kan jag inte den dagen. Så jag är helt ledig! Nice.

Gud när man inte tränat på ett tag har jag ungefär 35 arméer av myror i ben och resten av kroppen. Jag har kommit fram till att jag blir stressad när jag inte tränar. Hm alltså måste jag träna ganska mycket nu, så jag kan slappna av.

När vi städade huset inför fotograferingen och visningen av huset hittade mamma några snygga silversmycken från den tiden när hon bodde i Etiopien. Skall visa dem för er men de måste putsas upp så det får bli efter det.


Nej nu måste jag bli lite aktiv i min  ryska

hörs sedan ciaociao



Remember?

Till SZ. Do you remember?




Bilden påminner så himla mkt om sommaren 2008 och London. Royal Henley Regatta. Mm I love it!


nu säger jag godnatt och stänger ner butiken för idag

vi hörs igen imorgon sweeties

ciaociao

21.00

Söndag kl 21. Då är det becktime


Later guys!

ciaociao


with company

Så äntligen hemma efter några timmars bilfärd. Eftersom huvudvärk var ett faktum blev det inget plugg i bilen utan stället musik och bok .Eldens Hemlighet av Hening Mankell. Så fin och sorglig bok. Kan varmt rekomenderas, man får lite perspektiv på livet när man läser den, och det var nära att saltade tårar trillade ner från ögonen några gånger.  Sedan gjorde denna söta lilla sak mig sällskap. En liten flaska loka citron på 33cl. Alltså lika stor som en cocacola burk! Tar inte så mkt plats och passar perfekt i väskan!

 


nu pratar jag med V och skall vara social!

ciaociao

dinnertime

Födelsedagen för mina syskon har vart supermysig, har hunnit med lite plugg också, men mer än så här får ni inte veta just nu f´ör nu väntar middag med la famglia.

ciaociao

On my way

Så är precis hemkommen från en dag som nästan enbart har varit på gymmet. Core och Bodypump stod på schemat tillsammans med V och AN. Hann med en timmes powerwalk innan. Jag som inte tränat på några dagar eftersom jag har haft rapporten kände verkligen av en superenergi. Sedan blev det en kaffe med SZcentro. Hinner inte se henne mer av hennes vistelse här i Göteborg för denna gången. Åker ju till skåne idag.

Så nu skall jag bara packa klart för resan. Blir en lugn helg. Skönt!

hörs senare !

cioaciao


You say it best - when you say nothing at all

Rapporten är f'ärdig, bara diskussionen kvar och det är nog ganska lätt. Unnade mig två  timmars paus och vad passar bättre än att se Nothing Hill?

Åh jag verkligen älskar den filmen, så himla fin! Så nu sitter jag här helt rödågd av tårar efter att blivit rörd av filmen, skall koka thé och fortsätta på rapporten. Den filmen får en verkligen att förstå hur viktigt det är att uppskatta varandra och ta hand om varandra. Döm inte människor. Tro på deras ord istället

Förresten har jag blivit besatt av facebook testen, tragiskt men sant

hörs imorgon loves

ciaociao

Another day in hell

Godmorgon!
Ännu en skön vårdag som jag måste sitta inne på. Rapportens utkast skall skickas in idag och det är bara för mig att skriva på. Så skönt när utkastet iaf är inskickat.

Hör av mig senare men just nuär det mkt att stå i..

Någon som vet vart man kan få tag på denna lovething?





ciaociao

realese me..

Jag älskar när problem bara löser sig. Minns ni i lördags vad jag skrev om?
Det är löst och allt är tillbaks där det skall vara. En lättnad suck dras igenom mina lungor. Och allt känns bra iaf. Skönt att vi vuxna människor vet hur problem skall lösas.

Efter två dagar utan någon form utav motion mer än skrivandet på tangenterna så börjar jag få sjukt mycket myror i benen. Svårt att koncentrera mig etc. Det är bara att erkänna men jag var född till att träna.

Nu får jag istället träna något hos mig som behöver tränas lite mer än muskler och psyke. Koncentration.

Nu är det åter till den jävla rapporten, om den hade vart i pappersform hade den varit en liten askhög nu. Det kan garanteras.

Så jag är nu beredd på en natt fylld av smattrande på tangentbordet, och molly sandens låt på repeat.
ciaociao



.-.

Innan så tyckte jag denna låten var lite små nerdy, men ju mer jag lyssnar på den visar den sig vara hur vacker som helst. Och Molly är ju sååå duktig!

Eller vad tycker ni?

ciaociao

http://www.youtube.com/watch?v=ZVe2HhvRe4s&feature=related


Stresssssssy

Ibland kan jag bara bli såå sjukt arg på allt och alla. När folkt tar saker från ens rum och inte sätter tillbaka, eller lånar kläder utan att fråga. Då brister mitt annars lugna temprament.

Har i stundens läga några sidor kvar att läsa i  "Svensk Maffia" sedan är det bara att börja skriva. Skall kanske sätta mig på balkongen och läsa. Så himla fint väder idag iaf.

Det blir några stressiga dagar för mig så var beredd på hyfsad uppdateringar bara.

hörs senare

ciaociao

Damn - she was a kidnapper.

Okej en dag helt fylld med plugg och en jättedålig närvaro här på bloggen, men ibland kommer dagar då man faktiskt måste ta tag i saker och ting och idag är en sådan dag. En överraskning mitt  i allt pluggande var att SZ ringde. Själva överraskningen att hon ringde var inte så stor men att hon absolut skulle kidnappa mig var större. Jag kunde absolut inte säga emot.

så vart kidnappade hon mig? Tja. eftersom båda satt hemma och pluggade, hon är nämligen hemma från sthlm hela denna veckan.. Och båda behövde en koffeinkick så blev kidnappningsplatsen centro.

Så nu efter att ha varit kidnappad en timma så känner jag mig sjukt glad, har massa energi och skall sätta mig och plugga igen - hela natten lång. Med andra ord har jag fått en jävla koffeinkick..


Nu back to work. Ciaociao


bild lånad från http://www.lattelakejen.blogspot.com


Hope and glory-

Länge sedan jag skrev här nu - snart tre dygn sedan. Helgen har varit riktigt fartfylld. Allt från melodifestivalen, debatter och pokerface. Denna helgen har man verkligen sett vilka vänskaper det är som håller när den står emot en stor prövning. Vilka som kan skilja på vänskap och politik.

Jag är inte ledsen, arg eller glad. Jag är tom. Man ser en person som tidigare stått en nära, tror man.. När jag spelar ett spel med öppna kort om ärlighet finns det de som spelar med stänga. Det spelat har slungats igång i en kraftig fart.

 Samtidigt som gammal vänskap sätts på spel så uppstår ny vänskap med nya vänner. Det är det positiva jag nu andas in och alla negativitet andas jag ut.

Om vi människor hade kunnat vara mogna nog att prata om saker hade aldrig dessa patetiska konflikter uppstått.
Och det gäller alla.

Centro idag med SZ, L. Jättemysigt, Sista lektionen idag på ryskan också innan tentan. Snyggmangus skall tyvärr inte fortsätta i A2 så det blir kanske lite mer koncentrerade lektioner haha.


Barnträning snart.. Åh och sitter och nynnar på Måns Hope and glory, är den inte sjukt bra?
http://www.youtube.com/watch?v=-P52-9nI0n4



hörs senare loves!

ciaociao


boomboomboomboom

Efter en och en halvtimmes kondition på gymmet bar det iväg till UFmässan med C. Inhandlades en födelsedags present till syster, men i och med att hon kanske läser detta så kommer jag inte berätta det här. Men fint var det iaf. Ett glas på heaven 23 med Isabella, C och jennifer avslutades vårt besök med. I och med att jag måste skriva denna förjävliga rapport i helgen så var jag tvungen att stressa iväg till akademibokhandel för att köpa boken "Svensk maffia" som kommer förhoppningsvis bli en bra källa.

Efter en lång men trevlig dag utan mat sitter jag nu och äter som jag aldrig har sett mat. Huvudvärk på köptet..

Blir inget långt inlägg

så jag säger tack för mig nu!

ciaociao

Friday 13th

Dagen har börjat framför tvn och björn gustafsson dvdn. Han är ju såå sjukt rolig! Nu bibilioteket och gymmet och L och Jasmines UF mässa på svenska mässna, för ni missar väl inte UF mässan? Vill ni se super fina armband så gå till monter tretton,¨

Åh just ja var försiktiga om er för ni vet väl vilken dag det är idag? '

fredag den trettondee

ciaociao


pack the things...

Så nu är det hyfsat rensat i mitt rum iaf, och gud vad mkt minnen som kom fram, konfirmationspapper, mufutbildningspapper, fäktdiplom och priser, diplom från jultidningar och märkestagningar med sommarsimskolan,klassfoton etc. Men nu är det iaf gjort. Hinner tyvärr inte träna idag, eftersom jag har haft fullt upp med detta. så det får bli dubblet upp imorgon.

Ser ni någon skillnad? Detta är ju bara en del av rummet.


och eftermiddagens skörd av thé



ciaociao

Getting old?

Okej, innan jag fortsätter mitt "lilla" städande, så måste jag bara fråga, Har ni också fått ett rött kuvert idag hem i brevlådan? Det har jag.. Tecken på att man börjar bli gammal?

Hmm



ring från H&M



ciaociao

Moving on..

Vad händer med detta väder? Innan när ja gick till skolan imorse var det sol och solglasögon på, nu när jag kom hem var jag som en isbit och höll på att frysa ihjäl i snöstormen.. Fattar ingenting men egentligen borde man inte vara förvånad.. We call it the Swedish weather. Iaf gick till skolan idag även om jag egentligen inte orkade, men eftersom en kommande tenta snart på ingång är det inte så bra att missa lektioner, eller hur?

Nu märker man iaf att familjen skall flytta från vårt kära hus. Allt personligt skall nu packas ner i stora flyttkartonger för kommande fotograferingar och visningar av huset. Så förtillfället lever jag i ett tomt och stökigt rum, eller ja snart. Har inte börjat packa ner ännu, har en annan packning att göra och det är den till pappa. Först packa kappsäcken till pappa. sedan kartongerna till huset. 

 

Så jaa mitt rum är sjukt stökigt nu, men skall passa på att rensa bland allt bråte med som man har samlat på sig under året..

ciaociao

return..

Hemkommen från träningen och istället för en kopp thé tänkte jag satsa stort på middag. Det resulterade i en kopp med grönsaksbuljong... How luxury! NOT

iaf nu väntar fortsatt med plugg, tar tag i ryskan och imorgon skola och lektion. Gud denna dagen blir varken bättre eller sämre. Det har ju inte direkt varit den roligaste dagen på länge - men nödvändig

Skall packa efter skolan med för imorgon åker vi till pappa..

Nu skall jag ringa SZ

ciaociao

break it off - for lunch

Så.. nu har jag kommit igång men tyckte att jag gjorde mig förkänt av en liten paus, skall strax gå ned och laga omelett. Mm. Så synd bara att jag måste sitta inne och plugga när det är sååååå fint väder ute.. Sådan otur, men nu kan man verkligen säga att våren har kommit. eller hur?

När  allt plugg är avklarat för denna gången - det kommer mer i april och maj - då skall jag verkligen unna mig ngt. Hm har funderat på en hello kitty klocka.

 

bilden är lånad av http://www.ericajohanna.devote.se/

mm en sådan vill ja ha! Finns på ur och penn och jag inte minns fel



nu måste jag ta mig i kragen! Ciaociao

My busy day

Nu väntar en 9 to 5 day med bara plugg. Först ut är en timmes ryska, sedan är det frukost, går på samhällsrapporten och en timmes ryska efter det. Sedan efter allt detta så är klockan nog runt fem och jag är på väg till träningen,
Skall försöka klämma in er någonstans under dagen, men som sagt det kommer vara workworkwork

ciaociao

I want EE - Exclusive ELLE

Hemma efter två timmar effektiv träning på gymmet. Ätit lunch, och enligt vad jag skall skrev innan så skall jag nu skriva om ngt intressant. Och jag har kommit på exakt vad jag skall skriva om.

När jag kom hem låg efterlängtade ELLE på hallbordet. Började bläddra  i den snabbare och snabbare för att komma fram till modesidorna, det är ju de som är mest intressanta. En sak slog mig när jag hade läst ut den. Man märker verkligen att det är lågkonjunktur. ELLE som brukar visa exklusiva kläder visade nu för det mesta kläder från beyond retro, åhlens, monki, och HM. Inte för att det inte är bra, man riktar sig till märken man vet folk har råd att köpa i denna bistra tid. Men jag saknar faktiskt Exklusiva Elle. Får kanske börja köpa ELLE LYX istället.

Hmm.. Hatar lågkonjunktur, varför är det nödvändigt?

Nej nu väntar plugg

ciaociao



Förresten vann Pump it Diva den lilla träningen i morse, eftersom prima Ballerina V aldrig dök upp, ursäkten om hennes träning ikväll är godtagen, men battlen eller snarare corporation mellan oss kommer fortsätta fredag morgon hoppas jag med YOGA. Right V?

prima ballerina vs pump it diva

Nu väntas ett body pump pass för sats för att pimp up my arms and body, en liten tur på kära bandet. Sedan hem äta lunch, update er om ngt vettigt - har inte kommit på vad bara - massa plugg och träning ikväll. Så det blir en liten späckad dag med mycket som skall göras men inte så stressigt förhoppningsvis.

Förhoppningsvis skulle V med till gymmet, men då hon är mer av en prima ballerina så vill hon inte till body pumpen  där jag och singelmammor skall pumpa - kanske några biffar med. Nej ett danspass ville hon, men eftersom jag tyvärr är född med att vara sjukt jälva orytmisk så hade jag antagligen snurrat femtio varv åt höger i superduper fort takt när man istället kanske skulle snurrat 75 varv åt vänster långsamt enligt instruktören. Som tur var har detta aldrig hänt, men tro mig jag vill inte att det skall hända heller. Så förhoppningsvis möter jag upp V vid banden - det är iaf ngt jag kan hålla takten på. Framför Oprah såklart.


  VS 

ciaociao

beau lunedi

Åh idag var det årets första vårmorgon kändes det som när jag gick till skolan. Solglasögonen var på och bra musik i min love. Men när ma kommit hem, pratat med L och skall sätta sig och plugga då blir det genast grått. ..

Jag kan ju inte skriva min ryska tenta den 28 mars eftersom jag är i köpenhamn då så när skall jag då skriva den? jo den 25, åh. samtdigt skall samhällsrapportens utkast in den 20e, Massa fakta på specialidrotten och samhällen att plugga in. Känns som att vara tillbaka i gymnasiestressen..

Idag skall det bli träning iaf, och barnträning såklart.

Ses vi på body pumpen imorgon kl 11 på SATS kompassen? Jag är där iaf.
'
hörs senare för nu kallnar théet och jag måste sätta fart med plugget

ciaciao


studystudy.....................................

Efter en dag med något mycket plugg känns det som man borde vara färdig.. men icke sa nicke det är jag inte, har fortfarande ganska mkt kvar att göra. Har kvar denna trötthetskänsla i kroppen som jag gått runt med i en vecka, känns som jag har konstant kvälvning och yrselattackarna kommer allt oftare. Kan sova hur länge som helst också.. Undra vad det är. Mamma gissade på järnbrist. Hm kanske snarare Hjärnbrist, på allt som skall göra.

Gårdagen var som sagt jättetrevlig, kul att träffa tjejerna igen men det var synd att inte L var där..
Hamnade på Inferno av någon anledning och det visade sig att det var "rock night" haha så det var vi och ett antal hårdrockare, glamrockare etc. Men det var annorlunda och kul. Personalen supertrevlig!

Nu måste jag fortsätta med plugget så jag kan hinna se på Beck kl 9.

Har ni haft en bra helg?

ciaociao

the cab is my love

Jag skall aldrig mer åka kommunalt på kvälls/nattetid, om man inte är två.. Aldrig mer! Det finns numera inte i min värld. När SG  berättade om hennes överfall i tisdags trodde jag inte det var sant. Men när jag för ca en halvtimma sedan har femtio meter om inte mindre hem och en röst uppenbarar sig ur buskarna ovanför grannarna, - "ursäkta" - då blir man rädd. Förhoppningsvis ville inte mannen något illa men vad fan tror man om det är en ung tjej som går i backen, och dessutom vad skall tjejen tro när denna mannen  sedan går fram och pratar med en annan främling - ja, jag var tvungen att tjuvkika från vardagsrums fönstret för att se om de gick eller inte, vilka de var osv. Jag hann inte ens reagera utan mina ben och fötter tog fäste vid marken och sprang så fort så man kunde ha trott att det var OS på hundra meter. Ett barn söker tryggheten hos mamma och även om jag snart är tjugo så är min trygghet fortfarande mina föräldrar och kommer alltid att vara. Så vad skriker jag när jag kommer springandes ner för baken? Jo  Mamma såklart. Gud jag var så rädd att jag inte ens hann reagera..  Som tur var har man en mamma med sjukt bra öron att hon hör mig när jag skriker så hon kommer och öppnar dörren med det snabbaste rycket världen någonsin skådats.

Jag skall aldrig mer åka kommunalt nattetid. Taxibilar, se till att ni alltid har en redo  för mig hedanefter.

Hoppas alla kommer hem bra och sover gott
ciaociao


With my gang in my hood

Kan säga att vattenkokaren och théet på rummet gjorde susen. Fick en snillblixt och ämnet till rapporten blir hur kriminella gäng påverkar ungdomar i Göteborg.

Nu skall här bara hitta material



busy work

ciaociao

Dress for success

Åh jag tycker det är så himla skönt att bara slänga på sig ett par leggings eller strumbyxor och bara en klänning över. Så snyggt och bekvämt. Problemet är bara att jag aldrig hittar någon snygg vardagsklänning. Ni vet bara en vanlig klänning. Så besökte www.stylebystars.com alldeles nyss och fick se på denna snyggingen.

   

Hur gulligt är det inte med spetsen där uppe? Klänningen kommer bli en perfekt dag som kvällsklänning, sommar som vinter.

Den blir din för endast 299 kr. Och den skall bli min!


nu vidare till tänkandet över ämne till rapporten.. gah

ciaociao

Saturday thinking

Efter tio timmars sömn så är man pigg och elert igen och just nu är det Leona Lewis, masala chai thé och ett sjukt tänkande som infinner sig på mitt rum. Efter att pratat med den allsmäktigevetande SZ om mitt val till samhällsrapport, så gav hon mig rådet att byta från homoäktenskap till något annat. Detta för att de mänskliga rättigheterna från FNs generalförsamling skiljer sig mellan den engelska och den svenska. I den svenska artikel 16 står det äktenskap medan man i den engelska mer liknar det vid partnerskap. Hur skall man kunna skriva ett arbete om källorna inte stämmer in på varandra? Nej så jag får se till att byta ämne.. Mitt ämne som kändes så bra.. Tack SZ för att du gav mig rådet innan jag börjat skriva min "lilla" rapport :)

Minglet igår var verkligen supertrevlig. Massa god mat, gott sällskap och gamla vänner som jag inte sett på år och dagar.

Just nu börjar stressen närma sig, rapporten skall  vara inskickad om exakt tretton dagar och jag vet inte vad jag skall skriva om fortfarande. Målet med dagen är att komma på ämne och börja gå igenom läroboken. Plugga igenom ryskan och sedan ikväll blir det tjejkväll med malagagänget. För er som undrar om jag skall se melodisfestivalen som ett sant melodifestival freak jag är så är svaret... NEJ. Jag väntar till la grande finale, tycker hela röstningsprocessen är så konstig..

Nu skall jag tänka vidare..

ciaociao


bouna notte

Nu är jag hemma igen, snälla mamma hämtade mig i regnet så man slapp ta taxi hem. Stämningen var på topp och nu är både jag och mina trötta fötter som stått i 12 cm klackar trötta. Dags för en härlig natts sömn. Cest perfait.


godnatt vänner vi hörs imorgon och ta det försiktigt ikväll!

ciaociao

politics are not for the politicians, its for the humans

Är hemma efter kaffe med L, träning och sedan bara tagit det lugnt hemma. Skall strax börja göra mig iordning för ett litet mingel, och mamma skall laga middag. Mm hemmagjorde hamburgare, kan det bli bättre?
Ikväll blir det inte jättesent då det är en riktig pluggdag imorgon..


Även om jag tycker att politik är intressant, väldigt intressant - så kan jag verkligen förstå varför många människor inte väljer att rösta då man inte känner tillit till politiker. Hur kommer det sig då att jag kan förstå hur de känner då jag själv varit politiker och försöker få personer intresserade? Jo för att jag vet hur förjävligt politik kan vara. Jag tar del av baksidanav politiken. Politik kan verkligen ibland vara förjävligt. Men det gäller att lyssna på sin insikt och som människa och medborgare av ett globalt samhälle ta sitt ansvar och rösta. Jag röstar inte på politiken utan jag röstar på förändring. Politiken är inte till för politiker, politiken är till för människor.

Önskar alla en mysig fredag, kanske kan ge er en update när jag kommer hem


ciaociao


Busy friday

Nu är det coffetime med LSweet innan hon åker till Skåneland and her love. Skall träna idag mitt på dagen, plugga på bibilioteket med Samhäll A prövningen.

Annars händer inte så mkt mer än att jag vaknade av att min sis ville ha aceton och hon var absolut tvungen att väcka mig. Sedan när jag skall duscha så är hela badrummet nerskvätt med vatten över hela golvet. Vilken idiot vet inte att vattnet skall hålla sig innanför duschen?

Nej nu skall jag platta håret. Ser ut att bli en riktigt vårdag så det blir trenchcoat idag. sneackers eller ballerina är frågan?

ciaociao


Moving into the future.

Jag mår fortfarande dåligt. Fy, en blanding mellan yrsel och feber känns det som iaf.

Nu är det iaf klart. Vi skall flytta från vårt älskade hus. Japp i början på maj månad får vi tillträdde till vår nya lägenhet. Vart skall vi och mamma flytta då? Jo till en lägenhet ovanför Condeco på avenyn. Känns helt okej faktiskt men ändå konstigt. Huset och jag har liksom hängt ihop sedan jag var nio. I tolv år för att vara exakt. Tolv år - det är mer än halva mitt liv. Men i maj då får huset nya vänner och vi blir vänner med en ny lägenhet. Praktiskt att den är så centralt belagd iaf.

Sedan vet jag ju inte hur länge exakt jag kommer på hemma heller. Planerna är att jag lämnar Sveriges gränser till hösten iaf. Och varför skall mamma sitta med ett hus på tio rum och en trädgård när två av fyra barn flyttar och hon jobbar? Ett hus kräver kärlek och vårdnad och vad gör man när tiden inte räcker till?

Min tid kommer då gå åt att springa ner och köpa kaffe på condeco varje morgon. Kind of nice faktiskt.




ciaociao

Time to wake up?

Godmorgon - jo det är sant godmorgon säger jag nu halv ett på dagen! Jag har sovit sjuka tretton timmar och tror ni att jag är pigg för det ? Nej is my answer.

Som ni förstår blev det ingen skola idag. Utan det blir att knappra alvedon/ipren eller annat skit för att få bort vad jag tror är feber. Måste ta tag i skolgrejer..

träning ikväll om det blir bättre, men nu det bästa målet på hela dagen! Frukost.

Jag skall nog trösta mig själv med att gå ner och handla några tidningar med. Elle, Cosmo, Chic, veckorevyn, bild extra. I love it.

Och för att  muntra upp mig mer och alla andra som längtar till vår och sommar kommer nu en liten inspirationsbild.



tänk vilket I-lands problem man har när man måste skugga ansiktet med handen! Nej jag har alltid ett par solglasögon i väskan. Just i case.

ciaociao

I say godnight and go

Åhh jag vet inte vad det är med mig men det känns som en sjukdom med massa gröna äckliga bakterier närmar sig.. .Vill inte..


Skall lägga mig tidigt ídag och får se om jag orkar till skolan imorgon. Kanske är det att jag sover så dåligt om nätterna.. hmm drömmer konstigt gör jag också..

Nej nu värmer théet iaf i den trötta kroppen.

Godnatt allihopa så hörs vi imorgon igen:)

Ciaociao

Sweden - do you take...

Så ett nytt virusprogram installerat på datorn, Nu är bara frågan, finns det virusprogram som förebygger sjukdomar i kroppen? tex. förkylning?

Kanske en X mängd apelsiner?

C vitamin var det ja, c vitmin

Stressan över allt plugg som kommer vara fram till maj känns enorm. Har dock kommit på ämne till den rapport som jag skall skriva så nu börjar uppgift nr 2 - att leta fakta. Ämnet blir varför Sverige inte än har legaliserat homoäktenskap - trots att det står i de mänskliga rättigheter artiklarna - signerade 10 december 1948 av FNs generalförsamling - att:


Artikel 1
Alla människor
äro födda fria och lika i värde och rättigheter
. De äri utrustade med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i sann broderskap.

Artikel 2.
Envar är berättigad till alla de fri-och rättigheter som uttalas i denna förklaring, utan åtskillnad av något slag, såsom ras, hudfärg, kön, språk, religion politisk eller annan uppfattning nationellt eller socialt ursprung, egendom, börd eller ställning i övrigt. Ingen åtskillnad må vidare göras p.g.a. den politiska, juridiska eller internationella ställning som intages ad det land eller område, till vilken en person hör, vare sig detta land eller område är oberoende, står utan förvaltskap, är icke-självständigt eller är underkastat någon annan begränsning av sin suveränitet.

Artikel 16

1) Fullvuxna män och kvinnor har rätt att utan någon inskränkning p.g.a sin ras, nationalitet eller religion att ingå äktenskap och bilda familj. De äga lika rättigheter vid giftermål under äktenskap och vid äktenskaps upplösning
2) Äktenskapet må ingås endast med de blivnade makarnas fria och fullständiga samtycke
3) Familjen är den naturliga och grundläggande enheten i samhället och ger rätt till skydd från samhället och staten.

Så nu till fakta letande - hörs senare

ciaociao





Just my luck..

Så efter en workout summery på SATS med en halvtimma på bandet och Body Pump med duktiga instruktören kristin så är man äntligen hemma. Badat bubbelbad och ätit en god lunch framför tvn och filmen Just my luck med Lindsay Lohan. Kansek lite nördigt men jag Älskar sådana filmer,

Träningen gick bra och pappa var faktiskt duktig, kämpade på där med vikterna. Fast pappa - sorry - jag tog mer än dig på övningarna!

Nu är det thé och fortsatt plugg som gäller för att sedan klockan fem åka ner till fäktningen. Skall packa med för idag återvänder jag till mamas place.

Later

ciaociao



Pump it..

Nu är jag hemkommen från träningen och Agnes bidrag i melodifestivalen "Lovelovelove" spelas för fullt. Inget vidare snyggt klädd var hon men låten är grym!.

Nu skall en kopp thé kokas, och sedan skall det pluggas mänskliga rättigheter inför den betygshöjande prövningen jag har i Samhäll A. Sjukt mkt annat skall göras förutom det. Rapport skall skrivas - vet fortfarande inte ämnet jag skall skriva - Ett prov och muntlig redovisning. Specialidrotten som jag också tentar upp frånVG  till MVG är ännu jobbigare. Skulle gissa på 400 sidor detaljfakta som skall pluggas in och sedan träningsdagbok och två inlämningsuppgifter. Sedan är det ju ryskan som jag läser på universitet. Tentorna närmar sig.

Nej de närmsta veckorna kommer mitt liv bestå utav träning och plugg. Nu har jag varnat er för det.

Man lyckades få pappa att komma med på SATS provträning imorgon så det blir bodypump klockan elva för vår del och sedan blir det bandet. Jag och pappa skall pumpa i takt haha. Nu skall han få visa de muskler som han säger att han har.

Forza

Ciaociao



Ps. AS krya på dig, hörde av ES att du var sjuk..

starving.

Måndag och ny vecka. Efter riktigt dålig update av helgen tar jag nu nya tag. Ni kommer inte att tro det men det som gjort att jag nite kunnat uppdatera är självklar internet.. Igen.

Lödags spenderades i soffan med AM och melodifestivalen och söndagen var bara en dag ledigt  i mitt annars upplanerade liv.

Skola idag och sedan thé med V på Soho. So far so good.


Nu är det barnträning nere  på klubben igen och min mage kurrar. Dags för mat

ciaociao


RSS 2.0