*ciaociao

thoughts about today

Valborg idag. Alla vet vad det innebär. Hets fylla och bråk. Ändå gör vi samma sak år in och år ut. Super oss redlöst fulla för att sedan ha ångestattacker dagar efter, och då framförallt bakisdagen. Men varförvarför kära svenskar gör vi detta? Självklart firande av våren, och några kanske firar kungens födelsedag, men framför altt för att det liksom hör till. Inga ursäkter är godtagbarar under denna dagen om varför man inte skall dricka. Det är hets på  högnivå. Och visst är det härligt att känna att våren är på ingång och sommaren snart är här? De sista tentorna är på gång, studenterna börjar få hyfsat ledigt, och den lilla flickan som i höstas nervös och spänd började ettan på lågstadiet, är inte längre yngst på skolan till hösten, hon har lärt sig skriva och läsa och börjar gro sig äldre. Valborg. Ja man kan väl ändå säga trots hetsen kring den, att det är en bra dag. EN Carpe diem dag - nästan. Det går inte riktigt att beskriva känslorna till den, men med värme och sol, glädje och kärlek är valborg en början på en bra sommar. För man kan ju nästa säga att sommaren har börjat i och med denna dagen.

Min hets hittills har varit att handla för malagagängets middag ikväll. sedan packningen till Stockholm. Är fortfaradne inte riktigt klar för jag vet inte vad jag skall ha med mig, men jag hade tänkta överraska C med vindruvor och fanta på balkongen och sedan blir det press med sol för kvällens hets.

Take care tonight!

ciaociao

Plastic Jewels

Godmorgon! Carpe diem temat fortsätter lite grann idag med träning och solning med V. Sedan blir det en fika med AM och L och så skall jag försöka  hitta ngt att ha på mig imorgon, när "Malagagänget" skall ses och äta middag alla tillsammans! Mys! Regeln för Carpe Diem dagen som jag ändrar på idag är att jag måste ta tag i lite plugg nu.

Sedan i helgen drar jag till Stockholm och tävling på lördag. Bor hos SZ och på fredag beger vi oss till Cirkus i Stockholm och UNICEFs humorgala, Sjukt skoj skall det bli. Måns Zelmerlöv och Hey baberiba gänget med flera kommer underhålla och sedan efteråt blir det ngt typ av mingel. Looking forward!


Pärlorna från igår, Köpta på panduro


 Nu skall jag städa mitt rum... Bagdad ser det ut som!

ciaociao

On facebook quiz.

Tog precis ett FB quiz innan läggdags, om det ändå vore så väl:


Adriana Lima

 

Du borde satsa på modell karriären. Du är den sexiga brasilianska fotomodellen, en av Victoria's secrets mest populäraste ängel just nu. Du har en mycket sexig kropp och är alltid bäst when you're walking the runway! Publiken älskar dig och du älskar publiken. Du är Adriana Lima!

Ciaociao


Redface

Panduro fick ett långt besök utav mig idag och pärlor fick jag med mig hem iaf! Jättesöt kille som jobbade i kassan och önskade en en fortsatt trevlig kväll - så vem vet nästa hängställe kanske blir där haha.

Träning också och det var varmt som en bastu i fäktlokalen, ett stort skämt och självklart var jag konstant redface under passet. Har de vackra (not!) anlagen att bli röd i ansiktet varje gång jag tränar, eller ja förutom när jag bränner mig ocksåå. Vackert... inte

nu mina vänner säger jag godnatt och pärlorna får ni se imorgon
ciaociao

Mission : carpe diem

Jag tror banne mig mitt lilla mission "Carpe Diem" fungerar. På bara några timmar har jag sådan sinnesfrid, lugnhet, gladhet och allt är bara positivt. Nu låter jag som någon från Hare Krishna och det kan jag försäkra er att jag inte är, men Carpe Diem är något jag verkligen skall träna mig till att bli bra på. Till en utav dagens få regler hör att jag inte ens skall öppna en läxbok eller ens skriva ett ord som hör med plugg att göra, och en så länge har det gått bra. Öppna böcker kommer nog att bli svårare än att ta tag i grejerna..

Soldaten lämnade mig tyvärr till fördelen för molnen, jag var väl antagligen för blek och han för het - haha känner att mina skämt kanske inte är de bästa, balkongen däremot är lika fäst vid mig som den sitter fast i huset, dvs benhårt ( ett ytterligare tråkigt skämt).

Fick sådan lust att bli lite barn igen så jag tog fram pärlburkarna och började "pärla" halsband! Tyvärr hade vi inga roliga pärlor så det blir att åka till panduro och pärla upp mig!!

Nu skall jag snart ner till stan och centro (!) och träffa L och hennes vän Helen för en kaffe. Sedan blir det nog direkt till fäktningen och träningen ikväll.


Nu måste jag göra mig iordning!

ciaociao
Remember from old times?

Gårdagens prövning från 8 till halv tre, missad sömn på jag vet inte hur många dagar, eller hur många timmar som har gått förlorade (det jag vet är iaf att jag sovit ungefär tio timmar på tre dygn)en blandning mellan koffeintabletter och kaffe samt en felstavad status på facebook gjorde att jag igår efter mammas födelsedagsmiddag, gick och SOV!

Nu exakt tolv timmar senare, nyduschad och snart frukostäten, skall jag lära mig att leva i nuet idag. Låter bra va? Frågan är ju bara att jag inte riktigt vet hur man gör. Men jag får helt enkelt försöka lära mig.
Eller rättare sagt komma på. I vilket fall som helst har jag massa energi i kroppen och jag längtar med att fylla dagen med saker. Först ut är balkongen och solen som skall bli min date. Träningen är det ända inplanerade ikväll. 

 Prövningen igår iaf gjorde att jag knappt visste hur man stod upp efteråt. Tre timmars skrivning, lite lunch och sedan muntlig redovisning som jag förövrigt inte hade fått de rätta uppgifterna utav handledarna hur de skulle gå till men tanke på att man inte är dem, hehe, så kom man ju på extremt smarta nödlösningar, så det gick nog bra iaf, nu väntar bara resultatet för samhällen och om två veckor skriver jag specialidrottsprövningen från VG till MVG - den kommer bli sjukt värre!

Men det var så konstigt - fast på ett bra sätt - att vara tillbaka på Hulebäck igår. Allt var precis som förr, förutom att klassen eller andra hulebäckselever man själv gått med inte fanns kvar. Istället var det nya fjortisar på plats eller att de nya treorna var de som hade makten. I matsalen fick jag sitta själv haha , men fräck som man var ringde man V och berättade secret information om alla. Sjukt att tvåor och treor känner igen en samt personalen i fiket "gatugott". Alla gulliga lärare träffade man på också. Alla var så intresserade!
Det är bra med hulebäck, för även om det är en sjukt stor skola (1600 elever), så kommer 95% av alla lärarna ihåg en och hälsar i korriderna, även om det är ett år sedan man gick ut.Min bästa vän de senaste dagarna, men ta det itne med kaffe hur gärna ni än vill, för då bryter helvetet ut!!
Nu frukost. Yummie!

ciaociao

Live.

Ett dygn har gått sedan jag skrev här sist. Herregud. Tiden går fort..


Prövningen imorgon. 8 till halv tre. Great! Konstigt nog känner jag mig inte nervös men jag laddar inför en natt fylld med plugg.. På ngt sätt känns det som det kommer gå vägen. Men efter de timmarna på Hulebäck kommer jag vara helt dööd. Stressig dag helt enkelt. När jag är färdig på hulebäck måste jag in till stan och hämta mina och SZ biljetter till UNICEFs Humorgala på Cirkus i Stockholm på fredag, sedan köpa present till mamma och efter det till barnträningen. Åh vad jag längtar till Tisdag, inget mer planerat än ett Body Pump pass och sedan fäktning. Skall bli skönt att kunna sätta lite fart på träningen igen nu när foten har blivit bättre. Jag har kommit på det att jag mår inte bra när jag inte får träna. Jag fåt spatt helt enkelt.

Menmen skall ta tag i det sista nu av den muntliga delen.

Kanske hörs inatt.

ciaociao

Family gathering

Nu är det snart middagsdags och kusinerna kom ju igår, så det blir en liten family gathering och B-day kalas eftersom morbror fyller år idag.

Medan jag satt ute och pluggade/njöt av solen var de andra på liseberg. Och minsting kusinen kom hem med jätteröda utslag i hela ansiktet. Antagligen pollenallergi - stackaren. Hon nös tjugo gånger på raken och mår inte alls bra nu. Helt uppsvullen, tårögd, utslag, snuvig etc.

Nu ropar mamma. Maaat

ciaociao


The future.

En dag i trädgården och solen (ja, jag är helt röd på ena armen!) latte från Dahls Bakeshop.. och massa plugg. Gud, nu har jag snart nått den punkten att jag inte orkar plugga längre, jag kommer helt enkelt strunta i allt. Jag orkar inte. Allting kul får ta stryk för att jag har valt att tenta upp dessa ämnen. Självklart för min framtid är det som jag har gjort det men ändå. Jag är den personen som alltid glömmer att leva i nuet. Jag vet helt ekelt inte hur man gör.

Att leva i nuet stressar mig. Jag blir ett freak! Jag måste hela tiden tänka framåt. Framtidframtidframtid. och det är ett sjukt stort problem.

Har jag ens hört orden Carpe Diem? Jo det har jag men frågan är om jag förstår meningen på det djupare planet.. Antagligen inte. Hur lever man egentligen i nuet??

Jag är väl vad man skulle kunna kalla en futurist på gott och ont.

Paniken sprider sig och stressångesten tar hårdare tag kring min kropp... framtidframtidframtid. All denna jävla ångest..

Tänker positivt men problemet med tankarna är att de blir positiva i framtiden. "Om jag gör det här nu då kommer mitt betygsnitt att höjas och jag kan lättare komma in på den utbildning jag vill" Kommer,lättare, kan, Om.


Jag får bita ihop det lilla som är kvar, för jag vet att jag kan klara det. Jag skall bevisa det för mig själv.. Sedan skall jag lära mig att leva i nuet..

ciaociaoLillebror bli aldrig som jag när du blir stor!InspirationAudrina Patridge

ciaociao

Next step

Hämtade ut ryska böckerna idag för steg två. Nu börjar ju allvaret. Next step. Oh yes.ciaociao

Freshy parisciaociao

only today

Åh idag är det en stressig dag. Bloggen tar ledigt dagen ut!

ciaociao

Do blondes have more fun?

Igår var en konstig hårdag för mig. Mitt hår såg ljusbrunt ut!! Så tanken slog mig att det kanske är dags att göra en ganska drastig förändring. Flera nya kapitel startas just nu i mitt liv med flytt, börjat plugga på universitet, tävlat och tränat massa, och framför allt hösten. Det ordet räcker för att beskriva förändringar som kommer ske då. Hösten. Så ja jag tänkte att man kanske skall färga håret ljusbrunt.

Det behövs ngt nytt i min svintohög nu och vad säger ni skall man köra på ljusbrunt? Eller blond till sommaren? .ciaociao

Sickness

Idag har vart en bra dag förutom att jag mår illa. Japp det kom hastigt som lustigt, så det blir tyvärr ingen träning idag. kaffe med L och sedan en snabb sväng på stan och innan dess timtals med plugg. Låter kanske tråkigt, men tyvärr består mitt liv utav bara plugg och träning nu. Så det är det kommer bloggas om nu antagligen mestadels framöver.

Boooring life.

nej en bloggtorka är definitivt på väg.. och inget hittar man på stan heller. Men jag är glad ändå! Och nästa helg blir det Stockholm för tävling samt att hälsa på JE och SZ och SP. I love it. Hela helgen i huvudstaden. kan det bli bättre? En vecka kvar.. Mjau

 


ciaociaoc

Michael Jackson?!

Nej det är Rihanna!ciaociao

Just my luck

Hola foks!
Nu har jag haft skola och ibland finns det inget mått på hur tur man kan ha. I och med att jag har haft mkt med mina prövningar så har jag inte riktigt hunnit med att göra mina ryska läxor, vilket jag trodde skulle göra mig till ett stort skämt frågetecken idag på lektionen. Men nej. För vi hann inte ens gå igenom läxan eftersom det var massa nya grammatik på G.

Thank God!

Nu är det dags för träning. Foten känns mkt bättre idag och det gör att träningen kan börja igen. Sedan får vi se vad som händer. Börjar känna av en bloggtorka igen.

Later

ciaociaoDone.

Äntligen är rapporten färdig och imorgon skickar jag in den. Fy vad härligt! Mm ett moment mindre att tänka på.

det skall firas med en shoppingrunda i veckan. Men först med mat i magen, har inte ätit sedan frukost

ciaociao


Sunshine baby íts sunshine

Okej det är med en update innan jag åkte hanns inte med men nu är jag tillbaka. På en solig söndag beskrivs livet oftast som undebart - när man inte har massa plugg att göra. Mkt skall jag iofs göra på balkongen. Mm sunshine. Helgen i karlskrona har vart rolig. Kul att vara på en roadtrip med JvP igen för det var verkligen ett  tag sedan.

Tävligen blev lite av en besvikelse då en tredje plats inte var det jag hade förväntat mig.. Men done is done och det gäller att tänka framåt. Nästa tävling är i Stockholm om två veckor så det är det man siktar på nu.


Nu skall jag vara lite ambitiös

har ni haft en bra helg?

ciaociao

rushy

Nu är det dags för handledarmöte om min rapport och sedan en kaffe med en barndomsvän - mysigt!- efter det är det bara att försöka boka tågbiljett på sj center och sedan åker jag kl fem i eftermiddag till karlskrona. Men vi hörs ju innan dess igen.

Njut av fredag och sol vänner!

ciaociao

Im blessed - thank you lord

Det är ju tur att det finns lösningar på problem för nu slipper jag åka mellan 6 och 10 timmar hem. Thank you lord!
Får lov att se lite av Emmaboda med och det kanske blir intressant. Hoppas jag. Nej skämtochsido det är bättre att åka fyra timmar med ett byte än 6 timmar med ett byte eller 6 timmar med tre byten. Eller ens tanken på att åka buss tio timmar - och att jag inte skall göra det nu - gör att jag känner mig blessed.

Nu är jag inte bitter iaf.

ciaociao


Searching joke..

Nu  sitter man här och skall boka biljetter från karlskrona till Göteborg på lördag. Hm hur många tåg tror ni går? Jo två st. Två tåg på hela lördagen!!! Och det ena är med tre byten och det andra med ett. Great! Avresetid är kl 4 och man kommer fram halv 11 på kvällen. Åh det låter som världens drömresa och jag bara längtar att få åka i sex och en halv timma. Skämt är det.

Hur kan man bara ha två tåg på en lördag?

Ett annat alternativ var att ta buss. Hm låter frestande att sitta på den i tio timmar. Vilket skäääämt.Nej nu måste jag faktiskt hitta ett vettigt alternativ till att komma hem..

ciaocioa

Hot or not - the hat?

Okej när solen kommer fram vill de flesta bara ta fram solglasögonen, så också jag. Men en hatt också? Det hade inte vart helt fel.. En riviera chic men ändå relaxed hatt. Det skall jag absolut ha. En "Strå Panama-hatt" hade suttit perfekt på mitt huvud.

    

Frågan är bara: vart kan man hitta dem?

Någon som vet?

ciaociao

Here comes the sun again!

Åh jag älskar soliga dagar! Skolan och ryska lektionen bjöd på några överraskningar, bland annat en vikarie istället för ordinarie lärare och han hade vart militär. Det märkte man verkligen då vi skulle läsa högt, allt vi läste fel på fick vi i princip läsa om tills vi fick det rätt. Trots hårdare metoder än vanligt var läraren riktigt bra.

På vägen hem var det dags för en latte igen. Mitt kaffeberoende har minskat sjukt mkt och jag vet inte varför men latten iaf smakade delicious! Nu skall det lagas omelett och sedan skall jag sätta mig på balkongen och plugga. Kan inte beskriva hur mkt jag Älskar vädret! MMMmmmmm. Nu är det bara att tvätta av sig sminket och schteka haha,

Imorgon bär det ju av till Karlskrona och SM, JvP, hennes bror och jag skall ut på en liten roadtrip. Eftersom foten förtillfället är fucked up så kommer jag tillbaka på lördagkväll. Annars skulle jag ju tävlat söndag med men det blir skönt med en helt fri dag. Längesedan jag hade dagar när jag inte hade något inplanerat. Alla dagar har något inplanerat och då menar jag verkligen ALLA.ciaociao

Is love in the air.?

Av mina kära stockholms korrenspondenter (SZ och JE) har jag alldeles nyss hört det sjukaste ryktet. Vår allas egna prins carl philip har gått och blivit kär. Sweet. i Agnes Carlsson. Japp ni läste rätt Idolagnes och Prins Carl Philip är in love. Det nya It paret?

I wish them luck, även om SZ är bitter över det hela. haha bitter är verkligen dagens ord!


ciaociao

  IN LOVE ?  Om ryktet är sant återstår att se.


help me!

Fan är det någon som kan amputera idetta land så sökes det hjälp med det snarast. Fothelvetet gör så sjukt ont att jag seriöst inte vet vad jag skall ta mig till. Hur illa kan en sträckning vara?

Jaa idag är jag bitter. Eller inte idag, för dagen har egentligen varit kalas. Nej nu är jag bitter. NUnununu. Bitter var ordet.

ciaociao


yellow taxi, yes please!

Godmorgon Sverige!
Idag är det en ganska späckad dag som gäller för min del. Skall möta upp V kl elva för att åka på ett informationsmöte/mässa om aupair i New york med scandinavian institute. Sedan skall vi sätta oss med våra ansökningar så att vi förhoppnsingsvis kommer iväg till hösten som au pair i NY. Så det gäller idag att skriva sina ansökan samt brev till familjerna.. Så det är mkt jobb som ligger framför en idag. Sedan blir det träning till kvällen.

Så nu skall jag ta tag i dagen och vi hörs senare!

ciaociao


Its the yellow bitches

Nu är huvudvärken borta sjukt skööönt! Kom och tänka på en sak.. Varför har jag sätt så mkt gula västar idag. Nyonfärgen har bara skrikit i ögonen på mig. Det har vart parkeringsvakter. ÖVERALLT.

Varför? Klart att färgen på västarna har lyst upp stan men snarare genom att sticka till i folks ögon. Sjukt nära att SZ fick en bot idag men med lite charm klarar man allt.

ciaociao


Boomboom

Efter två mysiga kaffefikor med SZ och JE träffade jag pappa ordnade nya skor till fäktningen, åkte iväg till träningen där med hjälp av mina nya mirakelskor kunde träna någorlunda. Mötte sedan upp AM för sushi på supersushi och nu är jag hemma och är helt slut, mår illa och har huvudvärk. Kanske migrän.. Åhh. dunkdunkdunk är det ända jag hör nu.

Därför blir updaten kort

ciaociao

Men dagen har varit super annars!

Lovely thuesday!

Lovely thuesday!

Kaffe med SZ och JE innan de båda åker tillbaka till Stockholm. Centro here we come!
Pappa och jag skall ned till löplabbet idag med för att ordna med nya skor och inlägg för moi till träningen. Och sedan tror jag att det står ex antal sidor plugg på schemat. Åh det skall bli såå skönt när dessa prövningar är över.

Nu måste jag göra mig iordning..

ciaociao

och njut av solen!


SZ goes 21..

   
Blev inte SZ "Lyxa-till-det-för-dig-själv-och-stressa-inte-present" bra?

Innan dess var garderoben som vanlig helt tom kändes det som, så det blev lite shopping och denna love fick jag med mig


Och nu sammanfattas kvällen med lite fler bilder. Enjoy!

    

Tårtan som SZ hade gjort tog snabbt slut och sedan fick killarna för sig att de skulle testa SZ nya nagellack.

     

resulatet av killarnas nagellacksmålning. Inte helt illa.

 

ciaociao

Problems!

Äntligen har man tagit med sig kamerasladden! Nu bjuds det på bilder. Ha trodde jag. Nu går det inte att ladda upp bilder! I hate this!

Jag hade ju massa bra bilder att bjuda er på.. men ni får tydligen vänta...


ciaociao

I like big bags and I can not lie

  

Topshop, Bianco, Marc Jacobs


ciaociao

Its monday baby

Åh god vet ni hur trött jag var när jag kom hem igår! Herregud! Pratade med V jättelänge i telefon innan jag total slocknade. Och vet ni vad jag drömde om? Att den första maj i år skulle ha kravaller ala EUtoppmötet i Göteborg. Sjukt hemskt när man i drömmen såg vissa vänner vara med och demostrera. Inte för jag vet vad de demostrerade om men de var med. Och det var inte ett litet kaos heller. Drömde att vi då  fått en våning med mamma vid Vasaplatsen - fast vi istället nu skall flytta till en ovanför condeco på avenyn.

Tur att inte den drömmen var verklighet. Men jag har haft andra konstiga drömmar med. Den senaste tiden har jag drömt varje natt om nya tsunamikatastrofer som har drabbat mina nära och kära. Grejen är att det har inte varit en våg som har kommit utan varje våg som nådde en strand från havet har blivit en tsunami. Sjukt skärrande.

Undrar vad allt detta kan bero på? Någon som är drömtydare?

Idag skall mamma hjälpa mig med min rapport eftersom den skall in på fredag och sedan skall jag faktiskt testa på att träna lite. Foten är inte bra men träningen kan inte vänta längre. så det blir stillastående stötträning ikväll på fäktningen. Har ju SM till helgen.

Nu måste jag verkligen sätta fart!

ciaociao

Way back home

Hola foks! Sitter i bilen nu och strax skall man bege sig tillbaka till Göteborg. Eller ja mariestad och sedan tåg till Göteborg. Men slutdestination blir iaf Göteborg. Pappas bil är fullastad med all utrustning och packning så jag åker med min faster och eftersom hon bor i Mariestad så blir det tåg därifrån.
Det ända vi egentligen väntar på nu är att vi skall hitta hennes mobil. Its gone.

Men bland våra ex antal miljoner packningar utrustningar så borde den finnas. Hm we keep on searching.

Kommer hem någon gång ikväll och det kommer bli otroligt skönt att få sova i en mjuk säng! Vädret här uppe är iaf kanon bra och det är nästan synd att vi skall åka hem för  man hade kunnat få ytterligare en mysig och solig dag i sofforna på skilodgen. Får  njuta av skogen och solen från bilen. Det är sjukt vad mycket skog vi har i Sverige.

Nu säger jag ciaociao för några timmar och så hörs vi kväll, right?

ciaociao


Spoted

Spotted i backarna dag två!

Kärleksfulla Carina Berg och Kristian Luuk

Båda var duktiga att ha hjälm på sig när de åkte! En liten paus på ski lodgens soffor passade de på att ta innan de stack ut för mer åk. Båda var superglada - och tro det med tanke på det vädret vi har haft idag - De verkade helt enkelt njuta av det lugna i fjällen och några vilodagar innan de beger sig till stressiga Stockholm.ciaociao

In the noon

Fem och en halv timma i de underbara sofforna på ski lodge gör att jag  hoppas på en någorlunda bränna! Säkert blir det en google bränna med.. Men man skall aldrig underskata solen! Sjukt härligt, massa kaffe och jag rosé på påskafton satte pricken över i:et iaf nu på dagen! Påskmiddagen håller på att lagas och det är stora sjuka mängder mat.

På något sätt så hade jag velat vara med mamma nere i skånu nu tillsammans med kusiner och mormor och morfar, men någon gång skall man väl fira påsk i fjällen också. De senaste året har påsken alltid varit i skåneland men som sagt i år var det pappas tur att ha påsken och då blir det fjällen. Det är just vid sådana här familjehögtider som ordet "Skilsmässobarn" får en stor betydelse. Men allting löser sig om man tänker positivt så löser sig allt och huvudsaken är att föräldrarna är lyckliga - om det så skall vara på var sitt håll. Vi har det iaf supermysigt här uppe bland all skog och snön som sakta men säkert töar bort.

jag önskar er alla en riktigt trevlig påskaftonskväll och så hörs vi imorgon.Ciaociao


Happy easter

Godmorgon Foks och glad påsk!
Påskafton här uppe bjuder på snö och strålande sol. Perfct för ännu en dag i sofforna på ski lodgen! Hatar att jag inte kan åka men ibland får man bita i det sura äpplet.

Efter att magen har fått en stadig frukost så är det ut till backarna som gäller nu. Ser ut att bli en riktigt härlig dag!

Hoppas ni alla får en bra påskafton.

Ciaociao

Spotted i sälen med sin familj med världens sötaste unge och hans alldeles egna röda toppluva och liknandes en liten tomte: David Batra


 

Hello winter wonderland

Första dagen i backarna är nu avklarade, och faster håller på med middagen,. Hm ris, kyckling med currysås och cashewnötter ! Smaskens

Eftersom jag inte kan åka så har min dag bestått av att dricka kaffe ihopkrupen i antingen soffor inomhus eller utomhus och bara njutit av solen på lindvallens SKI LODGE. Det känns lite konstigt att vara i sälen och inte kunna åka skidor men vad skall man göra när man har SM nästa helg, och dessutom är det uttagning till U23 EM i mitten på maj. Då kan man inte chansa och hoppas att foten skall hålla när man slirar ner för backarna. Nej imorgon blir det nog att lapa sol också men vi får se foten kanske är bättre.

AM och hennes love är här upp och det var så kul att se dem igen! AM var så söt i flätor och fräknar, och hennes love var så duktig för att ha stått på skidor för första gången i början av denna veckan!
Svarta backen för hans del idag och puckelpist! Impressive.


Hoppas alla har haft en bra långfredag och imorgon är det ju påskafton. Dvs mkt godis - antar jag :)ciaociao


laterKänner ni igenom denna figur ni som vart i Lindvallen?På ski lodgen har jag suttit hela dagen i sjukt sköna fåtöljer och lapat sol och druckit kaffe.Mysigt ställe - SKI LODGE

timber!

Okej jag beter mig som ett skämt - förlåt -. Uppdateringar pga utav  mer strul med internet har lyst med sin frånvaro och kamerasladden har jag glömt hemma. Så alla bilder kommer i ett bildinlägg när jga kommer hem.

Gårdagens sjukt långa bilfärd fördes igenom bara skogskogskogskog. sex och en halvtimma tog det från mariestad. Sex och en halv timma! det är det, det tar från göteborg till sälen. Snacka om lång dag,


Nu skall vi ut i backen, men foten är fortfaradne kollaps så det blir softning i skiloungen. Kankse kan åka några åk ikväll.

Nu skall jag sms AM. Vi kanske skall åka tillsammans idag.


Förrestenfinns det björnar här i sälen?

ciaociao

Hola!

Hemkommen efter SZ "barnkalas". precis som the old days med tårta och korv med bröd. Inte för mig dock eftersom jag inte äter däggdjur. En orolig mamma ringde nu kl 2. Jag hade sagt att jag skulle vara hemma mellan 9 och 11. Men har man trevlig då har man och thats why Im home late.

Hoppas alla mår bra för det gör jag med mina snabbmakaroner och tomatsås som jag gjort.  SJuktbra utgång.


hörs imorgon väldigt tidigt, då får ni bilde med!

ciaociao

Happy bday!

Happy Bday Sweetie SZ! Idag blir det barnkalas, med tårta ballonger och allt. Fyller man tjugoett så gör man :) bilder present och festen kommer senare. Nu några ärenden på stan

take care

ciaociao


You dont let him walk over youre heart

Dear friends!

Idag blir det ett litet seriösare inlägg. Kärlek. Det är inte heller lätt, det känns inte heller alltid svårt. Men när vägen sedan har ett vägskäl mellan två vägar, att fortsätta eller att starta ett nytt kapitel - det är då det svåra kommer in bilden. Kärlek kan vara det finaste som finns, och det kan få en att totalt bli ett nervvrak.

Alla önskar vi oss kärlek och gemenskap, alla avfärdar vi sorg och ledsamhet. Men för att ta oss igenom sorgen behöver vi ibland också gå igenom det svåra för att på så sätt bli starkare människor. Vi är alla starka individer på insidan - men när någon vi älskar lämnar en - då förvandlas vi alla till de tunnaste porslindockor, som genom att bara hålla i dem går sönder. Det är inte lätt. Men man måste gå igenom det. Det kommer ta tid och det kommer vara ledsamt. Men kom ihåg att det alltid finns någon annan som vill hålla din hand. Det finns alltid vänner och familj runt omkring som tillsammans skall hjälpa dig gå igenom detta. Detta för att de (vi) älskar dig.

Det är svårt nu. Men älskling du har redan gjort framsteg. Rösten i telefonen visade på en independent woman. En tjej som är stark nog att klara av detta. Och vi skall hjälpa dig. Du har redan tagit första steget med att konstatera att du inte kan ändra på något, att det bara är att acceptera och gå vidare. Det är något han aldrig kommer förstå. Du har redan ett enormt försprång. För när han grubblar över att han begått sitt livs misstag, då lever du livets bästa dagar. Även om de dagarna känns långt borta - är de inte så långt borta. De dagarna kommer att komma och de kommer komma till dig. Du är värd någon som älskar dig och bryr sig. Det gör dina vänner och familj och vi är här för dig.Tankar kommer spinna i ditt huvud - varförvarför varför. - förklaring- varförvarför varför. Men det finns inte alltid förklaringar - tro mig jag vet även om jag inte gått igenom samma sak. Jag finns här för dig och du kommer klara detta. Blicka framåt och tänk positivt även om det är svårt. Förträng det du vill förtränga men kom ihåg fina minnen. Kanske inte just nu när ilskan och sorgen är som störst. men om ett tag då du känner att du klarar att plocka fram dem igen. Det finns många som skulle be på sina bara knän att få att bli din. Du behöver den bästa!


Jag älskar dig och finns här för dig! Du kommer klara det här. Och jag finns för dig tjugofyra timmar av dygnet.


ciaociao


 Peace


till dig!

http://www.youtube.com/watch?v=yVaG4_lZ_-UQuestion time!

Trixie Eklöf om This is my name:
Hehe... Läste det andra inlägget om ditt alter ego från den 26/3. Vad kom du på för namn då? :)


Hej Trixie!
Ja du vet inte riktigt om jag skall avslöja det än. Men det är ett attityd namn iaf, lite amerikanskt inspirerat. Sjukt vad amerikanska kan ge för olika attityder. I Like. När tillfälle ges ger jag mitt avslöjande iaf.. Grejen med att ha ett alter ego tror jag är att man inte skall låta alla veta vilket det är. Men som sagt tids nog ger jag ett avslöjande


take care

peace

ciaociao

Ciaociao

Idag har det vart en underbar dag! Lunch med SZ på seglarkrogen i långedrag, sedan kaffe och stan med IT. Eftersom SZ fyller år imorgon och det är "barnkalas" i Göteborg så har man även köpt present! Bilder får ni se imorgon eftersom hon inte får veta vad hon får för ngt.

En lång men jättebra dag har det iaf varit. I övermorgon bär det av till sälen tillsammans med familjen. Det känns konstigt att åka till snön nu när det har blivit så fint väder här. Men det skall bli skönt ändå.

Inget vettigt att skriva menas med att detta inlägg nu avslutas med ett

ciaociao

This is my name

Förresten så har jag kommit på ett namn till mitt alter ego. Bra va!

ciaociao

Morning with mam

Godmorgon foks! Idag är tröttheten i kroppen ett tecken med ondska. Hela kroppen skriker smärta. Skall äta en mysig frukost med mam nu och sedan skall hon köra mig till skolan! thanks mam. :)

L åker idag till sin love, och jag skall möta upp henne på centralen för att ta en snabb-hejdå-på-en-vecka-kaffe. Själv åker jag till sälen på torsdag, skall först via mariestad för att bila med min faster. Pappa och syskonen kommer redan vara där så det innebär att jag måste ta tåget till Mariestad, så jag skall boka en tågbiljett där också. Hoppas de på SJ  är trevligare än förra gången.


Annars ser det ut som dagen har en massa sol att bjuda på och det gillar vi. Hm vad skall man ha på sìg? Är det för kallt med jeansjacka kanske?


Later

ciaociao


Öm det ändå hade vart sommar, då hade jag velat se ut så här..


Summerdaysciaociao

returned

Hemkommen från mitt vackra skåneland! Saknat mig? Tyvärr måste jag göra er besvikna med att säga att jag har druckit kaffe x 3. Det fanns liksom inget stopp på kaffesuget. Jag har lyckats att dricka mindre men att sluta för en månad ser just nu totalt omöjligt ut. Jag skall göra ett nytt försök när allt runt omkring mig har lagt sig vad gäller skola och träning.

Tre underbara dagar i Ystad, kunde det bli bättre? En jättemysig lång lunch med LN och thé vid havet. Eftersom man befinner sig lite på landet med mormor och morfar får man göra saker som man normalt inte brukar göra - detta inkluderar att titta på robinson 2009 på lördagkvällen. Minns när man var liten och bara längtade tills nästa avsnitt skulle komma. Denna längtan är inte lika stark nu men visst var det kul. Hela dagen gick åt till att ställa fram, duka,severa, koka kaffe (!) och nu på söndagen mår jag illa av alla mjölkprodukter (mormor hade bakat cirka 50 st Sarah Bernad - jag åt inte alla)j ag har fått i mig att jag gått runt med feber.. Borta bra men hemma bäst.

här är lite bilder från helgen, hoppas ni också fått en bra helg!
Som ni ser så håller mormor och morfar på att bygga om, därför den fula gräsmattan.
       

    


ciaociao

say godnight and go

Nej mina damer och herrar, nu är det snart bedtime för min del. Ögonen gör så ont att det svider i dem. Imorgon bär det av till skåneland för en snabbvisit över helgen.

0942 går tåget till skåne. och Malmö. Malmömalmömalmö. finns det någon stad som man kan gilla så mkt? och skånskan skall vi inte ens prata om. Jag älskar skånska. Någonstans inom mig finns det något som hade gjort nästan vad som helst för att jag skulle pratat skånska nu. Men nej. Kanske i nästa liv - för de som tror på sådant. Själv vet jag inte vad jag tror när det kommer till den frågan.

Innan frågorna blir för djupa och svaren för filosofiska skall jag sova. John Blund närmar sig med bestämda steg

ciaociao


Let me run..

    

            
ciaociao

Boring

Åh vad är grejen med byggarbete? Jag hatar ljudet av borrmaskiner hammare och andra verktyg - ifall när jag sover. Fick en sådan sjukt stor trötthetsattack att jag var tvungen att sova bort några minuter. Nu lite piggare - inte mkt - skall jag ner och laga lunch, Magen måste ju också få lite energi. L kommer hit om ngn timma och tyvärr kunde inte C. Prioriterade plugget  vilket jag tyckte var bra! Världen går ju inte under imorgon eller hur?

Frågan är bara ifall det blir tortellini eller omellett?

Hmm

skall sätta mig och se på lite thehills eller Rachel Zoe project, i min ensamhet för att tycka synd om mig själv haha.

Det är sjukt vad dagar kan vara långa... Boring!

later

ciaociaoDont feed fencers with coffee

Åh nu sitter man hemma uttråkad, som en invaldid haltande höna och gör ingenting. Jag hatar att jag alltid skall skada mig. Idiotiskt.
Jag har kommit på en perfekt idé som kanske gör att jag inte skadar mig så mkt.

Jag skall sluta dricka kaffe.

Japp ni hörde rätt. Från och med idag är det inget kaffe för mig.

Det kanske är därför jag har haft så mkt skador - just för att jag dricker mkt kaffe och det kan ju ge en benskörhet. Jag vill inte att mitt skelett skall bli som ett mcdonalds sugrör (utan röda och gula ränder såklart ). Nej mitt skelett skall inte bli något ihåligt böjligt plast skal ala McDonalds sugrör. Mitt skelett skall bli starkt. Så jag kom på den briljanta iden att göra ett litet test. Från och med idag och månaden ut är det inget kaffe - men jag dricker thé. Förhoppningsvis kanske mitt koffeinberoende minskar också.

Ni kommer få rapporter det lovar jag.

Nu väntas C komma och göra mig sällskap och sedan kommer L hit. Tur att man har vänner!

ciaociao

...

Nu sitter man återigen hemma. Dagen som har varit underbar slutade på capio axcess akut för en fot som gjorde så förbannat ont. Denna idiothelvetes högerfot visades sig ha sträckt en sena efter tävlingen i köpenhamn så nu gäller det för migatt  vila  tills måndag/tisdag och se hur det känns då.

Annars har jag bara njutit av det underbara vädret som varit över Göteborg. Fyra timmar på Farellisutesevering var inte helt fel. Då lekte livet. Nu är livet halvbittert.

Varför alltid jag och skador? Någon som har en förklaring?  den tas tacksamt emotciaociao
Seriöst kan man hitta tråkigare plats än axecc akuten?

Domani!

peace


Sunset tan - hopefully

Godmorgon! Idag är en bra dag, lilllördag, mitten på veckan - snart helg. SZ ringde och väckte mig nu för fyrtio minuter sedan och bra var väl det för annars hade jag sovit bort denna bra dag. Klar med ryska läxan skall nu min mage få lite mat. Sedan möter jag upp C och några tjejer för lunch i solen, Mysigt va?

Skall hinna med en sväng på bandet på gymmet innan träningen ikväll tänkte jag också.

Med allt bra kommer ju oftast ngt dåligt. Så om denna dagen är så bra, vad är då dåligt? Jo att det är första april. Lurardagen.. Jag blir alltid lurad för jag är så himla lättlurad. Damn it. Denna dagen kommer bli låååång för mig, det känner jag på mig!

Så har ni lurat ngn idag än?


Grattis till SG som flyttar in i sin nya lägenhet idag tillsammans med hennes syster! Jag förväntar mig en stor inflyttningsfest snarast!

peace


ciaociao


RSS 2.0