Catch the moment and you´ll be rich.

Ibland finns det saker som man egentligen inte tror att de betyder så mycket som de faktiskt gör. Man älskar stunderna men när man inte har dem de är då man inser att de är guldvärda.

Tre morgonar irad har både jag och SZ startat dagen med varsin croissant och stark lattecentro. Det är guldvärt.. Den stunden som inte alls behöver vara lång blir en utav de värdefullaste stunderna under dagen.

Det gäller att passa på när man kan och verkligen catch the moment.

Ser ut som jag har börjat lite smått att lära mig att leva i nuet nu ändå, övning ger färdighet

ciaociao


Rachel Zoe

Sickness

Jag fattar inte varför man skall bli sjuk på sommaren?? På sommaren av alla årstider! Nu sitter jag hos mormor och morfar, med världens största kopp kaffe, och världens förjävligaste snuva/ hosta och eventuellt feber. Imorgon blir det Göteborg för några dagar. Åker ner till Skåne  igen på torsdag. Eftersom jag flyttar till malmö i höst för att plugga i Lund så är det lite saker som måste göras hemma.

Största stressen förtillfället är att jag och mina girls som skall dela lägenhet inte har någon lägenhet än. Visningen vi var på i veckan visade en väldigt sunkig sexa för en otroligt skämtsam hög hyra för kvaliten. Men på torsdag blir det Mommy och jag som skall titta på en annan. Så jag hoppas verkligen att den är bra..


Även fast jag redan nu börjar känna en saknad efter Göteborg. Eller om man säger så här; jag har kommit på vad jagkommer sakna med Göteborg. vänner och familj, staden, avenyn, centro, lite mer ta-dagen-som-den-kommer-stad, så känns det otroligt spännande att det äntligen händer lite drastiska saker i mitt liv. Jag kommer bo i min lägenhet med några utav mina allra bästa vänner, träna för landslagstränaren tillsammans med JvP. Träffa nya människor och andas och lära känna en ny stad. Kontinenten Danmark är nära och resten av Europa. Och vi skall inte prata om skånskan. God I love it!

Jag ser verkligen fram emot detta!!

Förtillfället vill jag bara bli frisk. Snuvan tar sakta död på mig

ciaociao


Skrivkrampen släpper taget sakta

Okej bloggandet har gått inte alls i nio dagar  nu. Ingen motivation med att varje tryck på tangenterna känns som tråkigt hårda. Annars har dessa dagar varit helt fyllda med glädje kärlek och äventyr. Konstigt att motivationen till att skriva inte har funnits..

Sitter inne med en dundrande förkylning. Absolut inte roligt. Trodde först att det var svininfluensan, sedan någon dödlig sjukdom för att sedan tro att det var bihålsinflammation, men nej en helt vanlig enkel förkylning var det..

Nu hoppas jag inspirationen kommer tillbaka för dagarna nio, har vart fylld med allt och inget.

Falsterbo med L och AN - oslagbart!
Mysfika med LN på stan
Bestämd flytt till malmö i höst samt första lägenhetsvisningen
Födelsedagskalas för Kusin CH idag - Happy Bday
Göteborg på måndag
Skåne på torsdag
Utflykter och gäster kring skåneland

Med mera, och massa minnen för livet. Livet leker ibland. Dessa dagar har iaf varit helt otroliga, och det kommer att bli så bra till hösten

Letandet efter lägenhet är svårt men kul. Men när vi fyra tjejer som skall dela slutligen hittar en. Åh den dagen den glädjen

Flytt till malmö blir det iaf, plugg i Lund och fäktning i Malmö

nej nu måste jag ta tag i min förkylning. Och skrivkrampen börjar sakta men säkert att släppa

mot nya kapitel

take care

ciaociao 
 


Krig!

Efter en och en halv timmes träning med kusin A och en och en halv mil spatserade är jag nu så hunrig att kroppen trillar ihop. Tråkigt väder är det med så jobbandet på brännan kommer antagligen inte ge så mkt resultat idag.

Blir ett besök till farbror doktorn idag också eftersom jag har vart yr och hostade kraftigt de senastr tre veckorna.

Nej kriget mot hungern förlorar jag nu

ciaociao


Skönhetssömn

Nu svider ögonen och klockan åtta imorgon bitti är det morgonträning med kusin A. Time for beauty sleep
¨ciaociao

Lugnet efter stormen

Jag blir alltid lika lugn och harmonisk av att komma ner till skåne helt sjukt. Kan till och med träna till Ushers "burn". Då är man harmonisk haha. Vädret är väl inte det bästa men rihanna och en hårinpackning så leker livet lite grann iaf.

Blir mer träning idag med kusinen A efter att hon har jobbat klart. Funderar på att dra ner till stranden innan. Eller terrassen med en bok vid poolen? Hm ganska svårt val faktiskt. Det bästa av allt är att ha kommit ner.

Torsdag och lördag drar jag och mina fina L och AN till Falsterbo för några dagar i glada vänners sällskap. Det är nog verkligen en utav sommarens höjdpunkter.. Mm jag längtar,

Damn it kom på att jag måste packa upp, och jag orkar verkligen inte släpa upp min trettio kilo tunga resväska för trappan.. Mormor kommer få psykbryt annars. .. Aja dags att sätta igång

Later

ciaociao
Time goes by..

Ibland är hela livet ganska skrämmande, Men på ett ändå positivt sätt. Tiden går så fort. År efter år bara rusar förbi. När man var liten var allt mycket lättare. Men ju fler år som går, detso mer siffror man blir detso mer ökar också ens ansvar.. Nu förstår jag verkligen vuxna som säger att när du blir äldre kommer tiden gå så mycket fortare.

Även fast det på något sätt är skrämmande att bli äldre är det också roligare. Alla saker  och minnen som har skapats blir minnen man kan leva och fundera över, glädjas och uppskattas över. Minnen som skapas är minnen som gör livet värt att längta ännu mer efter. För alla älskar på ngt vis, mer eller mindre att leva.

Jag är på ett skrämmnade sätt glad över att tiden går fort. För vem hatar inte timmarna innan jultomten kommer på julafton när man var liten?  Eller vem hatade inte de långa bilresorna, eller att när man hade som roligast på kvällen när man hade gäster hemma, att man var tvungen att gå och lägga sig?

Den tiden är förbi. Andiamo

ciaociao

Världens bästa i världens gråaste

Ibland kan de  mest små gesterna göra en så himla glad. Fick reda på igår att jag inte kommer komma in på den utbildningen jag vill komma in på till hösten i Lund (Kandidatprogrammet mänskliga rättigheter). Så sedan jag fick reda på det igår så har min värld varit ganska grå.. Men snälla pappa sa att han skulle göra ett "ärende" och när han kommer tillbaka har han köpt Soyalatte från Dahls! Så glad jag blev utav det!

Världens bästa kaffe. Världens bästa pappa

ciaociao

Heliumhelium

Liseberg. Vad mer kan man säga! Hur kul som helst, och sedan världens mysigaste kväll med systrarna Zeko, chokladkaka och en balkong i Vasa i Solnedgången!

Gud vad heliumballonger är underskattat. Jag älskar verkligen det haha. Skulle ju ta massa bilder nu under lisebergsbesöket hade jag tänkt men kameran dog ju självklart.. Jag har verkligen konstant otur..

whatever. Andiamo.

Vill också flyga så här. tänk att bara sväva och se staden bli mindre under ens fötter. Förresten älskar jag reklamen
Nej läggdags nu

ciaociao


Pic från Universiaden

Lisebergs time idag med JvP och AS! Tur att vädret inte är 100% för då är köerna inte så långa haha.

Bilder från Universiaden som jag lovat!

 Vad tycker ni om mina vackra blåmärken? Så går det när man fäktar mot Carin haha Serbien - USA i basket. Jag trodde arenan skulle gå sönder i slutet på matchen. Galna Serber som hatar USA. SÅg lovande ut iaf. USA vann 68-66. Serbien var favoriter inför att vinna hela turneringen


 Första poliseskorten från Belgrads flygplats till OS byn Belvill.

Fler bilder kommer sedan men nu är det liseberg

ciaociao


Cutest

Självklart kommer hem från ett regnigt Serbien till ett regnigt Sverige. En promenad til Dahls, och en regnskur! Men jag råkade springa på AS som hade köpt pizza så det blev att ta igen allt som hänt på fjorton dagar, allt här i Sverige och i Serbien. Så det blev en liten oplanerad spontanfika! :)

Nu är det snart middag med halva familjen på "Trattoria" och sedan blir det bara en lugn myskväll med sis. Skall lägga upp bilder också från Universiaden som jag lovat.

Appropå bilder så här är en bild på ett utav de gulligaste paren i världen. E med hennes Martino. Lycka till på EM E!  ANDIAMO!ciaociao

The proposal

Igår blev det bio och idag en sovmorgon! Filmen Proposal var verkligen jättebra, och en stark avundsjuka spred sig när man såg Sandra Bullocks kläder! Åh vill också ha. Godiset tog ju självklart slut på tio minuter och innan jag fattat att det fanns drickahållare så var colalighten slut också haha.
Aja efter bion blev det champagne te och varma mackor hemma hos L innan jag och en lika trött AM drog oss hemåt åt varsit håll i regnet.

Nu blir det lugnt på landet idag iaf. Sedan är det Liseberg med AS och JvP imorgon. Herregud har inte  vart på Liseberg på hur många år som helst. Och jag förvarnar redan nu att jag absolut kommer att vägra Gasten! Vägrar!!

Bilderna från Universiaden får ni i kväll gott folk! Nu skall jag få pappa att vi kan åka till Dahls och köpa kaffe.
Ciaociaofrån Unversiaden

Åter hemma i Sverige som sagt. Jäklar vad det kan vara skillnad på ställen. Här hemma klagar man över både det ena och det andra medan man i andra länder är glad över om man ens har mat för dagen, tak över huvudet etc.

Efter nio dagar utan varken tv eller tidningar är det lite oklart vad som hänt i Sverige/världen mer än att Sverige tagit över ordförandeskapet i EU och Carolina Kluft dragit på sig en skada.

Jag har iaf haft det helt fantastiskt och jag lovar att lägga upp bilder. Tiden i Serbien har gått så fort att man nästan undrat om tiden skall gå dubbelt så fort där nere. Angagemanget kring tävlingarna har även varit super stort runt om hela Serbien, EUropa och världen, förutom från Sveriges sida. Tror inte vi hade en enda journalist där nere. Medan man i andra länder skickat diverse journalister, tv reportrar etc från jordens alla hörn.

Eftersom Universiaden är så stort utomlands har säkerheten där nere vart en utav de större frågorna och det är numera inte ovanligt för mig och andra att få polisekskorter till olika platser, Då fattar ni hur hög säkerheten var. Autografer, bilder  och få frågor om att ge bort sin "Sverige tröja eller Sverige pins" är nu den absolut vanligaste frågorna jag har hört på en månad.

Invigningen var det största jag vart med om. Det går verkligen inte att beskriva med ord. Precis som OS på tv men känslan av att vara där var otrolig.
Om två år är det Kina och vi har redan börjat tagga om haha. helt galet.

Önskar att alla fick chansen att vara med. Även fast tävlingarna inte gick som jag hade önskat så är det för mig lite mer se och lär denna gången. Och som om jag har sett och lärt mig. Idrottsligt, kulturell och historiskt.

Den största chocken har varit Serbien och östblockens åsikter om USA. När USAs flagga kom in på invgningen, herregud, jag har aldrig vart med om Utbuande någonsin. Däremot jublades det enormt för både Israel och Palestina..

Samma sak var det när USA spelade mot topseadade Serbien i Basket. 6-8000 åskådare och säkerhets vakter runt om hela arenan och i en ring runt USAs fans. Jag trodde Arenan skulle rasa ihop utav burop..

Nu måste jag lägga över bilder men lägger in denna som jag snott från Es man. Italiano

ciaociao


Back

Im back! Kom hem igår natt vid halv tre och idag har det bara vart en massa reunion med folk! Nu skall jag sova men än mer update imorogn!

ciaociao

RSS 2.0