White christmas

Det är Lucia! Och det snöar ute! Är inte det underbart?? Jag har visserligen ägnat dagen åt städning och tvätt men det blir nog en vit promenad sedan..

I love it


ciaociao


A tout a l'heur

Mes amis sont Paris! Yes L och V har begett sig till Kärlekens stad för att hälsa på AM och J som bara har några dagar kvar av sin tre månaders vistelse där.. Detta innebär att jag och AN har lägenheten för oss själva i några dagar och vad skall man säga.. Det är tomt..

Båda kommer att ha massa jobb att göra så, jag som trodde att jag och AN skulle ha riktiga bra dagar (vi saknar självklart V och L men man får ju passa på att ha roligt också när de är i Paris), visar sig bli plugg och jobb dagar. Lördag är det iaf utgång..

Skolan idag var helt okej, snyggläraren som vi har nu visade sig vara pappa, så JvP fick se sig besegrad.. Kom hem med lite extra muskler efter att ha burit på ett ton nyinköpta böcker.. kurslitteraturen.. tyckte det var dags att köpa den efter att inte ha orkat göra det på två veckor..

Det blir träning ikväll och massa plugg. Sedan klockan 0930 börjar jag jobba imorgon.. Så det kommer bli spännande. Har världens roligaste  och sociala chef som gärna delar med sig av ALLT så det finns alltid små berättelser eller händelser att  höra..


Au revoir

ciaociao


teknik freak!

Jag förstår inte varför all teknik går emot mig.. Nu skall jag skriva ut 100 sidor, vilket förövrigt är ett skämt - från datorn till seminareit nästa fredag, och det låter som huset skall rasa, jag skall dö och datorn crasha.. Själklvart skriver inte datorn ut alla sidor utan lite här och där sidor..

Åkte till Göteborg tidigt imorse för att fira min lillebror idag och vara med på pappas årliga julglögg. Så det skall bli mysigt!

Första jobbdagen igår och om ni skall handla på Kahls rekomenderar jag pralinen jordgubb/champagne.. Herregud i mina dar vad god! 100 jobbtimmar på tre veckor blir det nu.. Jag får vaa glad om jag kommer ut därifrån levande..

Åker tillbaka till malmö imorgon eftermiddag igen och innan dess är det systemåterställning av min dator som mamma måste hjälpa mig med och en avklarad hemtenta.. Kul lördagkväll!

Jag tror jag har nu har vunnit kampen om tekniken med skrivaren

Adios Amigos

ciaociao

Uge.

Hej söta läsare! Min dator är fortfarande crash så jag passar på när V är på jobbet. Hemtenta denna vecka och första arbetsdagen på fredag på Kahls. Just nu får jag skatta mig glad om jag inte dör i en hjärtattack för all stress-

Söta J - jag kommer inte vara hemma så mkt i jul i Göteborg. Det blir en snabbvisit över den 22 och det är nog det enda jag kommer hinna med.

Gulliga E - man bugar och bockar för omnämnelsen på din blogg!!
Du hade älskat malmö!


Nej jag måste verkligen få igång min dator nu för jag märkte att jag snart inte bloggat på en vecka. EN VECKA!
Skämt säger jag

 träning ikväll med
Nu till regeringsprotokoll. Busy Lady.

Har ni frågor om vad som mer hänt sedan mitt senaste inlägg så svarar jag på dem.
Orkar inte skriva allt haha

ciaociao

RSS 2.0