Den där Orup

Igår vankades Orup på stortorget tillsammans med Malmös bästa tjejer! Eftersom vi alla är lite små glömska/virriga på grund av hektiska liv så lyckades vi självklart ta fel tid med två timmar, men vad passar inte bättre med ett glas på lilla då? Under dagen hängde vi vid Scaniabadet och trodde vi skulle kunna sola men det blev molnigt ganska snabbt. Men Wesslan kom dit med lilla M eftersom hon passar honom så vi hade en bra stund tillsammans.

Okej. Orup. Vad skall man säga, jag trodde han var 40 någonting, det visade sig att han var 53. 53! Herregud. Visst att han ser sliten ut, otroligt sliten, men hans röst och hela han skapar någon guldatmosfär kring honom. Ja jag erkänner att jag tycker att Orup är snygg. Snygg orup med snygg armarna. Sedan kan man diskutera hans stylist klädval med en onepiece dräkt i jeanstyg som han sedan vek ned och knöt kring höfterna.. När han sedan satte på sig en cowboy hatt så kom känslan av en bondkille från texas starkare och starkare fram, en countrysångare med meningar i texten som bara han vet, sjunger om dåtiden och tänker tillbaka på minnen som varit med gågna kärlekar. Det enda som fattades var gräststrået. Men han är snygg den där Orup.

Idag är det en event dag. Först blir det stan med AN sedan bubbel hos Kusin C och därefter Filippa K event opening new store, efter det middag med tjejerna och därefter Peak performance event. Kan inte bestämma mig om det är Peak event eller September på stora scenen som gäller ikväll. Svårt val. Därefter väntar ost och vin kväll med tjejerna.ciaociao

back in town

Tröttheten av att ha varit igång hela dagen knackar på dörren för att komma in i kroppen. Men inte än, kvällen är inte ens här än och den skall spenderas med tjejerna, innan dess träning. Tillbaka till Malmö - för en gång skull är det bra väder! Med tanke på denna sommaren är blekheten inte så skrämmande men snart blir det Lissabon och innan dess Stockholm. Måste dessutom snart ta fram flyttkartonger och börja packa. Men orkar verkligen inte göra det nu och dessutom är kylskåpet tomt på champagne vilket gör att det inte blir en liknande packning som Carrie. Så först skall det inhandlas.

Även om man har lite ledighet  nu så är det banne mig inte ledighet ändå, massa möten hit och dit, saker som skall fixas, ordnas köpas, förbereda för hösten and so it goes on.


Later

Ciaociao


Nykterkick

Ja jag är hemma i Göteborg för några dagar och skall hälsa på vänner och framför allt springa på födelsedagsfiranden. Igår var det en sväng till Berså för att se när systern gjorde sin plikt för Sverige och jobbade i Baren. Duktig var hon riktigt duktig. Kom dit när hon började och vid tolv gick jag hem, Hade en liten bror hemma som visst inte är så liten längre, men han ville nog, eller jag hörde det på hans röst när frågan ständigt upprepades, "När kommer du hem?". Kvalitetstid med bror och sedan kom mamma hem efter ngt event som hon vart på.
Att vara ute nykter. Ja vad skall man säga. Jag förstår att bartendrarna har många skratt när dagen är slut. Som folk beter sig! Det roligaste måste nästan varit när jag skulle gå till ladies room, och medan jag stod i kön så står det tre tjejer framför mig, för det första förjävligt klädda allihopa. En variant på Rihanna och Beyonces/Lady gaga utmanande kläder till otränade bleka kroppar. Visst söta tjejer men fulla som fan och när diskussionen om hur de kom in på falskleggen började ta fart visste jag inte om jag ville gråta eller skratta. Det här måste jag göra om.
Idag väntar en lunch med älskade C, kaffe med AM och sedan födelsedagsfirande för AM ikväll. Imorgon är det födelsedagsfirande med födelsedagsbål hos en barndomsvän! Några trevliga dagar i Göteborg med andra ord.
Den 2 - 6 sept drar jag och mamma till Lissabon. Sol bad och hav. Shopping och vin. Kvalitetstid med andra ord! Its gonna be nice. Men först skolstart och faddervecka. Fäktsäsongen drar igång och styrketester skall göras, träningen tas form
Nu skall jag bläddra igenom lite tidningar och bli inspirerad av höstens nyheter!
Ciaociao
G

Watch your back

Där stod jag och sörplade på en GT, lite för mycket is, lite för stort glas. Men whatever. Folkhavet började bli större, ropen högre, människorna fullare. Dramatiken och trafiken kring baren ökade i omgångar. Där mitt i allt rus stod jag, när alla andra var inte på tioende ölen shoten drinken eller whatsovere var jag inte på min första halva. Min hörselkapacitet var lyft till max, samma sak med min syn. Ögonen for åter över baren, till dansgolvet, till baren, till uteserveringen.
Var det bara jag eller... nej 22 är väl inte såå gammalt. Men hade inte folket blivit lite yngre sedan sist. Och jag lite äldre. Kavajen, de svarta jeansen med skindetaljer, det stora halsbandet och den slappa grå tshirten samt de svinhöga klackarna kändes gamalmodigt och skyddande med tanke på småtjejernas klänningar som inte slutade någonstans utan istället kunde vara storeborsans urtvättade tajta tshirt som de precis fick plats i utan att visa allt. Eller urrigningarna skall vi inte ens prata om. Nej visst folk undrade nog vad jag gjorde där. Tjejerna hade ett mål - ligga. Killarna hade ett - ligga. Sedan alkohol på det samt en bikinimodevisning med fjortis tjejer.
Nej man kanske hade blivit gammal.. eller?
Mitt i allt stod den lilla och kämpade som ett djur bakom baren. Beställning på beställning, 10 corona, 1 järn, 10 åbro, sedan nästa, 1 helrör, 3 champagne flaskor, 10 redbull vodka. Beställningarna skulle göras och borden bli servade. När det fanns tid tog hon några beställningar ur baren på riktigt och inte bara bordsbeställningar. Hon var duktig, dock stressad och trött sedan nattens utgång. Men trevlig mot alla och lätt snyggast på stället, som enda tjej i baren hade hennes sida helt fullt med människor. Alla skulle beställa av bea. Bea med det blonda håret och det vita leendet. Nej Bea skalll ta min beställning, nej bea fixar det, nej bea hit, bea dit. Men de tipade henne iaf. Och för att ha jobbat i kanske en månad hade hon lärt sig snabbt och fått stället att gå med ganska stor vinst.
Så vem var den där Bea?. Min syster - min lilla syster som brukade leka med mig när vi var små, min syster som jag gråtit och skrattat med omvart annat, som jag hade bråkat och kramats med. Min älskade syster. Helt plötlsigt sig infann sig verkligheten. Herregud nu är vi vuxna, och hon jobbar inom krogbranschen. För mig kommer hon visserligen alltid vara  10 men nu, nu var hon snyggast på stället och alla ville ha henne. Alla. Hon, den lilla inom krogbranschen. Herregud. En klunk av GTn slank genom strupen. Hoppas hon är rädd om sig. Jag är väl medveten om skiten som finns. Ondskan runt hörnet.
/G
Ciaociao

Det är så logiskt alla fattar utom. DU.

Ibland blir jag SÅ JÄVLA trött på mig själv. Varför gå omkring att oroa sig. Allting löser sig ju ändå! Hade missuppfattat detta med 75 % klarade delkurs tentor. Det var om man skall få tenta kommande kurs, men man får fortfarande läsa kursen. Det är bara att jag måste tentat av tidigare kursers tentor innan jag kan tenta den kommande kursens tentor. Helt logiskt. Och här har jag gått och oroat mig för INGENTING. Allting har en naturlig förklaring som någon vis person har sagt. Det är som Petters toner visslar i ens huvud; Det är så logiskt alla fattar utom du"

Jo jag tackar ja!

Dagen spenderades först hos den bästa av de bäst, Min mentala tränare Kristina. Hon lättar min ångest, hon ger min frågor och funderingar svar och ja hon är helt enkelt Gud. typ.

Hon tvingade mig nu att ha sommarlov och inte tänka på någonting som har med skolan att göra, och visst det är svårt men jag försöker.

Tog en promenad genom Malmös Central Park - Pildammsparken och sedan in till stan för att sätta mig på Café Erik, äta en god ciabatta, dricka en underbar latte och läsa en bok. En riktigt bra sådan. Ninni Schulman - flickan med snö håret. RIktigt bohemiskt av mig och när jag satt där med pappersbladen mellan fingrarna, en halvdrucken kall latte för boken hade tagit min uppmärksamhet - då lovade jag mig själv att göra sådant oftare.

Möte upp AN i stan och nu är jag hemma. Några timmar ledigt innan träning. Skönt att komma igång igen!

För att sätta färg på vardagen s blev det ett armband till samlingen. Och ja det blev ett block till skolan. Men man måste ju vara förberedd.Ciaociao

Nickokick

Huvudet bankar och det är en trött djävul som håller i hammaren. Tröttheten sprider sig sakt genom kroppen. En domnande känsla som på ett sätt är ganska skön. Egentligen borde känslan vara mer skön att trött. Men tröttheten smyger sig sakta på. Frågor som OMOMOMOM seglar genom huvudet. Tänk om, tänk om inte.

Tentorna har klarats av och här sitter jag matt. Borde vara glad/lättad, men konstigt nog känner jag mig nere. I huvudet snurrar det inte tankar som talar språket av frihet. Istället snurrar tankar som "om jag inte klara, måste jag klara muntan.. om jag inte klarar den, kan jag fortsätta till hösten då? Måste klara 75 % av tentorna. MÅSTE.
Jag är knäpp som ens tänker så nu. Jag har inte ens tentat av alla delkurser i italienska. Helt plötsligt så börjar jag skratta åt mig själv. Herregud.

Jag kanske är schizo, ett psykfall som har byggt murar av stress och press. De två förjävliga orden som ständigt skall infinna sig som oro i kroppen. Hur jävla svårt skall det vara att inte stressa inte oroa sig? Att orden nästan rimmar, stress och press, helan och halvan. Bara det är skrattretande.

Jag är knäpp som ens tänker de tankarna. Ett jävla psykfall som redan är rastlös men trött på samma gång. Helt plötsligt börjar jag förstå ord som jag tidigare hörde som ljud. Jag börjar förstå italienskan mer, orden får en betydelse som jag sedan repeterar genom att själv använda dem. Jag börjar kunna prata ett språk som tidigare lät som musik i mina öron. Även om jag sjunger förjävligt - inte enligt mig i duschen men av andra - så börjar den italienska låten långsamt falla på plats. Ibland förvånas man av sig själv och vad man kan lära sig. Det är som Gunde Svan säger  - ingenting är omöjligt, ingenting.

Toner från Veronica Maggio fyller lägenheten. En gammal sång. Det blir bra som i en gammal sång.


Tar ett bloss på tentaciggaretterna. Allt kommer att bli bra. Nikotinet rusar i kroppen. Endorfiner sätter fart. Det blir bra.

ciaociao
In ritorno da realitá

Tillbaks till verkligheten efter några dagars intensivt tentaplugg för italienska tentan imorgon. Lär bli några sista rycktimmar inatt. En mycket snäll mormor körde mig från Ystad till Malmö. Enormt mycket packning hade jag.. Eftersom jag står mittemellan två flyttar, säger upp lägenheten och flyttar till Ystad. Så trodde jag inte att jag hade någon mat i lägenheten men till min stora förtjusning hade jag ett paket snabbnudlar. Perfekt, eftersom jag inte orkar gå till affären, studentnivån på kvällen höjs till max och jag hade helt OK mat på tre minuter.

Flytten jag kommer göra beror på många andledningar men framför allt att jag inte trivs i det område jag bor i här i Malmö. Gratis boende och mat samt lagad mat när man kommer hem tackar väl ingen nej till och eftersom mormor och morfars hus är stort blir det som min egna lilla lägenhet i den delen som jag kommer sova i. Visst kommer det bli mäck med pendling, men bor man på ett område som ger själen lugn och man trivs så blir det en smula i tårtan. Tanken var att jag skulle köpa lägenhet i Malmö men har inte hittat riktigt någon som passar och dessutom så sticker jag ju efter jul så då är det bättre att köpa när man kommer hem och hinner ordentligt installera sig. Om man kommer hem

Nudlarna är slut och nu kör vi spuuuurt!
Andiamo

Gud vad skönt när detta är över..

Ciaociao

Från världsklass till totalfjask(o)

Ett tidigare inlägg idag! Har spenderat de senaste två timmarna med att tvätta och plugga på uteplatsen på gården. Åker senare idag till mormor och morfar för att förhoppningsvis få ännu mer pluggro.

Minigolfen igår började otroligt bra. Sedan försvann Annika Sörenstam formen och det blev ett riktigt jävla bakslag. fy fan. Får nog ta att öva svingen igen för herre i mina dagar vad dålig jag var! När vi skulle hem brakade himlen lös och vi hamnade mitt i ett regnväder utan dess like. Blixtar åska och regn avslöte varandra och jag var totalt genomblöt när jag kom hem. Inte nog med det så var jag tvungen att ringa polisen för jag tror att det höll på att dealas droger i en bil på gatan. I området där jag bor så vet jag att polisen haft problem med en familj som langar etc. Så fort jag sa vilken plats de befann sig på så sa polisen bara; Aha aja det är där nu igen, vi skickar span på en gång". Tydligen ganska välkänd familj den där albanfamiljen.

Nej nu får jag hoppa in i duschen. sedan blir det mer plugg.

Ci vediamo

ciaociao


bild lånad från Teen Vogue

Respekt tack

Inte lika sent inlägg idag, men  när man inte släpar med sig datorn till biblioteket blir det svårt att uppdatera. Måste få det att funka att uppdatera från mobilen.

Dagen har innefattat enbart italienska plugg med bästa Caroline W. Lite lugnare på biblioteket idag men koncentrationen var som bortblåst. Lika bortblåst som solen.

Sedan hjälper det ju självklart inte att folk är så jävla högljuda på ett bibliotek. Seriöst, att sitta och prata i mobil tycker jag är OK men inte mitt inne på ett bibliotek. Då går man åt sida. Det var ett visst antal idioter som jag störde mig på idag som gjorde detta.

Men det största störningsmomentet var utan tvekan den kvinnan, som inte riktigt går att sätta någon ålder på men jag gissar att hon är över trettio. I vilket fall pluggar hon juridik (går inte att ta miste på alla hennes lappar i lagboken) Hon satt där igår med och även då var hon så jävla högljudd. Det är inte ens så att hon försöker vara tyst..

Hon kommer in klampandes med ungefär tre väskor och kassar tillsammans med en jävla dragväska - en sådan som pensionärer har att handla med på ICA. typ.
SLamrar upp alla sina böcker och drämmer in den jävla dragväskan i bordet. Slänger ner lagboken - nästan lite som om hon vill ha uppmärksamhet för att hon läser juridik. Men nu kommer det värsta. Man börjar undra vad hon har i alla sina kassar och påsar om hon inte har böcker (för de har hon redan slängt ner på bordet) - jo mat! MAT - ALLTSÅ ETT HELT JÄVLA KYLSKÅP MED SIG. Nu överdriver jag inte när jag säger att hon hade ex antal frukter med sig, bröd med smör och ost pålägg samt diverse olika marmelad burkar som hon glatt bredde på sin jävla ostmacka. Flera kaffekoppar brydde bordet tillsammans med kakpapper och tre olika muggar. Japp det stämmer, En mugg för vatten, en för saft och en anna för ngt annat. Sedan hade hon ju självklart med sig vatten och saft.

Först hade jag oturen att behöva dela bord med henne, men det verkar som gud ville ge mig pluggro för precis när hon hade packat upp nästan alla sina saker så blev ett annat ledigt vilket gjorde att jag slapp henne.

Hon täcker ett bord som skall räcka för åtta pers själv med sina saker. Dessutom skall hon upp och göra sina gymnastikövningar var och varannan minut och det verkar som hon är mer intresserad av att äta än att läsa.

SOm ni märker är jag irriterad.

Om jag sprider ut mig mycket - som bilden visar - är det absolut inget i jämförelse med henne, kunde dock inte ta en bild för då hade hon sett mig och då hade jag väl fått en uppläxning i lagar som hon glatt bläddrat fram bland lagbokens alla klisterlappar.
Nu är det minigolf med tjejerna. Jävlar vad pepp jag är på att vinna!

Ciaociao

Better late then never

Blir ett otroligt sent inlägg efter en lång dag. Planeringsmöte på Swedbank stadion med Coach och en av initiativtagarna till MIA (Malmö Idrotts akademi) Jan-Olov Jakobsson. Planeringen gällde hur jag kommer att använda mig av stipendiet till fäktningen som jag fått i år också. MIA hjälpte mig otroligt mkt förra året och jag hoppas självklart att det kan hjälpa mig lika mycket om inte mer till,

Efter det blev det plugg med Holken på stadsbiblioteket som gick otroligt bra. Brukar alltid få massa tröttetsdippar men inte denna gången. Övningspapprena bara flög fram färdiga efter färdiga. Eller ja nu kanske vi inte skall överdriva men nästan iaf. 6 dagar kvar snart till tentan.. AAAHH.

Skall snart gå och lägga mig för är otroligt trött och hela huvudet känns slajmigt av info. Imorgon består dagen enbart med plugg tillsammans med söta Caroline W som pluggar även hon till en tenta.. Alltid kul med sällskap och det blir bra och roliga pluggpauser (kanske ibland för många haha.)

har suttit och dragit mig hela kvällen för att skriva två viktiga mail - allt för ja vet inte hur jag skall formulera mig i dem.. Ååååh får väl lösa uppgiften nu!

Godnatt

ciaocioa

Horseback and champagne

Lyckades ju glömma det mobila bredbandet hos mormor så har inte kunnat blogga förrän nu. I vilket fall som helst så bloggar jag nu.

Pappa kom ner igår lunch och tillsammans stack vi ner till en god vän som har utställningar i samband med Malmö Horse show på Ribban. Efter att ha varit där ett tag var jag tvungen att sticka till jobb i tre timmar och sedan blev det ner till ribban igen. Jag har skulle man kunna säga faktiskt växt upp med hästar. Ja jag har ju inte haft en utanför fönstret som betar i en hage, men pappa tävlingsred när han var ung och sedan har min morfar och gammelmorfar ridit enormt mycket och haft egna hästar. Jag älskar sådana här hästtillställningar och har nog inte missat en enda Göteborgs horse show, ridit och vart i stall nästan varje helg när jag var jätteliten och Falsterbo horse show på sommaren har alltid varit en av höjdpunkterna. Därför känner jag mig alltid lite "hemma" i sådana sammanhang.

hur som helst så blev det fördrink hos pappas vän och sedan  middag på Grappa  med pappa och hans goda vän och sedan anslut min kusin till oss. Efter några flaskor bubbel, supergod mat och sällskap lyckades jag och min  kusin få med oss de båda herrarna till Koi. Folk trodde nog att jag och kusinen var golddiggers och det utspelade sig en väldigt konstig sak.

Min kusin går till baren och skall betala för två glas vin som hon har beställt. När hon står i baren och precis skall betala säger en ung kille som sitter på en barstol ; Du behöver väl inte betala, du har ju de äldre männen som kan göra det åt dig". Min kusin blir helt paff vilket hon sedan förklarar situationen med att det var två släktingar (jag och pappa) och deras goda vän som hon var med i sällskap. Killen blev paff, totalt utskämd, skämdes och bad om ursäkt. Rätt åt honom.


Idag har jag hängt på Ribban fram tills två då jag nu står på jobb. Att gifta sig med en ryttare har slagit mig att det kanske inte är så fel. Pretty Sexy.


ciaociao

Wierdoooo

Ciao gott folk! Har vart ute på landet några dagar och försökt uppdatera från mobilen men det har inte gått så bra. Några lugna, varma, soliga dagar har bytts ut mot några dagars jobb för att sedan på måndag bli "ledig". Tyvärr har jag inte sovit så bra i natt. Vet inte varför. Vaknade av att min bror välte min systers necessär i badrummet och det första jag tänkte  var; "Aha ännu en skottlossning i Malmö". Herregud skadad människa är vad jag är.

Det sjukaste inträffade precis på Hemköp som ligger brevid mitt jobb. Tydligen har en naken man insmetad med bajs sprungit in och vänt. SÅ ingångn till centret lukatar inte så trevligt om man säger så.

Back to work friends. Mer uppdateringar senare..

Ciaociao


Privjet sreda - Привет среды

Herregud vad jag är trött idag. Känns som hela kroppen har domnat. Tur att man är ledig. Eller ja ledig är väl att ta i för idag måste det rå pluggas och tvättas. Boring.. Inte alls glamouröst. Som kompensation blir det eventuellt en sväng på stan, måste hämta en klocka jag bytt batteri på och ge tillbaka ANs jacka som hon haft här.

Gud vad jag längtar till efter den 16e augusti när tentorna är avklarade. De är liksom ett ständigt stressmoment. Drömen hade varit att ha 100 % rätt, dvs inga fel alls, men det kommer nog inte hända denna gången. Stressen och ångesten försöker jag koppla bort men det är sjukt svårt. Om två veckor är det semester på riktigt! Mamma och jag funderar på att ta några dagar till Barcelona. Jag förslog en stad i Italien men jag tror mamma vill glänsa med sin spanska eftersom hon inte kan italienska, vilket innebär att jag kommer stå som ett fån och inte fatta ett ord spanska... AJa får väl göra som fransmännen gör och fortsätta prata svenska/danska eller italienska och ha ett tonläge som låter som om jag "verkligen-inte-förstår-varför-de-inte-pratar-svenska-eller-ett-språk-jag-förstår". Ni vet ju hur det är utomlands. FOlk envisas med att prata sitt eget språk fast man (om man till exempel är i Frankrike) kan glänsa med frasen "Je ne pas parlais francais".

Denna veckan är det sommarlov från träningen men nästa vecka drar det igång lite hårdare. Det börjar klia i fingrarna efter att få fäktas. Jag vill liksom NUNUNUNUNUNU. Förresten drömde jag än väldigt konstig dröm. Jag fäktades - full! Jag hade aldrig fäktats så bra i hela mitt liv. Tja, det kanske finns en liten ryss i mig trots allt.

Da svidanja

over and out

ciaociao

GBild lånad från www.thecoatcheck.com

Its your lucky day friends

Eftersom jag är otroligt rastlös (läs - egentligen inte vill plugga italienska utan sola) så tänkte jag uppmuntra mina kära vänner AS och JvP med denna bild som mamma tog på mig i smyg på Kastrups flygplats när vi var på väg till Grand Prix fäkttävlingen i Gdansk i februari.

Enjoy

ciaociaoOch ja det är en sovmask!

JJguy

Godmorgon! Precis hemkommen från en morgon promenad med kusin C. Sjukt varmt ute.

Filmen igår var riktigt bra, men skrattade om vart annat. Ibland kanske skämten gick till överdrift eller blev lite för mycket men allt som allt var den bra. Det roligaste var nästan det stora antalet damer i åldern 28-99 år som skrattade hysteriskt. Herregud det var en dam som hade en sådant högt skratt och skrattade jämt så det lät som hon skulle kväva sig själv. Hon verkligen lutade sig fram för att hålla sig om magen så ont hon hade. Extremt roligt för hon var den enda som skrattade på scener som inte ens var roliga. Jag lovar att hon var en anonym skrattcoach eller liknande som skulle bringa mer glädje till världen.. eller något liknande.

Iaf, på vägen ut ser jag min gud. Det bara lyser så fort man ser honom. Vi kan kalla honom JJguy. För helt ärligt så kommer jag inte ihåg om han heter Marcus, Fredrik eller något annat killnamn. Han jobbar nämligen på Entré, det köpcenter som jag jobbar på. Han kom förbi en gång för några månader sedan och skulle handla kaffe och vi började snacka om allt mellan himmel och jord. Jag kom på mig själv med att nästan drägla så snygg han var. Ni förstår den guden - herregud.

Det hände en liten incident för någon vecka sedan som jag total skämde ut mig för honom. Men eftersom han samma dag gick förbi butiken fyra gånger kan han ju inte tro att jag är en psykopat. Eller?

I vilket fall så såg jag honom på båten i lördags. Visserligen full som en kastrull, han både bokstavligt och verkligt körde ett slalomlopp utan like på däcket - med ett enda mål framför sig. Ja det var inte jag om man säger så för jag blev så nervös att jag inte vågade gå fram. Nej han hade målet 35 årig(minst)plusdamsomvartotaltförfulförhonom. I vilket fall som helst så var han på bion igår med vad jag tror hans mamma pappa och syster. Hur gulligt är inte det att familjen går och ser bridesmaids haha. Har han den filmsmaken är vi ju som gjorda för varandra. SL "känner" honom lite via jobbet så nu har hon ett uppdrag framför sig.

Man får ju hoppas han går förbi på en kaffe idag.

Det bästa av allt - han är italienare med en svensk touch

over and out

ciaociao
Call for emergency

Precis när det andra inlägget skrevs var jag tvungen att ringa securitas. Jag blir så jävla arg när detr inte finns respekt för människor. Två småkillar kommer in och börja stora när jag har en annan kund. När de går ut så säger den ena till mig "Bara så du vet har jag stulit". Jag vet inte om jag skall tro honom men frågar kunden jag hade samtidigt om hon såg ngt och hon hörde prassel.

Nu vet jag visserligen inte om de tog ngt men som principsak ringde jag till väktarna.

Jag blir så jävla arg. Var finns respekten och uppfostran i det här samhället för just ett bekvämt samhälle?? Jag hoppas att de blir tagna och får lära sig ett och annat. Herregud tio år och redan tjuv. Vad fan är det? Och var fan är föräldrarna? Skolan? Ja vilka vuxna som helst som kan vara bra förebilder. Vilken mamma vill att deras barn skall vara grovt kriminella om mindre än fem år. De killarna är på god väg iaf

ciaociao

Valet och kvalet

Bloggar från jobb vilket kanske inte är det mest moraliska men det är verkligen helt tomt på Entré. Det är som de tomma korridorerna på Hogwarts. Allting ekar. Men i vilket fall som helst så försöker man se proffesionell ut. Filmen som min kusin och jag skall se ikväll blir bridesmaides. Verkar vara en riktigt bra film. Älskar sådana filmer.

Hur som helst så har jag funderat på en sak. En tjejkompis hittade den mest perfekta lägenheten på blocket för en otroligt bra hyra. Jag har använt min stalkerteknik och försökt kolla upp mannen som vill hyra ut den. Svårt att få mkt info men han verkar reko. Frågan är om man vågar hyra något via blocket med tanke på mängden psykopater som finns i vår värld. När jag bodde med tjejerna i vår stora lägenhet fick vi den via blocket och vi hade visserligen otrolig tur!

Hur som helst, skall hon försöka få den eller skall hon hoppa det?


Ciaociao

G

BTW

Btw. JVP om du ser detta kan du väl ringa? Vill höra om du lever

Ciaociao


Godmorgon!

Godmorgon! Det verkar som det fina vädret verkar hålla i sig. Strålande sol idag. Och självklart skall jag jobba.. Men idag blir det med SL så vi får se vad för roligt som händer idag! Ikväll blir det nog bio med kusinen C. Är sugen på ngn riktigt tjejfilm och Harry Potter har jag redan sett så vi får se vad vi hittar!

SKa försöka plugga nu på morgonen till tentan (eller tentorna) som jag skjutit upp på i italienskan. SÅ segt när det är fint väder och det går ju inte lättare att plugga i detta vädret för jag somnar bara i solen.

Well.


Nä nu får jag sätta igång. Dagdrömmandet hjälper mig inte så mycket nu. Skall ringa mamma med för vi funderar på en lång weekend i Barcelona.

ciaociao
Bild från Kroatien förra sommaren

RSS 2.0