Den där Orup

Igår vankades Orup på stortorget tillsammans med Malmös bästa tjejer! Eftersom vi alla är lite små glömska/virriga på grund av hektiska liv så lyckades vi självklart ta fel tid med två timmar, men vad passar inte bättre med ett glas på lilla då? Under dagen hängde vi vid Scaniabadet och trodde vi skulle kunna sola men det blev molnigt ganska snabbt. Men Wesslan kom dit med lilla M eftersom hon passar honom så vi hade en bra stund tillsammans.

Okej. Orup. Vad skall man säga, jag trodde han var 40 någonting, det visade sig att han var 53. 53! Herregud. Visst att han ser sliten ut, otroligt sliten, men hans röst och hela han skapar någon guldatmosfär kring honom. Ja jag erkänner att jag tycker att Orup är snygg. Snygg orup med snygg armarna. Sedan kan man diskutera hans stylist klädval med en onepiece dräkt i jeanstyg som han sedan vek ned och knöt kring höfterna.. När han sedan satte på sig en cowboy hatt så kom känslan av en bondkille från texas starkare och starkare fram, en countrysångare med meningar i texten som bara han vet, sjunger om dåtiden och tänker tillbaka på minnen som varit med gågna kärlekar. Det enda som fattades var gräststrået. Men han är snygg den där Orup.

Idag är det en event dag. Först blir det stan med AN sedan bubbel hos Kusin C och därefter Filippa K event opening new store, efter det middag med tjejerna och därefter Peak performance event. Kan inte bestämma mig om det är Peak event eller September på stora scenen som gäller ikväll. Svårt val. Därefter väntar ost och vin kväll med tjejerna.



ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0