Adesso

Godmorgon bloggen och Stockholm! Efter att ha varit en timma sen igår med tåget, tagit en taxi som absolut inte ville höra rätt adress till the destination, samt en liten stackars ensam men påtänd människa brevid mig på tåget, lite obehaglig var han faktiskt men han har ett gott hjärta såg man, så bar sig il due alltså jag och SZ ner till först Victoria för att möta upp 08flickorna, för att sedan dra till East och äta sushi, dricka vin och bara prata om allt mellan himmel och jord.

Vaknade med en liten förkylning i kroppen och SZ fick springa iväg till ett träningspass på skolan, så jag sitter nu här skall koka en kopp persika/passionsfrukt te från Kahls, yummie, och sedan beger jag mig till försvarshögskolan för att plugga lite och sedan blir det lunch med CB och hans girl, åter till försvarshögskolan och kanske en liten sväng på stan, sedan bär det av till kusinerna! Skall bli så mysigt att träffa kusinfamiljen igen!


Imorgon ligger schemat som följande
*Lunch på Sturehof med en "extra mam"
* Sväng på stan
* Utgång

Söndagen bjuder på antagligen:
*brunch med 08flickorna
*vad vi kommer på att göra


Det är det som är så skönt  nu att jag har vissa saker inplanerade men annars kommer jag bara ta dagarna som de kommer.

Nej nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för staden!!

Later ciaociao

Dagens låt: cheryl cole - Fight for this love


bild lånad från musicstorm.org



On my way

Sitter på tåget till Stockholm nu, efter några händelserika dagar på gott och ont så behöver jag rensa lugnorna från Malmöluften och andas in lite stockholmsluft! Om jag kommer fram till Stockholm dvs. Vi kommer säkert bli försenade och jag tror seriöst att vi kommer att spåra ut, det känns verkligen så iaf! Vi får se, det är tre timmar kvar.

Ikväll blir det mys med SZ och imorgon blir det lunch med bästa CB och träff med mina kusiner på kvällen. Lördagen bjuder på lunch med en "extra mamma" på Sturehof och sedan är det en massa kvalitetstid med SZ. Kommer hem igen på måndag vid åtta på kvällen!

Har en del att plugga också så jag skall försöka vara lite effektiv!

Tur att man har internet med sig, men det verkar ändå inte funka till hundra procent på tågen.. kankse för att vi nu är i skogen..


Nej nu skall jag ta tag i plugget.. eller var det Facebook??


Ciaociao


Angel of mercy

L jobbar ju på Glitter här nere i Malmö! Perfekt att man kan få förtur på smycken! Dessa änglavingar är nya i mitt smyckesskrin! Love it



ciaociao

no more ms fatso

Godmorgon! Sitter med en kopp chai thé och väntar på att fröken L skall vakna. Det vankas kaffe på Malmös centro och sedan är det promenad, eller om det är promenad och sedan kaffe. Fettisdagen idag, vilket innebär att man får äta semlor, så blir det inte för mig!. Nej nu skall det bli en riktig hälsomänniska utav mig. Skall ordna mitt gymkort idag, det blir fäktning fem gånger i veckan, äta bra, gymmet iaf 3 gånger. Nu jävlar skall fettet brännas och resultaten komma.

Idag är det en ledig dag från skolan så det blir att vara hemma ta tag i sitt liv lite med plugget, sedan är det träning ikväll..

Nu är det bara två dagar kvar tills jag befinner mig i Stockholm! Skall bli såå kul att komma upp och hälsa på alla!

 Nu skall jag hoppa in i duschen! Catch you later

ciaociao

Colourwonderful

En grå måndag gav mig lite färgklickar!

tack Coco!



ciaociao


Varför-därför-vad-hur?

Illamående attackerna avlöser varandra. Ångest, skratt, lycka och en stor oförståelse sveper som kalla vindar mot mitt ansikte. En för en och alla på en och samma gång.
En ovisshet som jag inte förstår samtdigit som sanningen är nära. Sanningen som jag förstår.


Jag klarar mig, det gör jag alltid, men ovissheten och saknaden är det som är värst.
Om jag bara kunde få förstå dina tankar och ord. Förstå vad du menar och förstå vad du känner. Förstå "varför" blev just därför.




Melissa Horns beskrivning "kvar i nått jag lämnat" är en exakt beskrivning.

Idag är det måndag, och denna veckan kommer att bli så bra som möjligt. Stockholm på torsdag till måndag.


Det kommer bli väl behövligt

Nu är det att väcka JvP.

Time for school!

ciaociao

*

Ibland kan livet ta drastiskta vändningar. En vändingar som verkligen sätter livet upp och ned. Kanske har man känt det på sig? Kanske inte.. Hur som helst så gör vändingen till att livet förändras. Förtillfället till något negativt. Eller snarare annorlunda än vad man egentligen är van vid. Men att se de små positiva saker som finns med vändingen, även om de är små, gör att vägen tillbaka blir så mkt lättare.


Alla hjärtans dag idag! Jag önskar alla kära all lycka och happiness. Söndagen idag blir en alldeles vanlig söndag för mig.

Ny vecka nya tag imorgon.

peace.

ciaociao


Que?

Kära Sydsvenskan!

Det är bra att ni delar ut tidningen på morgonen! Det är bra att det kan finnas erbjudande i tidningen.

Men behöver ni sätta erbjudanden på artiklarna så att man inte kan läsa vad det står? Och man kan inte heller ta bort dem!!


Bara ett litet tips alltså, sätt erbjudanden någon annastans än på artikeln

ciaociao


Godmorning from Starbucks

Godmorgon världen! Såg precis att jag har skrivit och publicerat 1001 inlägg på denna bloggen. Och jag kommer faktiskt ihåg det allra första inlägget, gör ni?

Det är lite konstigt, för efter att jag har flyttat ner till Malmö så har jag haft sååå himla svårt att gå upp på morgonen. Jag brukade alltid kunna gå upp, slita mig upp, hoppa upp, dra mig upp, från sängen i Göteborg, men här i Malmö då är det Snoozeknappen som gäller hela tiden!

Hade tänkt slå vad med mig själv att se om jag kunde gå upp klockan 0700 idag och börja plugga. Självklart blev det halv åtta men ändå en liten förbättring!

De andra tjejerna sover så jag väntar på att de skall vakna så det blir en il quattro frukost och sedan är det kaffe med L på Malmös svar på Centro! Jag var helt överlycklig igår när jag och Louise hittade det, och det ligger till och med på vår gata! Fab!

Sedan måste jag preppa en outfit för kvällens utgång.. Dilemma. Plugg blir det idag och träning ikväll.
I och med att jag har tävlat nu och tränat hårdare har detta också resulterat i fler blåmärken på min kropp så kvällens outfit kommer inte kunna vara med bara armar. Vilket är irriterande då jag nästan bara har kläder utan armar.. typ klänningar.


Jag säger iallafall godmorgon med Starbucks!


Den bästa kaffekoppen i världen som jag fått av J och AM i födelsedagspresent från Paris

Ciaociao

God of the house

Förresten!

Jag och mina girls har fått en husgud i lägenheten!

Det är en riktig guld husgud



ciaociao

Conclusion

Mina kära vänner! J aghar äntligen skaffat bredband, eller ja för några dagar sedan! Men nu kommer nog det att bli update!

Idag har varit en lugn dag, jag och L har hittat två nya kaffehak på vår gata och är redan stammisar på båda! Nu har det solats och självklart råkade jag ta solariet med extra effekt på ansiktet, så nu är det verkligen redface!

Dessutom har det blivit shopping på nätet för första gången idag!

Så vad har då hänt sedan jag uppdaterade senast?

  • Jag har klarat av tenta 3 med ett VG
  • Hoppat av ryskan eftersom jag insåg att jag kommer ta mig vatten över huvudet och jag hade inte ens hunnit fäkta!
  • Fäktat Nordiska Mästerskapen, kom trea men fäktade dåligt
  • Blivit uttagen till Världscup tävlingar i Köpenhamn
  • Dejtat Mr X i två månader
  • Börjat träna ordentligt
  • Hälsat på mormor och morfar
  • Bokat biljetter till Stockholm nästa vecka
  • Pluggat massor
  • Varit i Göteborg
  • Sett Prinsessan och Grodan
  • Haft det jättebra!
  • Gjort en massa bra shoppingfynd
Ja jag mår bra! Speciellt nu när våren börjar komma till Malmö, eller vår är det väl egentligen inte men det är soligt och börjar bli ljust ute!


Nu bjuder dagen på plugg eftersom jag har varit lite för lat för att ta tag i det tidigare, eller rättare sagt jag har tvättat och städat hela dagen.. och druckit kaffe!!

Ingen träning idag men imorgon blir det!

Andiamo

Ciaociao



Jessicas album "In the skin" spelas just nu constantly på Spotify



RSS 2.0