The goodbad day

Åh kom precis hem från barnträningen på fäktklubben. Det har hänt både bra och dåliga saker idag..
Det bra saker som har hänt var att jag har
1.haft en jättemysig eftermiddag med J, AM och V när vi köpte ANs present till hennes tjejmiddag imorgon.
2. jag skall få jobba på söndag på Dahla bakeshop på danska vägen (så ni som bor i Göteborg kan ju alltid ta en liten promenad och köpa en takeaway latte av mig ;) )
3. jag och E bestämt att vi skall julshoppa någon dag
4. Att idag om en vecka är jag in ITALIA!


Nu till de dåliga sakerna
1, Jag är fortfarande sjuk
2. Jag kan inte trän
3. Sergei Paramanov (tränare och coach) vill inte att jag åker till Italien eftersom jag är SJUK!!
4.  Jag kan inte gå till skolan imorgon för jag mår dålig, och det är VERKLIGEN inte bra för jag har jätte viktiga lektioner.
5. Jag kommer inte kunna gå ut efter AN tjejmiddag imorgon för att jag är sjuk och skall tävla nästa vecka..
6. Italienarna vill ha foto av alla fäktare och jag har inget bra på mig !


tröstar med att lägga upp en bild på en till kändis som valt leopard
Shakira:

                                                        image44                          

ciaociao!

A day off!

Yes då var det äntligen torsdag och man är ledig från skolan igen! Hur skönt som helst. Skall ner till stan sedan och köpa present till AN tjejmiddag imorgon :) Sedan är det äntligen träning ikväll, börjar finally bli frisk!

Igår var det operabesök med skolan, bra föreställningen men det är så himla irriterande när folk inte kan uppföra sig, Allvarligt tala, sitta och prata högt, sörpla med läsk och prassla med godispåsar (man får inte ens ta med sig sådant in till salongen). Har inte människor fått någon uppfostran. Och sedan mitt i allt stampar en tjej ut väldigt odiskret och slänger igen dörren med en smäll. Ahh och dessa personer skulle gå på gymansiet ! Lärarna var ju lika jävla ouppfostrade dem med. Satt och skrattade och pratade högt om allt annat en föreställningen, och säger inte till eleverna. Nej allvarligt talat, folk får faktiskt börja uppföra sig och visa andra människor respekt, för det som hände igår var verkligen respektlöst. VIsst opera är verkligen inte min favoritgrej, men det är inte bara respektlöst mot oss som tittar utan även för dem som spelar.
Nej skärpning!

Här mitt i all min ilska kommer dagens kändisoutfit.!
Verkar som om kändisarna börja återuppta leopardtrenden. Jessica Simpson i kappa.

image43

Nu är det ny musik till Ipoden som gäller

Ciaociao!


Jag har gjort ett fel!

Jag vet att det är fel att skolka men när jag vaknade imorse orkade jag verkligen inte gå till min advanced certificate english. Vi skall ha prov nästa vecka och jag har redan massa papper att träna på. Sedan är det ju juniorsvärldscupen i Italien nästa vecka och jag måste verkligen bli frisk från min förkylning.

Dagens mission är Figaros bröllop på Göteborgs operan med kultur och idé historie klassen. Det är faktiskt väldigt mysigt att göra sådana här utflykter lite då och då istället för att skriva ton med rapporter och uppsatser.

Annars händer inte så mkt mer än att  jag har religionsdebatt och att min kära mormor åker hem!! Usch...
Mamma kommer hem från Indien på söndag så det längtar man efter.

Åh jag är verkligen så himla skoltrött nu, vill ta studenten och börja jobba! Detär ju så himla mörkt på morgonene också så  det är inte konstigt att man blir deprimerad.... åhhhhhh! Jullovet vill jag ha NU!

Såg några bilder på Eva Longoria från Victoria Secret fashion show. Kul att hon också kör på Cavallis kollektion från H&M.

image42


Julpynt!

Först skolan idag. Nu märker man verkligen att julen närmar sig, allt fler lärare börjar ge en uppgifter om julen, Mysigt tycker jag. Jobbade med projektet med idag, duktiga vi var A-M, J, V och ME.
Sedan var det tänkt att jag och T skulle ta en kaffe på centro, men istället blev det kaffe på Chez samt att hjälpa dem och julpynta :) Blev hur fint som helst! Men gud vad glittrig man blev!

Sedan ner till fäktklubben och prata med E om hennes resa till madrid för att ta emot det totala världscup priset.
Kul hade hon haft iaf :)

Haha igår ville jag göra något radikal så vad passar inte bättre att pimpa Ipoden med stenar :) Blingbling!

Säga vad man vill om Nicole Richie, men hon har en bra klädstil, innan hon blev gravid! Jag menar Nicole, vakna!, det är inte dags för rullator en.


image41

Nu är det snart läggdags! Lite tidigt men skönt att få tillräckligt med sömn iaf!

Ciaociao!

Kom hem!

Pratade med C alldeles nyss, Åh vad jag saknar dig gumman! Kom hem !

Random Monday

Ah idag har jag inte gjort någonting nästan. kom till skolan tio i nio och sedan hade jag min enda obligatoriska lektion tjugo över två. Så det har istället blivit två trippar in till stan. Ena med V och andra efter skolan.
Köpte bla en halsduk på H&M och sedan massa nagellack i fina färger. Ingen träning idag eftersom jag har haft feber, illa!. Men vi tar det imorgon istället.
Funderar på att köpa dessa skor från H&M även om man endast kan använda dem i sommar image39
Var så himla kul att träffa A-M idag, har inte träffat henne på två veckor typ ! Skandal!
Nu skall det j*vla matrix arbetet lämnas in (imorgon), och sedan ser jag fram emot att instruktionspappret till uppgiften skall få bli bränsle till en mysig brasa . haha

image40 Visst är det mysigt med höst/vinter men ibland (eller ofta!) längtar man till sommaren. Kristin Cavallari i snygg och fräsch sommar outfit!

Nu mat och plugg Ciaociao!

Ambitiös söndag

Yes, nu har jag och J sammanställt alla enkäter till projektarbetet. Sjukt ambitiösa är vi. J gick precis, skulle passa en liten bebbe och kvar sitter jag, sitter och kollar på VM-lottningen till fotbollsvm 2010 i Sydafrika.
Annars har det inte hänt så mycket idag.

Såg några bilder på Kylie Minouge idag. Hm den skinnjackan ser lite lik ut den som finns på Zara, eller hur L?
Hur som helst är den snygg iaf.

image38

Skall ringa min kära kusin A ikväll med.

Ciaociao!


JSM

Är hemma igen. Har varit och fäktat JSM i helsingborg idag. Åkte halv tio imorse och började fäkta vid ett. Nådde till final och sedan tog det slut. CK var helt enkelt bättre. Kände att det kunde gått bättre om jag bara inte hade haft feber. Nu har jag sjukt ont i huvudet.

image37

Imorgon blir det plugg med J hemma hos mig, tror jag skall överraska henne med scones.

Ciaociao!

förkylningstider

som jag misstänkte har min förkylning gett mig feber nu också... jag som skall tävla imorgon, måste bli frisk!
Sitter här med mitt honungsvatten och precis ätit en apelsin så förhoppningsvis skall det hjälpa, men om någon har några tips på hur man snabbt (inom 24 timmar gärna) blir av med en förkylning.

Nu när det är regn och rusk ute så föredrar många att dra på sig stölvar, där ibland Ashley Olsen who goes hunter. Hunter stövlarna finns bland annat hos Raglady i Göteborg. Så om någon vill fälja trenden köp ett par Hunterstövlar. Själv föredrar jag skinnstövlar.


image36

Nu lite frukost.

Ciaociao!

Stan med mormor

Yes nu skall man kila ner på stan med kära mormor :) skall titta på julklappar och lite sådant.
Imorse flög mamma till paris sedan skall hon till Indien på söndag. vill också resa, snart är det min tur :) Italien den 7 december. Uh börjar bli lite nervös inför tävlingen där nere, genrepet för mig går på lördag klockan 1300 i helsingborg, JSM.. Hoppas förkylningen hinner gå över.

Sitter och funderar lite på vad man skall köpa för julklappar, hmm någon som har förslag?

Måste tipsa om en grym sida med kändisskvaller för er som vill gotta er lite mer. www.posh24.se

Har sett några underbara balklänningsvarianter, man kanske skulle göra något liknande?

image33    image34

Skall fundera på saken..

Nu staden och kaffe!

Ciaociao!

alperna next summer!

Sitter man framför datorn igen.. tror jag har blivit beroende av att blogga haha.
Träningen gick okej igår. har dragit på mig nån skit förkylning bara. Det får bli honungsvatten hela dagen idag.
Och igår kom min MORMOR ! Åhh så himla mysigt !

Sverige spelade match igår, en ganska underhållande sådan.. och nu får alla chansen att joddla i alperna nästa sommar. Men det största fiaskot är ju England. Inget EM för dem nästa sommar med andra ord..
image30 Vad var det som gick fel David?

Så där på morgonen nu hade jag tänkt att göra min J lite glad. Dessa bilder är till dig gumman!

image31         image32


Nu skall det bli en kopp te, Ciaociao!

Firar en månad

Haha jag kom på att jag haft bloggen i en månad nu, HIPPHIPP HURRA!

Det blev iaf pannkakor till frukost i morse, riktigt goda. men jag är verkligen inte bra på att få dem runda, ALLA gick sönder.. 
Sitter nu med de jävla matríx projektet, jag verkligen HATAR det! Gaahh.

Hur fula än UGGsen må vara, så verkar de grymt sköna, skall försöka hitta ett par i svart tror jag. Man får varva dem med skinnstövlarna eller så hade ett par bally kängor suttit fint. Perfekta i skidbacken båda två .. Åhh vill verkligen åka på skidsemester nu nu nu!

Satt och kollade runt lite på internet nu, det är ju ingen nyhet att Lindsay Lohan verkar må bättre, men det är verkligen skönt att se henne frisk igen!  Åhh kaffe hade inte helt fel nu heller, Centro halv fyra, my halleljua moment. Centro har verkligen Göteborgs godaste och billigaste kaffe!

image28

Vill se lika chic ut som viktoria beckham senare idag när det är kaffe och middag med T. Jag förstår verkligen inte hur Posh alltid lyckas se så bra ut

image29



Nu matrix work, phuuu....

Ciaociao!

tankar om sessor

Japp då sitter man här, borde egentligen gå och lägga mig..
Efter skolan plockade jag upp take away mat frpn "le petite francais" sedan har det varit träning sedan klockan kvart över fem. Gick verkligen mycket bättere idag än igår..
Fick ett sms från T innan, blir tyvärr ingen tjejkväll på Deep imorgon, men vi kompenserar det med kaffe på Centro med JK och JE och sedan middag på Chez  så det blir trevligt.

Har varit så sjkut sugen på pannkakor idag så jag funderar lite på att göra det till frukost imorgon :)


image25                            image26

Har kommit fram till att världens vackraste kändis är nog Grace Kelly
Men vår sessa Medeleine är enligt min mening den vackraste kvinnliga kungligheten i världen.

Men inget slår egentligen prins Carl Philip.

image27

Nu är det nattinatti
Bouna Notte!

Ciao ciao!

Kaffesugen..

Nu sitter man i skolan, jag och ME. Har jobbat med projektarbtete, A-M är sjuk... usch stackaren hoppas hon blir frisk snart. Imorgon är jag ledig! Skall bli så himla skönt även om vi har sjukt mkt att göra i skolan. Mormor kommer imorgon med så det blir mys. Händer inte så mkt mer än träning idag.

Imorgon blir det partaj ialla fall, och match så klart. T skall självklart med! Match på Chez vid 7 och sedan Deep vid halv tio. Tjejkväll där imorgon, :D

Nu är det back to plugg igen... aaah orkar inte!
Sedan är det kaffe innan min träning med barnen på fäktningen drar igång!
MÅSTE HA KAFFE!
image24Ciaociao!

Morgonstund har guld i mun

Mm kan man verkligen säga för idag är det studiedag :D eller måste plugga ändå men lite längre sovmorgon är lyx. Måste tycärr sätta mig och se på "the matrix" till ett filosfi projekt. Ahh den verkar så dålig!

Satt och funderade lite över min balklänning. skule nog vilja ha något i denna stilen. Dena är från Cavalli
 image23

Eller nåt liknande skule jag vilja ha iaf. den sömen längst ned är ju inte det snyggaste, men jag tror jag skall designa den själv så då får jag ju precis vad jag vill ha :)

Träning senare ikväll. kaffe med min kära bror G, skall kolla lite på kläder sedan åt honom :)

Nu matrix, ghaaaa

Ciaociao!

borta bra men hemma bäst!

Nu har man kommit hem från skåne. Lämnade ett mulet skåne bakom oss för att komma till ett halvregnigt Göteboerg.Måste bara säga att idol i fredags var sjukt bra! Älskar Carola, Sveriges ända superstjärna enligt min mening.


image22






Det som däremot inte gick så bra var ju matchen igår, Sverige förlorade..... Nu laddar vi om och tar Lettland i veckan istället.
Nu är det middag med familjen !

Ciaociao!

Skåne

Så har man blivit firad för femte gången i år haha. Mysigt att samla släkt och vänner igen. A har blivit sjukt snygg sedan hon har gått ned i vikt, en regular hottie! Kul att träffa hennes väninna M igen!
Pricken över i:et är självklart presenterna :) jättefina smycken, plånbok och massa annat fint.
Det finns massa mat över nu haha så jag kommer att glassa framför tv:n idag


Viktig match idag med!
GLÖM INTE SVERIGE - SPANIEN KL 2100 TV9

Fredrik Ljungberg är ju inte alls fel, eller spaniens Fernando Torres

image20    VS     image21

Nu skall det ätas lite till

Ciaociao!



heeeeelg

Finally är det helg och snart sitter man i en bil på väg till skåne :) Dagen har varit sååå lång men fått mycket gjort i skolan faktiskt. Stackarna A-M och J är sjuka.. krya på er hjärtanen !

Skall upp och packa nu, har inte gjort det. usch. Denna helgen är verkligen så uppskattad behöver verkligen en helg nu, är helt slut i fysiskt och psykiskt, mesta dels psykiskt iaf.

Nu är mina tjejer i Stockholm på utbildning, åh vad kul :) och resten av ganget skall till ME ikväll, sedan utgång, också kul, men jag behöver verkligen ta det lugnt, säger som min lärare, jag är ett ånglok som hela tiden kör max. Inte bra.

Nu skall min syster hjälpa mig med några låtar. Hinner kolla lite på idol innan vi åker, Marie är lätt grymast där ! You go girl!
 
Nu bär det av
trevlig helg allihop!

vill ha ny träningskläder gärna ett set a´la detta

image17

EFTERLYSNING: Någon som vet vart man kan hitta ett rosa ipod nano fodral man kan sätta fast på armen? Hör av er!



Ciaociao

ebbas utmaning

Ebba von Sydow kom med en utmaning till alla bloggare :)
Här är mina fem drömväskor:


 LVs Speed bag               image13Balenciagas Seafoam bag

image14 Gucci väskan  image16LVs metallic bag "Alma"





Hermés Kelly bag, den finns ju i en mängd färger

image15

Back home again...

Japp dagen har varit lååång och nu är jag hemma igen. PÅ framtidsmässan hände inte så mkt mer än att man fick massa papper och broschyrer som när man får tycker är jätte intressant men sedan slutar det med att de ändå hamnar under sängen eller i papperskorgen. Jag skall göra ett ärligt försök att läsa dem faktiskt, jag lovar.
Sedan var det en snabb lunch med V på franska kaféet, älskar verkligen deras sallader. Mums!
Tog en sväng på stan och en kaffe på Centro, och vem träffar man på där om inte S, JE och JK, så länge sedan man såg de båda Jorna. Imorgon drar de iväg på MUF utbildning i Stockholm. Åhh vad jag längtar tillbaka dit.

barnträning idag, måste säga att mina små småttingar börjar bli bättre och bättre på att fäkta, :)
Egen träning gick mycket bättre idag, så idag somnar jag inte lika sur haha

När jag och V spatserade på stan drog vi en sväng på NK och jag kom på vart jag skulle vilja jobba efter studenten, Karen Millen affären, så himla snygga saker! Bland annat denna skönhet!

image13

Dagens sak jag inte kan leva utan är: min termomugg! Började med den i tvåan på hösten när jag såg denna bilden, och nu har hela skolan den :) Perfekt på alla sätt och vis, nu får man teét med sig in på lektionen och det tar inte slut på nolltid och blir heller inte kallt. Älskar den !
Vissa på skolan har som projektarbete att göra sådana. blåa och rosa tror jag att de blir med mönster. Perfekt Julklapp!
image12

Nu är det snart sängen är jättetrött!
Ciaociao!

PANIIIK!

Jag har försovit mig idag! Första gången på EVER, och idag när det var högskoleprovet och allt. KATASTROF!
Nu är jag hemma istället, har hunnit städa mitt rum, det var på tiden, och sedan kila ner till Svenska Mässan för framtidsmässan.
A-M har blivit sjuk. stackaren!
Min kära mamma tyckte att jag skriver för lite om henne så varsegod mamma:
jag ÄLSKAR dig! Du är världens bästa mamma!

Ikväll skall jag lära barn att fäktas och sedan fäktträning själv och imorgon åker jag äntligen till SKÅNE!
Lääängtar!
 
Nu tror jag det är dags att använda min kära bebbe idag, haha jaa jag har faktiskt en sådan, eller kallar den för det,
Fick den i födelsedagspresent av min kära far, Älskar den verkligen! Den är helt enkelt som min lilla bebis

image15

Nu när det snart är juletider kommer ju julklappslistorna till tomten i miljarantal. Jag personligen skall nog önska mig en ny prenumeration av favvo tidningen ELLE som en av julklapparna, men sorry svenska ELLE, 2008 blir det engelska ELLE för mig tror jag

En annan julklapp jag önskar mig är ballykängorna, kanske inte de snyggaste men de mest underbaraste och varmaste som finns för ens små fosingar. Bruna eller svarta blir det nog om jag får välja

Nu skall jag kila upp och plugga lite innan mässan
Ha en bra dag allihop
Ciaociao!

halvusel dag...

Hopp då sitter man här igen. Har köpt en jättefin rävpäls mössa idag :) det är egentligen det enda som förgyllt min dag förutom att jag också har träffa T och S. T brukar vanligtvis platta håret men var hur fin som helst i lockigt!
Skola och träning som vanligt. Träningen gick verkligen kast... Åhh blir så arg.

Imorgon skall Hulebäcks alla treor göra ett obligatoriskt högskole test prov, sedan efter det är det framtidsmässan som gäller.
Nu skall jag upp och se Coyote Ugly. haha det var längesen


Ciao ciao!

Imorgon vill jag vara lika fräsch som Eva Longoria,

image11

eller hitta en tröja a´la Paris, sjukt koll och 100 % true!


Äntligen

Nu har lockarna fallit. Kom precis hem från en mysig eftermiddag med A-M på stan. Kaffe på centro, klippning på Karlsson´s, sushi på supersushi samt spaning i affärer. Hade gärna klippt mig som Ms beckham men var lite för feg för det.  Så det blev en lite mjukare frisyr. Verkligen avslappnande att gå stan efter nationella provet idag. USch kändes verkligen att det kunde gått hur som helst. Men who know, vi får se.
stackars J mådde inte bra så hon ligger förhppningsvis hemma och sover nu.
Bokade resan till Italien idag, så nu är det spikat att jag sticker :) 7 december juniorvärldscup i Italien. Synd att inte JvP kunde följa med men vi tar igen det till Budapest gumman!

Min och Ls plan att para ihop våra föräldrar verkar gå bra, de skall på middag! Sjukt kul!
Nu är det snart träning på G. Känns verkligen skönt att träna efter min lilla förkylning.

Måste verkligen försöka hitta en kappa eller jacka nu, sett en på Zara men den är slut i Göteborg! Skandal. Någon som har tips så är det välkommet, den får inte bara vara rutig.

Planer för veckan är inte så mkt, högskoleprov på torsdag redovisning fredag, träning och sedan SKÅNE!
Mitt älskade skåne. längtar sjukt mkt att få träffa alla kusiner och släktingar :)
Urdåligt bloggande den senaste tide. Skall bli bättre, det lovar jag
Måste bara passa på att säga att dyra fuktighetskrämer inte alltid är de bästa, LdBs ny är fantastisk ! Har andvänt den i två veckor och hyn är perfekt verkligen!




Ciaociao!

Sjuk..

Japp då har även vinter förkylningen smittat mig... irriterande. Kommer inte kunna träna som vanligt, blir SÅ arg! har JSM nästa helg så då måste jag verkligen bli frisk. Har bokat resa till en junior världscup i Italia idag :) Synd att inte JvP kunde följa med men vi tar igen det i Budapest.

Helgen var riktigt bra, både lugn och party. Js tjejmiddag, kan inte säga så mkt mer än att den var kalasbra :)
Har nationellt prov i Svenska B imorgon, fem timmars skrivning... Sedan är det klippning på g.
Håret är sjukt slitet så det blir nog en ny page, men jag hoppas jag kan ha långt hår till balen i maj, annat hade varit katastrof. Om jag hade vågat hade jag lätt klippt mig som Ms Beckham, men det känns lite riskabelt.



Nu upp och plugga måla om naglar och ta huvudverkstablett, sedan är det skrivning imorgon
See you later!
Ciaociao!

Underbart!

Hopp, då var man tillbaka i skolan igen, alltid SÅÅÅÅÅÅ sjukt mkt att göra. Idag stort svenska B prov, fredag inlämning i Samhäll C, tisdag har vi nationellt svenska B prov, test högskoleprov på torsag och nästa fredag seminari.
Och så ser veckorna ut till jullovet, eller rättare sagt till studenten känns det som..

Lovet blev ialla fall underbart!
Först var det Kalmar och där åkte man hem med två segrar i bagaget, så det kändes bra ! :)


Jag A-M, J och L åkte upp till Stockholm för att gå på DJ Tiesto spelningen på Munchen bryggeriet. Jag och pappa bilade upp på onsdag morgon, och jag körde!
Sedan träffade jag mina uncerbara kusiner på kvällen och vi gick ut på "bus eller godis" eftersom det var Halloween :)
Torsdag kom mina tre små vänner upp till Sthlm och vi installerade oss i min lägenhet. Sedan var det ut på stan för att få de första shoppingpåsarna i handen. Åt på en jätte god thairesturang som ligger på en tvärgata till drottninggatan, Pong heter den ! Bra mat men lite starkt bara.

Fredag spelning och shopping hur bra som helst! , kommer bilder när jag får dem av L

Lördag var det Laroy på stureplan och galet massa shopping,, sjukt kul !
A-M gjorde världens fynd vad gäller stövlar, men jag tror jag slår det på solglasögon, utförsäljning i
sturegallerian, splitter nya DG solglasögon nedsatta från 2600 till 700 kronor! Anledningen var att de inte skulle finnas i näst kommande kollektion.
Söndag var en bara ta det lugnt dag, och sedan måndag morgon kl 0710 gick tåget tillbaks till Göteborg.
Det var med lite vemod man lämnade Sthlm, Älskar verkligen den staden!.

Gud vad man längtar tillbaka !

Nu sitter man istället hemma, sönderstressad av skolan, ingen träning, bara deprimerande.
Skulle ha tränat men när jag var ute på min vanliga joggingrunda mådde jag så illa att jag var tvungen att bryta.
Blir så frustrerad när jag inte får träna. men det är bara att ta nya tag imorgon.

Nu är det koncentration på mitt arbete som gäller! PANIK!!!!!!
Ciao ciao!

Imorgon kommer FINALLY cavalli kollektionen får h&m ut ! Denna klänning är ett måste
image5

RSS 2.0