On the way..

nu är allt packat och klart, musiken är ordnad om fem minuter och snart eller ja om nio timmar sitter jag på tåget till sthlm, på lördag är det arlanda och amsterdam som väntar. hörs därifrån

ciaociao

Right now...

Åh det är inte lätt att packa, kläder ligger i högar på min säng och skapar nästan ett manhattan med höga skyskrapor nästan lika höga som Louboutin.. Klackarna tas av och skyskrapor försvinner. Kvar finns mina klädhögar, har jag glömt ngt, är det något jag borde ta bort? Lägga till? Vad kommer det vara för väder, är det för lite kläder? Tankarna går runt i mitt huvud som om någon satt jordklotetet på en pinne och gjort det till en jordglob man har i skolan, satt världens spinn på det.

Tiden är min största fiende, ingen annan. Hur skall jag hinna allt. Men det gäller att kämpa för the winner takes it all. Sedan uppenbarar sig nästa problem, vilken väska? Lägger jag allt i min fäktväska, skall jag inte ta min nya baby boo utan istället göra på yellow fantastic?

När manhattan blir till klädhögar i väskan är det kväll, för nu orkar jag inte mer. Har tider att passa och om jag inte passar dem vinner min fiende. Planera íts the word.

Jag skall besegra min fiende. Right now.


Take care.

Nu kaffe..

ciaociao


Godmorning sunshines..

Godmorgon!
Har tittat på topmodel och ätit havregrynsgört, nu skall det packas till Amsterdam. Känns lite konstigt att jag skall åka redan men det skall bli sjukt kul, fick en liten obehaglig överraskning igår på klubben när några floretter inte fungerade, men en utav dem lagade jag och den andra måste lagas... Åh ingen vidare bra suprise några dagar innan avresa till Amsterdam, but thats just life.

Det händer inte mkt idag, jag skall äta lunch med IT och sedan jobb.. måste en sväng till mamma med också. .En lugn dag med andra ord.

Vad gör ni idag?

Ciaociao


only...

Är tillbaka efter en både bra och dålig dag, alla förberedelser inför EM har gjorts idag, och på fredag åker jag, cant wait. Träffade CB för en snabbkaffe mellan allt och det pratades om allt möjligt samt inhandlades lite kläder från Ralph Lauren.

Middagen hos V var jätte trevlig igår och det blev en snabbvisit till Peacock där stämningen var på topp. vid tre tiden så begav sig L och jag hem till henne där en välfötjänt sömn intogs.

Om det blir dålig uppdatering de dagar som kommer nu beror det dels på att jag är borta men också för att tiden på dagarna bara rinner iväg och jag hinner helt enkelt inte. Tyvärr så kommer bloggandet i kläm när andra saker som är viktigare måste prioriteras.

Vad har ni gjort  idag?

Till andra mer förberedelser nu

ciaociao

On the runway with Dior..

     
    

Collection 2008



Grattis SZ till körkortet förresten i fredags! Love u!

ciaociao

Poker face...

Åh vad skönt det var att sova ut. Nu skall jag ner till gymmet och spatsera på bandet, sedan skall jag möta upp L för kaffe, tar en sväng på stan med, sedan födelsedags middag hos V:

Happy b-day Sweetie. Idag fyller SP 19.

Och imorgon fyller J år. Gud vad alla fyller år nu! Just love b-days.

Pappa har lovat mig att köpa SATC filmen idag, så its gonna make my day.

Hörs sedan, nu packar jag träningsväskan.

ciaociao
take care
 





New beginning.

En ny vecka betyder en nystart. Kanske lov för vissa så att kroppen får en chans att ta igen sig, för andra är det en ny vecka på arbetet. För mig?! Jo en jobbdag på nio timmar från 7-16 med två timmars anvsvar för cafeét samt att jag fick ansvar för att all  mat i köket var färdigt. Jag har aldrig innan jobbat i köket eftersom jag har hand om kunderna, men idag blev det annorulunda. På morgonen var det lungt, men runt lunch när det mesta man fått i sig består utav koffein, jobbat fem timmar och fått i sig en brödbit, då började man bli lite schleten. Ansvaret i köket, var faktiskt... bra! Det var lungt och skönt.

Idag fyller V år, grattis älskling :)

NU skall jag sova. Skulle tränat idag men har fortfarande ont i ljumsken,

roligare inlägg imorgon
Nu skall det bli upda varje dag!

take care, and eat a cake

ciaociao

tired..


Inte bloggat på ett tag, men det beror på att det har varit fullt upp. Kvällen i onsdags hos JvP var super kul men jag var helt slut efter jobbet. AN L J och AM kom och hälsade på mig medan jag jobbade, superkul.

Torsdags var mer jobb samt att jag träffade barndomsvännen AE ínnan jobbet. Vi drack kaffe och åt lunch hemma hos mamma och pratade om allt från barndomsår, studenten, politik och allt annat som hör vardagen till
Igår på jobbet kom tröttheten som ett bombnedslag, det hjälpte inte att EB och hennes vän kom förbi, jag var så trött att jag trodde att jag skulle svimma när som.

Idag så hade jag kl 10 hand om en skola som skulle testa på fäktning, och även om jag hellre hade velat ligga kvar under duntäcket så var jag tvungen att ta hand om dem. De var jätteduktiga, en skola från lerum där jag antar att det var ganska stökiga barn som gick där, eller barn som inte har dt så lätt, men de var verkligen jätteduktiga. Nu ligger jag i soffan och gör inget, skall ha barnträning kl 5 för att sedan vara med på ett landslagsläger här i GBG.  Min trötthet är verkligen det största problemet. Ni vet tröttheten som gör ont i kroppen. Åh egentligen hade jag bara velat sova hela dagen och helgen, men det blir en jobbig helg, Träningsläger imorgon hela dagen, jobb från 9 till 16 på söndag och måndag jobbar jag också från 7-16 så att på tisdag är dagen då jag kan sova länge... Cant wait!

Nej nu skall jag läsa lite mail

take care, hörs senare!
ciaociao

Happy b-day sweetie...

Har startat dagen med att äta frukost och se på morden i midsomer, åh jag verkligen älskar den serien. Idag har jag ganska ont i ryggen så jag skall ta mig ett varmt bad snart.

Idag blir det jobb och sedan fyllar JvP 18 idag så det blir middag hemma hos henne i Onsala. Så direkt efter  jobbet blir det onsala. Man kallar ju det after work eller hur ?!

Man märker att nu är det lite paniiik för våra kära 90or, sista året på gymnasiet vilket också innebär projektarbete. Thank God att jag har det avklarat. Men när folk frågar om hjälp är det självklart att man ställer upp.

Idag kommer bli en lång men rolig dag!

Grattis än en gång älskling på 18års dagen Jvp!

hörs sedan!

ciaociao


Todays list..

Tillbaka från träningen, där jag om jag kan säga det själv - blev helt sönderkörd. Men genom blod svett och tårar kommer även framgångar. Så keep on fighting.

Dagen har vart ganska underhållande på många håll. EB och jag har ordnat JvPs present, sedan fikade vi på nya da matteo, sedan blev det ganska många kaffe med CB. träning i nästan tre timmar och nu återigen kaffe.

Tänkte förmeddla min dag med en liten lista,
Jag har blivit: flörtad av en pretty famous fotbollsspelare på centro
Jag har träffat på: L och Niklas Kartberg idag
Jag har druckit mest kaffe med: CB
Jag har inhandlat: nya leggings att ha på jobbet imorgon
Jag har haft: Sovmorgon!
Jag hatar: Att jag inte har långt hår, har tröttnat på det korta, känner mig som en man och det blir inte bättre när man inte orkar platta det.
Jag har sett: Världens snyggaste guldigaste gymnastikskor från DG.
Jag har sett 2: En tjej med rosa hår, som bara missmatchade sin resterande stil med en röd kappa och en orange kjol och lila strumpebyxor, hon satte färg på ett regningt Göteborg. Men det skar sig verkligen!! Inte så snyggt om ni frågar mig.
Jag har lyssnat på:
min ipod
Jag har luktat på: En ganska god parfym från Zara
Jag har skrattat: Mkt!
Jag har längtat: Efter att träffa CB eftersom det var sjukt längesen.
Jag har förlorat: Mot en tattig vuxenfäktare på träningen.
Jag har börjat: Läsa min lillebrors blogg, verkar som om trenden med blogg i familjen går vidare, nu har minstingen också skaffat en. Endast tolv år gammal skall han nu börja blogga, om vad? Jaa du... det vet jag inte men läs och se.! http://www.philips.webblogg.se
Jag har sett: På E! 
Jag har ätit: Frukost, lunch och middag, och druckit sjuka mängder kaffe
Jag läser nu: Posh24.se
Jag gillar: Livet
Jag vill ha:  mitt körkort, som  jag inte ens börjat ta
Jag skall köpa: Nyårsskorna på Zara
Jag har tabbat mig: Genom att råka hälla  i halva nescafe burken i min kaffekopp, det blev sjukt starkt!
Jag vill åka: Från Sverige!

vad har ni gjort idag?

Ciaociao



rainy today? Who care..

Godmorgon. vaknade jätte sent idag och har precis ätit frukost och kollat på sunset tan. Skall strax springa och göra mig iordning, skall hämta ut fäktvästen hos sömmerskan, igår fick jag ha en låneväst på träningen - fy fan vad skabbigt det var, jag kände mig som en polack, inget fel på dem men de brukar ha ganska tattiga utrustnignar på tävlingar.

Sedan skall jag möta upp EB och ordna present till JvP eftersom hon fyller 18 imorgon och skall ha middag. kaffecentro med CB och sedan träninge. Packa till pappa ikväll eftersom jag åker dit imorgon. Mkt skall hinnas med.


Vad gör ni i regnet?

nej nu måste jag kila, hörs sedan loves!

ciaociao


Around Europe..

Nu är snart tågbiljetterna till stockholm med C bokade. Skall bara extra checka först så att allt är ok. Vi skall hälsa på älskade SZ som ni vet pluggar där uppe. Så en weekend i stockholm om några veckor skall inte bli helt fel.

Kommer bli mkt resande framöver och tyvärr tror jag att bloggen kommer att komma lite i kläm, men håll till godo för jag har alltid lite inlägg och tankar som jag tänker dela med mig till er av.

Första resan bär av till Amsterdam den 31-4 november
Sedan Stockholm den 7-9 november
Köpenhamn och träningsläger 10-17 November.

Kan hända att jag stannar några dagar mindre i köpenhamn men en resa blir det íaf. Sedan är det tour around Sweden med alla tävlingar flera helger i rad. Så jag kommer nog vara borta ganska mkt. Det är synd att vänner och familj antagligen kommer få ta stryk av det, men samtidigt så vet de att det är detta jag vill göra detta året. Fäktningen är det jag fokuserar på och det vet de.

Vad händer för er på höstlovet, nu ni som har ngt? Det är nästa vecka, right?



Ciaociao

Research...

Nu är rensningen av  garderoben färdig, samt smycken skor och väskavdelningen med. Frågan är bara, vart säljer jag det, blocket eller tradera?!. Någon som har sålt innan som vet vad som är bäst.

Nu är det snart barnträningsdags. har hjälpt sis med ett samhäll A prov som hon skall ha imorgon. Those days. Längesedan man läste SH A.

Åh när man kollar på dessa sidor som blocket och tradera, kan jag ibland bara bli såå irriterad, haha vad då "äka" LV väska när bokstäverna är C V istället för LV. Ibland börjar man ju undra vad folk tänker med..

Nej nu skall jag researcha lite.

Hörs sedan loves.


ciaociao


Morning with sis..

Morning!
Regningt och ruskigt ute idag. Min sis har vart hemma från skolan idag för hon mår inte bra så vi har börjat dagen med att se på en film och dricka te. Supermysigt.

Nu skall de rensas garderobe, kanske lägger upp lite saker här sedan, annars kommer ni hitta det på tradera.

Gotta go, hörs sedan

ciaociao



Christmas time?!

Halluu loves!

Det är egentligen helt sjukt, vi är i mitten av oktober och de har redan börjat sälja julpynt. I mitten av oktober! Det har inte ens vart halloween än! Julpynt redan!

När jag och V spatserade på stan kände vi först hur glittrigt allt blev, rött och guld och grönt, och vi fattade först inte varför men sedan kom vi på att det var ju julpynt. Helt sjukt.

Mkt kaffe har det blivit idag, så jag har inte mått så bra de senaste timmarna, allting har snurrat i huvudet, och jag har bara känt mig svimfärdig.
Lite bättre nu iaf.

Nu skall jag kika på tågbiljetter.


ciaociao

Friday, saturday, sunday..

Åhh just nu går Göteborgs befolkning, atmosfär och framför allt krogpersonal, inkl vakter mig på nerverna! När skall de fatta att Göteborg inte är världens metropolitan och att man inte kan bete sig hur som helst. Att först släppa in yngre folk innan tolv och sedan efter tolv byter man vakt och självklart höjs gränsen till över 20 när det innan tolv har vart 18, seriöstm hur sjukt är inte det?!

Nej lilla kära Göteborg jag gillar stan men folks attityder har förändrats och det är det som jag verkligen stör mig på, Efter att denna fäktsäsongen är finito så lämnar jag Sverige. Drömmen att komma ut i världen blev igår till verklighet, för jag är trött på det sättet man behandlar folk..

Nej annars var det verkligen supermys igår. L, SG och AN var på plats och självklart Ls boyfriend. Idag blir det fika med killkompisen CB och sedan skall jag och L och V hitta på ngt. Har ett mission att göra idag med, och det är att rensa ut min garderobe.

Have a nice sunday




ciaociao

spontaneous...

Ni vet när bara sådär spontana saker inträffar, då man bara skall go with the floo så blir allting oftast super! Det har hänt nu, så Im going out.





hörs imorgon time to fix perfect smile!
ciaociao

Om jag hade haft någon utav dessa godbitar, hade ett problem blivit mindre..


its the relax day...

Godmorgon loves!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft den ork jag velat för att blogga. Hade en jätte mysig dag igår iaf med AN och L, och Ls boyfriend Marcus, sedan på kvällen bio med J - det blev mamma mia, igen haha. Tredje gången gillt som man brukar säga men jag kan verkligen inte få nog av den filmen! Sååå bra.

Idag blir det en lugn dag. Känner verkligen att jag behöver det. Ibland behöver man bara dagar när man inte gör någonting och en sådan dag blir det idag. Inte för att jag inte kommer göra någonting för vi får gäster, men en dag när 90 % av alla måsten bara försvinner.

10 % av de måstena som är kvar  är
1 lägga över musik på datorn
2. städa mitt rum!! Det ser för tillfället ut som Bagdad.

och sedan självklart att ta det lugnt och spendera lite time med familjen, det var verkligen längesedan

Vad skall ni göra idag?




Hörs sedan!


Ipromiseu!

ciaociao

funny story

Godmorgon. Idag har dagen start bra, iaf med ett oväntat sms från en okänd person som jag absolut inte har ngn aning om vem det är

Henke, detta kanske är ett lite mer seriöst kvalitetsinlägg i din smak, eller snarare en kvalitetshistoria.

Jag kan säga så här, jag blev ganska chockad när jag läste smset eftersom
1 jag inte visste vem personen som skickade var
2. Det var absolut inte ett vanligt sms


okej här kommer smset, som var en "rolig historia"

En man och en kvinna hade vart gifta i 30 år. De bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa och åkte till Florida där de hyrde en lägenhet. På morgonen vid frukostbordet efter en het natt tittade kvinnan ömt på sin make och med lidelse sa: Vet du, det bränner lika mycket i mina bröstvårtor nu när jag tittar på dig som för trettio år sedan. Maken svarade: Inite så konstigt, den ena doppar du i teet och den andra i gröten.

Snokare som man är så skickade man det okända nummret till 118118, och jag får tacka Robert på Karlsborgsverken för din lilla och lite chockerande story på morgonen. Jag fick iaf börja fredagen med ett skratt och det var ju trevligt

hörs snart

ciaociao

tomorrow is our future...

Hallu lovers!

Idag har vart både upp och ned, träning-sushi-flumm-jobb-ont. Mysig och stressig, flummig fnittrig och irriterande.

Jag undrar bara när människor skall inse att de skall sluta höra av sig. När man kommit en bit från allt gammalt och man själv valt att gå vidare. När man inom sig själv känner att man orkar inte mer. När människor innan man började tänka så inte alls  hörde av sig men när precis, just, den tanken slår en, då hörs antingen ett pling på mobilen eller datorn. Jag orkar inte. När jag går vidare väljer jag att gå vidare. När jag lägger personer bakom mig är det väldigt sällan de får en andra chans. Även om man ibland kan tycka att människor är värda en andra chans. Situationen talar för sig själv. Svek och illojalitet har är i mitt perspektiv inte värda en andra chans.

Jag har för många bra vänner som jag verkligen älskar och de betyder allt för mig - för att jag skall lägga ner min tid på personer som sedan visar sig inte vara det jaget man lärt känna.

Minnen är minnen och man har haft bra perioder med mkt skratt, men den tiden är borta och kvar finns som sagt bara minnen. Det som var igår är det förflutna och det som kommer är vår framtid. Det är framtiden som jag ser fram emot, och det är ibland det förlutna som jag längtar tillbaka till.

jag älskar helt klart att leva.





ciaociao och godnatt. idag blir det ett litet flummigt och kanske tråkigt inlägg. Imorgon är det fredag, looking forward to it.

Leaving..

Nu sticker jag till gymmet. Skall tr'äna med J för att sedan äta sushi med IT. Skall jobba idag med så vi hörs till kvällen

ciaociao



Memories, and Fulla

Godmorgon alla glada, just nu sitter jag och lyssnar på lite musik som för tankarna tillbaka till när man var liten, låter BSB, Westlife och Spice girls bekant? Det är sjukt att det ligger sådan nostalgi bakom den musiken. Så galen man var då, alla prylar och samlarbilder och skivor man ville ha, alla idoler man ville vara och alla killar i pojkband som man hade en crush på. Det var tider det. Jag kommer verkligen ihåg min besvikelse när Geri hoppade av. Min största idol. Jag till och med började ha mitt bena och ville färga mitt hår rött bara för att hon hade det.


Minnen .


Musik är nog det bästa jag vet - iaf ngt av det. Det ger än allt.


Nu til ngt annat. Visste ni att det finns en muslimsk version av Barbie? Hon heter Fulla och här är hon

 

ciaociao

A question needs an answer

Fråga från Klara-

"Gabrielle. jag måste bra fråga en sak. Vart står du politiskt? Reinfeldt eller Sahlin?



Svar: Jadu Klara, politik är något jag är väldigt intresserad av. Egentligen skall inte mina egna politiska värden ha ett intryck på bloggen, men då jag har vart aktiv inom politiken kan jag lika gärna berätta.

Det blir Reinfeldt och moderaternas tankar och värderingar som står mig närmast i hjärtat, även om vår kära Mona är en duktig politiker!


Glöm inte bort att det är sista anmälningsdagen idagf till kurser och program på universitet och högskolor runt om vårt avlånga land.

Jag har redan anmält mig


Take care
ciaociao

Breakfast time..

Nu efter att ha skrivit ett sjukt lång inlägg om Bbella så börjar min mage kurra efter frukost.  För äta bör man annars dör man. Right?

Idag händer inte så mkt, träning och fika med L AM och J. SKall ordna upp lite här hemma för det man lovar sin mamma måste man hålla. Håller på att föra över en massa musik också men eftersom jag är såååå oteknisk så går det inte så bra. Menmen, den som väntar på ngt gott väntar aldrig förlänge.

Vad händer för er idag?

Nu frukost magen kurra!

ciaociao

Xoxo

Team Blondinbella..

Godmorgon alla!

Hade tänkt börja denna dag med att förklara varför jag gillar blondinbella och hennes blogg. För hon är verkligen en superwomen.

Från början gillade jag inte heller Bbella som många andra, eller gillar och gillar, jag kände henne inte men jag tyckte att hon verkade vara en blondin, som var smart men ville spela dum, visa för hela värden vem hon var samt att uppröra. Ho skrev gång på gång om saker som "normala" människor inte har och hon ville inte gärna gömma sig med att pengar kan köpa lycka - snarare tvärtom. Hon skrev för att provocera och alla trodde hon var en liten brat som levde på pappas pengar. En tjej som i mångas ögon såg ut att ha allt.

Men under de år jag följt hennes blogg så har man sett en förändring. Hon är inte alls den där dryga stockholmsbruden som lever på pappas pengar, eller bara skriver om ytliga saker som många av oss andra gör, kläder, smink, fikor, fester m.m
Nej tjejen har verkligen någonting innanför skallbenet. Hon är en söt och trevlig tjej som verkligen vill göra sitt för att förändra världen. Hon älskar att lära sig och kan inte få nog av andra kunskaper. Hon är endast 17 år men tjänar en lön på sin blogg som normala människor skulle drömma om att ha i lön. Hon driver dessutom ett eller två andra företag vid sdan om samt snart lanserar hon en klädkollektion.

Hon har vågat stå på sig och sina åsikter genom vått och torrt. Hon får ständigt en massa elaka kommentarer och påhopp, men har hon brytt sig om dem? Nej, för Bbella ser allt positivt i det negativa. Hon har vuxit som en ikon bland svenska folket och framförallt unga tjejer som idag kanske vågar stå på sig vad gällande åsikter mellan himmel och jord. Hon har lärt unga tjejer och kanske till och med killar vad självförtroende är och hur mycket man måste kämpa för att lyckas i livet. Hon är inte alls den tjejen som alla trodde, som skulle leva på pappas pengar hela sitt liv. Nej, hon tjänar som sagt var med en vad en normal svensson idag kanske gör tillsammans. Hon skall snart köpa en egen lägenhet så fort hon blivit 18 år fyllda

Hon har velat att våga lämna ut hela sitt liv i det offentliga. Hon har börjat prata om saker som tidigare har vart tabu om att prata om - tex hennes övergrepp, för att hon vill hjälpa andra unga tjejer som har vart i liknande situatiioner. Och om hon har lyckats?

JA

Även om folk inte gillar Blondibella så kan de inte sluta att ha en hatkärlek till henne. För uppenbarligen så sätter hon ett sådant starkt intryck på folk att de måste läsa hennes blogg. Och bara för att de själva inte lyckats lika bra så måste de kommentera elakt. Hon sätter intryck på de som gillar henne och ser upp till henne, och hon har idag blivit en förebild för många unga tjejer i klass med superstjärnor. "Kan blondinbella, kan jag" tänker många tjejer.

Nej blondinbella kommer föralltid vara en superwomen i mina ögon, även om hon på sin blogg ibland tvekat om att hon är det. Hon är ambitiös, söt, smart och duktig. Och en sak är säker, även om hon har en paus nu i sitt bloggande - vilket jag tror är bra för henne, eftersom - om jag skall citera henne - så tror jag hon behäver tid för att andas.

Vi kommer att få se mer av Blondinbella i framtiden. och jag väntar med glädje på det.

För om "team blondinbella" linnet funnits kvar, hade jag med stolhet burit det.

För flickan som alla trodde var en blåst blondin är idag för många deras hjälte. En superwomen
Och hon kommer föralltid att vara "Allas vår Blondinbella"





ciaociao

Taxi...

Jo en sak har jag att tilläga innan jag säger godnatt är att - vinka in taxibilar ala Sex and the city vis, funkar faktiskt. Allt man ser på film kan också bli ens verklighet. Funkar så väl som i NYC, Göteborg, Stockholm och nyligen testade Bratislava



Så ut och vinka in bilar med er bara - men gör det med glimten i ögat och behåll er stil när ni gör det.

Nu säger jag godnatt och vi hörs imorgon - lovar att bloggen blir bättre..

ciaociao

Not in mode...

Tillbaka från träningen, En träning som gick hyfsat. Kanske beroende på de nya skorna med bättre dämpning. Nu är det en enorm hårdträning till EM i Amsterdam om två och en halv vecka.

kaffe med L idag på centro och sedan mötte vi upp AN som jag inte sett på sjukt länge. Åh vad mysigt det var girls.

Idag känns jag lite off, vet inte vad jag skall skriva om. Tycker det är synd att Blondinbella lägger ner sin blogg för ett tag, men om jag skall vara ärlig tror jag det är bra för henne, för en "normal" människa kan inte jobba 365 dagar om året. Hon är superwomen, och en enormt klok tjej som själv inser att hon måste ta det lungt. Jag älskar hennes blogg

Har precis pratat med SZ i telefon. Åh jag saknar henne, men den 7-9 november är det bestämt att jag hälsar på henne i vår huvudstad. Annars har dagen vart bra, har fått ett supergullig mail från LN som nu befinner sig på Cambridge för studier i fem år. Och ja - det är som i Harry Potter filmerna!

Nej jag har faktiskt inget vettigt att skriva om, jag just nu är jag inte på blogghumör. Jag är ledsen. Det blir bättre imorgon. Ipromiseuall!

Ciaociao


Everything is just upsidedown

Those days - many years ago.


Är hon inte vacker?

Grace Kelly


Ciaociao

Today is today

Hallu lovers!
Nu har jag sovit länge idag och vaknat för en timma sedan. Förlåt för dålig uppdatering under de dagar jag vart borta, men dagarna har vart jätte långa och mkt har hänt så tiden har helt enkelt inte räckt till, dumt nog.

Ja hur skall man beskriva Slovaker och Slovakien?
Centrum var jätte fint i Bratislava men annars så var det väldigt nergånget, Slovakerna vägrade prata engelska och sa att de kunde tyska men de fattade inte ens det. Så ja vi har fått kommunciera på engelsk-tysk-svenska, för när slovkarna började prata slovakiska med oss, så pratade vi svenska med dem. Många var ganska otrevliga med men det fanns ju några trevliga. Det var sjukt billigt och maten helt ok, men jag föredrar svensk mat. Nej jag hade nog aldrig åkt till Slovakien om det inte hade vart för tävlingen, och på så sätt är det kul att få åka till ett land där man annars inte skulle åkt till. Men det är ingen stad som jag i nuläget skulle rekommendera att åka till. Men vi hade runt 20 grader varje dag iaf

Det hela blev inte bättre av att vi hela tiden skrämmnde upp varandra, filmen Hostel utspelar ju sig där, så alla skrämmnde upp alla. Och jaa jag blev ganska rädd många gånger speciellt när det var mörkt ute och folk berättade. Och sedan dessa jävla myggor.. jag har så mkt myggbett att det är tragiskt, det ser ut som en acneattack i ansiktet, men nej det är myggbett och de kliar såå sjukt mkt,.

En annan kosntig sak är att det inte finns lås på toalettdörrarna på offentliga platser, och fråga mig inte varför för jag tycker det är helsjukt. På flygplatsen och hotellet fanns det, men inte på resturanger, shoppingcenter eller idrottshallen där vi fäktade. Varför har man inte lås på toaletten?

Njae Bratislavas centrum var fint, men jag kommer inte åka tillbaka till Bratislva på mkt läääänge. Och igår älskade jag verkkligen mitt liv sjukt mkt då jag slapp att betala en ganska stor övervikt på fäktväskan, tack vare för att 70 till 100 slovaker inte köpt flygbiljettern innan och skulle göra det på flygplatsen så var kön, där jag skulle betala så lång att jag slapp betala för att de inte hade tid med mig då. I just loved my life then.

Ni kanske undrar hur tävlingen gick? Den vill jag inte prata om. Nu blickar jag bara framåt mot junior EM i Amsterdam om två och  en halv vecka.

Annars, vad har hänt i Sverige, hur gick det i VM kvalet mot Portugal?

Nu ner till stan. Hörs sedan loves!

ciaociao

Back home..

Forlat for dalig uppdatering men dagarna har varit fullspackade, nu beger vi oss hem till Sverige igen och en battre update kommer ikvall, Nu maste vi gora oss iordning och checka ut

Hors ikvall

ciaociao


Au revoir, Arrevidecci

Nu beger jag mig till Bratislava. För er som undrar blev det jeans. Fråga mig inte varför, skall precis åka och ångrar att jag inte tog det andra... Åh

Aja nu beger jag mig, hörs kanske lite senare ikväll

take care

ciaociao

Bratislava domani..

Åh nu har jag äntligen packat klart. Eller ja, ett problem kvar, vad skall jag ha på mig imorgon?

1 Hello kitty mjukis set, rosa joggingskor (använder dem till träningen eller gymmet bara), keps och my new baby boo väska. Förresten så kommer bild på väskan snart, så fort tekniska lilla Gabrielle orkar lägga in bilderna haha

2 Jeans, svart ribbat linne, indianskor (svarta), my nwe baby boo väska, stor grå stickad kofta


Damn it vad svårt... Hm

Iaf så ligger Bratislava i Slovakien för er som inte visste det, och eftersom jag inte har vart där kan jag inte säga ngt om det. Men är kommer som pics.

  

Har hört från AS, att det skall ligga ett jätte stort shoppingcenter i närheten av ett av våra hotell -  svenska truppen bor på två olika hotell eftersom det blev lite strul med bokningar av rum - men förhoppningsvis så hinner jag shoppa lite på lördag. Perfekt uppladdningen inför tävlingen på söndag

AS alias "Manager för min blogg", som förövrigt har hjälpt mig jätte mkt - tusen tack - , iaf skall han ta med sig sin dator till Bratislava så jag kommer till ganska stor säkerhet kunna blogga därifrån. Jag vill ju inte svika er!

Just nu sitter väl en JvP och syr på svenska flaggor på sina fäktbyxor, haha gud vad hon kämpar. Det är nämnligen så att om inte en fäktare som ställer upp på internationella tävlingar, som JVC, EM eller VM, har nationens flagga på benen samt sitt efternamn och nationens förkortning (SWE i mitt fall) tryckt på ryggen så får man inte ställa upp. Så jag hoppas Askungens små möss hjälper henne så hon får lite sömn.

Appropå sömn, nu skall jag sova. Skall upp tidigt imorgon

Take care

ciaociao





Thank u for the reading..

Åh vill bara tacka alla söta läsare för att ni läser bloggen :) Nu är det nytt rekord igen för andra dagen irad !
 Vill gärna ha era kommentarer om vad ni vill ha mer i bloggen, vad som skall förbättras och så vidare!

Loves, glöm inte rosa bandet! Självklart har jag ett, och det är ju rosa vilket är bra!




ciaociao

A walk in the night - its a nightmare

Hej alla underbara! Nu är jag hemkommen från jobbet och en mysig fika innan jobbet med L, V och J, och eftersom jag inte alls ätit bra under hela dagen så har jag tryckt i mig en och en halv sallad av det vi säljer på Dahls. Japp det är sant. Vi har förmånen att ta hem vad vi vill gratis vid stägning, och självklart får vi gratis lunch med. Dahls på danska vägen har som koncept att allt skall vara dagsfärskt och det som inte säljs skall i så fall slängas. Om inte vi arbetande där vill ha det. Så idag hade jag med mig mat hem för ca 400 kronor. Tänk vad mkt vi slänger som man hade kunnat ge till hemlösa, då hade de allt blivit glada och man hade blivit glad själv eftersom man gör en annan person glad. Någon som verkligen behöver omtanke. Men tyvärr får vi inte göra det och ärligt talat vet jag inte varför.

För er som undrar så finns apan att köpa på Sorbet i Göteborg, annars vet jag inte. Vet iaf att blondinbella bloggat om en som hon köpt via nätet så där måste det ju med finnas.

Åh ibland blir jag bara så arg. Jag hatar att gå själv i mörkret. Det finns verkligen inget värre, jag verkligen HATAR det. Springer nästan alltid hem från bussen, eller iaf går sjukt fort. Och jag tycker det är så töntig att man skall behöva känna sig rädd och otrygg när man går hem i mörket i ett land som Sverige?! Det spelar ingen roll om man är kille eller tjej, ung eller gammal, det är lika otäckt oavsett. Och det blir inte bättre av att gatulamporna är släckta. Om man går ensam hem i natten i ett land som Spanien, Italien eller ngt liknande kan jag förstå att man är rädd som ung tjej, eller för den delen kille. Nu menar jag inte att länderna i sig är farliga, men det finns alltid, överallt, och det kommer alltid finnas personer som lever på att skada andra, och uppenbarligen har en passion för det. Bara det är ju sjukt!. Men varför försköer man inte få sina medborgare att känna sig trygga? Så fort jag har vart ute på krogen, eller hemma hos en kompis eller bara fikat, tar jag ALLTID taxi hem, för jag litar inte på att ta bussen och gå hem själv, man hör dagligen om sjuka saker som händer nattetid. Nej det ända säkra då för mig iaf är taxi. Jag tycker det är sorgligt och ledsamt att jag som svensk inte kan lita på andra svenska medborgare. Att jag inte kan lita och känna mig bekväm med mitt eget folk, är inte det sjukt? Det spelar ingen roll vart i Sverige jag befinner mig, Norrland eller skåne, jag är fortfarande lika rädd. Stan eller landet gäller samma sak, precis som samma känsla infinner sig oavsett om jag befinner mig i Biskopsgården eller Örgryte. Jag gillar inte att gå hem själv i mörket, och tyvärr kommer jag att ha denna känslan ett bra tag till, om inte föralltid. Och det är sjukt.  Jag vill kunna lita på mina medmänniskor och hatar att tro illa om människor. Men så länge som övergrepp sker så kommer jag inte kunna känna mig trygg när jag går hem själv i mörkret.


Nej nu måste jag verkligen packa, åker ju till Bratislava imorgon för att tävla Junior världscup i fäktning. Wish me luck .

Hoppas jag har tillgång till dator, skall göra allt för att få iväg lite blogginlägg.

take care och var rädda om varandra.

ciaociao

Happy birthday

Godmorgon bloggen. Idag blir det en bra dag. För det första är det Ls födelsedag, så grattis älskling :)

Skall jobba sedan, hoppas verkligen det blir lugnare, innan dess skall jag träffa V och J för att ordna present till L.  Hihi

Åh jag har glömt att berätta att jag fått en apa, alltså inte en riktigt utan en som torkar nagellacket åt en. Hur cool som helst.




eller hur är den söt?

Nej nu måste jag kila, har bråttom - som vanligt. hörs sedan

 ciaociao

Change and hell ...

Äntligen hemma igen efter mitt vanligtvis sjukt slappa jobb som brukar bestå av att hjälpa kunder, plocka lite, lite disk och självklart dricka kaffe. Idag har det vart tvärtom. Jobbet har vart ett helvete. Ett rent helvete. Och lilla,lilla loket, kan du inte vara trevlig, måset du alltid vara så trevlig på TV och sjukt otrevlig i verkligehteten. Kanske om man byter ut dina hallongrottor till en fralla eller  en godare kaffe så kanske du blir gladare, för det är inte OK att vara så otrevlig.

E kom förbi idag iaf och det var sjukt kul, synd att hon kom i ruschen bara, annars hade vi kunnat prata mer men det får bli imorgon.

Imorgon är det Ls B-day och den skall firas, men än vet vi inte hur, alla försöker passa in med sina jobb/skoltider, men antagligen mys på kvällen

Nej kära ni jag orkar faktiskt inte modevisningen idag, även om det hade vart sjukt kul, men jag bara har en konstant trött och seghet i kroppen, en känsla som man bara vill försvinna och som endast kan göra det med sömn. Japp så jag får väl drömma om att jag är med och ser på modevisningen. Hälsa måst gå först.


Hm måste växla pengar imorgon med till Slovakien och tävlingen i bratislava, jag lämnar ju Sverige på fredag för att komma hem på måndag. Är det ngn som vet vilken valuta Slovakien har?!
Det är sjukt att det skall vara billigare att flyga till Slovakien än till Stockholm. Weird.

Nu är det nattinatti

ciaociao



Warm me with fur...

Nu vill jag ha en pälsjacka, begäret drar åt en äkta men samvetet drar i mig mot att inhandla en oäkta. Samvete eller begär? Jag älskar päls

 
bilden från modettet.se



ciaociao

Wakiewakie

Godmorgon :) Hoppas alla har sovit bra, för det har jag! Vaknade runt halvtio tiden imorse, och var på det humöret när man bara vill ligga kvar i sitt varma duntäcke hela dagen, men icke sa nicke det skall jag inte. Nu skall jag snart ringa V och prata, har ätit frukost och kikat på Oprahs show där min love Nick Lachey sjöng. Åh han är ju en riktig hottie i mina ögon. Och för er som inte håller med om det, så det är lungt, jag är "känd" för att ha konstig killsmak, allt från snygga kostym män till, relaxade streetkillar till jaa jag vet inte vad haha.

Kl tre är det jobb, vilket jag inte orkar egentligen men det är ju bara fyra timmar så jag borde nog orka. Åh tre timmars träningspass igår har verkligen satt sitt spår i ryggen. Kanske skall ta ett varmt bad med om jag hinner ?!.

Annars är det inte så mkt som händer idag, modevisningen ja. Måste få med mig L bara. Kom på igår att eftersom jag jobbar så kommer jag antagligen vara helt död efter det. så förhoppningsvis så orkar jag gå. Måste ju vara utvilad till helgens världscup så jag måste också passa ´på att sova mkt eftersom jag har sovit dåligt de senaste veckorna.
Vad hade ni gjort?

Nu till ngt vettigare.

ciaociao


Those little things..

Åh nu är jag bara så trött, Har tränat tre timmar. Höll innan träningen på att somna stående och då utan överdrift. Men så fort man kommer igång lite lätt så blir man pigg, därför är träning bra.

Har ätit sushi idag på supersushi med L och AM samt Ls vän Emma. Sedan den självklara kaffen på sweet coffe bar. Därefter jag L AM och jag och sucktade efter barnkläder, finns det ngt gulligare? Alla små skor, klänningar, jackor, stickade tröjor, sparkdräker och allt annat? Nej jag tror inte det. Även fast vi inte skall ha barn på X antal år så kan man ju inte låta bli att bara älska kläderna och längta till den dagen man själv får köpa till sitt barn. Är glad ändå för att det inte skall bli än för ett tag, men ibland så funderar jag på att köpa barnkläder bara för att de  är så sööta.

Nej nu skall jag snart hoppa i säng, är sjukt trött,

Sov gott allesammans

CIaociao


Just give me some chanel

Godmorgon bloggen! Dagen börjar bra, och det känns att den kommer bli perfect! För dagarna blir ju vad man gör de till. Fick ett litet oväntat mail från en person i Svenska fäktförbundets styrelse. Som jag berättat innan så åker jag och några andra glada och taggade svenskar ner till Junior EM i Amsterdam vecka 44. Och Svenska fäktförbundet ville nu ha bilder a´la porträttyp på oss för att kunna lägga upp sedan när de skriver om resultat. Jag som inte gillar bilder på mig själv tyckte detta var en obehaglig överraskning men sände iväg en passande iaf. Bilden, om ni nu vill se den, kommer finnas på hemsidan http://www.fencing.se/ den 3 eller 4 novemeber om inte innan. Kanske efter helgens tävling i Bratislava. We´ll see.

Åh jag längtar tils imorgon också. Modevisning från Victoria Secret fashion, på Göteborgs nya onsdagsklubb, Green room. Dont  miss it!

Skall iväg och möta upp L och hennes vän Emma för en sväng på stan. Självklart invigs my new baby boo som jag skrev om i förra inlägget. Sedan är det träning idag, och så kanske man hinner att göra ngt mer.. Hm




Nu skall det målas naglar med Chanel "Madness 333"

ciaociao



Daisy...

Åh mamma är såå sweet! Hon har vart i Frankrike i några dagar och självklart, som mamma och pappa alltid brukar göra, kom hon hem med en liten present efter utlandsresan.

here it is, my new love



Ni har väl inte missat att serien finns i Necessär form också ? Självklart har jag den också, köpte den när jag var i Malaga i sommras!
Finns att köpa på Sephora och är bara så söt!



ciaociao

Pushing...

Nu har man kommit hem från träningen, svettigt, jobbigt och ont vad var denna träningen bestod av. Men självklart är det roligt, annars hade jag inte hållt på med detta. AS och jag planerar att göra Bratislava osäkert nu till helgen när vi kommer ner. Men han tävlar på lördagen och jag på söndagen så antingen får vi ta varsin dag att göra det osäkert eller så får vi slå våra kloka huvuden ihop och komma på någonting. Jvp kan säkert komma med lite tips, hon skall ju med också och brukar vara bra på att göra städer/saker och allting annat osäkert. Minnen säger jag bara. Minnen och skratt.

All ärenden gick bra idag, kom hem med en ny älskling till väsksamligen i min garderobe så den väskan skall invigas till bratislava. Banken tog sjukt lång tid, och tanten på FACE på vallgatan var jättesnäll och självklart personalen på Nordstan guld som hjälpte mig med pandora armbandet. Så söta!

Åh jag älskar verkligen när det är sådant väder som det har vart idag, När man kan ha lite tjockare kläder på sig samtidigt som man kan gå runt i solglasögon och bara njuta. Just love it.

Nu har bloggmanegern tjatat om ett inlägg såå länge så nu måste jag skicka iväg det. Det är bra att någon pushar på en. Då fungerar jag bäst


Sov gott ciaociao




short..

Godmorgon, eller godmiddag kanske man skall säga?!. Har sovit jätte dåligt i natt och har därför sovit jääätte länge idag. Skall ner på stan och ordna lite saker, sola och sedan simma på valhalla, har barnträning och egen fäktträning sedan,

Usch vad tråkigt inlägg, men vi hörs ju ikväll eller hur`!?


Ciaociao

Dreams are my passion

Åh ibland finns det inget bättre än ordet nostalgi. Alla minnen och drömmar, vänskap och kärlek. Jag älskar att minnas, jag älskar att uppleva och jag älskar att inte veta vad som kommer att ske, även om känslan är läskig ibland. Med vissa saker så får man bara flashbacks och kommer ihåg allt bra, men även saker som vart jobbiga men hjälpt en själv att bli en starkare människa. Det som har hänt har hänt och det som kommer, det kommer.

I just love living and remember. Dreams are my passion




ciaociao

Your choice..

Åh jag var såå arg igår när jag kom hem. Middagen med CModesty och sedan ett glas vin tillsammans med SG och AM var super mysigt. Åh älskar verkligen Modesty. Sedan när vi skall därifrån så spöregnar det så i regnet och på klackar får vi alla skynda ner till barsidan där det var tänkt att kvällen skulle spenderas. Kommer dit så står det en hyfsat lång kö och väntar. Så eftersom vi stod på listan går jag fram till vakten och säger att jag står på listan, han svarar med att alla andra här står på listan med. Hallåå ? Listan skall ju ge köföreträde och om listan istället blir en kö då är det väl ngt som inte stämmer. Iaf så gjorde det inte så jätte mkt, utan vi gick runt till lite andra ställen, men eftersom den här staden vill vara lite cool så finns det inte mkt 18års ställen på helgerna (det är därför man skall gå ut vardagar, roligare folk med)

Iaf efter mkt om och men och hellvåta av allt regn så blev nödplanen Chez eller Victoria. När vi kommer dit så blir man leggade som alltid och allting är bra fram tills vi skall betala inträde. Vakten som är mäkta irreterad, irrogant och agressiv, fråga mig inte varför men han är sjukt otrevlig  - säger till mig att " har inte jag tagit dig för falsklegg har nyligen", jag blev helt i chock eftersom jag har varit där ett antal miljonergåner och inte bara nattetid, hjälpt till med julpyntning och ätit middag, kollat på fotboll och jag vet inte allt annat där i ungefär två års tid. Så jag säger till vakten "Skojar du med mig, här kan du få se mitt legg, igen, och sedan har jag ju ert vipkort (inte för att det är så mkt att ha men ändå)": Sträcker fram grejerna till honom och sedan när jag skall få tillbaka passet så slinter det i min hand så jag håller på att tappa det, så helt spontant säger jag fan lite tyst. Vaktern får då megautrottet. Och i princip skäller ut mig och säger att jag skall lugna ner mig. Jag vände på klackarna och gick. Jag kommer aldrig mer gå tillbaka till det stället. Och vaktern borde egentligen skaffa sig lite moral och trevlighet. Jag var sjukt när på att käfta emot honom men kände ändå att min mogenhet var ganska mkt högre än hans, och det är bara Chez som förlorar på det.

Nu är det söndag som ibland kan vara dåliga dagar men idag är det en bra dag för jag skall kolla på the hills hela dagen.

hörs sedan

ciaociao







SZ jag saknar dig redan.

at night

Åh födelsedagen var verkligen jätte mysig idag, och thepartyt jag hade för tjejerna var supertrevligt. Kände för ngt annorlunda än middag. Middagar är mysigt men kan ibland känns lite uttjatat så jag tyckte det var bra variation med ett teaparty

Vad har ni gjort i helgen?

Nu kom jag hem efter en halvt misslyckad utekväll och en jätte mysig middag med älskade C. Berättar mer imorgon om varför den var misslyckad..

ciaociao


My B-day

Congrats to myself. Idag är dagen som man väntade på som julafton när man var liten, dagen då man hade supersvårt att sova kvällen före och vaknade supertidigt på morgonen för man hade så mk förväntningar. Min födelsedag. Och visst hade jag svårt för att sova, men det berodde på X antal kaffe och cola light på jobbet, och visst vaknade jag tidigit och låg vaken länge, men det berodde på att en liten kattunge vid namn Stella skulle sova just vid mitt huvud ena stunden för att andra studen sova på min arm. Och när hon väl hade lagt sig tillrätta så började hon spinna som en jävla ångvält. sjukt att en lite sak kan göra så mkt ljud.

Nu är det morgon och jag skall möta upp L kl  10 för en kaffe innan hon åker till malmö. Sedan kl 2 skall jag möta upp J och V. Barnträning kl 5 och sedan middag med släkt och vänner kl7

Imorgon är det teaparty..

Hörs sedan

ciaociao
 


Dior 2008

Swing it.



tomorrow is my B-day!

Swim easy..

åh idag är det en super bra dag. Jag och jobbkompisen M hade sjukt kul på jobbet. Hade  en jätte mysig frukost med AM och L på franska  och sedan kaffe med L på Da Matteo. Hittade ett bra stövlar, super snygga på Ask. Och sedan när jag kommer hem med mackor till hela familjen från Dahls och går in på datorn för att läsa mailen så finns det ett från landslagsledaren. Jag skall till Amsterdam 1-4 November för JEM. Wish me luck

Jo men den bra dagen slutar inte där. Världens hottie kommer in på jobbet och killarna på valhalla var inte helt fel heller. En utav badvakterna till och med hoppade i för att simma några längder.

Men.. för det finns ett men faktiskt.

Vad är det med tjejer/tanter och badhus?

Man märker ganska snabbt vilka som är bidrottning i simbassängerna. För alla - verkligen alla - har respekt för dem. Spelar ingen roll om det är en gubbe, en ung tjej eller en muskulös man eller varför inte en annan tant simmar förbi dem. Man får världens bitchblick ändå och de har sådan sjukt bitchig attityd att man blir rädd.  De tror att de äger simbanorna.

Eller vad är det med bitchfajterna egentligen mellan unga tjejer? Herregud, alla konkurrerar om allas uppmärksamhet- eller killarnas uppmärksamhet och får killarna är det tvärtom. Det är verkligen sjukt vilken lejongrotta det är. Badhus är också ett ställe som får människor att känna sig obekväma, eftersom du nästintill visar hela kroppen. Och jag vet inte, visst jag är inte tjock, men jag får alltid en känsla av att vara supersize när jag kommer dit. Och jag förstår verkligen inte varför. För det är absolut inget fel på en bara för att man är tjock. Man är en människa och kan vara en underbar sådan ändå. Och alla har ju rätt att få motionera ändå.. Nej badhus är bra. men jag märkte idag att om man skall simma skall man göra det mitt på dagen så att man inte möter dessa bidrottningar eller lejoninnor om man hellre vill kalla dem de. Jag förstår bara inte vad de får ut av att vara så otrevliga. Jag gillar att göra människor glada, men det är iofs upp till var och en om vad man tycker om det.

Nu skall jag ringa V och AM,

Ciaociao


Goodmorning Sweden

Godmorgon alla. Dagen känns bättre idag, mkt bättre. Och imorgon är det min B-day. Grattis i förskott till mig själv. :)

Har precis gått upp från ett härligt varmt bad och skall nu skynda mig att göra mig iordning för att träffa AM och L på franska. Oops lite bråttom.
Sedan träning, stövelletning och jobb

Hörs sedan och ha en bra dag allihopa.

Ciaociao

Bitterness

Åh jag blir så arg ,det har verkligen inte gått att blogga på hela dagen! Blir bara sååå arg.

Får slänga iväg ett litet snabbt inlägg innan jag säger good night . LN åkte idag till Cambridge, och det dröjer ganska länge innan man träffar henne igen, vilket är jättetråkigt. Men hon kommer få så sjukt kul därborta. Åh jag önskar att jag kunde göra sådant med. Im gonna miss her

Träffade L, AM och V idag på stan. Försöker hitta stövlar men det finns verkligen inte några snygga i hela Göteborg. Åh  det blir jag med arg över.

Nej jag är bara bitter över allt idag. Imorgon blir det förhoppningsvis bättre, men who knows?

Skall jobba imorgon, och träna.

Let tomorrow come.. Im ready


Nu skall jag sova, måste sova bart ilskan

Ciaociao

RSS 2.0