Box pass

Hemma igen från gymmet och ett härligt boxpass. Sjukt snygga killar med haha. Men nu är jag så trött att jag inte vet vad jag skall ta míg till.

Måste packa sedan är det sleep time

Ciaociao!

Skogsbrand!

Det är skogsbrand i Skatås så alla ni som hade tänkt att springa tycker jag skall stanna hemma. Eftersom vinden sprider elden snabbt så är hela 8 km slingan uppbränd.

Lovar att den är anlagd. Jävla idioter!

Ciaociao!

Work this out

Åhh är så himla glad! Jag fick jobbet på provoice ! Så om någon telefonförsäljare ringer hem till er kanske det är jag!

Åhh grymt bra!


ciaociao!

Godmorgon

Nu är det tisdag, imorgon beger sig karavanen till malmö! Åh jag längtar.

Idag är det pluggplugg plugg som gäller, måste åka til skolan och lämna tillbaka lite böcker och lämna in ett arbete. Centro kl 11 och träning ikväll. Och packa skall jag med göra såklart!

Jag har funderat lite och vad vill ni läsare veta mer om?

Antingen kommenterar ni eller så slänger ni iväg ett mail till [email protected]


Ciaociao!

natti natti

Nattinatii bloggen. Nu skall jag om några timmar äntligen få gå och lägga mig. Måste bli klar med religionsarbetet bara..

Hörs imorgon

Ciaociao!

Finally

Nu kommer äntligen dagens inlägg. Har vart på arbetsintervju diag på provoice, oj vad kul det verkar att jobba där! Sådan sammanhållning, roliga människor och kul arbete. De sakll höra av sig i veckan så fingers cross for me!

Gårdagens fest var också lyckad. Jag hade bestämt mig för att vara hemma vid tolv, ett medtanke på arbetsinervjun men ibland går tiden fort och helt plötsligt så var hon halv fem. haha tiden går fort när man har roligt!

Nu är det inte långt kvar heller tills vi åker till malmö, skall bli så himla roligt! Jag verkligen längtar!!

Dagens bild kommer här!


 Koftan är en favorit


ciaociao!

Favorit blogg

Jag har fått en favorit blogg, hur duktig som helst är tjejen som skriver denna!
Och vem är tjejen: Louise Adolphsson från Sthlm. en vän till Natach Peyre (som föröövrig också har en jätte bra blogg)
Nej Louise stil älskar jag och speciellt alla ihopklippen hon gör med dagens outfit. Nice work!

Här är blogg sidan! http://rightnow.devote.se/

ciaociao!

Söndag - boring

Mamma födelesdag idag! Grattis má  :)
förövrigt är det bara plugg som gäller idag! great! Jag orkar verkligen inte!..

Väntar på att C skall vakna och ringa mig så vi kan åka ner på stan och försöka handla present till festen ikväll. Har saknat C så !

Förövrigt är det en jätte stressig och regning dag och jag är inte alls på humör för ngt. Vill bara krypa ner under  täcket och vakna upp på studentdagen, Eller iaf att denna dagen är över. Men det blir nog trevligt ikväll. Förhoppningsvis.

alla hör ju hur glad jag är idag haha. Men bättre humör är på ingång hoppas jag!

Ciaociao!

Konfirmation

Hela dagen har ägnats åt min brors konfirmation. Mysigt att träffa alla släktingar igen! Nu har vi precis ätit thaimat och tittat på modern i midsommer, I love those series. !

Har fått lite halsont så jag funderar på lite te och sedan att gå och lägga mig. Måste verkligen ha en bra pluggdag imorgon. Mycket att göra på lite tid. Det blir middag med mamma, hon fyller år imorgon och sedan på kvällen fest igen på "Egoism". Jag och C skall ta en sväng på stan med sedan och köpa presenter till födelsedagsbarnen som firas imorgon.

Hoppas alla haft en bra lördag, och glöm inte borsta tänderna efter lördagsgodiset så att inte tandtrollen äter upp tänderna !

Ciaociao

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter ett glas vin med älskade J på Björns bar! Verkligen ett ställe att rekommendera! Sedan träffade jag älskling JvP. Så sjukt längesedan, och snygg var hon ikväll med så många ragg blir det för hennes kväll haha.
JvP, ring mig om blomman imorgon! haha

Mitt enda ragg för kvällen blir kudden för nu skall jag sova! Älskar att sova

imorgon blir det min brors konfirmation. så man får träffa hela tjocka släkten igen, skall bli roligt


Godnatt med er mes amis.

Ciaociao!

Spela svår?

Usch, jag gillar verkligen inte personer som försöker spela svåra. Speciellt inte killar. Att spela svår inför mig innebär bara att jag blir ointresserad. Nej usch var raka och ärliga istället. Jag, och jag vet att jag talar för många andra tjejer med, gillar när ni killar på ett bra och lite mystiskt sätt talar om för oss vart ni vill i ett förhållande, eller visa att  ni inte är intresserade. En mysistik kommentar som man kan tolka på flera sätt, men samtidigt så förstår man vart ni vill i relationen. Nej att spela svår är inget som intresserar än och verkligen inte när man genom att inte höra av sig tror att man fångar intresset hos den andra.

Sorry guys, then the show must go on!

Ciaociao!

Sätt färg på din dag - rosa fredag

Åh idag är det fredag! Lovely! Solen skinner! Hur skönt som helst. har suttit på balkongen ett tag nu men fick gå in för att det blev för varmt haha något måste man ju alltid klaga på. Höll på att somna där ute så skönt det var.

Ikväll händer faktiskt ingenting tror jag, och det är nog också ganska skönt. Man måste få ta det lite lugnt ibland. Måste plugga lite eftersom vi har så sjukt mkt i skolan. Kul liv man har!

Mamma ringde idag från Manchester, hon är där på ännu en jobbresa. Men det som är bra när föräldrar åker på jobbresor är att de är ett perfekt tilfälle att ge barnen lite kutlur och inspiration ifrån ett annat land. Och så även i detta fall. Mamma har köpt en ny älskling till mig. En rosa starbucks termosmugg. Så den ni!
Älskar min svarta "petité" som några urduktiga tjejer sålde i skolan i UF. Men mitt nya motto är att sätta färg på tillvaron så en rosa blir perfekt. Och vad kan man då lära sig kulturellt från detta?. Jo, Starbucks finns inte i Sverige men de gör bra kaffe! Förhoppningsvis så öppnas ett Starbucks snart med mamma och mig själv som ägare men jag måste få med mamma till 100 %. Så färgen på dagen blir rosa. Och det passar bra för att jag har även köpt ett rosa linne idag.

Vilken färg skulle ni vilja sätta på er fredag?

Nu är det the hills!

ciaociao!

Stadsvandring

Japp jag och J var lika ambitiösa som vanligt, och halv åtta var jag på gymmets band och spatserade. Sedan var det dags för en kaffe och till skolan för psykologi. På geografien så var det dags för stadsvandring och vad kan man säga om det? Jo, meddela om att man skall ha oömma kläder med sig!!! I de underjordiska gångar eller tunnlar elller vad de nu kallades för så var det förjävligt äckligt. Kallt, äckligt, smutsigt, massa spindlar och självklart droppade det vatten från taket. Great det var tydligen 1800 talets kloaker. trevligt!!
Fy fan...
Det som var mysigt med stadsvandringen, eller rättare sagt innan, var min och Vs lilla kaffe paus på espresso house. Passade perfekt att ta med sig kaffen under vandringen. För övrigt var guiden en jätte söt tant haha.
efter en två timmars vandring (hade ett hopp att det bara skulle vara en timma men ack så fel man hade) så var det dags för  barnträning och nu sitter jag här, försöker hjälpa min sys med hennes engelska.

Annars har dagen förövrigt varit bra, det har till och med varit så varmt att man har kunnat gå i kjol barbent! Sweet!

och imorgon är det fredag! C kommer hem! Lovely

ciaociao!

Mest aktiva

japp där står jag med, eller jag vet att jag gjorde det för iaf två minuter sedan haha.

Nu är resan till malaga bokad och vi reser den 11 juni, Åh sol och värme here we come !

ciaociao!

Grillat!

När pappa grillat till middag då är det påväg  att bli sommar!
Längesedan jag åt en sådan god grillad kycklingfié.

idag så var det som sagt vad kaffe på centro med JE och JK och sedan kom även CB förbi.
Jag och JK gick sedan ut för att införskaffa nytt smink. Och vi gick loss. Ny ögonskugga till Valborg från two faces. Göteborgare! Märket finns endast på Grand parfymeri, och om ni går dit skall ni fråga efter Jessika. Sjukt duktig och söt tjej.

Sedan blev det lite annat smått och gott i påsarna. Sedan var det träning och nu sitter jag här. Skall vidare till mamma snart. och imorgon så är det egentligen sovmorgon, men jag har inte bestämt mig än om jag skall träna eller plugga istället. Eller kanske sova?

Hm vad tycker ni?

Ciaociao

header tävling

Wish me luck! Är med i http://pinkthegirl.blogg.se/ header tävling!

Dagens vill ha såklart!




Reptil vet vi ju alla att det är en favvotrend i vår. Så varför inte inför skaffa sig ett par gyllene pytonorm skor från Jimmy Choo.

Jag hade inte tacka nej!

Nej på med solglasögonen och ner till Centro

XoXo
Ciaociao!

Morgonstund har guld i mun

Nu har man vart ambitilös och pluggat sedan klockan 8 imorse. Studiedagar brukar oftast betyda sovmorgon, men när solen lyste och det var ganska varm ute kunde jag inte låta bli att gå upp. Varför missa en underbar morgon som denna?

Nu blir det snart paus i pluggandet, skall bege mig ner till Centro och träffa JK och JE, Skall lämna en väska och en klänning som de skall låna till MUFs rikskonferens i helgen.

Och mitt upp i allt mitt ambitiösa pluggande har jag också lyckats få en jobbintervju nästa måndag, mer info kommer om det senare.

Nu skall jag göra mig iordning!

Njut i solen nu alla glada!

ciaociao!

Lycklig!

Idag är allting underbart. Dagen har varit helt perfekt. Jag känner en frihetskänsla som jag inte trodde fanns, en känsla av att ett kapitel är avklarat och att nästa står på tur. Ett kaptiel som kommer avslutas med glädje och sorg. Men en känsla av att nu börjar livet. Studenten.

Hämtade ut studentmössan idag. Så underbart, Förutom att jag ser ut som en lokförare i den men vad gör det när man den 4 juni kommer att känna att denna dagen är enbart för en själv, för alla klasskamrater. Tillsammans har vi kämpat oss igenom tre år tillsammans, av glädje, stress och ångest. Av längtan och med vemod har vi sett fram mot dagen som komma skall. Som klass har vi fötts och tillsammans har vi enats till den familj som vi är idag. Allting känns så underbart men så konstigt!

Jag J, TB och JK satt och komponerade ihop låtar till flaket med. Klassen det finns inga undanflykter, Schlager blir det!

Förutom att vi har fått studentmössan idag, (och min visselpippa :D) så har en annan sak också värmt om hjärtat. Såklart att det håller på att bli sommar men att äldre människor har kommit fram och gratuelar en till studenten som kommer. Nu känns det verkligen på riktigt. Det har bara blivit ett varmt ludd i hjärtat och lite rörd har man blivit när gratulationer från fritt främmande människor har sagt till  en. Nu är det nära!

Idag bokas resan till Malaga också! Den 11 juni drar sju glada och förväntasfulla tjejer iväg till Spanien. Exakt  en vecka efter studenten bär det av!

För att fira dagen har jag köpt jordgubbar som jag skall smaska i mig. Sedan blir det att hjälpa JE att hitta en klänning till MUF utbildning i helgen! kaffe på centro såklart.

Hoppas alla får en underbar dag i solen.

Ciaociao!

image65 


Gina Tricot = Sämsta servicen ever!

Jag hade köpt ett par byxor på Gina Tricot och så hade en nit på fickan trillat av, så skulle ljag ämna tillbaka dem i fredags, så frågade jag om jexpediten ag kunde få pengarna tillbaka eftersom om byxorna gått sönder när jag inte ens användt dem och hur bra håller de då?

Men nej då kunde jag inte det, för att de har tydligen samma principer som på ZARA att de lämnar in till sömmerska, och fine det var helt OK med mig.

Men då var problemet att sömmerskan inte kunde för att huvudkontoret inte hade en likadan nit, så de la undan istället ett helt nytt par i nordstan

Så samma eftermiddag ringde de halv 4 och frågade om jag kunde hämta ut dem, samma dag, men eftersom jag skulle åka till Finland så  sa jag att jag inte kunde men att jag kunde hämta ut dem på början av nästa vecka. 

Så var jag där idag efter skolan i nordstan och då var det västa bitchen bakom kassan som sa att de inte gjorde så eftersom jag inte hade betalat dem där och så höll hon på att vara otrevlig och hade långa argument om att de inte kunde byta dem, och då sa jag till henne att här är kvittot och de på kompassen hade sagt att jag skulle hämta ut dem där


Då ringde bitchen till kompassen och så sa de på kompassen tydligen att jag måste gå tillbaka till kompassen hämta byxorna som var trasiga där eftersom de hade tagit emot dem på fredagen sedan skulle jag ner till nordstan igen för att kunna byta dem, eftersom de ville växla byxorna, så gjorde jag det och alla var så sjukt jävla otrevliga. Hon tittade bara snett och trodde att hon var ngt


Jag blir så arg att de inte bara kunde byta byxorna när jag var där första gången eller ge mig pengarna tillbaka och sedan hade ju någon anställd kunnat springa och byta byxorna. varför skall jag som kund springa genom halva stan...


Nej aldrig mer Gina Tricot. deras dåliga service har verkligen förstört min dag. Och dessutom har deras kläder riktigt dålig kvalitet.

Ngt som har vart bra var iaf att jag och AM fick MVG på gymnastiklektionen. bra jobbat AM.

Femton grader idag med. våren börjar komma

catch up later när min ilska gått ner sig lite

ciaociao!


von Troilarnas släktmöte

Har kommit hem från Finland för några timmar sedan och nu hade jag tänkt summera en rolig helg i vårt östra grannland. Vi flög till Finland på fredag kvällen och kom till lägenheten vid halv tio tiden. Eftersom alla i familjen var ganska trötta så blev det sängen med ett bums!
Lördagen var det brunch hos släktingarna Erik och Helena von Troil, och på plats fanns även deras barn Sandra och Sten med Stens super trevliga flickvän. Mormor och morfar och kusinerna med morbror och hans fru var även med. Så samtidigt som man skulle försöka äta så skulle man också leka. Men allting gick faktiskt bra och det var så kul att träffa släktingarna igen.

Vid femtiden sedan på kvällen var det dags att bege sig till Riddarhuset där klädseln för killarna var frack och damerna långklänning. Så balklänningen blev invigd och jag verkligen älskar den! Måste bara vara lite brunare till balen haha.

Efter det traditionsenliga släktförenings mötet, där nya stadgar kom till och minnesord från bortgånga lästes upp samt upprop på medlemmarna i släktförening så var det dags för välkomsdrinken. Efter denna så var det dags att sätta sig till bords för att avnjuta en mycket god måltid.

Vid nio tiden så var det dans och nu snackar vi inte normal musik att dansa till, utan vals. Great! Jag brukar gärna vilja ta kommandot och föra när det gäller att dansa men efter några snälla tillsägelse av min morfar, när vi dansade, så kom rytmen och känslan in. Sedan satt dansen parfait!

jag visste faktiskt inte att mina avlägsna släktingar var sådan stiliga gentlemen som de faktiskt var. Och det sjukaste av allt var att de kom från Gbg. Hmm nice! Haha nej men man fick ta sig en liten sväng om på dansgolvet med dem också.

Vid ett tiden så skulle ungdomsbordet och de snyggingar som var där vidare till en studentfest. Och jag hade gärna följt med men eftersom min mobil strulade för att den inte fungerade i finland kändes det säkrast att åka hem med familjen. Man skall ju lämna när det är som roligast.

Söndagen har idag bjudit på packning, flygturer samt besök på hjältegravarna på Helsingfors begravningsplatser. Många i min släkt deltog under Finlands självständighetskrig och många av dem är dels krigsveteraner som gått bort nu på senare år, medan andra stupade under kriget. Familjen samlades och vi åkte och satte blommor på gravarna.

Så, detta har kortfattat berättat om helgen och imorgon har jag och AM fäktlektion i skolan på gymnastiken så jag har varit och hämtat utrustning till denna.

Maybe I´ll catch up later

ciaociao!image175

Hinner med dagens vill ha också!

Här är dagens must have! Lauren Conrads stil!

image174

Finland

Nu beger jag mig till Finland. Släktmöte imorgon på Riddarhuset i Helsingfors. Förhoppningsvis kommer uppdatering imorgon men annars kommer det på söndag. Ha en bra helg allihop och ta hand om er

catch up later!

ciaociao!

ramsa

Idag har det varit en ganska tung dag, TUNG, STRESSIG, LÅNG. Lång för att man gått länge i skolan, tung för att man har haft geografi redovisning och massa annat och stressig för attt jag har sprungit som en skollad råtta och gjort ärenden och grejer. Kom till fäktningen och då var det ett företag som hade fotografering med modeller, skulle användas till reklam, så barnen och jag fick vänta lite innnan vi kunde börja med träningen. Träning kl 7 30 i morse med, är man inte hurtig?

Gjorde ett psykologi test idag, fick vara försöksperson. Jag skulle rabbla massa ord, först memorera och sedan efter en halvtimma säga dem igen högt utantill ör hela klassen. Klarade jag det? Självklart! Här kommer dem!

TVÄTTA
ÄPPLE
BOLL
FLYGPLAN
SKÅDESPELARE
MARMELAD
KATT
SLIPS
ÄGG
CHOKLADSÅS
DOMKRAFT
ENHJULING
KAKA
GRIS
HANTEL
DVÄRG
BLOMMA
ÖL
ÄLG
GEVÄR.

haha dessa kommer sitta hela livet.

Hava a nice evening!

ciaociao!


Klänning

L här är valborgsklänning  :D

image173

Malaga

Det ser ut som om det blir en resa till värmen ändå! perfekt efter studenten!
Nu är det mat och plugg

ciaociao!

Långhårig + dagens vill ha!

Nu är man långhårig igen :D så himla kul, gud vad jag har längtat. Måste bara köra igenom håret med balsam så att det inte ser så sletet ut och sedan tillbaka på torsdag för att jämna ut det lite mer.

Annars har dagen bestått av solning och plugg. Jag och IS gjorde klart geografi redovisningen så det känns skönt !
Imorgon är det skolan  och morgon dagens vill ha kommer att bli rosett i håret!

Sedan får ni inte glömma allihopa att köpa majblomma! Det blir mitt måste imorgon och dagens vill ha!

image172 Ciaociao!

Dagen D

Glöm inte att det är sista anmälningsdagen tíll universitet högskolan, hösten 2008. Jag skall söka iaf!

Nu är det snart dags för klänningsprovning och sedan extensions!

See you behind the books!

ciaociao

Molly Sandén

Okej lite töntig måste man få vara. Molly Sandén har en helt sjukt bra röst!

http://www.youtube.com/watch?v=ufVe8-6fWME

Engla

En klump i magen växte så fort igår. Jag fick så ont i hela kroppen. HUr kan man göra något så förfärligt? Döda ett barn ? att döda någon överhuvudtaget! 42-åringen är ju helt sjuk i huvudet.

Jag kan bara säga en sak

Ängeln Engla R.I.P

Minna tankar är hos de anhöriga!

image171


Dagens vill ha!




Rihannas silver klänning!

CASA

Idag har det vart studiedag, men ingen sovmorgon för mig! Åkte och hälsade på min gamla högstadieskola, och det var så kul att träffa alla lärare igen! Kommer snart och hälsar på igen!

Sedan blev det jag och IS som pluggade på statsbibilioteket om Tokyo - redovisning på torsdag, jag har lust att bränna upp böckerna!

Imorgon är det dagen med ett stort D. Först provning av klänningen hos sömmerskan. Sedan är det extensions  som gäller. Gaby is gonna get long hair again :D Längtar sjukt mkt!

Sedan blir det avslutningsvis mer plugg om Tokyo hos IS. Kanske hinner med lite solning med. och träning blir det såklart!!

Hoppas alla får en bra dag!
 

ciaociao!

Lördag med Schlager

Och veckans dag idag börjar på S och slutar öndag. Alltså Söndag. Söndag brukar vara de latas dag, och så även idag. Fast självklart har man varit líte ambitiös och pluggat... eller ska plugga mer. 

Men S kan också stå för något jag Ä-L-S-K-A-R nämligen Schlager! Och oj vad lördagen bjöd på schlager. Brukar inte vara tjejen som hänger som hänger på dansgolvet, men igår var det som en workout. Man blir så sjutk glad av schlager. En endorfinkick som inte ens kan mättas med mina koffeinkickar. Och när Carolas evighet kommer, då är det som Kirshti brukar säga: Ett halleluja moment!
 
Igår var det först middag med AM på Hardrock, sedan kom även SG och AN dit. Maten blir väl godkänd efter det att AM såg att hennes lax var helt rå. Men Hardrock, har ni ens hört ordet service?! Hm..

Iaf när vi inte visste vart vi skulle gå sedan så blev vi kvar på Hardrock, med alla människor i min mamma ålder ungefär haha. Men även fast människorna var gamla så kan man skratta åt allt de gör. Herregud. Absolut en utav de roligaste kvällarna på länge. Och en guldstjärna för schlager golvet. Min röst är lite kraxig idag!
Hardrock är absolut underskattat!

Nej nu är det thaimatish och sedan mer plugg. Lite nytta måste man ju göra i världen

Jag önskar alla en jätte bra fortsättning på helgen.

SPSP3B/SPSK3 GLÖM INTE STUDIEDAGEN I MORGON, MÅNDAG!

ciaociao!

:

Denna veckan har varit katastrof vad gäller uppdateringar, men nästa vecka bättrar jag mig. I allafall på vardagarna för på helgen bär det av till Finland och släktmötet! Skall använda balklänningen då. Iiiiih haha jag längtar!¨

Men nu blir det ngt mer negativt.

I onsdags när jag var och simmade på valhalla, så kom två flickor i tio årsåldern in, ena med asiatiskt påbrå och väldigt slank och smal, den andra svensk och lite mulligare. Och ni som har varit på valhalla vet att det finns en våg där. Som många andra gör så stannar flickorna vid vågen, den mulligare av den går upp på vågen och den pekar på lite över 45 kg. Då utbrister den asisatiska flickan "Va, väger du 50 kg?, Oj vad mkt, nu vill jag kolla vad jag väger". Den mulliga flickan går lite skamsen av vågen och den asiatiska flickan ställer sig på den. Hon utbrister sedan " Herregud 32 kg, gud vad tjock jag har blivit"

Att höra dessa orden var verkligen att sticka en kniv i hjärtat på mig. Flickor i tioårsåldern påpekar att det är tjocka?!

Vart är samhället på väg egentligen?

Catch up later!

ciaociao!


Nej usch

Allting var så perfekt, Vårt hyrda hus vid stranden för endast 3000/vecka, 430 kr  per person. För perfekt för att vara sant! Men ägar j'veln ringde pappa idag och sa att de inte hyr ut till ungdomar. Kunde hon inte sagt det för en månad sedan när vi tog kontaken med henne?!

Blir så arg. Inget malaga. Men vi kommer iväg ändå, eller hur tjejer? Någonstans bär det av!

Är sjukt arg så jag orkar inte skriva mer


Ciaociao!

Bouna Notte!

Ändringar?!

Om ni inte har något bättre för er checka länken nedan. Jag trodde inte att det var så mkt jusetringar i reklam kampanjer!
 
http://www.youtube.com/watch?v=pcFlxSlOKNI

ciaociao!

Också... dagens vill ha!!!

Sol såklart, men också Eva Longorias solglasögon!

image169

Bakom molnen lyser solen!

Brukar man inte säga att bakom molnen lyser solen? Jag tror iaf på det idag, för nu är det alldeles dimmigt och grått ute. Man kan faktiskt tro att det är november ute. Hmm illa.

Snart blir det provning av balklänningen hos sömmerskan för de sista justeringarna. Iiih snart är den färdig :)
Var tvungen att ordna lite med Ipoden innan jag skall iväg så jag passar på att skriva ett godmorgon inlägg till er !
För ovanlighetens skull har jag faktiskt klänning på mig idag, Haha känns lite annorlunda men det är hur bekvämt som heslt. Älskar klänningar.

Till denna gråa morgon måste jag tipsa om lite låtar alla blir från Leona Lewis, gud vad jag älskar hennes röst!

* Angel
* whatever it takes
* Footprints in the sand
* Better in time


Skriv mer kommentarer om vad ni vill ha i bloggen! Uppskattas jätte mkt

Om jag hinner senare idag, (stressig dag idag) så kommer ett inlägg om en situation jag var med om igår som verkligen kändes i hjärtat på ett hemskt sätt

Hoppas alla f¨år en bra dag

Ciaociao
catch up later!

Också, självklart dagens vill ha!

En lång klänning att ha på sommaren med guldiga sandaler till och massa armband. Style like rivieran.

image168

Roberto Cavalli vårvisning 2008

ciaociao

Saker och ting förändras

Vad gör man när en utav ens närmsta relationer bara tar en tvär vändning. När en person som man trodde stod en nära känns som en bekant. När alla minnen man har tillsammans blott bara är minnen. När allting bara förändras till det sämre?

När man ser att hon mår dåligt men hon accepterar inte att man bryr sig. Hon har nya "vänner" och går vidare. När en kontakt man har haft bara försvinner. När man går från att ha hörts flera gånger om dagen till att höras var tredje, fjärde vecka..om man har tur.

När inser personen att man inte orkar längre.  Man orkar inte alltid vara den som ringer, inte alltid vara den som vill ses eller hör av sig. När personen säger att hon skall ringa tillbaka men inte gör det.

Saker förändras och så gör relationer med. En relation man trodde skulle vara för evigt men visade sig bli en kort vänskap. I allalfall som det känns nu.

Allting kommer lösa sig, Det gäller att alltid tänka positivt. Det är mitt motto i livet.

Det kommer bli bra!


Bloggtorka. Förslag?

Ja jag vet, jag har kommit in i en liten bloggtorka.
Har så mycket annat hela tiden,

Har ni förslag på vad jag skall skriva om? Vad vill ni läsare veta mer om ?

Ciaociao!


En rolig historia

Okej jag har hört en mycket komisk men hur söt historia som helst!
När LN var liten så spelade hon fotboll, eller spelade vet jag inte om man kan kallde det men hon gick på träningarna. Idag är hon tyvärr inte någon superstar på fotboll och det kan bero på att när hon var liten var hon mycket mer intresserad av att plocka blommorna på fotbollsplanen än att springa efter en boll. Haha vem vill springa efter en boll när man kan plocka blommor!

Såå sött!

image167

Det är inte hon på bilden!


PS

Jag kommer snart bjuda på en utav de roligaste och gulligaste berättelserna jag hört. Den handlar om mina kära skåning LN !

Ciaociao!

M som i måndag

Måndag igen, nya tag början på en vecka som kan skapa ett bättre liv för många. Om söndagar är ångestens dag, det var det iaf för mig där av inget blogginlägg igår, då är måndagen en dag där livet kan börja om på nytt.

Idag förgylldes min måndag, och det var början på en ny längtan och ett bättre schema fram tills studenten. Inga fler gymnastiklektioner. Hurra för klassen! Sedan finns det ju alltid något negativt i det positiva, i detta fall att jag, tror jag, har en spricka i ena tån. Hurra för klanten Gaby ! Haha, skämt och sido, jag är helt enkelt ingen gymnast och ringar och bocken är mina absolut värsta fiender. Och så även idag. Men i och med min lilla olycka i ringarna så slapp jag bocken. Och nu behöver jag aldrig mer ha redskap! Mohahaha segern är min!

Gick i skolan till halv fem idag, men det var inte så jobbigt som det låter, sista lektionen är rättskunskap och dels är kursen intressant men sedan är läraren sjukt rolig!

Helgen har varit sjukt skoj. Det har varit en del sovande men också mkt mys med vänner och rolig utgång. Jag har till och med fått en kille att rappa en låt till mig haha, det är inte alla som får det

Imorgon åker SZ till London. Och på samma dag så fyller hon 20. Skall firas på centro där vi skall ha en liten brunch innan det är dags för henne att bege sig ut till landvetter. Någon som har förslag på födelsedagspresent?


Här kommer dagens vill ha med!

 Dessa blir nya så fort de kommer ut i affären
Ballerina från Wedins!


Ciaociao!



I want!

image165
Diors visning 2008

Lördagsträning (godis)

Dagen började med en härlig frukost för att sedan resultera i ett gympass på SATS med min mammi. Nu har jag vart hemma ett tag, sett några scener på ur "Mitt liv som popstjärna" haha grym film. Städat mitt rum har också kunnat bockas av på listan. eller iaf att jag städat halva rummet, sedan tröttnade jag för det var SÅÅ trålkigt.

Igår var det ju tanken att det skulle bli utgång för mig men jag somnade och när jag vaknade visade klockan allt för mkt för att jag skulle hinna göra mig iordning och åka ner till stan. Har jätte dåligt samvete. Sorry girls!

Men ikväll blir det väl någonstans i staden man skall göra stället osäkert på. Haha nej men det blir nog en vin-chill-kväll. Kanske vågar man utesververingar om det inte är för kallt.

Vad hittar ni på ikväll?

CIaociao!

Mat

Nu är jag så hungrig så hela kroppen skakar. Och mammisen är så söt att hon skall köpa Sushi :) har precis vart och tränat med J och TB på SATS. Och jag kan väl säga att mitt matintag inte varit det bästa.


Ikväll blir det utgång i allafall. L är hemma på besök så då får man passa på att umgås. Men med tanke på gårdagens sena utgång och hur trött jag var idag så blir det en lugn utgång.

Vad skall ni hitta på ikväll?


Ciaociao


Dagens vill ha!

Sommar så man kan trippa runt i denna klänning!



Påminner det inte om din klänning AM? :)


Grimastävling med shyffert

Gårdagens utgång blev sen men otroligt rolig. Kvällen började på Bliss med SZ, C, A och JE och några andra glada. Vidare en sväng till Lounge som förövrigt var helt tomt, och sedan det bästa stället i stan Peacock.

Jag tror seriöst att peacock har den bästa musiken i hela stan. Sådant sjukt drag igår! på en torsdag!!

I alla fall så helt plötsligt när vi står i baren ser jag ett välkänt ansikte. Är det inte..? Jo Orup tillsmmans med Lena Ph och komikern Henrik Schyffert. Hela gänget var otroligt glada och på bra humör. Och otroligt fulla !
haha

Ibland förundras man över vad kända personer kan åstadkomma. Situation 1 ser ut som följande:

jag och SZ står i kanten av baren när Lena Ph tränger sig fram lite smidigt, Hon går in i sjävla baren, knackar en bartender på axeln och säger: Fyra drinkar nu tack!. Observera nu att andra stod i kö till att beställa. Bartender nickar och snabbt som sjutton slänger han ihop fyra drinkar. Lena blev glad iaf haha. Det är respekt när man kan göra så haha. Men jag måste säga att hon är ganska bitchig när hon är full.

Situation 2
Jag och SZ står i baren när en äldre man kommer fram och ställer sig väldigt nära. Jag tittar på honom och till min förvåning så är det Henrik Schyffert från Parlamentet. Han var sjukt full haha han missade glaset när han skulle ta och dricka ur det och sedan hade han svårigheter att sätta ner det på bardisken så vi fick hjälpa honom.
Han börjar göra massa grimaser och jag frågar honom om han alltid har massa grimaser på lager. "Jag gör det bara för att få din uppmärksamhet" säger han till svar. Haha och om han fick! Han var så sjukt rolig att jag stod dubbelvikt över baren. Han var nästan roligare än vad han är på parlamentet. I alla fall slutar det hela med att vi har grimastävling jag och han. Haha bättre torsdag än detta får man leta efter.'


Det som dock inte var så roligt var att Mr X var på samma ställe. Han är sedan länge glömd efter ett X antal olika incidenter. Jag dissade - Han tittade och försökte få uppmärksamhet. Som tur var hann jag gå innan han kom fram för att prata.

Nej grymt lyckad kväll iaf

image161Grimastävling med Schyffert!
Bilden är tagen från www.csnoje.se


Ciaociao!





vill ha!

Att människor vågar klä sig i mer färg

Victoria Beckham i oranga toner.



Färger gör en glad!

en liter apelsinjuice. jo jag tackar bugar och bockar

Dagen har börjat med att jag känner mig... matt och trött. Kroppen känns så tung, Tror det sig att det kan vara en förkylning på ingång? Den är INTE välkommen i sådana fall. Därför har jag druckit ungefär en liter, nej jag skämtar inte en LITER apelsinjuice idag.

Igår hade jag och AE som planerat vår shoppingdag. Många kassar, stora som små blev det. Jag kunde glatt traska till träningen, som för övrigt blev avbruten pga en sträckning baksida lår, med en väska ett par ballerina och balskorna. Mina BALSKOR! Åh jag tror inte att det finns ett finare ord än skor. Jag älskar skor!

Bästa skoaffären i Göteborg har under lite funderingar från min sida blivir Belle. Eller bästa och bästa men de har otroligt fina skor till extremt bra priser.

Nu skall jag sätta igång och plugga lite hemma, även om man mår dåligt får man inte ligga på latsidan!

catch up later!

Ciaociao!


image159



Hjälp polisen att hitta Linda!

Har du sett lilla Linda som har varit borta sedan oktober 2007?

image158

Lindas mamma är efterlyst av polisen och anhållen i sin frånvaro. Hon är av åklagaren misstänkt för grov egenmäktighet med barn.

Linda ska enligt domstolsbeslut i oktober 2007 bo hos sin pappa som har ensam vårdnad.

Det är sannolikt att Linda fortfarande är kvar i Sverige. För Linda kända platser sedan förut är; Hägersten och Segeltorp i södra Stockholm samt Rättvik i Dalarna. Men det är troligt att Linda är på någon helt annan plats för närvarande.

Om du ser Linda ute någonstans ring nödnumret 112 och begär att få prata med Polisen.
Om du vet var Linda befinner sig ring Polisens nationella telefonnummer 11414.

Man kan även lämna upplysningar om Linda på adressen [email protected]


Info om Linda:
Ålder - 5.5 år
Hårfärg - Ljusblond
Ögon - Blå
Längd - 115 cm


Älsklingsfärg - Rosa (Betyder att hon säkerligen har rosa kläder på sig.)

Linda är mycket pratglad och öppen mot andra människor.

I påsk finns hon troligtvis i Rättvik eller Alvesta utanför Växjö. Hon kan även finnas i Umeå, finns nämligen vissa indikationer på att personer inom kvinnojouren i Umeå vet var hon finns.

Lindas mamma är efterlyst och anhållen i sin frånvaro. Brottet är Grov Egenmäktighet mot Barn, straffet om hon blir fälld är lägst 6 månaders och högst 4 års fängelse.

Vi uppskattar all hjälp vi kan få att hitta Linda så hon får komma tillbaka till sin familj

Detta meddelande får gärna spridas fritt, antingen genom direktlänk hit - eller genom att kopiera texten i sin helhet som den står.

Se även: http://www.familjeliv.se/Forum-5-52/m31018956.html


Specialitet!

Min nya specialitet a la' Gaby har blivit, istället för Kaffe och Te (måste tänka på min mage nu efter magkatarren), varmt vatten med antingen citron eller honung. Perfekt för halsen om man är lite hostig och sedan ännu bättre för immunförsvaret, plus att det är mycket mer hälsosammare.


Ciaociao

SZ

SZ. Youre leaving me!


Jag är så glad för din skull att du fick jobbet. Jag kommer att hälsa på dig !
Men att du flyttat till London på tisdag redan är helt ofattbart. Du fick ju jobbet i helgen!

Hjärtat det kommer vara tomt hemma utan dig !


Love!

Äntligen!

Nu funkar det äntligen att skriva inlägg, höll på att bli galen igår när det inte funkade!

Men den som väntar på ngt gott väntar aldrig förlänge.

Tävlingarna i Köpenhamn gick helt OK, men nu är det hårdträning fram till NM och SM som gäller. Har ordnat ett kort på SATS så nu kan jag träna där med. Totally Perfect!

Idag har jag inte gjort så mkt, var i skolan och sedna åt jag och V lunch på supersushi. Tog en liten sväng på stan däe vi hittade Vs balskor på ZARA.

Sedan var jag tvungen att bege mig uppåt till Röhsska för en guidedad visning med kultur och idéhistoran. Med en takeaway latte i handen, några shoppingpåsar i den andra, solglasögon på och ipoden i öronen traskade jag glatt till valand för att ta bussen hem. Och nu sitter jag här

Skall börja skriva på svenska boken som vi har i uppgift att göra och jag måste säga att jag är lite småtaggad faktsitk. Tro det eller ej. Nu kan jag skriva om vad som helst, precis vad jag vill. Vem vet de kansek blir en hit och ngt förlag vill publicera den precis som bbella har gjort med sin bok "konsten att blogga". www.blondinbella.se

Nu skall jag sätta igång med arbetet. Träning ikväll och imorgon gymmet klockan 7. Jag måste vara galen men jag måste hinna träna innan SYO mötet 900.

Ha  en bra dag allihopa

Catch up later

Ciaociao!


image157
Dior sunglasses

RSS 2.0