Farwel for some days

Imorgon beger jag mig till Skåne och sedan flyger jag på tisdag till Serbien, studen OS/Universiaden. Det skall verkligen bli ¨sååååå kul! Kommer nog inte att kunna blogga så från och med nu tar bloggen ledigt i några dagar,

Skall hämta lite ny inspiration också för just nu är inte bloggandet superkul! Men förhoppningsvis blir det det!

Ha några underbara dagar kära, och så hörs vi framöver med smaskiga rapporter

ciaociao



Ge mig dem bara!



Ciaociao

Misstag som blir danska flaggan

Bloggen har tagit lite ledigt som ni har sett i några dagar, har inte riktigt haft någon skrivlust utan istället njutit av solen, havet och vänner! Jag gör alltid samma fel varje år. Jag lyckas alltid bli en dansk flagga. Min kropp alltså. Brännrödeheten på ryggen är INTE med sin frånvaro i år. Vill man ha en bränna snabbt så smörjer man ju inte in sig.. Eller?!.

Varje år samma visa:

Person-som-vill-vara-snäll-och-hjälpa-mig-så-att-jag-inte-skall-bränna-mig: - Men Gaby skall du inte smörja in dig?
Jag: - Nej, jag bränner mig aldrig!
 Person-som-vill-vara-snäll-och-hjälpa-mig-så-att-jag-inte-skall-bränna-mig: - Men du kommer göra det idag om du inte smörjer in dig!
Jag: - Nej tro mig jag bränner mig verkligen aldrig.

Wrong answer.

Jag hedrar varje sommar vårt sydligaste grannland med att se ut som deras flagga. Inget fel med Danmark men när hela ryggen gör fruktansvärt ont. Då är det inte kul att se ut som dannebrogen

ciaociao

RIP Micheal Jackson!

Inatt dog king of pop Micheal Jackson, 50 år gamal. Ingen vet varför han dog men han efterlämnar tre små barn till en framtid utan sin pappa.

Micheal Jackson kommer nu att saknas stort över hela världen, inte minst bland sina närmaste

Det ända jag kan säga är, R.I.P Micheal Jackson


Suprise i brevlådan

Detta fann jag i brevlådan bland all post. Tackar för nominationen till riksdagen,regionen och kommunen för Moderaterna, den person som nominerat mig. Men det är nog inte min tur nästa år att ta det stora steget inom partipolitik. Kanske om några massa år. Men jag bugar och bockar ändå .




ciaociao

Busy monday

Godmorgon gott folk! Busy monday är det idag! Massa att göra, allt från att skicka in papper till Högskoleverket till att hämta ut tentor och få studieintyg till att boka tågbiljetter.
1420 kaffe med SZ på centro och sedan träning. Jag är finally så frisk att jag kan träna!


Har klipptid antingen idag eller imorgon, pappa skrev upp idag och jag imorgon. Så nu skall vi ner till Karlssons och ta reda på det, men eftersom de inte svarar när vi ringer så antar jag att det är imorgon trots allt. Jag har nog rätt!

Later

ciaociao

Pic från Marstrand

 Söta SZ

 vår förrätt
 vår huvudrätt och sedan blev det rabarberpaj till efterrätt

 Moi!  Ja det var lite småkyligt där av jacka och sjal!

 varför skall alltid tjejer ha så mkt packning med sig??. Detta är iaf vårt baksäte i bilen, Vi var borta 19 timmar!

 vackra Marstrand






ciaociao


Vackra Marstrand.

Hemma igen efter ett sjukt kul dygn på vackra Marstrand. Jag har aldrig riktigt varit sommar-västkust tjejen i och med att vi alltid varit i Skåne under sommrarna, men oj vad västkusten är vackert!

SZ hämtade upp mig kl 1 och med hög musik i bilen bilade vi upp till Marstrand. Slog oss ner vid havet och avnjöt en sjukt god picknick som SZ hade ordnat. Solade, vilade och pratade om livets alla ting.

Möte upp sedan SZ vänner som har ett sommarställe där, för att umgås lite och sedan tog vi färjan över till Marstrand och in på stället Mamas. Sjukt sommarställe! Absolut helt underbart!
Middag på LasseMajas och sedan tillbaka till Mamas, där draget efter ett tag blev så sjukt stort. Folk på bord,bänkar, stolar, barer ja överallt! Har aldrig vart med om att det var så mkt folk på ett ställe innan.. herregud! Men jättekul iaf!

Sedan vid halv 1 drog vi vidare till Såsen, socitetshuset, där Peter Siepen djade bland annat. Dansade hejvilt till all musik och sakta men säkert såg vi solen gå upp över ett berusande och vackert Marstrand.

Färjan tillbaka till fastlandet vid femtiden och sedan var vi i Göteborg vid halv elva tiden. Har mestadels sovit hela dagen eftersom jag inte sovit på ungefär 24 h. Och jag mår prima ballerina! Älskar att vakna upp efter en utekväll och må prima! Perfect.

Nu blir det mat från stamstället Trattoria de Pascquale och sedan blir det en lugn kväll.

Hoppas midsommardagarna har varit sköna och bra för er med!

ciaociao

Bilder kommer senare!

Marstrand

Nu mina kära drar jag och SZ till Marstrand och är borta hela dagen och kvällen

au revoir!

domani

ciaociao

Glad midsommarafton

Glad midsommar!
Dagen började med en halvtimma lång powerwalk och sedan frukost bestående av knäckemackor och smoothie. Skall snart inta dagens första kaffe. Mm jag längtar!

Till skillnad från många andra blir midsommarafton idag lugnt för mig, imorgon kör vi på det på marstrand istället. FIrar midsommarafton med familjen, vilket är mysigt och bra eftersom jag måste bli frisk, har fortfarande lite förkylning kvar i kroppen.

Sis har åkt ut till Rossö  - vilket nog kommer bli ett bra kalas... om ni förstår vad jag menar..
Resten av familjen är här hemma. Skall hjälpa till med all mat nu och sedan blir det bara att njuta..

Hoppas ni får en bra midsommarafton och var rädda om er allihopa!

ciaociao


Klokt Blondinbella!

Hemma igen. Blev bara 40 minuter lång promenad eftersom jag känner av att ngt sitter på lugnorna efter förkylningen. Men gud vad skönt det var att gå! Det var nästan som jag skuttade fram, alla myror i kroppen som har varit stilla i ungefär en och en halv vecka fick ut och rasta sig och jag hade verkligen kunnat springa en mil! Eller njae nästan.

Läste ett blogginlägg, eller egentligen två, på http://www.blondinbella.se/ . Den tjejen är så klok! och duktig! Läs inlägget om mat och kostvanor som hon skriver. Inläggen heter "Var stolt över din kropp - på stranden" och "Sluta medan du kan". Det är verkligen så sant det hon skriver! Vet precis hur hon menar i det senare inlägget som jag skrev här, för det är verkligen svårt att inte låta bli att tänka på mat/kost/träning. Men man får helt enkelt försöka. Inläggen är skrivna 17 juni båda två!

Grattis till Blondinbella för att ha blivit framröstad som året karriärista av CHIC!


Nej nu är det bok och thé dags tror jag .

ciaociao



bild: lånad från Blondinbella

Italia is on



Nu går jag en promenad "Ala Italia". Denna tröjan är kärlek

ciaociao

Baby boo

Min nya älskling som jag inte har visat för er! Kommer från "LA Kitson". Äntligen har jag en lila väska!

 

Lila lack och nitar det gillar vi!

ciaociao

Lauren Conrads Bok

Undrar när Lauren Conrads bok LA Candy kommer till Sverige.? Så fort den kommer skall jag springa iväg och handla den! Kan knappt bärga mig till att läsa den

Kom nunununununununu

ciaociao


bild lånad från posh24.se


Ohoj sailors

Tillbaka från barnpassandet och det blev filmdag! Min favorit film Svanprinsessan lyckades man rösta igenom haha.

Såå underbar familj och barnen är så gulliga!

Börjar bli lite friskare idag och jag älskar det, frågan är om man skall utmana ödet och gå en promenad eller om man skall vila, har svårt för att bestämma mig.

Marstrand på Midsommaedagen here I come! Hoppas jag iaf..

nu lunch

ciaociao


Barnpassning 10.00

Godmorgon vänner! Klockan är lite över nio och hur gärna jag än vill sova så är det bara upp och hoppa som gäller, eftersom jag skall passa tvillingarna klockan 10. Om jag får bestämma blir det en filmdag idag, eftersom vädret är regningt och kallt och jag vill inte bli mer förkyld..

Måste skicka in mina papper til högskoleverket idag också, efter de ämnen som jag har pluggat upp för att höja mitt snitt med, annars kommer inte de att räknas in nu till höstens intagningar..

Jag som inte trodde att jag skulle göra ngt denna sommaren har nu massa planerat, utan att egentligen ha bestämt ngt.

Serbien och universiaden såklart, sedan skåne och Falsterbo Horse Show, barnpassning, marstrand, körkortet (!), m.m
Det kommer bli en bra sommar det här

Nej måste släppa mina filosofiska tankar och få i mig frukost.

CIaociao

Jimmy Choo for HM

14 dagar kvar till Universiaden


Åh har försökt få iväg ett blogginlägg hela dagen men det har vart något knas med sidan.. Nu äntligen så..

Hela dagen har varit i solens strålar med jordgubbar , C och Sis. Men min sjukdom blir bara värre och värre. Har väl tur om jag kan vara frisk och få fira midsommarafton.. Vill inte sitta hemma en midsommarafton till, förra hade jag ju 40 graders feber..

Verkar som ingen riktigt vet vad som händer på midsommar, och många har valt att jobba iår. För mig om jag blir frisk blir det iaf lugnt. Nu är det bara 14 dagar kvar till Serbien, och det skall verkligen bli såå kul. Hatar att det passerar massa dagar här nu vilket jag inte kan träna på bara. Träningsångest. .

Det känns konstigt att skriva detta men jag längtar till November. Jimmy choo kommer nämligen lansera väskor och skor för HM. I november kommer dessa underbara skapelser ut i uvalda HMbutiker och för en gångs skull kan nog HMs samarbete med designer bli riktigt bra, Hittils tycker jag bara att Cavalli och Mathew Williamsson badkollektion varit något att hissa flaggan för,.

November november.



bild lånad från Veckorevyn

ciaociao

LC goes brown

Är inte Lauren Conrad såå snygg i brunt hår? 





ciaociao

On the balkony

Sitter på balkongen med söta C och sis, vilket vi i princip har gjort hela dagen, allt från att spana byggarbetare till att snacka massa skit.. underbart,, sedan kom SZ vilket gjorde att hon fick bli vår kock och hjälpa oss med grilla. Sicken mästerkock hon är!

Bilderna från i söndags kommer här som lovat

    

   

ciaociao


beauty

15 dagar kvar till Unviersiaden

Efter ett långt bad  med Britney på högsta volym är jag nu halvt back on track och säger godmorgon! Är det inte sjukt att man kan sova 12 timmar? Herregud här kommer bebis gaby igen. Bebisar sover ju också hela tiden. Napp och vagga för mig tack.. hmm

Trycket på lugnorna från igår och hjärtklappningarna är nu borta - tror jag - och idag blir det bara vila. Söta C kanske skulle komma förbi och göra mig sällskap. Vi skulle egentligen åkt ut till havet idag men det blir inget med det för mig. Fokus på att bli frisk inför Universiaden är my priority number one nu, om jag så skall ligga hemma på midsommarafton (vilket jag hoppas att jag inte gör!)

Tänk snygga magrutor jag kommer få efter allt snytande.. herregúd och hosta skall vi inte ens prata om. Hate to be sick..

Om jag blir frisk funderas det på långklänning till midsommar. En skönhet som denna hade inte suttit fel.


ciaociao

The end

Åter hemma igen efter några dagar i Skåne! Gud jag verkligen älskar skåne!

Hemvägen blev iaf rätt hektiskt för mig och L. Ombyte och sminkning på tågets toalett. Stressandes iväg med våra väskor för att lämna dem i mammas lägenhet, sedan möta upp J och åka till SGs 20 års firande som var hur trevlig som helst!
Middag först och sedan till Trädgårn där Liseberg hade personalfest!

Nu sitter jag hemma hos pappa med världens tryck över lungorna, kanske dags att vara ner lite.. Vet inte varför jag fick det men det kom nu på träningen.. Kanske för att jag är sjuk...


Nu är  min kropp för trött för att vara ambitiös. Tomorrow..


ciaociao

Bilder från Igår och SGs 20 årsfirande kommer imorgon, har verkligen ingen kraft nu"

still sick

Åh lite sent på updates men hela dagen igår var lite halv stressig, passandet av tvillingnarna, hämta kläderna från sömmerskan, säga hejdå till huset, packa, och sedan tåg ner till mitt skåne-land.

Det värsta som finns är när saker och ting blir försenade. Som mitt tåg..
I Helsingborg så brukar man alltid få vänta ca 5 min för att de brukar koppla på andra tåg, och så gjorde de även igår. men efter att ha väntat över 20 min så ropar de ut att tåget inte kan kopplas ihop med det andra tåget. Så ut med alla människor ur min vagn på perongen för att sedan vänta ytterligare massa minuter, när man plötsligt efter en stund hör att det går att koppla på vagnarna på öresundståget, och då in igen till sina vanliga platser. Det hade vart ok om man hade haft ett litet bagage med sig, men jag hade med mig min fäktväska som är 1,5 m lång och vägde hur mkt som helst. Det är ingen smidig sak.. Men bra som man är lyckades man helt och hållet att komma på och av och på igen för att sedan byta tåg i Malmö till Ystad.
Perfect

var helt slut när jag satt på tåget. Efter en lång dag med på både ditten och datten att göra så var kroppen helt lam. Säga hejdå till sitt barndomshem var också svårt och jobbigt. Att bara se de tomma rummen utan möbler och nu bara ha minnena kvar. Där har jag levt i tio år. och senast jag såg huset som det gjorde igår, det var när vi flyttade in för tio år sedan. Mamma och Pappa fortfarande tillsammans, och med små syskon som då också var små. Jag har lämnat huset varje vardagsmorgon för skola, allt från när jag gick i Lågstadiet tills jag gick ut gymnasiet förra året. Jag har levt i det huset i mer än halva mitt liv. Så allt var det några tårar som slank ner för kinderna igår.

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar, mormor har gödat upp mig igen, och nu är jag så förkyld att jag inte vet vad. Skall ju tävla imorogn,

Nu ringer telefonen! Gotta go

hörs imorogn


ciaociao

Club Social

Igår var det jättetrevligt. Förutom att både jag och C satt som halv osociala människor och snuvuade/hostade i soffan! Båda  lika sjuka..

Klubben vi var på igår heter Social och ligger på Magasinsgatan precis brevid Bliss. Världens underbaraste takterass, liten men mysig, och med värmelampor som räddade mig och C från en kommande Lugninflammation.

Hemma igen vid halv ett och nu skall jag passa tvillingarna till klockan 1. Sedan måste jag till sömmerskan och hämta ut kläder, lämna nycklarna till mamma som går till det gamla huset. Och sedan 1652 går tåget till Skåne.

Känner på mig att jag kommer somna som en stock på tåget.. Herregud vad trött jag är..


skämt

måste äta frukost och få i mig kaffe nu

ciaociao


Vem tror han att han är?

Okej jag måste avreagera mig lite här och nu! Det är inte mycket jag blir irriterad över men det finns vissa saker som kan göra att blir så irriterad på människor att jag 1. Inte förstår hur de ens tänker sina egna tankar.2. bara vill hoppa in i deras kroppar och hjälpa dem på traven till att bli någorlunda normala ..

Jag brukar träna på SATS Kompassen. Och nu flera gånger i rad när jag har tränat så har det varit en" dokusåpa kändis" där som antagligen satsar på beach nollnio. Egentligen så tror han väl att året är 1987 och nu är det beach och Miami Vice som gäller - inte vet jag. Men iaf denna pesonen/mannen/gubben, tror att han är såååå fräck. Han går runt i allt för äckliga gymkläder (inte för att jag brukar lägga märke till folks gymkläder, men dessa kan man inte missa med tanke på hans ålder.. och mage). Han brukar varva sitt program med olika muskelövningar, där han gör ungefär fem stycken utav en övning för att sedan vila i 10 min. Och nej gubben är inte överviktig. Han har en hyfsat normal kropp för hans ålder antar jag - men usch det vill jag inte ens spekulera i.

Ha, vad gör han då resten av tiden emellan sina femton övningar och 30 min vila (han brukar vara där mellan 1 timma och 1 1/2 timma). Jo han går och spänner sig, tittar i spegeln, spänner sig lite till, lyftar på sitt urtvättade sliskiga linne för att se om det blivit ngt sexpack efter två situps. Han till och med öppnar toalettdörren för att gå ut utanför och spegla sig in mot toalettspegeln. Jag trodde han skämtade först.

Sedan skall han vara lite fräck och sätta upp sitt hår i en kort och låg hästsvans. Han går runt som han äger världen och han är bara såå irriterande.

Vem är då denna gubben/mannen/personen?

Om jag säger "Rätta för rosing" och karate, tror jag exakt att ni vet vem jag menar.

Och vet ni vad det värsta är (eller bästa för honom), han tror att han är snyggast i världen!  Grattis till det självförtroende.

Kan ni gissa vem av dessa män det är?


bild lånad från Aftonbladet


ciaociao

Year of 2009 CASA

Tillbaka från min brors avslutning på CASA och Örgryte Nya kyrka. Verkligen superkul att träffa alla gamla lärare och få lite flashbacks från när jag själv gick ut nian för fyra år sedan.. Gud vad mycket som har hänt sedan dess..

Killarna i Klassen. Vet inte riktigt vad min bror gör men han ville absolut inte titta i kameran iaf.





Nu väntar träning och sedan avskedsskivan! Åh är på ett sådant extremt blogghumör nu!


ciaociao


Meeting with monsieur Ibrahimovic



Haha jag och L var igår och kollade på lite födelsedagspresenter, tog en kaffe och sedan skulle hon på studentmottagning och jag träna. När vi är inne på NK så ser vi Anders Svensson - fotbollsspelaren - men tänker inte mer än på att han är ganska snygg ändå.. Men iaf så märker vi att alla tjejer på sminkavdelningen är going Crazy och har massa papper med vad som ser ut att vara autografer.

Så på ngt sätt hör vi att Zlatan hade vart där/ eller var på NK, och några andra fotbollsspelare. L och jag får ett liknande återfall från när man var tio och stod och skrek till Backstreet Boys haha så vi, nerdar som vi är, börjar leta efter fotbollsspelare på NK (Herregud nu när jag skriver detta låter det så sjukt töntigt haha men kul var det). Så efter lite letande så bestämmer vi oss för att sluta för vi kommer ändå inte hitta några, men då uppenbarar han sig vid NK sportavdelningen. Mannen, myten, Legenden. Nerdiga som vi är, var vi tvugna att höja nerdnivån till en autograf. Men det var inte bara vi som var lite efterhängsna, NK sminktjejerna hade allt sminkat upp sig, gamla som unga för att träffa Mr Ibrahimovic. Sjukt lång var han, hur trevlig som helst, och faktiskt riktigt snygg i verkligheten

Yummie

ciaociao


Så bär alltid block och penna med er! Man vet aldrig när man kan behöva det! haha

Gotta go

Nu springer jag iväg för att träffa L på centro för en kaffe, sedan blir det träning på gymmet och sedan fika med min faster!

Måste hem till mamma idag och hjälpa till med rensandet av vinden, flyttlaset går ju imorgon. Herregud, ni förstår inte vilket mega arbete det är !!

gotta go

ciaociao

.I love my life

Åh jag älskar mitt liv nu ! Kameran är lagad, så nu blir det bilder för hela slanten!

måste hämta den bara.

Nej jag firar detta med ett träningspass! Ett lugnt sådant dock på bandet!

ciaociao


Danish oh yes danish

Fortfarande sjuk, men det börjar bli lite bättre iaf. Hatar verkligen att vara sjuk... Nu sitter man ensam med  katten och grönt thé.. åh

Var så orolig för lilla Stella eftersom hon var ute hela natten och knappt sätt henne på dagen, men det är väl jaktinstinkter eller något som lockar. Som tur var kom hon in i morse!

Appropå i natt, världens bästa programm började. Danska paradise Hotel, Jag menar kan det blir bättre? Snygga danskar yummie. Haha det är nog bara jag och SG i denna värld som tycker att danskar är snygga.

Men jag kan säga att det kommer bli sjukt mkt mer drama i den danska versionen än den svenska. Me like.

Later

ciaociao

So sick of being sick

Helt sjukt! Jag har sovit över femton timmar nu på ett dygn, trött kanske? Förkylningen sitter fortfarande i, och nu får jag göra det jag kan bäst, genom att dricka massa thé. Halsontet är borta iaf så det är ju skönt..

Varför skall alltid sjukdomar komma när man minst behöver det? Måste ju för fanken bli frisk. Näsan rinner, hostar hela tiden och nyser konstant. Huvudet känns som en ballong som skall sprickas när som helst.

Någon som har bli-frisk-sjukdomstips- till en sjukling?


ciaociao


to do this week

Veckans to do!

Måndag
- bli frisk

Tisdag:
- träna
- boka klipptid hos "Karlssons"
- Fika med min faster

Onsdag:
- Små syskonens skolavslutning
- Avskedsskiva för en kompis som åker till Toronto
- träna
- Flyttlaset till lägenheten går!

Torsdag:
- Passa tvillingarna
- Hämta kläder hos sömmerskan
- Åka till skåne. Jag och L åker tillsammans fast med olika mål haha. Hon - love, jag - tävling

Fredag:
- Relax

Lördag:
- tävla

Söndag:
- hem till Göteborg
- Fira SG som fyller 20!

Ser ut att bli en riktig lugn vecka!

ciaociao


Love to cry

Åh jag absolut älskar Extreme Home Makeover! Och jag börjar alltid gråta! Kan inte hjälpa det men ett lyckorus sprider sig över hela kroppen när man ser hur lyckliga familjerna blir över deras nya hem!

Har precis skvätt några tårar framför TVn nu tillsammans med en dunder frukost

Förkylningen är fortfarande på G och jag vet knappt vilken dag det är! Måndag tisdag? Who knows..


Om jag blir bättre till klockan 6 så kör vi ett träningspass. Annas är det bara vila som gäller

ciaociao

The Junon dress

Är den inte helt underbar? Kommer från Diors höstkollektion 1949-1950.



Nu skall jag ta mig ett bad, hårinpackning. ochsedan blir det sova. Måste få bort denna jävla förkylning

ciaociao

Your time to vote

Ni glömmer väl inte att rösta till EU valet idag ni som inte har gjort det?


bild lånad från MUF







Ciaociao

SIckness and sadness

Åh nu sitter jag hemma med världens halsont, har verkligen blivit supersjuk. Dagen till ära skulle det egentligen varit klubbmästerskapen på fäktklubben, vilket hade vart jättebra träning men det blev det inget av.. Vaknade kl 7 och kunde inte ens prata..

Så idag blir det lugnt hemma med massa tidningar, grönt thé och film tror jag, Lugnt blir det iaf


Synd med förlusten igår mot Danmark. Men allvarligt talat, Sverige vi har spelat bättre! Det var ju inte bra spelat för fem öre.. Skottstatistik på mål var 7 mot Danmarks 1 (ettan var Danmarks mål), när det var en halvtimma kvar att spela..
Henke var som vi alla såg inte riktigt i högform och efter matchen fick han reda på att hans bror avlidit innan matchen. . Tragiskt och tankarna är hos honom och hans familj. Det är inte säkert om han kommer att delta i matchen mot Malta nu på onsdag i Göteborg.

Läs om händelsen här: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/landslagsfotboll/vmkval2010/article5327365.ab

Blicka framåt och satsa på nästa match




Jag  skall styra mina steg till spisen och thekannan

ciaociao


Congrats Sweden

Grattis Sverige på Nationaldagen idag !

ciaociao


Sickness

Hemma igen efter att ha passat busfröna! Herregud vad barn har energi! Blir barnvaktspassningtisdag med. Men nu måste jag städa upp mitt rum hos pappa. Efter att ha flyttat alla kläder och fäktpriser och annat från mamma så har jag inte hunnit packa upp hos pappa så det ser ut som Bagdad nu i mitt rum.

Har fått superont i halsen med så tänkte vila lite med. Vill verkligen inte bli förkyld, har inte tid med det. Hatar att vara sjuk, eller att ha ont i halsen, Varför är det nödvändigt??

JvP och AS hoppas ni hade en super studentdag och kväll igår. Och C lycka till på första jobbdagen idag. åh hade också velat jobba på STCC racen här i Göteborg. Inte annat för att träffa monsieur prinsen haha

Nej back to work

later

ciaociao


Game on!

Nu skall jag snart iväg och passa de två tvillingtjejerna på tre år. Vädret är inte det bästa så det blir nog pyssel och film inomhus.

JvPs mottagning igår var verkligen jättetrevlig men sjukt kallt. Så idag sitter jag med världens halsont, och en kommande förklylning tror jag..Illa


Match ikväll också - Sverige - Danmark! Den skall inte missas

åh tråkigt inlägg men har inte tid att skriva ngt vettigt!

ciaociao

Pink!

Nu drar jag iväg till årets sista studentmottagning hos JvP. Var på AS utspring tidigare idag och gud vad han var lycklig!! Hann med lite snabb shopping, hade inget att ha på mig ikväll så det blir en rosa midjekjol och en volangbody.

Later

ciaociao

One year ago - Love that moment

Åh idag exakt för ett år sedan var det vår tur! SPSP3B/SPSK3. Då tog vi studenten och just nu satt vi på vino pasta tre och förfestade inför vår studentfest.

Den dagen är absolut den lyckligaste i mitt liv. Den dagen! Ett år sedan!

Nu kan inget hindra oss. Vi kan göra exakt vad vi vill.

Its our time

Tack för underbara år klassmates

ciaociao




även om det inte är den vackraste bilden på mig (mitten) så bjuder jag på den! bara för studentens skull! 

Lovley dresses

Lite inspiration för studentmottagningar som jag lovade er ! allting från http://www.nelly.com

    
    



priserna ligger mellan 299 och 1599 kr

ciaociao

Give me more questions

Denis om Move it!:
duue! vart ska du nu flytta då? blire inte gtb längre? :O
och det var ju fan va du festar!! :P har ni ingen skola mer? haha
en sista sak: "ciao" E MIN GREJ! Rawr! ;)




Svar:
Nej Göteborg kommer jag fortfarande bo kvar i - iaf i några månader men mamma flyttar från huset till en lägenhet på Avenyn. Så det är fullt upp med packande. Nej skolan har med slutat, och nu är det ju massa studentmottagningar och firande. Sista tentan skrevs i lördags för min del så nu är det sommarlov och det är verklgien hur skönt som helst:)

Haha om du tittar på alla mina inlägg sedan jag började blogga så kommer du se att alla är "daterade" med
ciaociao




haha ciaociao


Move it!

Åh igår var nog några utav de allra roligaste mottagnigarna jag varit på. Alla studenmottagnigar är roliga men dessa hade de lilla extra! jag och sis kom hem vid halv ett tiden och sedan vaknade jag vid tolv idag! Helt trött fortfarande och påsarna under ögonen var ett stort faktum!

Sprang ner till sömmerskan för att lämna in lite kläder som behövde fixas och sedan hem igen. Man vill ju kunna ha alla fina klänningar i sommar, och då skall de vara perfekta! Så lite uppläggning och sy in dem så blir det trés chic

klockan är fyra och jag har kämpat som en jävla åsna med att packa ner mitt rum. Alla kläder, pokaler och andra nödvändiga saker få följa med till pappa nu. Tionde går ju flytten!!

Skall vara de första veckorna hos pappa i sommar så det passar ju bra att flytta ner allt till honom. Nu är jag iaf helt slut.

Lite tips på mottagningskläder kommer i kväll eftersom jag har haft fullt upp med flytten. Gud den tar verkligen mer tid än vad man tror!

Måste fortsätta.

ciaociao

what a night!

30 dagar

Jag säger som pappa innan när jag pratade med honom i telefon. Allting löser sig - och det gör det faktiskt!. Knallar hem med ett MVG från specialidrottsprövningen nu, gott är det! Nu väntas bara resultatet från ryska tentan!

Igår var en helt underbar dag och studentfesten var sjukt kul. Det var blod svett och tårar. Tårar för att man började gråta av lycka när studenterna sprang ut. Ååh jag tror alla vi som stod där och har tagit studenten ville ta om den igen. Svett för att det var såå sjukt varmt både under dagen och på festen på Berså. Och blod för att det var så sjukt mkt glas på Berså att mitt ben skrapades upp och började blöda. Då blev det dags att gå hem.

Men i övrigt var det såå roligt! Har inte dansat så mkt på länge. Tur att man hade platta skor med sig! Phuu..
Hemma vid halv tre och nu trött som få skall jag snart springa iväg på Cs och LittleSZ utspring vid ett från Hvitfeldska. Sedan blir det mottagningar från halv fem och framåt. Men update får ni självklart senare. Kommer lite tips på vad man kan ha på sig på mottagning.

Skall försöka få tag på lite bilder från igår. MIn kamera är ju på lagning..

ciaociao

If u ask - I´ll answer you honestly

Moa:
Såg att du ska på flera studentevenemang under veckan. Själv ska jag på ett utspring och en mottagning på fredag hos min kusin. Det är första gången jag ska på student. Därför undrar jag om du, som själv tagit studenten och som verkar ha koll på det här hur man ska klä sig till mottagningen och lite tips på bra presenter. Ska man klä sig för fint eller för avslappnat? Jag vill ha din åsikt!
CiaoCiao

Svar:
Hej Moa! Kul att du skall på din första studentmottagning! Min student var absolut den lyckligaste dagen i mitt liv, men också en utav de svåraste när det kommer till kläder...
Till ett utspring rekommenderar jag att vara ganska casual men ändå lite uppklädd om ni förstår vad jag menar: typ en kjol en topp och ballerina, eller varför inte långklänning?

Mottagningar är det däremot finare som gäller, iaf om ni frågar mig. Idag på CBs och Ls mottagning kommer jag ha en vit midjekjol, lila linne med guldpaljetter/nitar och sedan högklackat med lite större väska till. Sedan till lilla SZ och Cs blir det blommigklänning och högklackat, Till JvP har jag inte bestämt om men antagligen blir det klänning.
Det är ju alltid kul att klä upp sig, och det är alltid bättre att vara uppklädd än ner klädd. Tänk på att det är studenternas frihets dag och det vill vi ju alla fira. Så klä upp er för studenterna! Men tänk på att även fast vädret är sjukt underbart varmt är det också läge att klä sig efter väder. Man vill ju inte stå och svettas i en för varm klänning eller ett par snygga chinos. Nej för mig gäller klänning/kjol och klackar.
Synd att kameran inte funkar för annars hade ni fått bilder.

Nu har jag superbråttom till CBs mottagning. Later

ciaociao


Just nu hinner jag inte lägga upp förslag men kommer med bildförslag imorgon!

godmorning sunshines!

Nu sticker jag iväg till Ls utspring, om jag hinner är det även CBs som gäller, men båda springer ut nästan samtidigt i olika ändar av stan. Annars är det båda mottagningarna ikväll och Ls studentfest på Berså.

Ser ut att bli en riktigt bra dag men en stressig!

Skall springa in på Zara först och köpa ngt att ha på mig ikväll!!

Ciaociao

later

Andiamo

Kommer ni ihåg inpackningen från Björn Axen som jag köpte förra veckan? God bless that one! Helt underbar

Nej nu skall jag dricka upp mitt mint thé och sedan sysselsätta mig med ngt. Börjar klättra på väggarna annars.


ciaociao


the stressyday

31 dagar




Nu blir det ett verkligen supersent första ordentliga inlägg. Har sprungit runt och ordnat studentpresent idag med AM och V till L - hon tar ju studenten imorgon så då blir det kalas! CB tar med imorgon och sedan tar C och SZs lillasyster från Hvitfeldska på onsdag. AS på fredag och JvP med så det är massamassa fina vita mössor, kostymer och klänningar som man kommer se, och visst är det härligt! Är såå glad för alla studenters skull - även om deras dagar kommer bli lyckade och vi andra kommer ha superkul är det en sjuk stress som smyger sig fram. Hinna köpa present, komma till allas utspring, allas mottagningar och allt.

Men kul kommer det att bli!

Hade sista barnträningen ever idag, och visst är det lite skönt men lite sorgligt ändå. Alla söta föräldrar som kom fram och gav beröm idag till mig för att de tycker att jag varit en bra tränare. Sådant värmer verkligen mitt hjärta!
Konditions och fäktträning idag för egen del och nu sitter jag här och vet inte alls vad jag skall göra.. Ångest



Inte nog med att man stressat runt massa idag, det har ju vart så sjukt varmt med! Man skall verkligen inte klaga men lite mer vind och det hade vart perfekt!

Aja bara att vänja sig och använda solen till att jobba på brännan

ciaociao

Zlatan?!

En kille som vet hur tjejer skall behandlas! Vår allas egna Zlatan!
Mer sådant!

www.denizio.blogspot.com

ciaociao

You ask - I answer


Fråga från LN:
Hej, såg att du hade fått jobb på provoice. Jag ska på jobbintervjuv för sommarjobb. Undrar ifall du har något tips för mig att få jobbet? ;)
Jobbade du i sthlm? Vad var lönen?

Svar från mig:
Jo det är sant att jag har jobbat på Provoice - förra sommaren. Dessvärre var det bara i tre dagar innan jag sa upp mig. Tyckte inte att telefoförsäljandet var min typ av försäljning även fast jag älskar att sälja. Kontoret jag jobbade på låg i centrala Göteborg och alla våra coacher var verkligen superduper bra! Det var nästan så att jag stannade kvar för hela sommaren endast beroende på att de jobbade där. Men eftersom jag precis tagit studenten kände jag att ett 9-5 jobb men en lunchrast på 45 min skulle ta kål på mig. Surrande i öronen när jag kom hem och en ständig press på att sälja - eftersom jag kom in när vårt projekt gick som sämst så var det sämst ut om man inte nådde målgränserna på ex antal sålda premnumerationer.
Lönen var inte alls bra, en grundlön på 50 kr i timman men sedan med promotion beroende på hur mkt du sålde för, 1a premunerationen = 20 kr och resterande såla låg på 30 extra kronor. Sedan nollstartades räkningen varje hel timma.
Men promotionen varierar väldigt mkt beroende på vilket projekt du sitter på.

Det ända tips jag har till dig är att vara dig själv, otroligt positiv och verkligen vilja visa att du älskar att sälja. Antagligen kommer du ha en gruppintervju också och på den gäller det att du är framåt på. Är du inte det så kan det bli svårt att få jobb. Tänk pengar och sälj hela tiden i dina argument och du borde ha jobbet som i en liten ask. Jag kan säga att för de personer som var framåt på gruppintervjun fick nog nästan alla jobb.

Jag önskar dig verkligen lycka till och om du kommer med roliga människor kan det verkligen vara roligt, men förvänta dig inte att det är ngt slappt jobb. Du har ganska ofta någon coach som tjuvlyssnar på dina samtal för att sedan kunna ge dig respons och på så sätt utvecklas till en bättre säljare. Därför är ett tips att tänka på att varje samtal du får skall du försöka sälja till. Men säger kunden nej  är det bara att acceptera och vara trevlig och tacka för intresset. Du tjänar inget på att bråka med en kund som säger nej direkt. Då är det bättre att lägga kraften på folk som låter lite osäkra - de brukar vara lättare att sälja till. Sedan finns det självklart människor som säger ja direkt!

Lycka till och hoppas du får jobbet.

Ciaociao

G

RSS 2.0