Good DAY gone bad..

Okej dagen började verkligen supermysigt med att V AM, L och Cissi kom hit för thaimat och Sex and the city. Där spenderade vi lätt och snabbt fyra timmar av våra liv. En riktig tjejdag.

Nu är jag mer arg. Trampade snett på träningen och visst gjorde det ont till en början, nu känns det mest lite grann bara. Men damn it vad onödigt.

Det blir därför inget superlångt inlägg eftersom jag är på dåligt humör men gott gör er imorgon lovers

Ciaociao


Bonjour Monsiuer e Madame

Fikan med IT var supermysig igår förresten. Nu är hon hemm för att stanna vilket är bra :) Men ett bittert inlägg - igen - om det företaget hon anställdes på och som jag har vänner som är där nere nu och skall jobba, och hur de ljuger för personer innan de kommer ner, kommer att komma med.

Jag är inte bitter idag, men jag har inte hunnit skriva dessa inlägg tidigare.

Godmorgon sunshines förresten!




Ciaociao

Better be happy..

Åh jag verkligen känner på mig att detta kommer bli ett bittert inlägg, men det är faktiskt värt det för jag är verkligen tomte irreterad på hur visa butiksbiträden kan vara otrevliga.

Händelsen börjar i fredags, jag är ute efter en liten större tee som jag har bloggat om innan (och nej affären är inte tophop), går fram till, vad som ser ut vara en smart trevlig tjej och frågar. Hon kollar snett på mig och snäser "nej det har vi inte" utan att jag nästan har hunnit ställa klart hela frågan. Jag blir mäkta irriterad över det och kollar vidare på kedjans kläder. Sedan är min sis ute och kollar på spetsleggings i samma affär.
När hon står i provrummet så ville hon ha en annan strlk så jag går fram till en annan tjej som jobbar i affären och frågar. Antingen hade hon inte jobbat där länge eller så var hon bara jävligt inkompetent. Det ända hon kunde få ut ur sin lilla mun  var " eh, jag vet inte, eh kanske, eh " och detta upprepade hon ungefär 10 ggr. Okej om tjejen hade vart ny, då hade jag haft förståelse men tjejen erbjuder sig inte att visa vart spetsleggingsen finns, frågar inte sina arbetskollegor om hjälp. Nej hon står rätt upp och ner och verkar helt dum i huvudet. Om hon nu var ny vill jag verkligen inte klaga på henne, för att det är inte lätt att vara ny. Men man måste ju också ta ett ansvar och vilja lära sig. Hon är ju faktiskt anställd för att hjälpa kunderna. Och vad den där otrevliga tjejen som jag frågade först gjorde i en klädaffär vet jag faktiskt ärligt talat inte, hon hade kanske en dålig dag, PMS eller vad som helst. Men hallå! Man får faktiskt anstränga sig lite ändå hur jäkla jobbigt det än är. Det jag kan säga säkert var att min syster hittade sina leggings. Hon som tog betalt i kassan var super trevlig. När jag skulle byta ett plagg där lite senare, så gick jag till en annan affär av samma kedja som finns i stan, och där var de verkligen super trevliga.

Det ända jag kan säga är att jag verkligen ALDRIG kommer handla i den affären igen och de har därmed förlorat en kund på inkompetent och otrevlig personal. Var det värt de? För mig - JA, för kedjan - NEJ inte om de fortsätter att bete sig så här mot andra tjejer också.

Kedjan är relativt nyöppnad och har ett koncept att kläder inte skall vara dyra. De kör mest på streetstyle, men är bra på basplagg. Kedjan heter som ett djur på engelska....



Nu skall jag äta frukost

ciaociao


Monday again..

Godmorgon glada. Förlåt för ingen update igår men det kom massa annat i väge hela tiden. Idag regnar det iaf. Jag och Stella, kattungen, har lekt lite nu på morgonen för att sedan sitta och kolla på Top Model och mysa i soffan. She´s a real diva..

Igår var jag på kvällen och tog en kaffe med L, vi började smida planer för vad vi hoppas kommer bli den största festen 2009. Vår gemensamma 20års fest. Hm problem är bara med tema. men vi har ju några dagar, eller jaa typ ett år på oss haha men det gälller att vara ute i god tid.

Nu skall jag snart iväg och träna sedan träffa IT som efter en vecka kom hem igen från Barca, inget vidare var det tydligen den veckan när hon var där nere.

Nej nu skall jag bege mig ner till bandet och gymmet, Första världscupen är nästa vecka och med tanke på hur dåligt det gick i helgen är det fanimej hårdträning nu. Barnträning och vanlig träning sedan

Take care!



Ciaociao

Gucci vs Roberto Cavalli

Gucci

 
                 


allora, Roberto Cavalli





Vem är din favorit? 



Ciaociao

 

Stella...

Igår blev en lååång dag därför blev det ingen update. Dagen bestod utav fika med L och hennes vän Jasmine, sedan kom AM förbi med, Träffade JvP på stan för att diskutera mask till kvällens fest på barsidan. Hittade min på buttericks för 169 picks så jag var nöjd haha,försökte hitta masken på Buttericks hemsida men man fick inte låna bilder eller kunde inte ens spara dem, men den är röd, guld och med fjädrar, hette venetiansk dam. Sounds good. Köpte min rosa plattång, en vit lite baggy tee, liknadne LC har i tidigare inlägg och ringar.

Sedan mötte jag och AM  upp Moa och gick och fikade för att sedan möta upp L och J på valand, där självklart ALLA var påväg til Håkan konserten på Liseberg. Det fanns inte utrymme för en endaste liten fot i vagnarna. Men vi traskade glada bort mot topbaren på Scandic Rubinen för ett glas vin, självklart blev mitt sörplande från en cola light då jag hade tävling idag. Vi behöver inte ens diskutera hur det gick. K-A-T-A-S-T-R-O-F

Nu har äntligen världens bästa Stella kommit. Vår/min kattunge. Åhh sååå sweet är hon och en riktigt nyfiken diva. Vet inte riktigt vart hon är nu i huset men någonstans iaf. Bild kommer så fort jag har fått tag på en kamera, och hittat henne.

Nu skall jag sätta mig och kika på Just my luck med Lindsay, sedan göra mig iordning för tonight.

Au revoir, ciaociao

Later


Bongiorno

Godmorgon glada. Nu skall jag ner till stan med min Sis. Sedan möta upp L och AM för fika och shopping. Gud kaffesuget är på hög nivå nu. Han inte köpa plattången igår så det blir idag. Perfect.

Annars är dagen rätt lugn, skall ner till fäktlokalen för en kort lektion hade jag tänkt och sedan kolla alla grejor inför tävlingen imorgon. Så det blir en lugn kväll ikväll.

Vad hittar ni på busfrön?

Later!

ciaociao


Macchiati di Moschino

      

Några bilder från Moschinos modevisning.

Fler bilder finns att hitta på www.posh24.se

Ciaociao

Trick or treat?..

Nej mina kära läsare, det var INTE Glenn Hysen som var förbi, utan alltid lika runda och korta (och för det mesta glada, hoppas jag) Leif Loket Olsson. Lördagar, bingolotto, TV4, tio år sedan .En härlig profil det där.

Ja du E, jag har saknat dig när jag jobbar men du får komma in torsdag om en vecka istället!

Idag gjorde jag några barn glada när jag bjöd dem på choklad, deras mamma hade skickat ner dem för att köpa bröd, så de små kom ner med en liten lapp där det stod. Så frågade flickan sedan så snällt om hon fick ta en chokladbit till deras andra bror efter att jag gett dem. Självklart fick hon det, men hon skulle lova att inte berätta för hennes mamma eftersom det inte är lördag. Lite barnasinne har man allt kvar haha

Några snygga dilfare har kommit in idag, och några andra hunkar med. Kul att man såg ut som ett ras. Tomte..

Fikan med C var super mysig, ganska längesedan vi sågs och det finns ALLTID en massa skvaller att ta del av haha.

Ingen utgång idag, huvudet gör får ont och stressen har vart för hög.
På lördag istället..


Nu skall jag snart krypa ner till sängs sååå man får en bra sömn

ciaociao

On the run...

Åh har precis vaknat och ätit frukost skall bege mig ner till gymmet nu för att sedan ordna en mask och plattång. Efter tävlingen på lördag så är det mask theme på en fest på barsidan, och jag måste verkligen ha en mask. Det är ju dresscode!

Skall, om C hinner, träffa henne innan jobbet, Denna veckan har vi inte alls hunnit ses och när vi skall ses har ngt kommit upp istället för båda av oss. Hon åker till STHLM i helgen så det hade vart kul att se henne iaf denna veckan haha.

Nej, lite senare avslöjar jag kändisen haha, ingen stor grej alls egentligen men lite kul eftersom han är sååå trevlig på TV men var ganska otrevlig i verkligenheten haha. Dubbelmoral.

Nej nu måste jag springa iväg men vi hörs senare

Au revoir!

Celeb on work...

Nu är jag hemma från jobbet, och ja även om det är en dag innan löning, har denna dagen varit den värsta att jobba på om man inte räknar med i söndags. Usch. Så många kortproblem med ,eftersom folk inte har pengar på kortet.

Nu är jag hos pappa. Skall nog snart lägga mig även om kl bara är halv tio. En skön natts sömn hade inte vart fel. Gymmet imorgon. Skall träffa C imorgon och sedan jobba såklart och eventuellt Bliss på kvällen.

Nu är iaf flygbiljetterna till JVC i Bratislava ordnade. Tre veckor kvar sedan skall man få se Slovakien, eller är det Slovenien ? Hmm. Detta är inte bra, Fuck jag kan ju inte min geografi.

På fredag kommer iaf Stella, pappas kattunge, fast jag skall säga att den är min. Åh så himla söt.


Vi hade en "kändis" på jobbet idag med haha. En riktigt Göteborgsprofil. Ganska otrevlig var han men han var säkert bara på dåligt humör. Kan ni gissa vem det var?

Nu skall jag kila i säng, hörs imorgon!

Ciaociao och godnatt

Start of something new for WP

Nu är det bekräftat. Whitney Port som medverkat i The Hills, kommer nu att få en egen serie. Inspelningarna skall börja så snart som möjligt, och vid 2009 års början kan man se seriestarten. The hills tjejen har flyttat till NY från solig LA för att få jobba med Diane von Furstenberg.

I cant wait. And Im jelous to.



ciaociao

It´s sunny outside today..

Det är någonting med hösten som bara ger en unik känsla. Vet inte om det handlar om att man fyller år, och att man som lite räknade ner alla lördagar tills man fyllde år. 40 stycken lördagar på ett år. Sedan var det ens födelsedag. Nej, nu när man blir äldre börjar faktiskt födelsedagarna att spela mindre roll. Men hösten ger fortfarande en unik känsla. Speciellt som det är nu när löven börjar ändra färg men samtdigit så är det varmt i luften. När det är sådant här väder då blir jag glad. Ett lyckorus. Men när regnet faller då förvandlas ruset till ett rys. Ibland är det ganska mysigt när det regnar men oftast ganska tråkigt. Tur att det är sol idag då.

Kom hem från gymmet för ungefär en och en halvtimma sedan, sedan dess har jag inte gjort så mkt, ätit frukost och städat, Skall snart iväg och jobba. Träffar C imorgon istället, hon har precis börjat med sitt projektarbete i trean och av erfarenhet vet jag att det arbetet är det absolut värsta som finns. Jag hatar det!

Annars händer det inte mkt idag. Har gjort en god gärning iaf. Hjälpte en gammal dam upp på bussen. Då blev hon glad och då blev jag glad. 
Tänk vad lite som kan göra en människa glad..

Nu skall jag fixa naglarna, måste måla dem. Det finns absolut inget värre än avskalet nagellack. Det ger mig rysningar

Au revoir


MK Olsen behöver också måla sina naglar.


Later! 

ciaociao 


 

Old times...

har verkligen haft en superlugn dag hitills, vilket har vart jätteskönt. Ibland behöver man verkligen dagar till att inte göra någonting på. Just nu sitter jag och kollar på gamla idolrepriser och det är såå sjukt kul att se på.

Jag saknar faktiskt den gamla juryn..


Snart skall jag till träningen, hör sedan

ciaociao


Dress to success..

Godmorgon Happy faces. Hoppas ni mår bra. Tog en liten sovmorgon idag och nu skall jag snart ner till gymmet. Måste bara prata klart med JvP om Juniorvärldscupen i Bratislava om tre veckor. Måste boka biljetter.

Satt och kollade runt på lite bloggar innan och självklart går man ju in och läser sina vänners bloggar. L skriver just nu om LCs klädkollektion.  www.bylouise.blogg.se

Och här är länken till LCs klädkollektion. Åh I love it. http://laurenconrad.seenon.com/

Här är även lite bilder.

   

God bless dresses


Nej nu måste jag planera för en liten sak och sedan skall jag till gymmet. Hoppningsvis skall jag träffa C sedan också.

Hoppas ni får en bra dag!

Catch up later

ciaociao

Chocolate or shoes? Maybe both..



Sugen på en dag på stan för lite Shopping? Du ser dessa skorna olch tänker - cinderella! Men de kommer inte passa din fötter, man kommer alltså istället känna sig som Askungens styvsystrar. Men om man stoppar dem i munnen istället kommer du känna en ljuv chocklad smak som bara smälter i munnen.

Jo, för dessa skor är av choklad och kommer från Gayles Chocolate.

Visst blir man sugen?


ciaociao

Today is today..

Igår var det bio som gällde, patrik 1,5 blev det, sjult skoj film så den är verkligen värd att se. Idag blev det en liten sovmorgon för mig, skulle tränat nu på morgonen men tar det lugnt eftersom jag precis blivit frisk från förkylningen. Träning ikväll istället. Och barnträning.

Har nu precis ätit frukost, thé, smoothie och smörgåsar (mamma hade bakat bröd!) med chevréost. Mums

Idag blir det en övrigt lung dag, skall inte göra så mkt. Gud jag är fortfarande trött även om jag gick upp för två timmar sedan. Kan bero på den jävla helvetestomtedagen igår på jobbet.

Kanske C kommer över en stund sedan efter hennes skola. Vad gör ni idag lovers?

Nej nu måste jag göra ngt vettigt. Hörs sedan!

Ciaociao





Stressfull sunday

Nu har jag kommit hem precis från jobbet, fötterna värker, magen kurrar och jag har inte ätit på sex-sju timmar, och inte suttit ner på åtta. Herregud. Ungefär hela Sveriges befolkningar i kaffebeställningar har jag gjort, mellan latte verkar bli ett säkert val för folk. Disk överallt, folk överallt. Nej usch och sedan städning på det. Jag HATAR att städa ! Och en sak kan jag säga, jag skall aldrig, aldrig, mer jobba en helg på ett café. fy fan. Jag är glad över mina torsdagar. Thats it.

Ikväll blir det bio med L, AM och J. Men det är inte förrän om några timmar. Imorgon känns det verkligen som jag kan börja träna igen. I love it. Sedan åker IT till Barcelona imorgon, så det är en liten sorglig dag.

När jag gick hem från jobbet, så såg jag en liten pojke med sin mamma som skulle lära sig att cykla utan stödhjul . Åh jag minns själv den lyckokänslan när man lärde sig cykla alldeles själv för första gången. Min cyckel var rosa och det var en varm sommardag hos mormor och morfar nere i Skåne. Hade smygövat lite med pappa innan, sedan sprang jag in och kallade ut alla som var hemma för att de skulle titta. Och visst gick det bra. Den sommaren fick man några skrapsår på knänen som man sedan hade när man kom tillbaka till skolan när höstterminen satte igång. Nu är det många år sedan men jag verkligen minns hur stor man kände sig. Pojken hade sin cykla utan stödhjuls dag idag. Och siken fart han hade, mamman hade lite svårt att hänga med när hon sprang brevid honom iaf han skulle trilla. Åh jag blir så glad när man ser barn. Speciellt om de håller på att lära sig ngt, frågar ngt eller ja bara är. De är alltid så nyfikna och hittar alltdi på ngt nytt. De slutar aldrig lära sig. 

Sweet..

 Idag, förutom världens varmaste duntäcke och ett nytt mjukis set vill jag ha detta. 
Kommer från Nelly.com och är designat av Angela Gotburn. 

   eller detta från Ms Bijoux

Det rosa kostar runt 100lappen och det blå ca 270 kronor


Ha en super söndag

Catch up later

ciaociao

Ordinary tees

Nu är jag precis hemkommen från stan där det blev en god latte och  några bitar sushi med L och AM. Blir filmkväll ikväll tillsammans med L, gud vad vi har längtat efter chips och dipp hela dagen. haha

Jag har haft en sådan kuslig känsla i kroppen idag, ni vet den känslan man har när det är söndag, den känslan har jag haft idag, fast det bara är lördag.

Vad har alla för planer idag?

Imorgon blir det jobb iaf. Usch, det blir nog inte kul att jobba en söndag. Men imorgon kväll blir det bio iaf. Kanske inte hinenr att uppdatera så mkt då men det kommer inlägg imorgon ändå
Så håll till godo :)

Ciaociao¨

Just nu vill jag ha lösa lite baggy tees. Like those
16 pund var på topshops hemsida.

 

LC vet hur man kombinerar!


Y...

Kvällen hos IT igår var verkligen supermysig, Men eftersom jag är super förkyld så blev det hemåt innan midnatt för min del. Måste vila eftersom tävlingar och träningar måste börja gå bra nu!


Vernisagen igår var verkligen jättetrevlig, men tyvärr kunde inte pappa, sister och jag stanna länge för alla skulle iväg på sitt. Men en liten lättare middag hanns med på Palace innan vi var tvugna att sticka åt var sitt håll. Jag och Sis. hade spanat in Goodiebagsen, men glömde av dem innan vi skulle gå, vilket var lite otur. Vernisagen hölls alltså i en nyöppnad inredningsaffär som heter Söderläge, och ligger upp mot valand från Berzeliigatan. Mkt fina saker, stilen? Stilrent så klart!


Någon som har ngt bra tips på hur man blir av med en förkylning snabbt? För denna är verkligen tomte..!
 



        

Skor från Louis Vuitton



Ha en super lördag nu alla !

CIaociao , back on tack later!


New look...

Åh vad gulliga ni är som kommenterar ! Det gör en verkligen glad! Speciellt när man har en ful dag, precis vart hos frisören och förnyat sig lite och får kommentaren "vad har du gjort?!" av sin bror, Gaah vad arg jag blir. Ni kanske undrar hur frisyren blev?

Självklart en ála miss beckham! Fast min är lite längre..



det dumma nu är att jag märkte att min plattång har gått sönder så en ny måste införskaffas snarast!

En sådan här verkar bra, och den finns ju i rosa!



Det verkar som många inte vet vart de skall köpa UGGs. I Göteborg så finns de på YokoYap, Fiorucci och Charlotte, vad jag vet än så länge. Charlotte är världens mysigaste affär som ligger på samma gata som café vanilj och knapp karlsson, eller om det är tvärgatan ett snepp längre ner mot brunnsparken. Iaf så har jag sett UGGs där både för stora och små. Bebisuggsen var det absolut sötaste! Sådana skall mina barn ha!
 

Nu skall jag sätta mig på balkongen med en kopp thé och en bok, sedan skall jag träffa L och AM vid fyra. Hoppas alla hade en bra kväll igår!

Ciaociao

back home..

Nu är jag tillbaka efter en jätte mysig frukost med AM och L, det var mycket som hann pratas igenom och det var verkligen något som behövdes, allt från Gossip till att hjälpa varandra att lösa problem.

Hann också boka min klipptid och handla present. De är såå söta på Karlsson´s, min frisör, de hade tid redan imorgon kl 10.

Festen hos den gamla klasskompisen och tränignen blir inte av idag, förkylningen tar verkligen kål på mig och sedan har jag jätte svårt för att sova på nätterna med. Ni såg ju mitt tidigare inlägg idag, Japp när jag inte kan sova så bloggar jag istället. Förstår inte varför jag inte kan somna.

Just nu kommer en megatrötthet utan desslike, det känns som jag går runt och bara är, är helt i dvala och mina ögon sakta men säkert blir tunga, herregud det låter som jag röker på haha.

Utjat jag vet, men just nu vill jag bara ha ett par uggs. Inga kalla fosingar när vintern och hösten kommer.

 

och till dessa ett par nya jeans från favvomärket Hudson.



God bless those jeans, de är de aboslut bästa jag någonsin haft. Tyvärr säljs de inte så mkt här i Sverige. Vet att de tagit in dem på Grace i Göteborg och har sett dem någonstans i huvudstaden. men annars är det USA som gäller.

Nu skall jag napa lite

ciaociao

Must have it..



In orange of course

Morning lovers

Godmorgon lovers!

Hade jätte svårt för att sova inatt, vet faktiskt inte varför, bara drömmer om jobbet hela tiden, bra drömmar som mardrömmar.

Nu skall jag göra mig iordning för frukost med L och AM på franska. sedan är det en massa ärenden på stan som gäller.
Måste springa och duscha nu!

Hörs sedan

ciaociao

Laugh and work..

Är äntligen hemma från jobbet nu, det har varit en långsam dag med sjukt mkt flum på jobbet, herregud haha. Jobbkompisen M fick en del sjuka samtal från folk som ställde såå ointelligenta samtal

Samtal med en virrig tant:
M: Vi har italiensk-, ost/skink- , lax/räka som smörgåstårtor
Tanten: Är det lax/räka på lax/räk smörgåstårtan
M: Eeh ja

Sedan inte nog med det, så ringer tanten två timmar senare och frågar samma saker. Herregud. Ja det blev en beställning iaf haha

Nu är det inte så mkt mer som händer idag faktiskt, skall göra en kopp thé, städa mitt rum och sedan måla naglarna.

Imorgon är en sjukt busy dag

*Frukost med L och AM♥
* Träna
*boka klipptid♥
*handla present till IT♥
* Vernissage hos en ny inredningsbutik i Göteborg som heter Söderläge och ligger på Berzeliigatan
* Vinkväll hos IT
*Krök hos en gamal högstadiekompis


Busy men bra fredag ser det ut som, ett fredag med stort F - precis som det skall vara!

ciaociao


Thaifood

Nu skall jag springa ner till C, vi bor ju nästan grannar :) skall äta thaimat!

hörs sedan babes!

Ciaociao!

KM´s nya parfym

Kate Moss planerar att göra en ny parfym - vilken doft? Jo, bensin!
Kate har nämnt för tidningen "´The Sun" att hon som liten älskade doften av bensin och så gör även hennes lilla dotter Lila Grace med.

Vi får väl se om det blir en ny succé, ett som är säkert är att jag absolut inte kommer att sätta på mig den




ciaociao

Yesterday

Sorry  guys, skulle med ett snabbt inlägg igår innan jag sprang iväg till L. Men det hanns helt enkelt inte med. Ändrade planer blev det med igår kväll, så vi gick en sväng till deep, L, J, och Ls boy Marcus. Sedan väl på deep träffade man på massa människor som bland annat ML och C.

Det var längesedan jag var ute och det var faktiskt riktigt kul igår, sjukt bra musik. Men det blev lugnt för min del, "alkoholfria drinkar is from now on the shit", vill inte förstöra all träning. 
 
IDag så skulle jag morgontränat men min förkylning är verklgien inte bra, och eftersom man skall jobba i eftermiddag så blev det bra med lite sömn.

Om ni inte har för er något speciellt kl18 ikväll (precis efter the hills) så måste ni kika in på bolibompa, haha jag vet, man tittade på det för såååå längesedan - de goda tiderna. E är nämligen hemlig gäst där. Kanske itne skulle sagt det.. haha


Nej nu skall jag preppa frukost för mig själv, magen kurrar

Take care!


Ciaociao


Remember?

Minns ni jumperfabriken som gör såååå fina stickade tröjor, som verkligen är to die for? De säljer nu på Nelly.com men även andra affärer, tjallamalla i Stockholm och Malmö är två stycken lyckligt lottade. I Göteborg är det Drömma och Ruus som gäller.

Här är lite bilder som kanske kan inspirerar.

Från Nelly.com

                                                                    
Koftan heter Carina och ligger runt 1700 kronor                                   Den vita polon heter Agnes och ligger på 1299 kronor



Nedanför är lite smakprov på deras höstkollektion. Fotografen heter Johanna Hedborg.

 


och självklart en favorit i min garderob, som har funkat både ljumma sommarkvällar som kalla höstdagar




För övrig kontakt och information kontaka [email protected]




Off to training

ciaociao



 

Love the back - A dress for tonight

   

Denna klänningen hade jag inte bangat att ta på mig ikväll, med svinhöga klackar. Just love the back

Den blir din från Nelly.com för 899 kronor  - Klänningen är från Lipsy


ciaociao

Today is another day

Godmorgon bloggen! Blev en väääääldigt lång sovmorgon idag, och det behövdes nog inför världens mest stressade dag igår..

Idag är det nya tag och en ny dag. Skall träffa dad kl 1330 och sedan skall jag hinna träna både på gymmet och i fäktningen. Sedan kanske en utgång till deep senare ikväll, om förkylningen inte blir värre. Vad hittar ni på idag?


On the run!


ciaociao

At last...

Gud vad händerna luktar espressopulver, Helt sinnes


Tomte..

gjorde nästan ett sådant här hjärta idag på en cappuccino, jag lär mig snabbt ;)

Ciaociao !


Almost..

Huvudet bara dunkar. Tröttheten lägger sig som en dimmslöja kring mitt huvud. Huvudet är bara som en tvättsvamp som drar åt sig allt - iaf tröttheten

Har precis kommit hem från jobbet. och det finns bara en sak att säga - idag var det fördjävligt. Visst är det kul med kunder men inte konstant i fyra/fem timmar, och speciellt inte när det är special/tårt/smörgås beställningar och allt annat.
Nej fy.

Lunchen med fäktkompisen EB var jätte mysig. Mycket att prata om. Träningen gick också bra. .Men man är verkligen trött nu.

Idag är det bara en dag som man vill inte göra något på. I alla fall nu efter att man har jobbat.

Nu skall jag snart krypa ner i sängs. Jag kommer sova som en prinsessa







Nu saknar jag Malaga. och alla mina vänner


ciaocioa och godnatt!

Gotta run


Morning sunshines

Godmorgon allihopa. Har precis ätit frukost och nu skall jag ner till Gymmet. Sedan blir det lunch med en gammal fäktkompis och sedan - of course - Jobb.

Känner att en förkylning kanske är på väg, har jätte ont i halsen, men det blir nog bättre efter löpbandet.


Hörs senare för nu måste jag skynda mig!


Ciaociao

Bonne nuit


bilden är från Nouvelle Vouge


ciaociao

A big thank you for better times

Det kommmer bli en bättre update på bloggen från och med idag/natt imorgon.  Jag kan bara tacka min kära bloggchoach för hans lilla plan

Detta kommer bli bra tror jag. Har fått lite homeworks att göra av honom. Kanske gör honom besviken nu men jag tar i tu med dem imorgon. Sorry. Men ursäkten är att jag skall sova


A domani


Ciaociao

Facebook - Upgrade yourself

Jag kan ärligt säga att jag aldrig har varit ett facebook fan. Aldrig känt mig tvungen att skaffa eller använda det - och i så fall skulle det vara för att man kan snoka.

Jag vet - nu när jag kommer skriva detta kommer många av er förvånas men det var faktiskt i sommras som ´jag skaffade facebook. Eller inte jag, det var JvP. Denna charmiga och påhittiga lady kom på den brillianta iden att skapa en till mig när hon hade tråkigt på jobbet. Jag kan säga att när jag loggade in första gången så var det inte så trevliga överraskningar...

Hade en period när jag blev besatt. Gick in flera gånger om dagen. Men det var inte för att det var kul, inte heller för att jag ville ha det, jag gillar inte facebook, Men jag blev väl facebook schitzo . Två veckor varade det.

Nu är jag tillbaka på ruta ett. Jag gillar inte facebook. Facebook är fantastiskt om man vill snoka eller hålla kontakten med vänner världen över som man inte träffat ofta eller vänner som man har tappat kontakten med eller varför inte en gammal dagiskompis?

Men nej, annars är det inget för mig. I och för sig är det kul att se bilder på folk och det är lätt att hitta bilder på en själv. Men annars är det big NO NO. I alla fall för mig. Går inte in på flera dagar och tycker att det är lite ångest ibland att gå in. Men absolut facebook är bra. Men jag är inte besatt längre. Och jag kommer aldrig bli ett facebook fan

Jag gillar att leva med visheten om att man kan hålla kontakten med folk i reality och inte via internet (MSN och mail ingår inte i den gruppen) Nej jag är nog en mer telefon människa iaf tror jag. Känns lite mer som min grej, blogg självklart också.

Men det bästa av allt är ju att träffa vänner. Men facebook är bra, har inget annat att säga om det.

ciaociao

beau



Hur många flickor Älskade inte barbie när de var små?

Thats true

Monday again.. A new begining. Thats true.

Nu är det snart paniiiik. Jag har blivit helt beroende av det och nu måste mitt beroende stillas. Pa fredag, fredag med det stora F:et. Svart, vit, brunt, lila? Rosa, blått, gult, oranget. Mjuk.Len. Kliande eller slät. Mycket att välja. On friday it is


One word: Shopping


Och det är någon utav dessa godbitar som av mycket annat kommer komma ner i min påse.
  

which one?

ciaociao!




Wonderful Weekend

Helgen som varit har det varit fullt upp det är därför inga updates har kommit till. LN kom från Skåne kl 1515 på fredagen och lämnade tyvärr igår ett grått Göteborg. Tiden mellan 1515 fredag och 1940 söndag har vi hittat på allt möjligt, från att dricka thé på balkongen till att dricka drinkar uppe i Gothía Towers sky bar, heaven 23.

Det har varit super mysigt.

Nu är det måndag och en ny vecka börjar. En vecka med nya upplevelser och erfarenheter.

Först breakfast så man klarar dagen

ciaociao

Work it baby...

Gymmet nu. sedan jobb. Ser ut att bli en bra dag. Kankse en mini utgång ikväll till bliss.

Nej nu skall jag springa iväg.

Hörs sedan!


Ciaociao


Autumn...

Tillbaka från Jobbet en regnig dag. Några tabbar några tummen upp. Men sådant händer och det jag kan säga är att man verkligen lär sig utav sina misstag. Inga hunkar som kom in iaf. Damn it

Lunchen med AM var super mysig, passade på att hälsa på J som jobbade.

Nu märker man verkligen att det är höst ute. Men även om man vill känna solens varma strålar i ansiktet så måste jag säga att det är ganska mysigt när hösten kommer. När stickade plagg för bäras varje dag och man får variera mellan olika jackor, stövlar och indianskor. Variation är bra. Sedan är det alltid positivt när solen ute. Men att kunna köpa med en latte och känna värmen spridas i kroppen samtidigt som man känner kylan utifrån och de stickade plaggen värmer en. När man får sådär gulligt rosiga kinder. Än är vi inte där men snart..

Nu skall jag snart sova, har morgonträning imorgon och sedan jobb

ciaociao

Today..




Har fått ett erbjudande om en bloggmanager/coach.. Jag funderar seriöst på att ta till dennes hjälp då denna personen en gång i tiden har  varit en stor bloggare. Planer kommer smidas :)


Nu skall jag iväg och träffa AM för lunch på Le pain francais (franska) sedan skall jag jobba.


Håll hårt i paraplyen där ute i Göteborg


Catch up later!

Ciaociao

Fucking joke

Fan, nu åkte hon ut, min favorit! Olinda..

Nu kommer jag inte se mer på programmet..


tomte..

ciaociao



An ordinary day..

Nu är man hemma efter dagens träning som verkligen gick från ris till ros. AS tjatar hela tiden om att han vill nämnas i bloggen så att han kommer få lite utrymme här med ;) AS nya motto är, plocka itne tagen utan behåll rosen, eller om det var tvärtom haha.

Hade en företagsprövapå fäktning idag för Sony Ericsson och visst trodde man att det skulle kanske vara några snygga hunkar, men nej ! Det var äldre män 45+. Så mina förväntingar sänktes än aning om man säger så .

Fikade med C och IS idag med på SoHo, mysigt tjejer!

Jag som trodde att jag skulle ha ALL tid i världen efter gymnasiet till att träffa vänner och Ja göra precis vad jag vill. Men det senaste har jag märkt att jag inte ens har tid till att träffa eller prata med alla. Det är sjukt tragiskt!
De som betyder mest träffar man inte särksilt ofta längre. Eller så är det så att man är så bortskämd med att träffa dem flera gånger om dagen att man nu idagsläget tycker att man ser dem för ltie. Men visst är 14 dagar för lång tid.

Nu skall jag snart kolla paradise hotel. Älskar Olinda.


Ciaociao era tomtar


Fuck u right back

Efter en liten nap, talk to grandpa, och ja inte så mkt mer, så skall jag nu bege mig ner till barnträningen på fäktningen. Visst är barnen söta och duktiga men inte när man är själv med 20 stycken.

Åhh jag är verkligen inte på humör heller. Jag förstår alla dagisfröknar...




för det är verkligen så här jag känner just nu.... och det regnar-

catch up later

ciaociao

Down town ...

Då var man tillbaka från Karlskrona - med  några extra blåmärken på armen samt en sträckning i vänster lår och en guldmedalj samt en silver. Så summan av kardemumman av helgens tävling var att det faktiskt gick hyfsat bra.

Något som man kan konstatera efter att ha - inte för första gången, varit i en mindre stad, är att jag är en storstads tjej, inte för att Göteborg är så stort men när man vart i större städer ute i Europa. Jag trivs med buller och trafikljud. Människor med en kaffe i handen på väg till sitt jobb när morgonen gryr. När kvällens puls vrids upp och förväntningar för en ute kväll sätts. När man kan sitta på fik och titta på människor från alla olika typer som går förbi en. När alla inte vet allt om alla. När livet bara har önskningar och drömmar.

Det är alltid skönt att komma  till en mindre lugnare stad någon gång  ibland. Men att alltid bo där, då hade jag fått krupp. Jag hade verkligen inte klarat av det. När hela stan stänger kl 4 på eftermiddagen en lördag eller har stängt söndagar. Vad gör man då?

Nej the big city is the shit for me.




ciaociao

La Scherma


On track..

Fäktväskan är packad. Vapnena och resten av utrustningen är kollade. Nu väntar mitt "handbagage" att packas. Om en timma går jag här ifrån. Lämnar huset och låser dörren. Funderar på att snabbt svänga förbi Espresso house för kaffe. Eller kanske tar jag med mig min rosa best friend - termomuggen. Hm so much thoughts.

Sedan bär det av. Allvarligt talat så är jag lite nervös. När jag var mindre var jag så nervös att jag inte ens kunde tänka på tävlingar dagarna innan. Nu är det mer, jag vet inte - inte nervös för själva tävlingen utan mer hur bra själva formen känns.

Jag kommer antagligen inte kunna ge er några updates under helgen - eftersom jag kommer tillbringa större delen av min tid på fäktpisten i en gymnastiksal. Men antingen söndag kväll eller måndag morgon kommer en ny liten update.

Ha en bra helg allihopa och ta hand om er.
 


                                                               


Ciaociao!

My new best friend...

Världens bästa uppfinning för tillfället måste absolut vara termomuggen!

Den är perfekt att ha i skolan för den som pluggar och samtidigt vill ha sitt thé/kaffe varmt

Den är perfekt för den som vill ha sitt kaffe/thé varmt när man åker bil

Den är miljövänlig (självklart älskar jag take away muggar ala Espresso house, men med tanke på denna miljö hysteri så kan man kanske anpassa sig)

Den kan göras personlig.

Man kan ha flera olika färger och muggar i olika storlekar.

Thét/kaffet håller sig varmare mkt längre (tro mig, jag hade med mig en innan min träning och en och en halv timme senare var det fortfarande varmt.)

Det är extra kul att ha eftersom ingen annan förtillfället har det (Älskar saker som man är först med)

Yes, I know flera av modebloggarna har börjat prata om den, men jag har redan haft mina i två år.

De är perfekta kalla vinter/höst dagar på antingen promenaden, att ha hemma framför TVn eller ja i princip när som

I just love it!





Själv har jag införskaffat tre stycken. En rosa starbucks, en vanlig svart och en grå med lite annorlunda form. Termomuggen blir dessutom en annorlunda men rolig assesoar.

nu till packningen

ciaociao


Morning Sunshines - love your life

Godmorgon sunshines!

Även om det är grått i Göteborg, som det i och för sig alltid är, så är det Fredag med F. Gud vad jag har längtat efter helgen, inte för att det kommer bli så mkt vila men ändå, Känslan av helg är ändå speciell. Helg  - sounds perfect!

Så även om det som sagt regnar i Göteborg skall jag hålla humör och leende uppe. Ni kanske tror att jag är en depp tjej eftersom blogg inlägg har dels handlat om problem eller irriationer den senaste tiden. Men icke sa nicke. Jag är en otroligt glad och positiv som just love the life och älskar att vara glad. Försöker alltid se saker från den positiva sidan även hur svårt problemet än är. Jag har en liten filosofi om att saker och ting blir lättare att bearbeta då.

Så nu skall jag äta frukost, packa inför karlskrona och helgens tävling, ordna ny musik till Ipoden och sedan möta upp V på stan. Åker halv fem ikväll mot blekinge,

Sedan skall jag självklart sätta mitt gårdagens mission i verk . Cant wait.



                                              
                                                                      Just smile for your life



Ciaociao!


Mission for tomorrow

Tillbaka efter jobbet och god Im so tired!

Hela huvudet känns som ett stort klippblock. Men det är vart en kul och lärorik dag trots detta sjukt dåliga väder som vi har i Göteborg.

En sak som jag kom och tänka på under dessa fem timmar som jag jobbade var att många kunder var, inte otrevliga men inte speciellt trevliga heller. För ett  halvår sedan när jag bara hoppade in en dag för extra hjälp på samma café så var kunderna sjukt mkt trevligare. Antar att det har med hösten som kommer att göra. Eller en framtida lågkonjunktur. Detta Sverige. Om alla kunde vara trevliga mot varandra skulle faktiskt världen vara sjukt mkt bättre att leva i. Ett leende kan vända en persons dag från helt nere till helt toppen.

Tänk bara på om man ser ett glatt barn på stan/bussen eller var som helst. Det är inte direkt svårt att det drar i ens smilgropar då. Eller om man ser en snäll tant eller farbror gåendes och får ett litet leende av dem. Man blir så glad. Så gott folk morgondagens mission är att ge minst en person ett leende. En främmnade person. Man mår såå mkt bättre själv också. För vad är inte bättre än att kunna göra människor glada?

Nu blir mitt mission att krypa ner under täcket och sakta vandra in i drömmarnas land. Imorgon kvart i 7 är det Yoga på SATS som gäller

Sov gott alla!

Ciaociao


bilden är från "How to lose a guy in 10days"

Just give them your beautiful smile


Thanks..

Hertiginnan jag glömde!

Tack för att du idag har gett mig ett besöksrekord!

Jag bugar och bockar



ciaociao!

Till hertiginnan..

Jag skrev innan ett inlägg om hertginnan av uppsala.  Hennes respons på hennes blogg om det inlägget står här nedanför och jag tänkte bara ge henne ett litet svar.

Hertginnan:

Gabrielles som jag tror är en glamourmodell, men jag är inte säker. Gabrielle tror inte att man kan älska sig själv till den grad jag gör. Genom sig själv lär man känna andra. Hon tror inte att man kan det för att hon själv inte kan älska sig själv till den graden. Själv tror jag absolut att man kan då jag är väldigt nöjd med mig själv. Jag skulle aldrig vilja byta ut mitt utseende eller personlighet mot någon människa. Jag hoppas alla känner som jag gör.


Kära hertiginnan:

Jag tror att man kan älska sig själv och jag tycker verkligen att det är bra att man kan älska sig själv. Men jag tror inte att man skall ta det till överdrift. Väldigt få personer tycker om människor som skryter eller bara pratar om sig själv. Men jag måste verkligen säga att din blogg är väldigt underhållande och det verkar vara roligt att det händer så mycket i ditt liv. Jag tackar för nomineringen och önskar dig all lycka. Och tro mig jag älskar mig själv, för om man inte älskar sig själv tror jag att man har väldigt svårt att leva. Men man måste  också kunna inse sina brister och fel! Det är viktigt!

ciaociao

Today...

Nu är det snart dags för den riktiga jobbdagen, Jag ser faktiskt fram emot detta. det som inte är så bra är att man missar ett träningspass innan helgen tävling. Och gårdagens gick ju inte så super. Men man brukar ju säga att ett dåligt genrep ger en bra första föreställning. Så jag hoppas på det gamla mottot nu.

Innan första dagen så måste jag hinna göra några ärenden på stan oc´h självklart äta frukost. Ikväll blir att träffa J L och V, kanske AM kommer med också men stackaren är sjuk! Krya på dig gumman

Nej breakfast nu.


catch up later!

Ciaociao!

                                                                             

Continue from the last one..

Sedan finns det en bloggare som jag verkligen ser upp till. Hon är precis ny men har verkligen en känsla till att älska livet. En sprudlande glad 60 åring i som skriver om sitt liv. Nej jag skojar inte, hon är 60 år och mormor och det hon skrivet om? Sitt liv såklart!  http://liveteftersextio.blogg.se/

Hur underbart är inte detta? En 60 år gammal dam som verkar ha ett skönt Go i sig, har nu börjat bli aktiv i bloggvärlden. Jag länkar till henne och ni skall in och läsa. Detta är precis vad bloggvärlden behöver. "Hur lever en 60 åring?"
Sedan är det ett bra tillskott bland alla modebloggar som finns. Visst älskar jag bloggar och mode men ibland blir det lite för mkt. Så när det blir för mkt så ta och gå in på denna superwomans blogg och läs hennes tankar. jag tror att hon kan ge oss unga många kloka råd.

Jag kommer  ialla fall besöka henne titt som tätt.

Åh jag önskar att min mormor också kunde börja blogga


ciaociao!

Dont try to be someone else

Nu gillar jag inte att hacka eller att trycka ner folk, snarare jag avskyr det. Men ibland får bara människor för mkt vatten över huvudet.  Jag vet inte om ni har läst hennes blogg, men det finns en bloggare som kallar sig "hertiginnan av Uppsala", jag förstår mig inte på henne. Självklart får hon skriva om vad hon vill, ha vilka åsikter hon vill, men hon kan ju försöka att inte bara älska sig själv såååå mkt. Klart man skall älska sig själv men det finns gränser då ens självförelskelse bara blir helt manisk och man tror att man är bätter än alla andra. Där har ni henne i ett nötskal

Men jag önskar henne ändå lycka till i livet, hon verkar vara ganska osäker och behöver säkert ett gott råd på vägen. Mitt råd är att man inte skall försöka vara någon annan än sig själv.

Jag tänker inte länka till henne för då får hon mer besökare, men hon går att hitta på webbloggs mest aktiva lista.


ciaociao


Gothenburg - Atlantis

Ännu en kväll tillbringad i en svettig sal - den ingrodda lukten av blod, svett, metall och kämpande sitter verkligen i, det är en doft man aldrig glömmer. Okej låter sjukt oglamoröst. Självklart är det fäktsalen jag skriver om. Men den är verkligen som ett hem. Man kan alltid komma hit för det är alltid, verklige alltid folk där - man blir alltid glad av att komma dit. Få träna, bli bättre och slutligen har all träning gett resultat till tävlingar.

Tävlingar ja.. I karlskrona i helgen är det tävling. Halv fem bär det av i minibussar. Hela gänget. En helg - två tävlingsdagar. Det finns så många sjuka minnen från tälvingar och träningsläger. Jag gillar sådana här helgen när det är tävlingar eller träningsläger. Man kommer ut och får se så sjukt mkt utav både världen och Sverige som jag aldrig hade fått sett om det itne var tack vare fäktningen. Och framför allt så är det sjukt kul.

Dagen har spenderats på stan med IT där en god lunch avnöjts i ett halv regnigt, halv soligt Göteborg.
Jag förstår verkligen inte Göteborg. och speciellt itne vädret. Ena studen varmt soligt för att på ett ögonblick slå om till regn och rusk. Lilla london kallas det för - hm jag vet inte, vi kanske borde kalla det "Atlantis" eller något liknande.

Nu är det snart bedtime. Och jag skall jobba imorgon men börjar itne förrän på eftermiddagen så det blir sovmorgon! Hoppas jag. Det blir träning imorgon innan jobbet iaf.



To my pillow...


Ciaociao!

happiness

Allting löser sig! Det skall bli mitt nya motto. De senaste veckornas häktiga springandes med V på stan för att lämna CV har nu kommit till ett slut. Båa har fått jobb, båda ser ett slut på den början av en hektiskt sensommar/höst.

Vs jobb är i och för sig mer glamorösare än mitt. Och hon får jobba med kläder. Men tiden har sina gränser och jag är överlycklig för hennes skull verkligen. Love you girl!

En dag skall jag också jobba med kläder - den dagen den (kläd)glädjen

Nu till soffan och snart the hills

Ciaociao!


bilden är tagen från www.sophiesfashion.blogg.se

ciaociao


two days again...

Okej nu börjar det hela bli tragiskt, igen två dagar sedan förra inlägget.  Back on better ways.

Dagen har spenderats på Danska vägens Dahls bakeshop där kaffe maskinen gott varm och man har lärt sig att nästan göra ett hjärta i kaffet.

Idag känns livet faktisikt bra, förutom en otroligt irriterande men ilsken huvudvärk. Skall snart iväg och träna - eller ja, om två timmar. Tävling i helgen. Vägen till Karslkrona kommer att bli låååång. Tävling båda dagarna, vilket kommer resultera i tidiga morgonuppstig, antagligen huvudvärk och en massa timmar i en minibuss.

Men jag kan tycka att det kan vara ganska mysigt att åka bil eller tåg om man är flera stycken. Bara jag får ha mitt kaffe, min kudde, mitt mjukis set och min Ipod.

 

Nu är det en liten power nap som gäller - sedan the hills

Ikväll blir det ett möte med M, C och kanske några till. Så medan de sipprar på sitt vita vin, smuttar jag i mig min cola light. Ingen alkohol före tä

RSS 2.0