two days

Redan två dagar har gått och ingen update.. Bad. Iaf så beror detta på två mkt händelserika dagar, vilket i sin tur - summan av kardemumman - har hamnat i att det inte blivit några uppdateringar, beror alltså på för mkt händelser för lite tid. Helgen har varit super verkligen! Fredagen innebar gymmet - fotoshot med AM och kräftskiva. Lördagen hade ingredienser beståendes av mysig tid på stan - fäktlektion och tjejmiddag samt en snabbvisit på krogen.

Idag är det bara gymmet.. Ännu en solig söndag, Ännu en ångest blandat med längtan inför nästa vecka. Ångest att helgen snart är slut längtan tíll veckans uppsåt..

catch up later

ciaociao

I just like to wondring..

Ibland är det skönt att bara tänka och grubbla på saker och tingciaociao!

With love..

Btw, nu har jag äntligen fått en sysselsättning utöver bloggen fäktningen och vännerna. Kommer inte att bli lika rastlös längre vilket är bra annars hade jag antagligen rivit ner väggarna hos både mamma och pappa.

Så om ni har vägarna förbi danska vägen en torsdag efterniddag, kika in och beställ en kaffe utav mig.  :)
Jag verkligen älskar det caféet, lugnt.mysigt, bra folk. superbra arbetskompisar. fräscht. Gott kaffe.

Jag vet att jag i ngt inlägg skrev att jag hellre är glad och arbetslös. Jag får lov att ändra mitt resoneman till att vara glad och ha ett jobb!

Det här kommer bli superbra
ciaociao!


Spela svår - Goofy

Ibland förstår jag bara inte. Vad är grejen med att spela svår? Jag vet - jag har bloggat om detta innnan, men jag får liksom inte grepp om själva "spela svår spelet". Varför skall det vara så svårt att bara visa ett intresse för en person och sedan bara försöka. Nu snackar jag itne om att spela svår på krogen. För där känns det lite som av en grej att man skall göra det. Nej jag menar "spela svår spelet" men ngn som man har en början med till en relation. Jag tycker det är sååå goofy att först säga till en person att man gillar den och the whole chat, för att sedan inte ens svara på sms som skickat. Och om man svarar, svarar man flera dagar senare med en jätte dålig ursäkt varför man inte hunnit svara. Töntigt.


Nej spela svår spelet för mig innebär att personen i fråga blir ointressant och lite mesig i sig. Nej om man gillar ngn så kan man visa det på olika sätt. Spelar ingen roll hur du visar det men spela iaf inte svår. Det gör det hela ointressant. För i slutändan så är alla ändå bara ute efter Love.ciaoccao!Sometimes the luck comes to you

Ibland har man sådan sjuk tur - eller jag vill hellre kalla det för ödet. Låter mkt bättre. Låter som ens liv kommer att bli perfekt - vilket det självklart kommer bli, för det blir ju vad man gör det till!

Än är inget spikat men förhoppningsvis går det vägen ut . det får inte krocka med fäktningen bara.

Idag blir det ett ytterst kort inlägg för jag orkar inte skriva mer eftersom tröttheten sakta men säkert är på intågande, och en lockande varm säng hade inte varit det felaktiga alternativet just nu och sedan är det my favorite show - pradise hotel - snart. I love it och Olinda är ju den bästa deltagaren. älskar hennes kommentarer.ciaociao!

Trés beau


Yoga - livets ord - harmoni

Okej nu är man tillbaka från sitt första yogapass. Jag kan helt ärligt säga att både jag och V först trodde att vi kommt till ett livets ord samling. Herrregud - när instruktören började med sin lugnande röst trodde jag först att Hon blivit en Han och sedan att hon började prata i tungor. Men när musiken sakta kom på, ljus tändes och hela salen blev lite mörkare och tystare, måste jag säga att ett lugn infann sig, När avslappningen kom ville jag inte sluta. Jag vet att detta kommer låta galet men kl 0645 på fredag är det dags igen. Jag tror faktiskt att det kan bli en väldigt bra start på dagen - speciellt när dagen kommer bli sjuukt stressig.

Nu är det sängdags - hela kroppen är slut  - en ny dag väntar imorgon-

Ciaociao!


bilden är tagen från Vanityfairs hemsida

the grey morning..

Godmorgon alla! Eller snarare god eftermiddag, eller lunch eller vad det nu är. Vaknade av att min kära pappa ringde och väckte mig, annars hade jag nog fortsatt att sova. Precis som jag skrev igår har man nu vaknat upp till ett regnigt och grått Göteborg. Men jag kan faktiskt tycka att det är lite mysigt! Skall nog sätta på en film snart. Men innan dess är det rensning av rummet samt lite saker som mamma bad mig göra. Sedan träning igen och yoga på SATS. Någon som vill joina mig på Yogan med V så är det bara att följa med! Hade varit ett plus om denna personen är lika osmidig som jag eftersom jag inte är ensam då! Haha

På fredag händer det grejer. Ni vet jumperfabriken som jag har skrivit om! De skall nu fota för en reklamkampanj och lilla jag med vänner skall vara med, så det skall bli super kul! Deras kläder finns nu att köpa i bland annat affären Ruus. OCh jag lovar, alla tröjor är perfekta och trés chic nu till hösten!
Perfect match!

Nu är det bara att sätta fart på vad dagen har att erbjuda.!
'Catch up later

ciaociao!

Glöm inte the hills kl 5 på MTV, God I love it!


How come?

Nu är man tillbaka efter ännu ett träningspass. Musklerna verker och hela kroppen är så trött att den bara skriker. Nackdelen med att träna med killar - man tränar till 110%. Så egentligen så väntar den underbart sköna kudden nu. Lite småsaker kvar att ordna bara innan läggdags.

Tanken slog mig tidigare idag när jag och V sågs på stan. Göteborg har helt plötsligt fått en enorm mängd snygga hunks. Från ingenstans har de bara poppat upp som popcorn blir till i micron. Jag förstår ingenting! Nu får faktiskt skåne och sthlm akta sig. För några månader fanns det ytterst få, men nu är det ansikten som man inte kan placera - ansikten och männsikor som faktiskt verkar lite intressanta. Jag säger bara en sak - förändringar!

Jag bara känner på mig att det kommer bli en väääldigt bra höst!


Ciaociao!

Och AS, I know du gillar inte italienare och italien, men jag kommer inte att sluta med mitt "ciaociao"

HahaLove for everyone


Nystart!

Månadens nystart för många när lönen idag kommer in på kontot. Nystart på en ny vecka med många spännande saker som händer, men den största nystarten är min blogg. Jag har under några veckors tid valt att inte blogga just för att jag inte haft någon ork, tid eller motivation. Många har börjat skolan och en ny termin sätter fart. Och så gör även denna blogg. Från och med nu skall jag försöka få in minst ett inlägg om dagen, så updates kommer det att vara gott om. Vad vill ni veta? Vad vill ni höra? Åsikter om allt mellan tomtar och troll kommer finnas, men det hade inte vart fel med lite åsikter från er.

Det som är det konstiga under denna tid jag inte har bloggat, och även det lilla jag har hunnit blogga under sommaren mellan alla resor, är att det bara har blivit allt fler läsare! Så tack så mkt alla ni och nu skall ni faktiskt få ngt att läsa om..

Nystart - Hm. Det är även nu en ny fas för alla som tog studenten i år som träder in. Vad skall vi göra nu? Medan många har valt att plugga eller jobba är det många som faktiskt inte har någon aning. För andra har man vetat vad man skall göra hela sommmaren och allt har kännt som ett säkert ess i rockärmen - men helt plötlsigt så blir inget som man har väntat sig. Jag till hör numera den kategorin. Jag har ingen aning vad jag skall göra mer än att träna och fäkta. Jag kommer bl såååå rastlös! Jag vill lära mig saker, uppleva och utforska, utvecklas och bara få en massa erfarenheter, goda som onda. Dagen har tillbringats med V med att dela ut CV i hela Göteborg, lunch på super sushi och kaffe på espresso house. Nu senare börjar terminens första barnträning med fäktningen. Jag är så rastlös på dagarna. Klart man kan träna men inte hela dagen. De planerade två passen räcker gott.

Så nu gällrt det bara att försöka hitta på saker och vara kreativ så att det inte blir något tråkigt hemmasittande.

För Göteborg är just nu i en förändrande fas. Staden som en gång låg så fridfullt och vacker vid vattnet har nu blivit grå. Människor flyr det trista göteborg till städer där gräset är grönare.  Andra väljer att komma hem tillbaka till oss igen, tack gud för det!, Men med förändringarna i sikte kommer staden att förvandlas i det höstmörker som snart tågar in framför oss. Nej vänner, egentligen är inte livet så dystert just nu, men alla vet vad höstdeprission nu, och när inget händer, alla vet vem alla är - då gäller det att skapa förändringar. Visst är det kul att höra vem som har gjort det med vem, eller vem som har gjort den radikalatste utseendeförändingen eller vem som har hittat just det där drömplagget alla vill ha. Men samtidigt så känns det som det finns så mkt mer att se. Gräset är grönare på andra sidan - det vet vi alla!

Jag älskar Göteborg, absolut! Jag älskar mina vänner, Jag älskar livet. Men ibland måste gamla trådar bytas mot nya sidenband! Och det är det jag tänker göra  nu. För förändringar kommer att ske. And I just looking forward to do it!


Långt nystart inlägg. men ni har ju inte fått läsa ngt på flera veckor!

Catch up later

Ciaociao!
+

least expected

När man minst anar det, då dyker det upp saker som gör en så himla glad. Helt sjukt, det är verkligen när man minst anar det. V vet vad jag pratar om. Det enda jag vill säga är att detta inlägg hör ihop med det förra.

ciaociao och dröm sött nu alla små!

Live your life and follow your dreams

Hej bloggen! Back in buisniess nu efter några dagar i vår kära huvudstad!. Skulle vart med 08orna och firat deras dag med SP men eftersom man inte mådde bra pga allergireaktion så gick det inget vidare. Hur som helst fick man träffa henne, vilket var otroligt roligt eftersom jag inte sett henne på två månader. Och som hon trivs. Usch blir verkligen avis på henne.

Iaf, på tåget hem igår inträffade en liten incident som jag kommer leva på hela mitt liv. Haha vissa av er vet det redan! Och för er som inte vet det kommer ni att få klura på det. Iaf så var det något positivt och väldigt knäsvagnade haha.

Nu är man nere i Skåneland igen och vädret är inte det mest optimala. Det är snarare höst än sensommar. Så dagen har tillbringats i san anda med en god bok. Gossip girl. Hade velat träffa LN idag men har ingen som kan köra mig till henne. Damn..


Denna sommaren har varit väldigt speciell, både positiva och mindre bra saker har hänt. Men efter allt som har hänt och en incident för några veckor sedan som jag trodde skulle sluta med Love, vilket det inte gjorde.. har jag bestämt mig för att nu är det inget depp som gäller längre. Jag orkar inte gå runt och tycka synd om mig själv.. Det gäller att ta tag i sitt liv och göra det till det absolut bästa och det är verkligen det jag skall göra. Klart att längtan efter kärlek ibland är stor men samtidigt så orkar jag inte - Så hedanefter kommer mitt liv att bara bestå av sådant som jag tycker är roligt. I god singel anda så att säga. Jag är trött på att alltid bli sårad, eller besviken, och visst mkt kanske beror på mig men om det är två människor som ses är det också så att det beror på två personer om det skall bära eller brista.

Så till alla som idag känner sig deppade över att inte hittat "the love" - bege er ut och bara lev livet, livet är för kort att bara deppa över och tänk hur roligt man kan ha det med vänner och familj? Kärleken kommer det lovar jag, men varför vänta på den? Gör ert liv till något speciellt, och känn er stolta, för ni är bra oavsett om ni inte har kärlek eller har den! Känn er absolut inte pressade till någonting utan lev livet här och nu! Det finns så mkt roligt man kan hitta på och det tänker  iaf jag göra. Så ut och njut av er cosmo, köp er de där skorna ni bara vill dö för. Unna er kaffen som bara kan höja er energi, eller ut och svettas på löpbandet för att ni vet att er kropp mår bra av det. Eller varför inte sätta på den bästa filmen ni vet och bara äta upp allt godis som finns i hela världen. Problem är inte till för att ältas utan för att lösas och finns det några problem med att vara singel? Inte mer än att ni har allt makt i världen att göra vad ni vill, och bara skapa er det där livet som ni vill leva. Följ drömmar och se till att förverkliga dem!

Just dream on! Allting löser sig ändå. Och det finns alltid något positivt med allt!


♦Och till alla er som hittat kärlek! Jag är glad för eran skull och hoppas ni får ett lyckligt förhållande med denna personen som betyder mest för er! Men glöm inte att leva era drömmar också. Its your life!


Ciaociao


Kärlek eller inte kärlek?


Bilden är tagen från Amandas blogg http://frokenamanda.blogg.se/
Amanda om Gbg och illamående: Vad tycker du om Lindsays & Samanthas kärlek ?

Om jag skall vara helt ärlig så tror jag faktiskt att miss LL "kärlek" till Samantha är ett Pr trick. Eller om jag säger så här så tror jag att de är väldigt nära vänner och inte tillsammans.

Vad tror ni?

CiaociaoGbg och illamående

Nu är jag hemma i Göteborg igen men åker redan ikväll till Skåne för att sedan bege mig mot huvudstaden under helgen!

Just nu blir det ett kort inlägg dels för att jag är stressad, som vanligt, men också för att jag mår så fruktansvärt illa.. har nog ätit mjölkprodukter som jag förövrigt inte tål .

Hoppas allt är bra med er!


Ciaociao

Kusin kalas

Nu har kusinerna kommit till mormor och morfar, och lekandet har varit i full fart hela dagen, bland annat massa bad i poolen. Ibland är det sjukt vad små barn kan hitta på.

Nu blir det att sitta uppe och prata med morbror och hans fru. Imorgon är vi bortbjudna.. igen, herregud denna vecka har vart helt sjuk. Men när man är här nere i skåne så är det bara att räkna med att man är borta tre fyra dagar i veckan på olika bjudningar.

Tisdag bär det av hem till Gbg för att sedan åka ner till skåne på torsdag och sthlm torsdag


på återseende

ciaociao

Friday

Hm idag eller inatt hade jag också konstiga drömmar. Ridande polis och en barista som inte fick mjölken tillräckligt skummad, haha undra vad dessa betyder?!

Today har vi vart inne i Malmö och shoppat, jag vet vädret var itne det ultimata med tanke på att det var typ 30C men shoppinglyckan blev god iaf.

Imorgon kommer mina kusiner till skåne så det blir full lekstuga här men det kommer bli superkul, haha speciellt eftersom den lilla treåringen älskar moi :)

Förtillfället är jag sååå trött och utmattad att jag inte riktigt vet vart jag skall ta vägen.

Om ni inte har ngt speciellt för er så ta er några minuter och kika på klippet nedan, det är nog det absolut sötaste jag sett!
Det kommer allt en lite tår rullande ner för ögat när jag ser detta.

http://www.youtube.com/watch?v=oiGKWoJi5qM


nej nu skall jag göra mig mindre rastlös och kanske mindre trött med. en nap hade inte suttit fel

ciaociao!

RSS 2.0