Back and gone..

Jaa det har varit ett tag sedan som min blogg blev updated. Men jag har mina ursäkter och förklaringar. Dagen efter Julafton - som bestod av massa fina paket, bla en rosa digitalkamera så nu kommer det bli fler bilder på bloggen hoppas jag, pch god mat - begav jag mig ner till mitt skåneland och mormor och morfar. Middag med kusin A och hennes familj vilket var jätte mysigt att träffa dem igen eftersom A vart i USA fyra månader och hennes lillasyster pluggar i england på ett internat. Dagen efter var det upp tidigt och sedan den 26e har jag haft fullt upp med landslagsläger där träningen har upptagit 7,5 h om dagen.. Så med några fler blåmärken och träningsvärk är nu lägret slut. Och imorgon är det nyårsafton. Herregud kommer ihåg när jag och L satt på Sweet coffe house för två månader sedan och pratade om vad vi skulle göra - tiden går fort.

Jag kommer att vara i Malmö fram till den tredje på morgonen och sedan åker jag tillbaka till mormor och morfar för att åka hem sedan till Göteborg den 4e.

Jag antar att bloggens update kommer vara väldigt dålig ibörjan av det nya året bara så att ni vet om det. Men så fort jag har tillfälle skall jag skriva.

Nu skall jag packa, kolla tågtider och sedan göra lite thé. Mm julthé mumsigt!

problemet för imorgon är hur jag skall kunna dölja mina blåmärken på armarna efter fäktlägret. Hmm någon som har några tips. Har testat foundation och visst hjälper det lite grann men jag kommer behöva flera burkar och flaskor för att dölja dessa. Det är priset man får ta om man vill bli bäst..

Om jag inte har tid att skriva imorgon så vill jag redan nu önska alla ett gott nytt år och vi hörs i så fall ibörjan på nästa år.

Take care och tack för i år kära läsare!

ciaociao och på återseende.

Your G.

All I want for Christmas... next year

När jag tar körkort skall jag önska mig en sådan här. Kanske en bra julklapp nästa jul? eller hur pappa.. eh jag menar tomten.






ciaociao

Merry Christmas..

God jul önskar jag er alla!

ciaociao

Only for you readers..

Några har undrat över planerna för bloggen nästa år men jag kommer hålla lite till på dem. Måste planera lite mer. Skall göra det på tåget ner till Skåneland nu den 25. Sedan är det landslagsläger med fäktningen från den 26-30 och sedan skålar jag in det nya året med champagne tillsammans med vänner i malmö. Sounds great ? Of course.

Vet inte hur updaten kommer se ut de dagar jag är i skåne men skall verkligen se till att förksa uppdatera så mkt som möjligt.!

Nu väntar jul på liseberg med the family.

Några av er har även undrat om hur min fab helg har vart. Den började med en fredag som blev galen. AS födelsedag stod på schemat och eftersom jag är lite trött på Göteborgs uteställen för tillfället så blev det kungsbacka denna gången. Sjutk kul och förfesten hemma hos JvP var ball!

Väl hemma vid halv fyra var det bara i säng för att vakna upp något bakis och inte alls utvilad. Begav mig med lite segare steg ner till stan och  centro där ett helt gäng med bla C,CB, JE välkommnade hem SZ från Stockholm. Massa kaffe och skratt gjorde att min trött kropp kändes som ung igen. Kl 7 var det sedan dags för mig och C att bege oss ner till JEs place för att bli upplockade av SZ - som också har tagit körkort precis-. HEla tjejligan som nu även bestod utav SZ sis - Little SZ-  begav sig i bilen med "Hotta brudar" på högsta volym till SZ pappas resturang Ljungman jansson. Väl där så stod det uppdukat det största julbordet jag sätt med hur mycket god mat som heslt.

Efter några timmar så var det dags för gänget att rulla ut till bilen och in till staden Göteborg. Utgång stod nu på schemat och med bla Spice girls och house var vi fullt laddade. En drink på bliss blev till flera och flera skratt och minnen blev till ännu fler. Alex Väggö kunde även spottas på Bliss.

Bilen rullade sedan till push där vi dansade med våra heels hela natten lång. Efter en sjukt trevlig och rolig kväll var det dags för sänge  runt halv femtidem. Söndagen vaknades upp helt pigg men med en jävla förkylning

Grym helg!

Hur har er helg varit ?



Notis: SZ var under hela lördagen nykter eftersom vi körde. Dont drink and drive är ngt vi värdesätter högt eftersom människor är oersättliga.




ciaociao

Damn taxi driver...

Det finns några saker som gör mig irriterad. Det finns saker som gör att jag blir glad. Det finns saker som gör att jag blir stolt över mina vänner, Jag skall berätta två saker som dyker upp i huvudet på mig, vad har då båda sakerna gemensamt? Jo båda handlar om bilar.

Den bra saken som gör att jag blir stolt över mina vänner är när de lyckas ta körkort. Grattis C till körkortet som du tog igår. Stolt över dig älskling!
 
Den andra saken som gör mig irriterad är när människor i deras arbetssituation skall hjälpa människor och sedan snäser åt en. Incidenten inträffade för exat en timma sedan. Jag och mina syskon skall fira julafton hos pappa i år och åkte till honom idag. Eftersom pappa är mitt uppe i allt julstök så beställde han en taxi som skulle hämta oss hos mamma. Tänk er fyra ungdomar, alla har minst 7julklappar var i olika storlekar och de ligger i flera påsar. Alla fyra har väskor som är stora nog att passa en resa på tio dagar, plus att minstingen i skaran har en bas och en förstärkare med sig. Denna kära taxichaufför - som antagligen inte hade någon bra dag, eller jag hoppas att det var så - låter oss fyra och framför allt mig och min syster kämpa oss till bilen med alla påsar och väskor utan att han gör ett jävla handtag. Han står bara vid bakluckan. Efter en taxiresa sedan på ungefär tio minuter kommer vi äntligen fram till pappa. Lika många påsar som vi packade in i bilen skulle nu packa ut. Tror ni människan hjälper oss nu? NEJ. Min bror tog en påse i taget, vilket kanske inte var så jättesmart, men han hjälpte i alllfall till, vad säger då taxichauffören till en liten 12 åring? "Du kan väl hjälpa till lite" Jag kan säga att min bror var väldigt nära på att slänga ur sig inte allt för trevliga ord.

En taxichaufförs uppgift är ju inte bara att köra bil utan även att visa kunderna en gidigen service. Taxibolaget som vi åkte med har vi åkt med i flera år och jag vet av erfarenheter att detta bara var en engångsföretelser. Men jag och mina syskon för tacka chauffören för de extra musklerna vi fick och vi alla fyra vill önska dig en god jul och ett gott nytt år och hoppas att du vaknar på rätt sida imorgon.

ciaociao

you wanna be on top?

Ny vecka ny dag. Helgen har vart sjukt bra med allt från massa god julmat, goda drinkar och massa gott sällskap iform av vänner.

Idag blir det lilla julafton med mamma.

har lite nya ideer till bloggen för det nya året. Spännande va?

Nu är det topmodel!


ciaociao

Tonight

Vad skall man säga? Finns det något bättre än julen? Att få umgås med nära och kära och bara kunna ta det lugnt. Egentligen hade jag velat skriva om att man inte behöver ta några måsten heller - men julen är nästan bara måsten..

Igår var det lillajulafton med malagagänget som inkluderarde allt en bra och mysig tjejkväll skall ha. Massa bra tjejmusik, julklappar, lussekatter, glögg, pepparkakor, mögelost, nötter, julmust, mandlar, russin och vin. Kvällen slutade för min del vid halv tre och min trötta kropp fick sin välförtjänta vila vid tre.

Nu är det nya tag idag. SZ kommer hem från Stockholm och imorgon skall det bli julbord. Looking forward.

Idag blir det tro det eller ej utgång i Kungsbacka. Underskatta aldrig kungsbacka haha. AS fyllde ju år i onsdags och eftersom vi inte firade honom då, firar vi honom nu istället.

Perfetto.

Nu skall jag ordna förberedelser för ikväll.

ciaociao




Winter wonderland?

Åh jag gillar inte alls att det skall vara så grått och regnigt ute, med mindre än en vecka kvar till julafton borde det väl ändå komma lite snö?

Nåja, idag blir det att träffa C för en snabb fika, var år och dagar sedan jag såg henne sist - i alla fall över två veckor sedan. Sedan skall jag jobba. Har inte blivit hundra procent frisk ännu men mår bättre idag än vad jag gjorde  igår iaf. Lilla julafton blir det ikväll med tjejerna som var med i Malaga. Mys.

med andra ord är det en ganska späckad dag. vad gör ni i regnet?

ciaociao

Nu vill jag höra på Britney Spears Circus. Love it.


So sick..

Vaknade imorse med värlsdens jävla huvudvärk, bihålorna värkte och jag var helt yr. Febern få jag inte glömma heller. Så det enda jag var tvungen att göra var att ringa jobbet och sjukanmäla mig, snälla som det var så var det helt OK, och föhoppningsvis kan jag  gå dit imorgon. Fick reda på av min chef att det även finns en julklapp till mig. Sweet! hur gulligt som helst!

Det blir en dag idag utan träning men med mass the hills avsnitt. Och packa in julklappar, men framför allt ta det lugnt.

AS fyller år idag, och det som suger är att jag vet inte om jag kan följa med ut och fira our b-day boy. Hatar när man har sett fram emot något och sedan så blir allting inte alls som man hade tänkt sig. Men jag har några timmar på mig att bli frisk så fingers is crossed.

Nu skall jag koka lite mer champagne thé

Later

ciaociao


B-day boy..

Grattis AS på födelsedagen! Hoppas du får en grym födelsedag! :) och massa paket och tårta

Här är en liten present från mig till dig!

Only for you today AS. Enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=YOCG8SoIbLs



ciaociao

-


in pain..

Hej igen vänner!
Kul att antalet läsare har ökat även om jag inte skrivit.. Bra!
Är nu hemma efter en lång helg med tävling båda dagarna. Min kropp är trött och vänster arm samt ben ser helt misshandlade ut. Har inte haft så här mkt blåmärken på länge.

även jag börjar nog känna av alla sjukdomar som går nu. Ont i halsen och svårt att svälja. Halsflusse har gått titt som tätt det senaste och jag hoppas inte att jag drabbats.

Idag har dagen bestått av att springa runt som en galning och handla alla julklappar. Har någon enstaka kvar bara. Så det har verkligen lättat mitt julstressade hjärta lite. Hela veckan är fullspäckad med allt från företagsfäktning, jobb, julbord, födelsedagsfirande samt tjejkväll. Så när jag slängde ett öga på almenackan så insåg jag att jag var så illa tvungen att köpa alla idag.

nu är det en kopp thé för min onda hals.

ciaociao

Lovely..


Theycantreadonmypokerface

Nu beger jag mig ut igen på sveriges smågrusiga vägar, gröna skogar och slätta landskap till Karlskrona för JSM på värja. Kommer vara borta hela helgen och har antagligen ingen möjlighet att update bloggen. Pokerface on.

Det är sjukt egentligen att man kan ta betalt 300 kronor för en liten sak som skall hjälpa mig att få batterier på mig best friend - ipoden. Jag hade tänkt mig kankse runt 150 kr när jag stressat begav min ner till stan idag för att inhandla min laddare som jag desperat kom på att jag behövde eftersom annars hade jag inte haft några batterier till helgen.  Det är ju stört! 299 kr. Det är bara att betala och se glad ut, men tänk på vad man hade kunnat få för roligt för det istället. Hm ett nytt chanelläppglans, X antal kaffe på centro, Zara skorna som jag vill ha. Köpa fina julklappar till något syskon. "My secret" boken på ordning och reda eller den där reseplånboken som är to die for - också ordning och reda. Men nej jag fick en plastklump som för ström och en vit sladd som ser ut som en orm. Åh just det ja, den har en specialeffekt. Den passar inte bara Svenska uttag utan även vissa internationella. How great.....

Aja jag har iaf batterier på Ipoden. Thats god.

En snabb kaffe på Centro med L, emma och Jasmine hanns också med. Lovely


Andiamo

ciaociao


Letitsnow

Godmorgon. Ingen update igår för jag mådde fördjävligt hela dagen. Men idag är det lite bättre. Skall jobba idag från kl 3 till halv åtta. Sedan skall jag bara ta det lugnt och njuta av den första snön som kommit. Är det inte mysigt?

ciaociao

Rushy...

Idag blir det mer julklappshandel och fight med vårdcentralen. Träning såklart ikväll

skriver mer då!

later

ciaociao

My new best friend - MW?

Nästa gästdesigner för HM?

MAtthew Williamson såklart. Kommer nog bli riktigt bra. Frågar ni mig tyckte jag comme de garcon kollektionen var en flopp. Vitt svart och prickar. Riktigt fantasifullt. NOT
Nej min favorít är fortfarande Roberto Cavalli, men MW kankse kan kan bli en farlig konkurrent. We will see. Sommarkollektionen kommer komma ut den 23 april 2009 i utvalda HM butiker och i mitten på maj i samtliga.


Jag skall hålla ögon och öron öppna för Matthew Williamson är en duktig, kreativ och inspirerande designer.
Vet ni inte hur hans design ser ut?
Här kommer lite smakprov från hans kollektioner.


Spring 2007 - bilden är tagen från http://www.ohoj.blogs.com/


Spring 2007 - Bilden är tagen från www.runwaydaily.com


ciaociao

Today.

Idag har det vart kaffe nästan hela dagen och julklappsshopping med L, J , AN och SG. Mys

Nu skall jag ringa SZ

ciao ciao och godnatt
take care



Respect and understanding...

Dubbelmoral. Det kan verkligen vara något utav det sämsta man kan ha-tycka-eller tänka. Och det kan göra mig pissed of.

Iallafall när det kommer till politiska budskap. Till story 1 hör det att jag och en vän gick på stan för att dels handla julklappar till oss själva men även till våra nära och kära. När vi går förbi grand parfymeri ser vi ett skynke där det ungefär står "köp inte päls - du dödar djur - mödare", eller ja ni fattar, något i den stilen iaf.
Visst berör budskapet mig och speciellt bilderna på en kanin som inte såg så jätte mysig ut. Men det som gör mig så jävla förbannad i denna situation är att demostranterna står själva och har skinnskor, skinnväskor och även plagg med mocka på. Tror ni inte att man behövt döda djur för att få fram skinnet skinnet på era skor? Tro mig jag såg att det var äkta skinn - för sådant ser man.,

Självklart skall demostranterna få demostrera- det är bra,  visserligen är det bra om man ber om tillstånd hos polisen först innan man börjar skrika ut sina budskap - detta hade dessa inte gjort vilket resultarade att polisen kom och de fick tysta ner sig eftersom stämningen innan varit ganska hotfull.

Nu till story 2.  Träffade på en vännina till mamma i helgen - som vi kallar G och hon berättade att hon också sätt demostranterna. Hon hade den dagen valt att ta på sig en FEJK leopardpäls som hon lånat av min mamma. Eftersom hon jobbar med ett yrke som kräver förhandling och connection ute i affärer var hon denna dag ute på stan för att göra lite ärenden. När hon går mot grand parfymeri/kungsgatan hör hon hur någon ropar. Det är en snäll person som hon inte känner som springer ikapp henne och säger till henne att hon inte skall gå på denna gatan utan att hon bör ta en annan väg till dit hon skall eftersom det står djurpälsdemostranter lite längre ner på gatan och är ganska hotfulla samt har kastat saker på folk. G tackar så mkt för rådet men säger att pälsen är fejk. Mannen säger att det ser inte demostranterna utan skulle antagligen ge sig på´henne också. Det hela slutar med att G tar en annan väg och FEJK pälsen blev inte förstörd. God bless that man.

Vad jag nu blir så jävla arg på är hur människor som demostrerar om till exempel sådana här saker inte kan göra det fredligt? Vill ni att stans medborgare skall känna sig hotade? Vill ni att vi skall gå osäkra på gatorna och vara rädda för er istället för att ta åt oss informationen och lyssna på vad ni har att säga? Jag kan garantera er att om ni istället väljer att demostrera "fredligt" och inte hoppa på folk (oavsett om de använder äkta eller fejk päls) så kommer aggressionen mot er att minska och ni kommer att få mer gehör från folket på stan. Folk kommer inte känna sig arga och i sin frustration ta på sig sin pälkrage bara för att jävlas med er. Nej de kanske istället stannar upp och lyssnar på er.

För min del gillar jag päls. Men om jag köper päls kräver jag att få veta om djuret jag har på mig har behandlats rätt. Människan har under alla tider klätt sig i päls och ätit kött - titta på grottmänniskorna
 Fejkpäls är ett utmärkt alternativ om man föredrar det istället för äkta päls och just som er demostranter - tänker på djuren, eller kanske inte har råd att köpa en äkta..

Jag respekterar era åsikter men står inte bakom dem. Jag respekterar er som personer för att ni vågar uttrycka er och vågar säga ifrån - det är bra. Men jag respekterar fan inte att ni gör så att människor i stan känner sig hotade pga era metoder.

ciaociao

Free..

Efter träningen känns det faktiskt som jag är helt frisk - ingen förkylning/influensa här inte - iaf förhoppningsvis.

Sörplade i mig lite blåbärssoppa med massa bra C-vitaminer så det kanske var det som hjälpte.

Imorgon blir det julklappsshopping. och centro

See ya

ciaociao

Coffe to my door.

Åh denna jävla influensa/förkylningsak som bara jävlas med mig, den bryter liksom halvt ut, så ena stunden mår man bra andra förjävligt... So sick.

Nu väntar jag på kaffe från dahls, pappa skulle köpa med hem, efter att han kommer hem från stan.

coffe to my door.

ha en bra måndag hörs ikväll

ciaociao


collection by gucci, 2008

Its complicated..

Godmorgon. Vakande för några timmar sedan och skulle egentligen tävla/träna. Men nu tror jag verkligen att min sjukdom jag har i kroppen - oavsett om det är förkylning eller influensa, håller på att bryta ut. Jag mår illa, har ont i kroppen, ögon värker och huvudet dunkar som en förstärckt bas som inte klarar mkt mer.

Har ägnat dagen åt att sova sjukt många timmar och kolla på Denise Richards tvshow - its complicated. Och jag verkligen älskar det! Hur bra som helst. Och hon lever inte ett lätt liv. Stackare. Med sådana här shower får man en annan syn på hur hårt kändisar verkligen måste tacklas med media.

Fy fan..

Nej är det någon som har några bra tips på hur man blir frisk så tar jag mer än gärna emot dem.

ciaociao

Q33 NY

Det är säkert flera som redan vet detta, men jag fick reda på det igår och tyckte det var sjukt äckligt.

Q33 NY är det flight nummret som det första planet hade som åkte in i world trade center den elfte september. Om man tar flight nummret i Word och ändrar typsnittet till det första tecken formatet så bildas det det sjukt skrämmande kombination.

Ett flygplan, två torn, en döskalle och en judestjärna

Tror ni mig inte?`

Testa själva..


take care

ciaociao

AE säger hej!

Hej alla glada här använder jag gabrielles blogg för att ventliera min ilska! JAG har vunnit ett par ray ban wayfares men NÅGON ANNAN har utgett sig för att vara mig och på så sätt fått min vinst.. det här ska följas med spänning för nåde alla om jag inte får dem, sjuukt heta är dom! Gabrielle kanske uppdaterar er om min olycka.. om ni bryr er! Wish me luck i kampen för fräsha glajjor!

"ciao ciao"  eller med mina ord Hujeda mig!

Hard Times..

Okej nu till mitt lilla - eller ja ganska stora Scoop! Innan jag berättar, så kom bara ihåg det var här ni läste/hörde det först. Ryktet är dock inte bekräftat i media än.

Alla vet vi att världen befinner sig i en ekonomisk kris. Och visst börjar man märka det runt omkring vart man än går. Mindre kunder i caféer, butiker, mindre konsumenter är kanske är bättre ord. Istället för lunch tar man en cigarett eller kanske en kaffe, om man vill lyxa till det en cafe latte. Folk dricker rödvin istället för vitt-rosé-drink eller champagne. Ja kanske är vi inte där än men snart..

Nu till scoopet. Alla vet vi att Victoria Arena gick i konkurrs för ett tag sedan. Likaså Mique i arkaden. Nu har även Stuuk gått i konkurs. Fiorucci Accesoarer med flera. Men vet  ni vad den största skrällen är och nu till Scoopet.

NK kommer under januari månad att stänga ner hela NK designers på Stockholms NK. Göteborgs NK kommer att under liknande omständigheter drabbas fast iform utav Ralph Lauren, NK herr trend med flera. Anledningen?

För att aktier dalar och att det inte finns några konsumenter. RnB heter det företag som äger dessa avdelningar på NK och de äger även JC, samt några andra "cheapare affärer", nu blir det alltså istället till för RnB att locka konsumenter genom billigare kedjor.

Även om ryssen kommer snart kommer det dröja  innan Svensken och många andra europeér har pengar att sprida omkring sig.
 

Nej vänner vi går mot Hard times. Det är bara att bita ihop i kylan. För vem trodde att giganten som NK skulle ha avdelningar som tvingades stänga, eller stuuk som sålde bode billigt och dyrt med de bästa jeansspecialisterna i stan som bara genom att granska din kropp kunde hitta just jeans som gjorde att din kropp bara fick DET.

Nej just nu är det grått, vi går mot en svartare nyans på livet

ciaociao

Scoop..

Jag har ett scoop på gång. Ett fucking freakt jävla scoop. Bågot så sjukt orealistiskt.

Men nu sitter jag på en lunch och har egentligen inte tid att skriva..

Mer om det later, men vänner allt jag kan avslöja nu är att vi går mot hårda tider. Fucking hard times.


Ni vet var ni hörde detta först sedan

ciaociao


Over and out

En lång dag i mitt liv. Japp det kan man garanterat säga, och den kommer avslutas med huvudvärk och illamående..
Det tär för mycket på ens krafter när man skall fajtas med äckliga gubbar och långsamma tanter på valhalla. Ordna för mycket kaffe plus att man är söndetstressad, när man inte ätit ngt på hela dagen..

En ny dag imorgon

Carpe diem!

ciaociao och godnatt

Hot n cold...

När kroppen värker och inhalationen av frisk luft känns så avlägsen - lika avlägsen sedan vi gick runt med stora boxar till mobiltelefoner och kallade affärsmän yuppies. Så avlägsen känns den friska luften. Varför? Jo för jag har en jävla förkylning på gång.

Och jag MÅSTE jobba.

Damn it.

Därför blir det ingen simning med V som planerat men imorgon kl11 så får tantlejoninnorna på valhalla se upp för de kommer få konkurrens i bassängen utav oss.
Haha



nu till nudellunch

ciaociao

Lovetrustandloyalty

För att skapa den ultimata mysstämmningen i julmörkret har man inhandlat ex antal olika doftljus, kanel och vanilj bland annat. Eftersom man smakat alla thésmaker i théskåpet kändes det att det behövdes lite updates. Vad sägs om champagne thé. Trés chic.

Nu skall jag tända ljus dricka thé och ringa några utav mina kära vänner. För vad är bättre än vänner? Något jag har lärt mig under mina 19 år är iallafall att aldrig ta vänner förgivet. Dagen då en vän är borta och du tagit denna förgivet - den dagen blir den mest hemska i ditt liv.
Vänskap bygger på kärlek, tillit och lojalitet.
 Därför tar jag aldrig någon förgivet - en tjänst jag gör för både mig själv och för andra


More love to the people.

Nu thé

ciaociao





restisthebest.

För en gångs skull gör det inte ont i kroppen när man vaknar. Ögonen sticker inte. Jag är vad andra kallar utvilad. Själv kallar jag det - igentagen sömn och nyfiken på ny dag.

Ikväll blir det träning. Lång sådan. tre timmar. Imorgon jobb. Jag vet man borde vara glad när man har ett jobb - även om det bara är nio timmar max i veckan. Men är man bortskämd om man känner att man ibland inte orkar?
För det är just så jag känner nu. Kankse är det årstiden, eller skall jag göra som alla andra och skylla på lågkonjunkturen, hm svårt val.


Nu blir det ny musik till Ipoden, lunch med pappa på palace halv tolv och sedan kaffe på centro och shopping med L, V, J, AM och AN kanske SG fäljer med om hon inte jobbar.. Behöver ordan en födelsedagspresent till min bror bland annat. Så det blir en mysig dag helt enkelt. 






Later. Nu regnar det..

ciaociao

Memories...

Åh memories är verkligen roliga. Iaf när man får se foton på facebook från när man var nio år gammal. Haha då var man inte liten.

Ibland gillar jag facebook ändå. Bara för att man kan kika på bilder. Bilder är minnen. Minnen gör mig glad.

Cirkeln är sluten..

Nu skall jag ringa SZ. Sjukt trött efter massa kaffe, shopping, sushi, barnträning, och egen träning.

Hörs imorgon, Då blir det en lugnare dag.

ciaociao
 

8 days of christmas...

I love christmas. In hurry gotta run

later


ciaociao!

RSS 2.0