Back and gone..

Jaa det har varit ett tag sedan som min blogg blev updated. Men jag har mina ursäkter och förklaringar. Dagen efter Julafton - som bestod av massa fina paket, bla en rosa digitalkamera så nu kommer det bli fler bilder på bloggen hoppas jag, pch god mat - begav jag mig ner till mitt skåneland och mormor och morfar. Middag med kusin A och hennes familj vilket var jätte mysigt att träffa dem igen eftersom A vart i USA fyra månader och hennes lillasyster pluggar i england på ett internat. Dagen efter var det upp tidigt och sedan den 26e har jag haft fullt upp med landslagsläger där träningen har upptagit 7,5 h om dagen.. Så med några fler blåmärken och träningsvärk är nu lägret slut. Och imorgon är det nyårsafton. Herregud kommer ihåg när jag och L satt på Sweet coffe house för två månader sedan och pratade om vad vi skulle göra - tiden går fort.

Jag kommer att vara i Malmö fram till den tredje på morgonen och sedan åker jag tillbaka till mormor och morfar för att åka hem sedan till Göteborg den 4e.

Jag antar att bloggens update kommer vara väldigt dålig ibörjan av det nya året bara så att ni vet om det. Men så fort jag har tillfälle skall jag skriva.

Nu skall jag packa, kolla tågtider och sedan göra lite thé. Mm julthé mumsigt!

problemet för imorgon är hur jag skall kunna dölja mina blåmärken på armarna efter fäktlägret. Hmm någon som har några tips. Har testat foundation och visst hjälper det lite grann men jag kommer behöva flera burkar och flaskor för att dölja dessa. Det är priset man får ta om man vill bli bäst..

Om jag inte har tid att skriva imorgon så vill jag redan nu önska alla ett gott nytt år och vi hörs i så fall ibörjan på nästa år.

Take care och tack för i år kära läsare!

ciaociao och på återseende.

Your G.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0