Stress

Det är helt sjukt! Jag har fem minuter till kungsportsplatsen, knappt det, och ändå är jag stressad för att jag är försenad! Kanske för att jag pratade med AS i telefon ganska länge, vilket var jättekul men jag glömde av tiden..

Nu är det verkligen andiamo,


ciaociao


Godmorgon Göteborg


Efter en ganska orolig natt på avenyn (vilket resulterade i att jag hade svårt att sova!!) Så har staden nu vaknat upp helt död.. jag menar lugn.. Söta mamma har gjort riktigt kaffe till mig och snart är det frukost time. Katten tror fortfarande att han är en hund och det lyssnas på celine dion, som ger mig lite flashbacks till när man var liten.

Idag blir det plugg och klockan ett möter jag upp IT på kungsport. Lugn kväll blir det idag också med familjen.

Angående idol igår. Okej jag brukar inte skriva sådana här inlägg men det var verkligen totalt fel person som åkte ut, med tanke på att det fanns en kille som inte ens kunde sjunga sin låt och det lät som naglar på svarta tavlan när han sjöng. Jag tror vi alla vet vem jag menar. Okej jag sjunger inte heller det bästa, så egentligen skall jag inte säga ngt men kände att jag behövde lätta på mina känslor lite..

r


Julpyntet verkar också redan ha intagit Avenynciaociao

Friday

Dagen med SG var verkligen supertrevlig och efter både sushi och kaffe på centro samt några varv på stan mötte vi upp AN och en gemensam barndomsvän H. Spatserade och uppdaterade varandra tills vi alla kände att det vardags att börja bege sig hemåt och preppa fredagskvällen.. Nu väntar jag på C som skall komma hit och äta middag och titta på idol, antingen blir det myskväll eller så möter vi upp en gemensam killkompis för ett glas vin..

We will see whats happen.

Träffade mamma idag också för första gången på flera veckor. Hon har rest ganska mkt med jobbet det senaste så det var kul att se henne i välbehållet skick. Fick även en liten present som kommer visas imorgon här. .

Skall leta mer musik nu

later

ciaociao

Stop and stare!

efter en lång promenad i skogen, en skog med lite för mkt träd för min smak eftersom jag tappade bort mig för jag inte kom ihåg hur det såg ut där jag hade gått, så lite stigar hit och dit och jag var complete lost! Ironiskt nog kommer låten StopandStare på Ipoden. Stop and stare, I think Im moving but I go no were.

Nu är det frukosttime och sedan skall jag möta upp SG på stan för en fika. Ikväll blir det mys framför idol med C. Så längesedan jag träffade alla här hemma. Och det sorgliga är att det känns som tiden inte kommer räcka till för att träffa alla som man vill träffa. Ändå är jag hemma i nästan fyra dagar!

Nu kan jag inte koncentrera mig för jag är så hungrig.

Later

ciaociao


Home Sweet home

Nu är jag hemma i Göteborg efter sex veckor i nya hemstaden Malmö. Välkommen till Malmö - välkommen tillbaka till Göteborg.

Efter en halvt stressad resa (eftersom jag hade med mammas katt från skåne och var livrädd att hundar i tåget skulle attackera den och att den skulle få hjärtinfarkt eller ngt liknande) så var jag framme i Göteborg vid lunchtid. Mötte upp pappa för lunch på palace och sedan hade jag lyckats få en snabbtid hos min gulliga frisör Camilla för lite fran och brynfärg. Några varv på stan. Kaffe på centro. Buss nr 50 hem. Home sweet home. Välkommen tillbaka till Göteborg - världens konstigaste och gråaste stad när man bor här men världens underbaraste när man varit borta och kommer tillbaka. Staden som kräver hatkärlek. Välkommen tillbaka till Göteborg.

Nu slocknar snart mina ögonlock efter mina 8 timmars sömn på två dygn.

Bedtime..

ciaociao


Bday child

Idag fyller V år och det skall firas med att drika en massa drinkar och ha tjejsnack på lillatorg. Känner jag mig själv och tjejerna rätt kommer det nog bli en liten utgång med. Har skola klockan nio imorgon bara så det blir nog lugnt för min del. För visst kan man ha kul utan alkohol i stora mängder!!

Nu blir det couscous och lax till middag och later I got a feeling that tonights gonna be a good night.

Later

ciaociao


Work it baby

Har tagit ett varv på stan och lekt någon blanding mellan Carrie och.. eh ja någon liknande typ.. Höga klackar (10cm) på gågatan och kullersten är inte det roligaste..

Jakten på att hitta den enkla svarta kjolen här i Malmö verkar vara totalt svårt. Antingen är det massa fula detaljer på eller så är de för korta så halva rumpan kommer synas eller så är de för långa, fel material etc and the story goes on. Kanske är jag lite för kräsen.. NOT!
Samma problem gäller den ultimata knutblusen som Rachel Zoe har.. Hittade den perfekta på Zara. Tills jag fick veta att den bara fanns i grönt. Just my luck

Som tröst blev det lite annat, Och snart kommer JvP över för att sjunga singstar, plugga och äta chokladkaka..

ciaociao

Den ultimata knutblusen..

Tiger..

Okej jag har gjort något som jag trodde skulle vara bra men det kanske det inte var.. Jag har ju nämligen haft ont i ögonen och tänkte att den J*vla bihålsinflammationen kanske var tillbaka för att jävlas med mig. Så jag kom på att på "Tigerbalsam" förpackningen så står det att vid förkylning skall balsam smörjas in på bröst och hals tre till fyra gånger dagligen. Så varför inte på bihålorna och ovanför ögonen tänkte jag. Nu kommer det vattendroppar/tårar eller vad det nu är, ut från bihålorna, och det är inte tårar!! Helt sjuk. Bröstet värker också efter en liten balsamkur, och snuvan är för tillfälligt ganska hög..

Varför skall jag alltid överanalysera saker och ta det till en högre nivå?

Kanske skulle lugnat mig med balsamet..


ciaociao

mjau


 

S as in Sickness

Är hemma från skolan denna gråa måndag morgon, Har haft lite problem då jag har ont i nacke och över ögonen.. Undra vad det kan vara.. Jag har en gissning på för lite sömn men det känns som det är ngt annat.. Hmm

Blir ändå massa att göra idag och ikväll blir det träning.. Nu skall jag snart duka upp för frukost och på torsdag styr jag stegen hem mot västkusten och Göteborg igen. Skall bli så skönt att komma hem! Har ju inte varit hemma på en och en halv månad tror jag..

Catch up later


ciaociao


writer?Jag hade också velat bli författare! Jag ville det när jag var liten, Astrid Lindgren var en idol! Men jag trodde att författare var tvugna att vara på bibliotek och skriva och det verkade tråkigt så jag la ner den iden. Jag har inte riktigt tålamod att skriva. Har en massa bra idéer men jag vill att det skall bli klart med en gång..

Idag är en trött dag. Mina fem timmar per natt i veckan har satt sina spår och med gårdagens utgång är jag sjukt trött.. Nu skall det pluggas och ikväll blir det  bowling med tjejerna

arrivederci

ciaociao


andiamo

Yo foks! Sitter i bussen och på väg till helgens tävlingar i Kalmar. Är nog fjärde bloggaren i bussen som håller på att uppdatera. Lyckats låna en dator eftersom jag inte orkade ta med mon egen eftersom jag redan har ungefär 60 ton annan packning med mig..
Lång dag idag och ont i ögonen har jag med, lite sömn mkt kaffe och helvetesseminarie som för övrigt gick bra eftersom v í hade fått den svåraste texten och massa beröm från läraren så alla var nöjda. Det var en himla tur efter att ha lagt ner sex timmar på arbetet och bara skrivit en sida på datorn.
Nästa bloggares tur och akon skall spelas på ANs Ipod nu. My new baby
andiamo
ciaociao

Birthday child

Denna vecka har vi haft två stycken födelsedagsbarn! Ett i tisdags som var IT - grattis hjärtat! Och sedan idag. Har haft lite dåligt samvete för att jag varit tvungen att sitta i skolan hela dagen, och då menar jag verkligen hela dagen. Seminarie imorgon..

Men jag sprang iväg med ett litet paket till henne nu på kvällen och hon bjöd på tårta så det var mysigt! Firar henne ordentlige istället på lördag!!

Nu skall jag fortsätta med seminariet

ciaociao
paketet


Punished

Idag har dagen varit riktigt emot mig så jag skriver inget nu

 ciaociao

Update right now

Sitter i skolan nu och håller på med seminarieuppgiften! Herregud vad mkt det är att göra!!

Magen kurrar som en jävla ångvält också!! Snart blir det lunch hos kusin A. Updates kommer därifrån. Nu är det back to work!!

ciaociao

its in the right time!

Haha det har var det gulligaste som jag sett idag!ciaociao

?

Jag är i total chock! Nej inte för att snyggrannen är snygg och inte för att snyggrannen i Göteborg skall flytta. Utan för att jag har en kusin.. som inte vet hur man kokar potatis!! Hon är 21 år gammal och bor på en gård på landet och vet inte hur man skall koka potatis! Detta skall vi reparera imorgon! Jag skall lära henne att koka potatis!

ciaociao


piece of heavenHär har ni det vänner! Fönstret där min snyggranne bor!!

Okej lite stalker varning, men man blir som man umgås.. Eller?

Nu när vår snyggranne hos pappa skall flytta så måste jag ju hitta en ny snyggranne

ciaociao

Take me home country roads

Idag blir det ett första eftermiddagsinlägg. Hade en lång och mysig frukost med the roommates. och nu blir snart en sväng på stan med JvP. Har lite tråkiga saker att göra som att byta batteri i en klocka, lämna in en jacka, och the story goes on..

Lite plugg att göra och sedan är det shopping som gäller!! jag fattar inte, jag brukar vara jätteambititös men sedan jag flyttat hemifrån så går jag bara och myser och tar dagarna som de kommer. Vílket visserligen är bra att jag har lärt mig att "fånga dagen" (kommer ni ihåg mina mission i våras) men det är ändå lite frustrerande..

Jag förstår verkligen inte varför.

Min sis är som jag berättat i Spanien som utbytesstudent i ett år. Madrid är the destiantion. När mamma kom och hälsade på mormor och morfars i helgen när jag också hälsade på dem, fick jag en otrolig saknad i kroppen. En saknad efter min syster. Du kan inte förstå hur mycket jag saknar dig!!. Men det är nog allt ett litet hål i mitt hjärta. My black little heart have a hole and thats because of you!. Haha det är nog bara du och jag som fattar den meningen!!

Sedan till råga på allt fick jag hemlängtan i helgen efter alla underbara vänner och vänner som inte befinner sig inom Sveriges gränser. Jag tror att jag blev fyra år igen för några timmar.. En liten flicka.. Fy sjutton..

Bort från drömmandet och till verkligheten för ett tag

Later

ciaociao

Och bara för att jävlas med min syster för att jag saknar henne så kommer en jättegammal bild på henne under hennes.. ja vad skall man kalla det ? Fjortisdagar??

hmm


Fast så här ser hon ut förtillfället. Vilket jag är glad för att hon gör för hon är supersnygg!!
Almost halleluja

Tystnadens jubel spreds sig över klassen, Läraren var mer besviken. Eleverna lättade. Ett mindre seminarie på den redan allt för svåra kursen med enorma arbetsuppgifter. It was a halleluja moment.

Okej kanske inte riktigt så dramatiskt var det men iaf inte långt därifrån... Förutom att ha blivit döv på dagens föreläsningen, för att läraren har fått för sig att hon hörs bättre när hon skriker, vilket hon visserligen gör, men man är ju halvdöv när man kommer ut efter två timmar - så har jag inte alls gjort mkt. Myser lite hemma och vid halv 6 tiden är det träning.

ledig imorgon och jag skall verkligen sova ut då! Har sovit såå dåligt inatt. Har legat och inbillat mig från 0500 till ungefär 0800 (en halvtimma innan jag skulle gå upp) átt vi höll på att få inbrott för det lät som någon försökte få upp vårt lås till lägenheten. Men som sakt man kan inbilla sig väldigt mkt och så var detta fallet. Men det blir inte bättre av att Metro har en artikel om att vecka 43 är den veckan på året som enligt statistik har flest inbrott.. Kul!

Inte blir det bättre av att bageriets j*vla leverens väcker mig vid halv fem på morgonen. What a beautiful monday..


Veckan har bara börjat!

ciaociao


People for love, Love for people

Idag blir det kärlek till folketciaociao

Love

Kärleken är en gåva. Men det förutsätter att man ger den även till sig själv.ciaociao

Calm Saturday

Godmorgon vänner! Utgången igår blev faktiskt rolig! Visserligen spenderades den virrvarrande och letande efter människor, men det var ändå roligt. Destinationen blev båten Prins Bernhard och det var skönt att det var helgen innan lönehelg för det var itne så många tomtar och det var skönt att det inte var helt fullt med folk heller.

Idag blir bär det av till mormor och morfar i Ystad för en lugn lördagkväll. Det kan verkligen behövas! Imorgon är det kalas för LNs lillasyster som fyller år!Salute på skatteverket

Hemkommen från stan efter att ha sprungit fram och tillbaka efter att ha letat efter ... ja brevpapper! Skämt det fanns inget som 7åriga flickor skulle tycka om! Jag var verkligen överallt!! Skämt

Jag stegade istället iväg till skatteverket för att ordna med lite papper till deklarationen. Och vad händer då? Jo jag blir uppraggad! PÅ SKATTEVERKET!!

Jag har känt att jag haft ett lite RnB ala Beyonce/Mariah Carey mood idag när det gäller kläder, så jag vet inte om det var det som avgjorde men raggningsrepliken löd:
"Lyssnar du på hiphop?" (Jag satt och lyssnade på Ipoden)

And the story goes on.. Det slutade med att han ville att vi skulle ses för en kaffe, men när jag sa att jag hade pojkvän(en liten vit lögn) så sa han:
- Jo jag har tjej med men man kan väl vara vänner?

Absolut tänkte jag lite ironiskt men jag visste att han inte var ute efter att vara bara "vänner" om man säger såå.. Jag fick du dra en till liten vit lögn om att vi skulle förlova oss. Jag och min "pojkvän" alltså. Så då lämnade killen mig ifred. Men innan dess hade han skämt ut mig i hela lokalen.

Han frågade nämligen vad jag gjorde och när jag sa att jag pluggade undrade han var jag ville bli när jag blir stor.. Jag svarade att en dröm är att bli FNs första kvinnliga generalsekreterare.. Varpå han först säger WOW, sedan börjar göra honör och skrika ut "salute, salute"  i hela lokalen.. och där sitter jag själv och lyssnar på Ronan Keating.. Funny!
Lite pinsamt.

Nej man skall inte vara elak mot människor men jag var inte och är inte intresserad av att lära känna honom på det planet - om ni förstår vad jag menar..

Men om ni vill ha ragg har jag hört att det nya stället att hänga på är Skatteverket.


Nu lite plugg sedan träning, sedan är det vinkväll med L.

ciaociao


Hammerhammer

Godmorgon foks!

Har ledig dag idag från skolan, eller ledig och ledig - inga föreläsningar rättare sagt!! Men jag vaknade ändå klockan halv åtta. Inte var jag utvilad, inte på gott humör heller och inte kunde jag somna om.. Detta berodde på att några grannar smart nog hade fått för sig att hammra.. inte vet jag vad de skulle hammra upp men inte gör man det halv åtta en fredagmorgon!!! halv åtta, förstå min ångest!!

Yrvaken tog jag mig ut till köket och Anna Skipper i kylskåpet. Morgonjuicen alltså.. Ni vet den med ingefära, vatten, citron och olivolja.

Nu skall jag bege mig ut på stan och leta brevpapper. Tror nämligen att jag har några brevkompisar på G, iform utav mina kusiner!! Småttingarna är 7 och 4 år gamla och bor i Sthlm. Så nu skall jag överraska dem med förslaget och skicka brev till dem!!

Nej nu måste jag göra mig iordning.


Later ciaociaojaktpåjacka

Nu har pluggtiden istället bytts ut mot ett the hills marathon! J´adore the hills!!

Så fort vi har kommit iordning skall jag lägga upp bilder på lägenheten! Men det är fortfarande flyttkartonger överallt i lägenheten..

Just nu är jag på jakt efter en dunjacka.. En snygg inte kort inte lång utan halvlång. Som inte ser ut som alla andra.. Någon som har några förslag för jag är verkligen desperat. Det är svinkallt är och vinden blåser. Snart dags att börja gå till ide känns det som. Som tur var har hantverkarna varit här och vi slipper våra trasiga fönster och element. Värmen börjar sprida sig i lägenheten och draget från vissa fönster har försvunnit!

Tur är väl det för annars hade jag fått en till lugninflammation..

Later

ciaociao

When you give me that energy!

Jag och AN har precis haft uppladdning inför dagen med Westlifes "When you looking like that" - idag kan inget gå fel!!

Ny energi strömmar genom kroppen

nu skolan

ciaociao


breakfast!

Godmorgon vänner! Idag börjar inte skolan förrän kl 1 så jag har tagit lite sovmorgon och nu är det frukost och sedan lite plugg som gäller. Såå skönt att börja sent för jag behövde verkligen sova ut.

Fäktade igår för första gången på två veckor eftersom jag varit förkyld, och visst var det kul att vara tillbaka men fy fan vad dåligt det gick!!


Nej nu hungrar jag ihjäl

ciaociao


Sick of sickness

Nu preppar jag mot förkylning!! Vart och handlar näsdukar, massa Cvitamin, ingefära till Anna Skipper Drinken och massa mer.. Ingen mer förkylning för mig. Måste bli frisk från den jag har..ciaociao

Boring day!

IDag har det verkligen inte varit ngn glamourös dag.. Städastädastäda och nu plugga. Buää. En helt vanlig grå tisdag, eller grå och grå solen har ju tittat fram men den har inte varit så händelserik..

Man förstår verkligen hur bortskämd man är med att alltid, och jag menar alltid, ha god mat på bordet. Hälften av ganget sitter och tittar på matlagningsprogam, de säger att det är för att det är förkväll på tv4 med Carin da Silva men jag tror mig ana att det är inspiration de är ute efter..

Imorse vaknade jag sent, vilket var skönt för jag har varit så trött de senaste. Tog mig en lång och blåsig promenad med ANs Ipod - gud vadbra musik hon har - och var tillbaka en timme senare. Så skönt att bara komma ut och röra på sig, visserligen är jag fortfarande förkyld, men har man inte kunnat träna på två veckor med fäktningen eftersom man varit förkyld så är det på tiden att röra på kroppen nu!!

Over and out
¨G

ciaociao

Trenchtrend

Monday morning.. Kaffekaffekaffe.. Har inte alls sovit så bra inatt, eller bra har jag säkert sovit men jag var verkligeninte utvilad..

Blir en bild för dagens första inlägg. Voila Inspiration!ciaociao

Dinner time and SATC

Nu är det middag som gäller! Efter att ha fixat och donat rummet i princip hela dagen så har jag varit helt slut! Efter middagen blir det SATC med roommatsen !

ciaociao


InspirationHon är både snygg och klär sig fantastiskt! Inspiration!

ciaociao

Big love? Love? Big? Love big?

Medan vänner och bror sover sött i lägenheten trots att klockan är halv elva, så är det för mig idag en planerar dag. Och fixa i rummet dag!

Min bror åker tillbaka till Göteborg imorgon så jag tror vi skall ta en sväng på stan. Men regnet lockar inte alls så mkt. DK2 börjar imorgon i skolan så imorogn är det back to work!

Jag har funderat lite.. Nu är det ju så att jag bor med fyra underbara tjejer i vår lägenhet. Även om vi har mycket gemensamt är det en sak som skiljer sig åt. De har pojkvänner och jag... Ja jag är singel haha.

Så tanken slog mig när jag vaknade imorse. Vad är det egentligen man letar efter i en parter?. För om man inte vet vad man letar efter, vad vet man då vad man vill ha? Förutom alla övriga vanliga krav som vi ställer på varandra så är ett jätteviktigt krav för mig att människan har framtidsplaner, och en passion/hobby som han brinner för. I och med att jag tränat och tävlat hela mitt liv så måste jag ha någon som förstår hur mycket fäktningen betyder för mig och hur mycket jag offrar för den! Det är sällan några planer gör så att jag står över ett träningspass eller inte åker på en tävling. Andra singelkompisar som jag har, är nu när hösten närmar sig helt på jakt efter en karl.. Men njae jag tror att jag kan klara mig bra ett tag till utan en karl, även fast det hade vart supermysigt att ha en. Jag är personen som tror på kärlek vid första ögonkastet, ödet och allt sådant, så ja kalla mig vidskeplig om ni vill, men jag tror att man direkt känner när man träffar en person att det kan funka med den.

Nej jag klarar mig nog bra som singel ett tag till, det har jag ju gjort hela mitt liv! Nu är bara det att jag måste komma på vad det är i en partner som jag söker.  Något som inte är helt lätt. Men i och med att man är en busy lady prioriteras inte det letandet så mycket i och med att jag har så mycket inplanerat i mitt liv..

Nej love comes around when its time for it..


Tills dess är fäktningen my big love

ciaociao


Merry Xstmas

Såg ni matchen igår? Eller snarare tomtarna som sprang runt på planen och inte hade röd-vita kläder på sig? Man hade ju kunnat tro att danskarna tog efter sina färger efter jultomten, men kära vänner igår var det svenskarna som räknade ner dagarna till julafton. Fy fan säger jag bara

Jag och AN satt på varsin sida om skåne (hon åkte hem till sina föräldrar igår) och hade världens jävla diskussion om matchen. Som två män med ölkage och ölen i hand och inget vettigt i varken skalle eller till jobb, tror jag säkert att både hon och jag ett antal gånger stod upp och skrek, hade utförliga teorier om vad Lagerbäck borde göra och sedan blev vi nog allmänt jävla bittra.

Lagerbäck försökte testa ngt nytt igår och det skall han ha kredd för, men jag tror att den gamla urtvättade landslagsoverallen för mer tur till sig än hans kostym och slips.. Han skall ha poäng för att han försökte iaf

Hejdå Sydafrika, hejdå VM.. Hej tråkig-sommar-utan-VM-nästa-sommar.

ciaociao

Bday party

Nu är det födelsedagskalas för L. Allting är fixat och nu är det en liten powernap och sedan att göra sig iordning!

Hoppas ni alla har en bra fredag!!

ciaociao
A cup of tea

Igår kom de söta kusinerna A och CH hit med en liten födelsedagspresent. Vi pratade och fikade och hade det supermysigt, men plikten för mig kallade och det var dags att skriva på hemtentan som förtillfälligt är färdig! Finito!!

Visst var tekopparna fina som jag fick. Och teerna chai och tropico är helt underbara. Kopparna finns att köpa i Stockholm i Västermalmsgallerian och Ringen eller beställa på www.bonorochblad.se

   
  

Nu är det hantverkare på ingång! catch u later

ciaociaoBday Girl!

Grattis Älskade L. Idag är du 20!! Och det skall absolut firas ikväll!
Älskar dig bästa!!

ciaociao

Lost love

Snart är tentan klar! Finally!! Jag ser äntligen slutet på evigheten. Skriver som min älskade syster, att snart är det helg. Gud vad skönt. Och jag vet någon som skall shoppa imorgon. Jag får nästan hallucinationer av mitt shoppingbegär. Ngt riktigt fint skall jag unna mig.

Imorgon fyller L år så vi skall sjunga upp henne och fira henne på kvällen. Skall bli superkul!!Hantverkare kommer hit till lägenheten klockan 8 imorgon bitti och skall ordna saker som inte fungerar, bland annat mitt element! Kanske därför jag har blivit förkyld för att det är så kallt!

Jag skall vara totally honest! Jag har kommit på att jag klarar mig alldeles utmärkt utan pojkvän. Som Beyonce sjunger, så är Me Myself and I what I got, and I now become my own best friend. Men när alla tre roommatesen kommer ha sina loves här över helgen, då kommer jag bli det svarta fåret. Två utav de trevliga loves har redan kommit och AN väntar på sin Love som kommer inatt med tåget från Göteborg. Jag skall inte klaga för min bror kommer på besök i helgen, men bror och love är verkligen inte samma sak. Nej nu hade jag faktiskt velat ha en pojkvän. Någon som jag verklígen tycker om och känner att jag kan älska, och som älskar mig. Någon man kan krama och pussa på, som pussar en godnatt och pussar en godmorgon, någon som saknar en när man är borta och någon som jag kan sakna. Någon som man kan skratta och skämta med, någon som man kan dela sorg med, någon som man kan berätta hemligheter och någon som man kan bara vara med.
Någon som inte är mamma/pappa, syskon, vänner eller familj!


Jag skall egentligen inte klaga för jag har världens bästa vänner och världens bästa familj som jag älskar överallt annat. Men ibland är saknaden efter något annorlunda på ett djupare plan stor.ciaociao


I dont need a man !

Okej jag är snart klar med 66% av tentan. Och vissa stress moment som adressändring, byrå som gott sönder och sängen som stod ouppackad är nu avklarade. Jag har sovit som en prinsessa två nätter i rad i min nya säng med mina kära roomates sovit i sina tältsängar i sin eviga väntan på sina sängar. Känn min skadeglädje haha. Fast de har i och för sig kämpat hårdare med lägenheten så jag har nog lite att ta igen. ANs föräldrar var på besök igår och nu är kylskåp/förråd etc fyllt med mat igen. Haha så himla gullig pappa AN har som hjälpte oss med ihop monteringar av olika saker, och det lite  mer tekniska som man totalt har glömt av från högstadiets ellära.

Vi hade ju inget internet i lägenheten heller, så jag har ordna ett mobilt bredband som förtillfälligt funkar perfekt! Det är däremot bristen på tid som gjort att jag inte har hunnit blogga.

FÖRE

Benen som steg 2


OCH VOILA!Och ja, jag vet att lakanen inte är det vackraste men jag orkade bädda om, vänta bara tills de snyggaste lakanen kommer! Princessdreams!


Och ja jag satte ihop sängen helt själv! L hjälpte mig bara att vända den på rätt håll igen

ciaociao
Busy lady

Kära vänner! Dagen har bestått av plugg och lite administrativa uppgifter för lägenheten. Tentavecka denna vecka alltså .Allt man har hoppat över att göra får man sota för nu. Tills nästa tenta och delkurs skall jag verkligen läsa allt som står på lektionsplaneringen innan tentan för dk 2 börjar.

På fredag klockan 16 skall summasumarum av tentan in.. Några dagar kvar men stressen kommer redan.

Har märkt att småsaker blir jättestora störningsmoment som man hellre tar tag i. Till exempel min säng som står i hallen och väntar på att få sättas upp, eller monteringen av en byrå...

Åh

Back to work

ciaociao

Days after bday

Grattar mig själv i efterskott och hälsar äntligen välkommen till mitt bredband! Vi har inget i lägenheten så jag ordnade ett idag, så nu kommer jag kunna blogga överallt och ingenstans. Me like!

Tentaveckan har dragit igång med all fart och det är verkligen inga lätta frågor.. Sååå flummigt

måste fortsätta för idag men ni får en update från skolan imorgon

ciaociao


Sickness!!ciaociao

New nationality!?

Gud vad mkt det kan hända på en dag, allt från flytt, seminarieförberedelser till att vara halvt död och lite nervös inför seminariet imorgon med en väldigt bitchig lärare..

Dagarna är verkligen långa och själv är man trött jämt. Jag vet att det inte är ngn sjukdom igen. utan snarare att det händer saker hela tiden nu och allt kommer på en gång. Tenta på måndag - inlämning fredag, seminarie imorgon, flytt och packa upp, födelsedagsfirande. Mkt kul händer såklart, men mycket är alltid mycket.

Idag fick jag höra att jag ser ut att komma från Ryssland. Ryssland?! Undra varför..

Någon som har en förklaring så tas den tacksamt emot.

ciaociao


Ms Beckham for Russian Vogue


The Key!Idag är lägenheten verkligen vår!

ciaociao

RSS 2.0