the dreams

Har  ni någon gång vaknat upp efter en härlig natts sömn och med ett leende på läpparna? Man har drömt en sådan bra dröm att man vaknar helt glad och egentligen vill man bara somna om och gå tillbaka igen in till drömmarnas värld?

Det har jag, och jag gjorde det precis.

Nu kommer hela dagen kännas kalas bra och jag tror faktiskt att jag skall försöka somna om så att jag kan drömma drömmen igen.

ciaociao

(M)ystad

Idag har det vart en mysdag med oväntade inslag i -

Vaknade hyfsat sent. Dagen börjar med den vanliga seden att lägga sig en utav solstolarna och bara njuta men eftersom värmen nästan tar kål på mig fick det bli en liten tur i poolen för att sedan åter bege sig till den dåååå varma och sköna solstolen. Helt plötsligt blir man väckt av sin mamma - ja, jag vet det är inte bra att somna  i solen men jag kan inte hjälpa det.. - iaf mamma väcker mig och helt  ovanför mig står en främmande karl - och där ligger jag i bikini, tack mamma!  Denna främmande karl visade sig vara en anticimex människa med följande släp iform utav tidningen Ystad Allehanda. Har inte berättat det innan men vi har haft jätte problem med getingar och bålgetingar, vaknat tidigt varje morgon av att dessa J*vla djur låter som en surrande motor i ens öron och då gäller det att snabbt sticka ut från rummet innan, vilken typ av geting det nu än är, sticker en själv.

Iaf, tidningen var med Anticimex gubben för att göra reportage om getingar och problemen däromkring - hur kul nu detta kan vara?! Så när de sedan skulle ta bort getingarna skulle de filma. Finns på internet om någon är intresserad av att se, Ystad Allehandas webbtv...

Sedan bar det av in till Lilla Ystad för att träffa LN som man inte sett sedan påsk. Fick bli en kaffe på "chokladbiten", vilket vi satt en bra stund på, och sedan blev det lite shopping i den lilla staden.
Kvällen har spenderats framför tv där paradise hotel har tittats på - jag och min syster har visserligen redan sett hela såpan men är lika besatta nu haha. Olinda är lätt grymmast, och det finns inget som slår hennes kommentarer!

Nu skall man snart krypa till kojs för att imorgon vara med på ett barnkalas :)

Bounanotte!

ciaociao!

Hot in the sun

det är sååå sjukt varmt ute, inte skall man väl klaga, men seriöst får någon snart svalka ner mig..
Och lika så, så har inget speciellt hänt i mitt liv idag, jag har bara njutit av solen och att relaxa. Veckan som kommer, komemr däremot att bli hektisk, antingen så skall vi bort på dagarna/kvällarna eller så får vi gäster hit ner. Men det är trevlig med saker som händer så att jag inte förblir en sengångare för resten av mitt liv.

Nästa vecka bär det av till Huvudstaden över helgen och innan dess till mitt kära GBG. Måste ordna lite med lägenheten i STHLM innan den hyrs ut till en utav mina vänner, skall samtidigt passa på att träffa SP som bor där uppe nu och JE som precis flyttat dit. Så jag tänkte ta några extra dagar där uppe så man hinner umgås med dem ordentligt.

Nej nu får jag röra på mitt lata jag och gå en liten runda.

Catch up later

ciaociao

Sällskapsspel - töntigt?

Okej ibland är alla lite töntiga, och nu är det min tur med en bekännelse. Jag gillar sällskapsspel. haha.
Jag vet inte riktigt varför men jag tycker det är ganska mysigt när man sitter med familj eller vänner och spelar. Så ett litet tips för dagen om någon mer en jag har en sällskapsspels människa inom sig är spelet BLOKUS.
passar verkligen alla typer. Så om ni inte vet vad ni skall hitta på härnest spring iväg till en leksaks affär och fråga efter BLOKUS

Ciaociao

Varför ångest under sommaren?

Ibland kan bara allting kännas rätt, men helt plötsligt så får man en känsla i magen om att det kanske inte blir rätt iaf. Förhoppningar och förväntnignar man inte vill skall raderas, som man egentligen skall hjälpa en till att uppnå det målet man vill nå. Någon som känner igen sig?

Vissa saker är jobbiga att ta itu med, men någonstans så måste man ta tag i saker och ting. För även om jag alltid kommer att vara Mammas och Pappas flicka så kan jag inte lite på att de skall göra saker för mig som jag själv egentligen måste ta tag i. Ett steg i taget i rätt riktning innebär en stor vinst för alla. även om det egentligen bara är en liten sak. Bli en gambler, våga satsa så vågar du även vinna.

även om årstiden är den bästa och sommaren egentligen skall vara till för roliga saker så finns alltid stressen och ångesten där ändå. Just nu känner jag att jag inte vill släppa taget om de skolår man gått igenom, som alltid varit där som en pelare, man vet exakt vilket datum man slutar och vilket datum man börjar, Behöver inte oroa sig om att man inte vet vad man skall göra, vuxensaker man skall ta tag i, allt man skall hinna med.

men vänner ni som tog studenten iår, nu står vi här och om några dagar går sista svarsdag för högskola/universitet ut, och min stora fråga till mig själv är om jag skall tacka JA till platsen jag fått eller om jag skall gambla och ta livet lite som det kommer . Alla förslag, tips och råd behövs nu så om ni vill hjälpa en tjej i nöd är det bara att göra det.


Nu tycker jag alla skall ut och njuta av kvällsolen för det skall jag göra. Ringa kära L och bestämma om helgen. boka tågbiljetter till Sthlm och sedan blir det mys med Sis.

A domani!

Ciaociao

Bilder

Inläggen kan bli lite tråkiga på ett ganska bra tag, vad gäller bilder och updates, har inte tillgång till min vanliga dator..

Men det blir bättre, I promise

Ciaociao

One step at the time

Just nu Ä-L-S-K-A-R  jag Jordin Sparks låt, One step at the time. Texten är verkligen helt rätt. Just as its suppose to be


Går att hitta på youtube, med just låtnamnet, kan inte lägga in länken för datorn krångla. men lyssna på den
Its just soooooo good'


ciaociao

Tankar till Blondinbella!

Ingen vet egentligen vad som har hänt med alls vår Blondinbella! Men ngt fruktansvärt har ju hänt och det är ett som är säkert. Jag vill bara säga att jag tycker synd om henne, och att det är hemskt att hon fått uppleva ett övergrepp. Mina tankar är hos henne och jag önskar henne all lycka till att försöka återgå till ett någorlunda normalt liv efter detta.ciaociao!

La playa

Nu skall jag och Sis bege oss till stranden, för en gångs skull är vädret faktiskt bra, så man får passa på att bli lite sunburned. haha

Hoppas ni har det bra i solen! (om ni har ngn)

Catch up later!

ciaociao

updates

haft lite problem med att få tag i en dator men nu är jag tillbaks. Jag tror att jag haft den mest lyckosamma dagen i hela mitt liv, den som jag skrev om innan, allting gick som planerat men med inslag av överraskningar. Även om det hände ngt som inte var bra, tex att jag råkade få foundation över hela handen på bussen intill malmö, så hade AM räddningen iform av våtservetter. ett lyckodrag! Skall också börja med våtservetter i väskan.

dagarna hos L i Malmö har varit så sjuukt roliga, man vill aldrig åka hem när man är hos henne. Nu är jag hos mormor och morfar, och dagen har varit en perfekt relax dag, hade tänkt ta en liten powerwalk runda för att sedan gå ner till havet kanske. Måste verkligen rensa huvudet nu, och speciellt bestämma vad jag vill göra till hösten. HU

Tur att fulla är med mig haha right girls?

Nej nu är det på med joggingskorna och bege sig ut innan regnet kommer

ciaociao

just another lucky day in my life

Dear friends!

Som ni vet så är jag i MALMÖ och updates har det varit dåligt med, lyckades hitta en dator innan vi skall till Falsterbo så nu kommer det ett litet kort inlägg, om att man skall älska sitt liv, för det är det jag gör varje minut nu, speciellt eftersom dagen har gått helt och hållet min väg. Jag förklarar mer imorgon, men eftersom man nu måste vara social i ett visst förfest sammanhang så är det back on the track från datorn nu, skall vara sociala mot er imorgon, för social är det man vill vara eller hur ;)

Det ända man kan säga är att ens outfit om sexmånader, alltså nyårsafton är färdig!

Skall förklara mig lucky day as soon as posibllé


ciaociao

Hejande på plan eller skrikande halsar på stan?!

Okej nu efter att ha stressat runt halva Göteborg för att först hämta packning hos mamma och sedan ner till centralen för en latte, och framför allt hämta ut min tågbiljett. 16.20 rullar tåget och det skall verkligen bli jätte skönt att komma ner till mormor och morfar igen.. Imorgon bär det av till L i malmö och sedan är det Gaby på nya äventyr !

Nu kommer alltså mitt lilla arga inlägg.

Jag gillar fotboll. Jag tycker det är bra att ungdomar idrottar. Jag tycker det är kul med idrottsarangemang. Jag tycker det är bra att man har en bra stämmning inom laget. Och jag gillar sommar. Om man slår ihop dessa argument så får man plötsligt ett årligt idrottsevenemang i Göteborg. GOTHIA CUP.

Som sagt så tycker jag det är bra med idrotts aranegman och att ungdomar får träffas från olika delar av världen och allt som jag nämnde innan. Men när alla efter sina matcher skall på stan för att "se" Göteborg blir det bara för mkt. Jag orkar verkligen inte med att lagen skall överösta varandra med att skrika sina klubbnamn när de ses på gatan. Jag vägrar lyssna på när ett lag står och skriker "sweden" på ena sidan gatan, och de andra laget står och skriker "Italia" på andra sidan bara för att se vem som kan skrika högst. Hallå! är ni har för att spela fotboll och ha kul, eller är ni här för att skrika halsen av er så att ni inte kan prata eller kommunicera på planen när ni spelar?

Nej, det är bra att man idrottar, men jag tycker man får ha lite respekt för lokalbefolkningen när halva stan intas med glada små barn. Även om man är jätte tävlingsinriktad och har bra teambildning så kan man använda energin till att spela fotboll med eller varför inte använda era små skrikande halsar på plan för att uppmana varandra istälelt för att ta ut det på kvällen när ni går förbi en resturang där folk äter middag?

Jag är också idrottare så jag vet vad jag pratar om. Det är inte så att jag är helt ute och cycklar.

Som sagt jag tycker att det är verkligen Jätte bra att Gothia cup finns och jag önskar alla lagen riktigt lycka till men snälla. kan ni inte bara dämpa er lite?!

Okej jag låter som en sur tant haha men jag tror att det är många som håller med mig! Right?

ciaociao!

Ny familjemedlem!

Har precis kommit hem efter att ha träffat IT. Mysig fika och vi har inte sett varandra sedan studenten typ! Den är sjuk, snart en och en halv månad sedan. Tiden går så fort. Innan idag var jag och ordnade tågbiljetter till Skåne och sedan en träning med J på SATS. Doktorn sa till mig att träna lugnt om jag skulle träna alls med tanke på min infektion och trycket kríng hjärtat. Men eftersom jag älskar att träna, galet mål och tävlingsinriktad, så kan jag inte gå på ett pass på gymmet och ge 50 %. Det finns inte i min värld. Så lilla Gaby, som tror att hon är såå smart, börjar köra hårt på bandet med en powerwalk samtidigt som the Hills avsnitt går. Detta resulterar i ännu högre tryck kring hjärtat, svårt att ta riktigt andetag, illamående och yrsel. Men man ger sig aldrig! Så efteråt mådde jag inte så bra.

Jo, har glömt att berätta när jag och pappa var på Asperö igår och hälsade på vänner till familjen så hade deras katt fått ungar, och de var verkligen de sötaste som setts på denna jord, hade tänkta ta kort men glömde kameran, great! Men iaf saken är den att vi skall få en utav de söta små, och jag har fastnat för en liten svart tös. SÅååå himla söt, så jag dör! Sonen i familjen är star wars fantast så han har självklart döpt den till Anakin Skywalker, men när vi får den skall namnet bli Stella!. Åh så fort jag satt mig kom den fram och började slicka mig på handen, och när jag höll den och skulle sätta ner den så kramade den sig fast ännu hårdare, pep som jag vet inte vad och kravlade sig uppåt på axeln. Äntligen har jag hittat min Soulmate haha.

Så fort jag har kort skall ni få se.

Åh nu saknar jag mammas katt - Tigerr. Men imorgon skall jag träffa min tjockis !

Sov så gott nu allihopa. Om jag hinner imorgon kommer dt faktiskt komma ett argt inlägg!

Ciaociao

Today

Asperö var verkligen jätte mysigt igår! Precis vad jag behövde. Nu efter några dagars vila så mår jag verkligen mkt bätrte. men Trycket över hjärta och luna är kvar.. Skall ordna medicinen som farbror doktor skrivet receptet på.

Idag blir det att packapackpackapacka. Ordna tågbiljetter träna lite lungt, åka till mamma och hämta saker som skall med till Skåneland

Så mkt att göra - Så lite tid!

ciaociao!

Asperö

Nu blir det asperö för hela slanten. Har bivit dit bjudna  utav några vänner till familjen. Pappa har ¨fått för sig att vi skall åka paddan båten innan, eftersom jag aldrig har åkt den. HAHa tragge säger jag. Åka paddanbåten. Gulligt! NOT!

Aja vi får väl se hur det hela blir men Asperö blir det iaf

See ya at the sea!

Ciaociao

Mamma Mia!

Jag vill verkligen inte vänta tills imorgon med min lilla recension. Filmen var verkligen hur bra som helst! Går inte att beskriva. Det var verkligen en film som man skrattar och gråter till. Det var nog första gången jag såg pappa skratta och gråta i samma film. Om jag ens har sett honom gråta till ngn film.

I vilket fall så går de tinte att beskriva hur bra den var, man måste verkligen se den! Så spring iväg och köp biljetter nu!!!! jag själv skall verkligen se den en eller flera gånger till. Hur bra som helst!

http://www.youtube.com/watch?v=LwFBSY7iOPU&feature=related

Blir man inte glad av musiken?

Lätt att jag vill ha en fest med ABBA tema :)

Ciaociao!

Father and Daughter day

Jes det blev inget Asperö eftersom det regnade såmkt så jag och pappa bestämde oss för att gå på bio istället. Pappas gamla idoler ABBA blev inspirationen så Mamma Mia blev det!

Skall bli jätte kul att se den, har verkligen velat se den länge!

Imorgon kommer recensionerna från mig

Ha en bra lördag!

Ciaociao

London part 3

Godmorgon vänner! Har preis ätit frukost och tittat på Janice Dickinson showe, älskar det programmet, även om hon kan vara en riktig bitch!

 Okej London part 3 is on the way.

Vi vaknade lördag morgon och SZ hade ordnat en riktig engelsk breakfast, med scones och thé. Sedan var det att packa ihop sakerna eftersom vi skulle bo på ett hotell natten mellan lördag och söndag. SZ skulle ha med sig 4 månaders packning så det var mkt som skulle tas med. Efter mkt stress och packning var vi äntligen färdiga. Sprang ner till Starbucks för att få sig en välförtjänt kaffe och lugna ner nerverna lite.

Seda nin till Hammersmith och en liten promenad på tio minuter till hotellet. KLockan var nu runt 5 tiden och alla var så sjukt hungriga att vi gick och köpte fish and chips och sedan tillbaka till hotellet för en liten powernap.

Vid halv nio kom Mary och tjejerna gjorde sig iordning för att testa på pulsen i Londons nattliv. Och den pulsen var bra hög. Det går verkligen inte att beskriva Londons uteliv och inte eller kan jag ens försöka förklara för man måste verkligen uppleva det. Jag tror faktiskt inte ens jag skall försöka. Så fort jag får bilderna så kommer de förklara. För bilder säger ju mer än tusen ord!

Söndagen var det frukost på Starbucks vid 1 och sedan begav jag mig mt Stansteads flygplats. Efter Lite tjafs med Ryanair om för mkt bagage lyckades jag slippa betala övervikt och sedan lyckades ju planet vara försenat i över två och en halvtimma. Men sedan två timmar och en halvtimma senare var man framme i ett regnigt Göteborg!

Nu regnar det verkligen jätte mkt och jag skall sätta mig och titta på film.Skall senare idag ut till Asperö med pappa och hälsa på lite goda vänner till familjen.. Om det blir fint väder

Ciaociao

London part 2

Usch nu är jag jätte trött. Har suttit hos doktorn hela dagen och har nu fått reda på att jag har matstrupsinflammation, hur man nu kan få det?!
Inget Båstad för mig inte.. Åh..... Hatar mitt liv för tillfället..

Iaf London. Regattan. Hattar. Sol.Pimms. Snygga kläder. Båtar. Hunkar. picknickJa det var ungefär var dagen bestod av. Det började med att vi gick upp tidigt för att göra iordning en picknick, oss själva och sedan springa ner till Starbucks för en frukost. Efter att alla var mätta och belåtna så tog vi en buss till Hammersmith för att åka tåg till Paddington och därifrån ut till regattan. Jag SZ och hennes syster trodde ju bara att det skulle ta en kort stund innan vi var framme. men NEJ. Vi fick sitta på tåget i ungefär en timma. Väl framme så tog vi en lite promenad och sedan kom vi till omårdet där regattan hölls. Mötte upp SZ franska vän Mary, hur trevlig som helst.

Alla fyras magar började vid detta laget kurra ganska rejält så vi avnjöt en jätte mysig och lång picknick på en jättestor gräsmatta. Som förövrigt fungerade som parkering med haha. Men vi var inte de ända som gjorde detta. Alla som var där åt sin picknick mat vid bilarna där långbord, stolar eller som vi hade, picknick filtar hade lagts ut. Efter att vi mättat magarna än en gång så bar det av in till området. Där tävlingarna gick av stapeln och hade gjort det sedan halv 8 på morgonen. Allting var så sjukt kul och flera kanonr av Pimms dracks upp. Toaletterna var också helt sjuka, stora sminkbord med stora speglar hade satts ut på damernas,även bord med hårspray och dylikt hade ställts fram för behövande. Nej det går verkligen inte att beskriva dagen, men det är absolut en utav de bästa i mitt liv. Önskar att alla fick chansen till att åka på detta. Och speciellt komma in i Stewerds tältet. Det var där det hände !

Nej nu är det mat och sedan skall man väl vila lite till framför en morden i midsomer film och deppa ännu mer över my life haha

Vad gör ni ikväll ?

Ciaociao

Stressfaktor

Idag skulle ju egentligen inlägget om regattan komma men jag har mått så dåligt, och har ett tryck kring vänstra lungan och runt hjärtat att  jag inte orkat.. Stressfaktor kanskse? JA!

Så imorgon skall allt berättas!

Ciaociao

My JvP

JvP i ett nötskal!At JvPs place

Sitter hos JvP, som förövrigt har sjuk klädångest för ikväll. Finns det ngt värre än klädångest för en tjej? tror faktiskt inte det. Vad har killar för ångest? Hmm.. Måste ta reda på det.

Iallafall har vi ätit en jättegod middag som hon hade lagat. och nu gör vi oss iordning för utgång - iaf för JvP. För mig blir det en drink eller ett glas vin och sedan hem. Sjukt trött.

Tränade innan med AM, sjukt snygg hunk vi såg AM right ? :P haha

Nej imorgon kära läsare så får ni höra mer om London, eller kanske senare ikväll
 Nu skall jag hjälpa min kära vän haha

Ciaociao!

London day one

Okej nu är jag hemma, eller ja har vart hemma i några dagar, men har inte hunnit uppdatera fram tills nu.

Vart skall man börja?! London är underbart. Folket, staden, atmosfären, STARBUCKS och allt annat som hör till. Varför nämner jag inte shopping? Hm jo för under denna tiden vi var där så hann jag inte shoppa en enda gång, inte en enda.. Då förstår ni hur mkt vi hade planerat.

Kom dit torsdag kväll och då mötte SZ och hennes syster S upp mig vid Liverpool central station. Sedan bar det av hem till SZ där Pimms och tjejkväll väntade. Om ni inte har druckit Pimms så måste ni testa när ni har i London, smakar som hallonsaft fast med kolsyra i. Super gott!

Jag tror vi satt uppe hela natten - ja tills det blev ljust. Mycket att ta igen på fyra månader och man fick höra både det ena och andra som hänt henne i London. Jag förstår verklgien inte hur hon lyckas - och jag förstår verkligen att hon inte vill lämna London.

Nu har jag egentligen bråttom så det blev ett tråkigt inlägg om första natten, och ett helt inlägg kommer jag tillägna
Royal Henley Regatta, helt ofattbart roligt!

Ciaociao!

London calling

Jes, dåligt bloggat, I know, men nu drar jag snart iväg till london och SZ och hennes syster, Saknar henne sjuktmkt så det skall bli såå kul att träffa henne igen:D

Imorgon blir det regatta hela dagen, lördag skall vi leka turister haha, utgång middag och massa annat, söndag, shopping. Sounds good?  YES!

Nej nu måste jag packa,, update när jag kommer hem vänner!

Ciaociao

RSS 2.0