You gotta love pink

Söta Lill Z var i NY för några månader sedan, och vi båda har haft mycket att göra så vi har inte setts sedan dess. Men gulliga Lill Z hade köpt en liten present till mig därifrån som tack för en tjänst som jag gjort henne. Hur bra känns det inte att komma hem med en rosa Victoria Secret påse en söndag som denna?

Jag blev överlycklig.

Jag Z och LillZ satte hos i västra hamnen där tuneringen i Beach volleyball avslutades idag. Efter en islatte och lite annat smått och gott tog vi en promenad tillbaka till stan. Nu har tjejerna åkt till Gbg och jag sitter i lägenheten och funderar på om man skall fortsätta sökandet efter lägenhet eller om man skall tentaplugga.. Svårt val.BODY LOTION

HAND DESINFEKTIONCiaociao

Reunion

Godmorgon! Idag är det söndag. Dagen som brukar medföra Ångest. Men inte idag.

Igår var det trevligt men efter lika olika omständigheter som skedde, bland annat vädret så begav jag mig in till Malmö på kvällen där några härliga timmar spenderades med Holken, Carl, min bästa killkompis och hans gäng, på Prins Bernhard. Det var lite som ett reunion tillfälle.

herregud vad vi hängde där jag JvP, AN och L för cirka ett år sedan. Jag kan nog helt säkert säga att vi snittade två ggr i veckan på stället. Hur som helst var det kul att vara där igen och det var riktigt bra och mycket  var sig likt.

Idag blev det en morgonpromenad, lite tentaplugg och lunch med SZ och lill Z som jag inte sett på ÅR OCH DAGAR. En bra söndag helt enkelt!


Måste hoppa in i duschen innan lunchen. En lunch i använda träningskläder är kanske inte det trevligaste..

ciaociao
LT - Lunch timeCiaociao

Saturday - the best day on the week

Godmorgon vänner! Eller kanske godmiddag (gud vad gammalmodigt det lät). I vilket fall som helst har dagen startat med en runda kring pildammsparken där ett X antal snygga brandmän hade träning och sedan ett kort möte med några snygga volleybollspelare vid ett rödljus vill Möllan. Alltså en väldigt givande promenad.

Idag blir det Kahls och jobb tre timmar med bäst SL. Det är helt sjukt men när vi jobbar så har vi så himla roligt. Jag hade lätt kunnat stanna flera timmar till bara för att få jobba med henne. Igår underhöll vi oss med att läsa CVn som kommit in. Man skall inte skratta åt folks CV, men ibland skriver folk otroligt sjuka meningar för att låta proffesionella. Jag menar, hur tolkar ni meningen, "Jag gillar att tillfredställa mig själv socialt" eller " Jag har läst matte D vilket gör att jag är väldigt bra med siffror".

Ett tips till er som är i CV skrivande just nu. Undvik att skriva att du alltid är "sugen på nya utmaningar och skaffa mig ny erfarenhet". Jag och SL pratade mycket om detta igår och ett tips från min chef (SL är butikschef) så tycker hon att det låter som man är lat och att man inte har någon erfarenhet alls.

Skriv i så fall hellre att du söker erfarenhet i den bransch du söker. På så sätt undviker du att låta totalt inkompetent.

Efter jobb är det tidigt middag med min kusin från USA, mamma, min bror och en vän till mamma. Efter det väntar sommarens höjdpunkt i Ljunghusen. Den årliga sommarfesten hos bröderna Bruzelius.

Skall försöka komma ihåg att köpa batteri till kameran så att det kan ges lite bilder från kvällen. Det ständiga dilemmat kvarstår. Outfit. Å ena sidan älskar jag klackar. Å andra sidan hatar jag klackar på gräsmattor när man sjunker ner med klacken. Å ena sidan vill jag ha klänning å andra sidan shorts och en mer casual outfit. .PANIIK.

Well well .

Ciaociao


Jobbet med Ernst

Ibland är huvukontoret lite roliga. Varje vecka får vi ett nyhetsbrev på mailen med försäljningsstatistik etc. Detta brev avslutas alltid med ett citat. Denna gången var det Ernst Kirschsteiner (eller hur det nu stavas) tur,
"Ju äldre jag blir, desto mer intresserad blir jag av pappret kring presenten".

Det roliga är att vi inte ens har papper utan korgar och cellofanpåsar. En otroligt ovesäntlig notis men lite kul. ¨

Ciaociao


Bringing back the history

Så var var vi...

Tiden som gått sedan förra inlägget är lång och mycket har hänt. En stresskollaps med påväg till att gå in i väggen blev ett stopp i tillvaron för mig som gjorde att jag började tänka efter. Innan trodde jag det var "normalt" att vakna 4-6 ggr/natt att ha hjärtklappningar, yrsel och konstant trötthet.´Men det var ju inte så normalt. Fick hoppa av sista delkursen på statsvetenskap för att vila upp mig. Tre veckor efter stod jag på Kahls för sommarjobb. Kanske inte är det smartaste men ni som känner mig vet att jag lätt blir rastlös, vill hitta på saker och får kickar när almenackan är fullbokad av saker som skall göras. Oftast roliga. En och en halv vecka kvar nästan på jobbet med världens underbaraste kollegor (mycket därför jag jobbar med) sedan är det sommarlov. Eller ja nästan. Fick skjuta på några italienska tentor när det var som hektigast så nu är det plugg med dem,

 Ja sedan börjar nog skolan på nytt. En termin som inte kommer innefatta tre jobb 150 % studier på universitetet samt fäktning. Nej en lugn termin väntar.


En timma kvar sedan kommer S till jobb och då skall vi äta boxen (China box) borde kanske inte äta sådant egentligen men svulten tar över min kropp..

Later
Ciaociao


Goda vänners lag

Dags att ta tag i bloggandet kanske? Jag älskar att blogga men mitt dygn har haft för få timmar det senaste månaderna. Ja i princip sedan förra inlägget i februari (inte ok!). Tänkte att bloggandet skulle bli till vid skolstarten igen eftersom jag  i januari sticker till Milano, (God help me att jag kommer dit). Mina vänner vet vilkan italien nörd jag är så det kanske kan finnas en gnutta underhållning med bloggen då.

I vilket fall som helst fick jag ett sms av min kära vän JvP. Hon har inte haft en sådan underhållande sommar på grund av olika hemska omständigheter ( thank God att hon lever) så eftersom hon inte har så kul på dagarna så undrade hon om jag inte kan börja blogga igen.

Thats what friends are for.

Here you go Sweetie första inlägget.
Kommer ett sedan när jag packat upp leveransen vi fick till jobbet. Fan att inte DHL killen var snygg. Aja Grännaknäcke står på tur att få plats på hyllorna på Kahls så ci vediamo poi.

Ciaociao


Ps.Bilden är tillägnad A.S


RSS 2.0