I´ve voted. How about you?

Hemma efter tandläkaren. Efter tio minuter hos tandläkare Ewert kunde jag glatt gå därifrån med fem hål.. Nej haha jag hade inga hål och fick ett glatt besked över att min överkonsumtion av kaffe inte sliter på mina tänder så mkt som jag trodde. Det ända hon sa var att jag inte får dricka latte från automat, eftersom det innehåller otroligt mkt socker, men det kan jag ju inte göra för 1. Det är inte gott 2. De har inte sojamjölk, så en mjölkallergiker som jag skulle inte kunna dricka från dessa automater.

Eftersom det gick så fort hos tandläkaren och jag behövde göra några shoppinginsatser på stan så fick jag glatt traska till centro. Efter en mezzo och några kapitel i "Det blåser på månen" så var klockan äntligen tio och mitt lilla shoppingsug fick stilla sig lite. Inte för att det var så roliga inköp men ändå.

Det blev:
Hårinpackning från Björn Axén till mitt svintohår. Har inte provat den innan men hoppas att den kan ge mig vaaavaa vooom hår !

  


Eftersom jag reser mycket, med fäktningen på tävlingar, och kommer fara lite i sommar, tänkte jag att resekitet med småflaskor passar bra. Hatar när alla stora förpackningar tar sådan plats, och det väger ju så mkt extra!


Måste lämna in min kamera för det är något konstigt med den, så detta är nog de sista bilderna på två veckor eller ngt. Men det blev också ett fodral till kameran. Gillar inte att den har legat i väskan utan skydd. Men nu matchar de varandra. Kameran och fodralet alltså. Som handen i handsken.



Sprang över från SIBA och in på stadsbiblioteket och slängde ner min röst till Europaparlamentsvalet. Så nu har jag tagit mitt ansvar och röstat! Har du röstat?



ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0