Monday again..

Godmorgon glada. Förlåt för ingen update igår men det kom massa annat i väge hela tiden. Idag regnar det iaf. Jag och Stella, kattungen, har lekt lite nu på morgonen för att sedan sitta och kolla på Top Model och mysa i soffan. She´s a real diva..

Igår var jag på kvällen och tog en kaffe med L, vi började smida planer för vad vi hoppas kommer bli den största festen 2009. Vår gemensamma 20års fest. Hm problem är bara med tema. men vi har ju några dagar, eller jaa typ ett år på oss haha men det gälller att vara ute i god tid.

Nu skall jag snart iväg och träna sedan träffa IT som efter en vecka kom hem igen från Barca, inget vidare var det tydligen den veckan när hon var där nere.

Nej nu skall jag bege mig ner till bandet och gymmet, Första världscupen är nästa vecka och med tanke på hur dåligt det gick i helgen är det fanimej hårdträning nu. Barnträning och vanlig träning sedan

Take care!



Ciaociao

Kommentarer
Postat av: Mimmi

svar: Ja, fast som tur är så fick vi vara sex stycken och det var ett väldigt lätt arbete. Så det kommer gå fort :) Hur har din dag varit?

2008-09-29 @ 17:12:55
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0