Lovely

Hinner med ett snabbt inlägg innan jag skall sätta mig på balkongen och plugga någon timma,sedan ner till korsvägen för att göra spårvagnsprojketet med V, IT och ME.

Gårdagen kan sammanfattas med ett ord - Lovely -
Till alla er som går på  Hulebäck i tvåan och skall göra valen mellan mediakunskap, kultur och idéhistoria och matte C. Välj Kultur och idéhistoria. Det kommer vara det bästa ni gjort! Det är absolut ingen slapp kurs, men att komma till lektionerna är ngt man längtar efter. Jag vet det låter sjukt men läs bara om uflykten nedan.

Vi började tidigt från skolan, 0815, för att bege oss mot Lidköping och Läckö. Det som är bra med denna kursen är att vi är en liten grupp vilket gör att sammanhållningen blir tajt. Några timmars sömn fick vi som satt i minibussen iaf.
Och när vi kom fram till Läcköslott var vädret helt perfekt. En guidad tur med en tragge guide, inte den bästa turen man vart på, men efter rundvandringen så var det picknick i det gröna. Bara tjejer, massa mat som pastasallad, kladdkaka, smörgåsar, juice, kaffe, småkakor. och det bästa AHs Suprise. Jordgubbar dobbade i smält blockchocklad. Vi måste ha suttit där iaf i minst en och en halv timma och det kändes inte alls som en skoldag. Inte ens som en kursgrupp. Det låter konstigt men det kändes, även med lärarna som det var ett gäng vänner som bara njöt i solen. Alla kan prata med alla i gruppen och samtalsämnena varierade med allt från resor, studenten till uteliv och droger. Jag menar, hur många pratar vad de vart med om på fyllor med två lärare?! Men det är det som är grejen, även lärarana tror jag känner att de är inte lärare på sådana här utflykter.

Efter att våra magar mättats så de höll på att spricka så begav vi oss tillbaka till vår kära minibuss och begav oss mot Rörstrand och porslinsutställningar. En del vanlig shopping blev det med eftersom det fanns kläd och skoaffärer av kända namn i samma lokaler. Passade på att köpa en morsdag present till mamma, även fast det inte är morsdag förrän nästa vecka. Blev en the kopp med mumintrollet på. Eller snarare sniff. Mamma samlar på serien så jag tror den blir perfect.

En trött skara begav sig sedan hemåt. Många somnade i bilen medan andra passade på att äta upp det som fanns kvar av kladdkakor etc.

Väl hemma så kunde man absolut säga att dagen varit jätte lyckad. Satte mig och skrev studentinbjudningar. Det är helt sjukt men jag har 90 pers att bjuda. 90!? Herregud. Har skrivit tjugo av de 60 inbjudningskort som skall skrivas.

Nu vill katten ut i solen och så vill jag med. Skall sätta mig och plugga på balkongen.

Hörs senare, har en annan utflykt att rapportera om då.

Ciaociao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0