Back home again...

Japp dagen har varit lååång och nu är jag hemma igen. PÅ framtidsmässan hände inte så mkt mer än att man fick massa papper och broschyrer som när man får tycker är jätte intressant men sedan slutar det med att de ändå hamnar under sängen eller i papperskorgen. Jag skall göra ett ärligt försök att läsa dem faktiskt, jag lovar.
Sedan var det en snabb lunch med V på franska kaféet, älskar verkligen deras sallader. Mums!
Tog en sväng på stan och en kaffe på Centro, och vem träffar man på där om inte S, JE och JK, så länge sedan man såg de båda Jorna. Imorgon drar de iväg på MUF utbildning i Stockholm. Åhh vad jag längtar tillbaka dit.

barnträning idag, måste säga att mina små småttingar börjar bli bättre och bättre på att fäkta, :)
Egen träning gick mycket bättre idag, så idag somnar jag inte lika sur haha

När jag och V spatserade på stan drog vi en sväng på NK och jag kom på vart jag skulle vilja jobba efter studenten, Karen Millen affären, så himla snygga saker! Bland annat denna skönhet!

image13

Dagens sak jag inte kan leva utan är: min termomugg! Började med den i tvåan på hösten när jag såg denna bilden, och nu har hela skolan den :) Perfekt på alla sätt och vis, nu får man teét med sig in på lektionen och det tar inte slut på nolltid och blir heller inte kallt. Älskar den !
Vissa på skolan har som projektarbete att göra sådana. blåa och rosa tror jag att de blir med mönster. Perfekt Julklapp!
image12

Nu är det snart sängen är jättetrött!
Ciaociao!

Kommentarer
Postat av: Susanna

hello gaby! trevlig blogg du har :) mitt användarnamn till min blogg är: susanna och lösenord är: cindy89

hoppas du får en bra helg! puss

2007-11-16 @ 17:40:46
URL: http://www.sobre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0