En dag i Göteborgs septemberluft

Nu börjar det sakta dra ihop sig för ansökan till nästa termins  utbytesstudier. Men alltid är det ju något som skall krångla och med detta menar jag nu att det kan finnas en risk för att jag inte hamnar i Milano. Bologna och Florens är ju inte fyskam heller men jag vill verkligen till Milano.

Kruxet ligger i att Lund tog i höstas mot en italienare som skulle läsa i Lund, studenten hittade sedan inte kurser som han hade behörighet till att läsa vilket gjorde att han var tvungen att åka hem.. Nu är italienarna lite griniga över det. Men förhoppningsvis kan koordinatorn på LU hjälpa mig med att fixa det. Annars är det väl bara att dra på charmen.

Skolan rullar på som vanligt, och jag överdriver inte när jag säger att den enda svenskan de pratar på lektionerna är max 5 min. Tutti italiano. Men hörförståelsen blir bättre och bättre.


Efter vistelser i Stockholm och Lissabon har jag varit hemma i några dagar för att sedan åka upp till Göteborg. Just nu med kaffe, dator och Melissa Horn i mammas kök samtidigt som plugg måste göras även en lördag.

Ikväll väntar ett mingel och sedan följande konsert som hör ihop med event som pappa håller i denna helgen tillsammans med Beridna Högvakten som kommit ner från Stockholm. Efter det blir det inflyttningsfest hos SG.

Bra Lördag!
NU åter till artikel letande.

Ciaociao



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0