Back on track!

Nu tas bloggen åter upp igen! Kul att se att även om jag inte uppdaterat den sedan den 8 juli (!) så har jag ändå haft trogna besökare på en jämn period! Kul!

Bloggkänslan och feelingen har återigen infunnit sig och nu skall det bli kul att blogga igen! Inte ett stressmoment som innan! Har fått flera frågor om bloggen skall tas upp igen och nu mina damer och herrar gör den det!

Just nu är mitt liv i en ganska kaosartad period. Mycket händer. Jag och tjejerna som delade en stor lägenhet i Malmö har nu splittrats och flyttat till var sitt eget håll. Vi bor fortfaranade kvar i Malmö vilket är kul! JvP flyttar till Kanada i januari och livet för oss andra fortsätter sin stilla gång i Malmö. Skolan finns kvar i Lund och just nu är det mänskliga rättigheter och italienska som står på schemat. Mycket att göra med 150% plugg, men som vissa av er vet så älskar jag att lära mig så även fast det ibland är vatten över huvudet så kommer energin tillbaka när man känner att man lär sig och utvecklas. Med dessutom två jobb och fäktning på landslagsnivå så blir min kalender ganska fullspäckad. Hatar att inte göra någonting.. Men frågan är hur man lägger band på sig själv och lär sig att ta det lugnt?
Tips tas gärna emot!

Just nu förbereds det också mycket för min kommande italienvistelse som blir hösten 2011 i minst ett halvår! Milano here I come!

Just nu är det time for school! Sitter på SOL (pråk och litteratur center i Lund) och kommer vara hemma vid halv nio - nio ikväll. Sista grammatiklektionen i italienska inför tenta på lördag (kl 8.00!!!) är ikväll så det blir att vara smart fram tills dess. Utkast inlämning på min C-uppsats (en del av den bara) om lite mer än en timma så nu blir detta inlägg avslutat.

Hörs senare ciaociao



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0