polis drama

Nu känner man verkligen att allt plugg jag har haft dessa tre superstressiga månader är borta. Kroppen är trött, huvudet likaså, och rastlösheten börjar smyga sig inpå mig
 
Idag blir det en liten fixar och donar dag. Flyttlaset från mammas hus till lägenheten går den tionde juni och vad passar inte bättre än när man flyttar än att rensa lite? Så idag blir det garderobe och pappersrensing. Ni vet alla viktiga papper som kvitton, deklarationer och annat tråkigt. Just nu är det bara huller om buller.

Glöm inte morsdag idag också! Min mamma får ett armband som jag skall sätta mig och göra nu. Roligt att ge saker som man själv har gjort istället för att köpa.

Ogillar starkt som sagt att kameran är innne på lagning. Har kunnat använda min brors men självklart har jagi nte hittat sladden. Synd för det var lite polisdrama igår i området hos mamma med två polisbilar med blåljus.. . Och en polisbil parkerade på vår parkering som orskade att grannarna inte kunde komma ut med sina bilar (de satt ingen i polisbilen eftersom de hade sprungit iväg). Vet inte vda de hade fått larm om men sjukt tt ngt händer i vårt lugna område.

Iaf så lyckas ju G självklart skämma ut sig själv också på köpet.

Händelse:
Jag blev helt uppspelt när jag såg polisbilen på vår parkeringen och ville verkligen se när de kom tillbaka och skulle köra iväg - ifall de hade ngn brottsling med sig eller så -. Så medan jag hjälper min syster med lite klädproblem så kommer poliserna tillbaka. utan brottsling. Men man vill ju inte vara en nerd och stå och titta ut genom fönstret så att de ser än. Utan istället får jag och min syster för oss att vi skall spionera lite. För en utav poliserna var sjukt snygg. God bless men in uniforms, yummie. Ifall så slutar det med att jag gömmer mig bakom en gardin och tittar ut på gatan där de står. Självklart så ser han mig och jag drar fort som f*n igen gardinen. Men grejen är att jag vet inte riktigt hur jag skall ta mig ut ur det rummet jag är i. För om jag går normalt ut så ser han mig igen och kommer då verkligen märka att jag har spionerat på the gorgoeus one, nej så det slutar med att jag kryper ut ur rummet i morgonrock och springer ner till min syster som också är helt uppspelt på snyggingen. Sedan när jag tittar ut genom ett annat fönster så är de borta.

aja jag kan bjuda på den och nu vet han polisen att han är sjukt snygg.

Haha känn på att man känner sig som en tioåring som ser BSB igen. haha

Jag hade bildbevis men det får väl komma upp när jag hittar sladden

ciaociao


Älskar "If I were a boy" videon för övrigt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0