Respektlösa jävel

Hur kan man? Hur tänker man egentligen när man sårar människor och är medveten om det? Hur tänker man när man ljuger rätt upp i ansiktet på en person som gillar en, en person som litade på en. En person som hoppades att det skulle funka? En person som kände att man var så lycklig, en person som svävade på rosa moln. Man såg lyckan i dennes ögon. En lycka som inte kan beskrivas med ord. Hur fan tänker man när man medvetet bedrar och sårar denna oskyldia människa.
Gör så att denna person drar på SIG skulden och tror att det är den själv som är idioten, fast det är tvärtom.

Jag vet att man kan såra människor som man tycker om, men då är det fanimej inte medvetet.

I en månad... En jävla månad har du bedragit en utav mina abosluta bästa vänner med en annan tjej. Hur fan tänker du? Mot båda?
Ursäkta men du är helt schitzo. Det är helt otroligt att du inte ens har någon stolthet att kunna förklara dig. Inte någon respekt för andra personer.

Helt vansinnigt.

Om du hade stått brevid mig nu, hade du önskat att du inte gjorde så som du gjorde. Men det verkar som du inte ångrar dig. Och fine det är ditt val om du inte ångrar dig, men du är en person som inte har respekt eller värdigheten att kunna uppskatta och förstå andras känslor. Det är ingen fotballsplan vi står på om du tror det.
Det är inte så att du kan fälla någon få frisparken emot dig, ett gultkort och sedan är allt som vanligt.
Kan du inte bara inse att du sårat en utav mina närmsta vänner och det  MINSTA du är skyldig henne är en ursäkt.. Hon är en tjej som är värd en kille som visar henne respekt, vilket du INTE gör. Hon är alldeles för bra för dig. DU KOMMER ALDRIG KUNNA FÅ CHANSEN ATT BLI TILLSAMMANS MED EN TJEJ SOM HENNE. DET FINNS BARA EN UTAV HENNE OCH HON ÄR ALLDELES FÖR BRA FÖR DIG!


Du ÄR faktsikt skyldig både henne och din flickvän varsin ursäkt.





Älskling, han har betet sig som ett psykfall. Men vad som en händer vet du vilka som kommer att finnas i ditt liv. Stötta dig och älska dig för evigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0