Push, toppen eller botten?

Igår var det en ganska lugn dag som sagt. Middag med T, P och ML på Chez, sedan var det vidare till Bliss, jätte trevligt ställe och goda drinkar. Man hade haft 40-årskalas där tidigare på kvällen så det var ganska mycket äldre människor men vi hade sjukt kul som vanligt. Sedan skulle vi dra vidare till den nya klubben PUSH.

Jag vet inte riktigt vad jag skall säga om stället, bra inredning, grym musik, bra bartenders och snygga killar. Men för övrigt tycker jag inte att det är något speciellt. Som ni säkert redan vet är kö systemet lite annorlunda. Man står i en ring runt hela inhägnaden och sedan pekar pointern åt vakterna vilka som skall komma in. Det kan ju vara positivt då det inte kommer massa konstiga människor. Men problemet är att pointern igår var inne och festade själv istället för att göra sitt jobb. Det stod mycket om i tidnignarna om hur man skulle ta in alla snygga människor. Men det gör dem INTE kan jag säga. Tragiskt men sant. Det kändes lite som att när man kom in så var det människor (från 19 år till 65 år) som hade skrapat ihop sina sista slantar bara för att kunna köpa en flaska champagne, få ett bord och sedan var man kungen på stället. Eller inte! Det var faktistkt ganska tragiskt. Champagneludren flockades runt borden som djur vid ett vattenhål på afrikas savann.

Det är bara att inse Göteborg kommer aldrig att bli Stureplan och om man vill festa på stureplan tycker jag faktiskt att man åker upp till Stockholm istället. Människor här i Göteborg tycker att de är så coola att de kan beställa in en 7 liters champagne och sedan äger man stället. Men allvarligt, vissa av dem kan inte klä sig, de är så fulla att de inte hittar sina jackbrickor, och när de står i kön för att lämna eller hämta jackan är de så fulla att de ramlar på alla. Dansgolvet var fullt av sjukt fulla trashbrudar som genom att de får ett glas champagne  går hem och ligger med första bästa kille. Nä allvarligt.

Stället kommer att bli bra om man tar in "rätt" folk och inte några wannabes. Det är klart att man inte skall ta in folk bara för utseende. Men Göteborg om ni vill efterlikna Stureplan, då får ni leva upp till reglerna.
Bittert för vissa men det är bara sanningen.


Har precis vart och ätit brunch med mamma och mina bröder på Egg &Milk. Hur gott som helst.

Nu är det pluggdags. !


Ciaociao!


Dagens känidsbild blir på Amanda Bynes, en tjej som vet hur man klär sig när man går ut! 

                                                                                           image75

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0