Pappagallo

Haha hittade detta i min reseparlör jag fått av min faster för några år sedan och som jag tog med mig på resan, verkar som man får passa sig för dessa pappagalli Gud vad jag skrattade när jag läste detta. Fattar inte varför det blev så dålig bild med kameran men ni ser förklaringen nedan.
 
 
Pappagallo;
"En pappagallo är den klassiska italienska machomannen, flickjägaren och den lätt efterhängsne charmören. Han finns fortfarande men kanske inte  så vanlig som förut. Och dages italienska kvinnor har egentligen mycket lite till övers för dessa pappagalli.
 
Hur känner man igen en pappagallo? Han är brunbränd, muskulös, kanske inte alltid så vacker och bär ofta solglasögon - även inne och på diskotek. De jagar ofta i par eller tre tillsammans  och går från grupp till grupp med kvinnor, tills de hittar ett "lämpligt" byte.
Vill man inte ha med dessa pappagalli att göra är den enkla regeln att inte börja prata med dem överhuvudtaget. Det bästa är nog att behandla dem som luft..."

Kommentarer
Postat av: Anki Bjarnehed

Ha ha den var bra:-) vilken klok faster du här som ger dig dessa goda råd;-). Lycka till idag och jag väntar med spänning på första rapporten från din första dag på universitet. Största kramen:-)

2012-09-24 @ 06:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0