Living in the third world

Okej nu är jag tillbaka mina vänner efter sista lektionen i Relazioni Internazionali innan midterm på måndag. Frågan ang fäktningen blev löst då Maestra hade feber och inte kunde komma. Så idag blir det ännu en natts studier.

Jag berättade för pappa men berättar för er nu med. Vi har haft problem idag. På Camplus... Med vattnet.
De stängde av vattnet mellan 13-15. Men tydligen är det många rum som fortfarande inte har vatten i duscharna. Som tur var har jag vatten, varmt som kallt. Blev dock chockad först när jag satte på vattnet och det var.... BRUNT!! Fick låta allt rinna i fem minuter innan man såg det genomskinliga vattnet komma. Mandie har inget vatten alls så hon lånade precis min dusch.

Jag är verkligen glad för det rum jag har. Det är större än de flesta andra, har jättevarmt vatten i duschen och mitt badrum är större än amerikanarna som delar rum. Hur bra är inte det? Hälsade på hos Mandie igår med mediciner för hon var/är sjuk, och hon hade verkligen ett litet rum... I guess sometimes you are lucky.

Så en kvälls studier igen på kammaren är det som gäller ikväll.. Ingenting annat. På måndag efter tentan får jag min frihet tillbaka. Tentan i lagstiftningskursen verkar jag inte ha förrän i januari/februari. Hur bra som helst för kursen i Relazioni Internazionali slutar i december.

Nej nu skall jag först duscha, sedan plugga. Jag har ett ticks och det är att jag kan inte koncentra mig om jag inte har nytvättat hår. Helt sinnesjukt men sant. Koncentrationen förbättras så mycket när håret är nytvättat...

Ciaociao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0