L'ispirazione per il giorno

Dagen börjar lida mot sitt slut. Och jag har lyckats göra en hel del;

1.Morgon powerwalk
2. Förbereda flytt
3. Gått på föreläsning
4. Blivit blondförklarad av den italienska professorn

5. Pluggat en massa.
6. Blogga
7. Förbereda morgonens lektion
8. Ordnat med folkbokföring
9. Planerat födelsedagsfirande

And more to come.

Herregud har gått runt med små huvudvärk hela dagen..

Dagens föreläsning var i två timmars sträck och då är det inte konstigt att man blir trött. Svår akademisk italienska, en professor som knappt släpper in lärare med frågor och där språkets termer inte ens har någon förnuftig förklaring på svenska..
I vilket fall som helst så är jag medveten om att jag kan se "förvirrad" ut när jag är koncentrerad. Detta märkte tydligen den kära professorn som tyckte det var kul att fråga om jag fattade vad han sa. Eftersom jag suttit så duktigt och lyssnat var jag så koncentrerad att jag inte förstod att frågan var till mig vilket gjorde situationen ännu värre när de övriga började små skratta åt mig. Det skall dessutom tilläggas att jag var blondast i klassen och professorn ett antal gånger ställde sig för att glo på mig när han pratade.. Egna tolkningar av detta godtas. .

Huvudet värker av all information och hade man bara vägt mitt huvud så hade jag haft ett BMI långt över dödligt fet.

Sista ruschen idag och en rolig historia till er som hände mig i fredags.


Jag står trött en fredagsmorgon på Malmö C och skall åka till GBG. Eftersom det är oklart huruvida tågets kortmaskiner fungerar så skall jag ta ut pengar ur en Danske Bank automat. Helt plötsligt kommer det fram en äldre dam till mig och frågar om man kan ta ut pengar ur bankomaten(?!) - Jag svarar då att det kan man varpå hon frågar om man kan ta ut svenska kronor (???????) Ja svarar jag igen. Tanten ställer sig lite fundersamt och tittar på bankomaten och säger - Ja det är så konstigt då om man kan ta ut sv kronor för det står ju danske bank på skylten.


Fredagstrött eller IQ zero?





DAGENS INSPIRATION

CIAOCIAO



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0