Happy people

Efter lite krångel med mitt bredband igår så kunde jag inte uppdatera! Helt sjukt fulltäckning men nej varför skulle det fungera ändå?

Veckan började bra efter en sad söndag. Det går lite upp och ned men kommer vara jobbigast nu när jag kommer hem nästa helg. Vissa av er tänker säkert, "men seriöst det är en katt", det enda jag kan säga är att om någon du älskar går bort så kommer det ledsamma tider, oavsett om det är din fru/man (människa) eller djur.

Igår var det skola och eftersom vi har nollning denna vecka så har vi blivit indelade i grupper som tävlar mot varandra. Gårdagens uppdrag var att göra en rondellhund och sätta ut i en rondell. Vi tog vår tolkning till en ny nivå när det gäller rondell och tyckte att en trädrondell var perfekt. Självklart vann vi utmaningen.

Plugg och träning för hela slanten resten av dagen, tävling på söndag i Helsingborg. Idag görs ett litet undantag så det blir ingen träning eftersom jag har så fruktansvärt mycket i skolan och behöver få undan så mycket som möjligt! Seminarie imorgon säger allt...

Dagens uppdrag i tävlingen var att åka till ett ålderdomshem och bjuda på fika. Vi träffade världens bästa Asta. Så glada de äldre blev för kakorna. Dessutom tror jag de blev rejält överraskade. Vi fick till och med se hur bästa Asta bodde. Efter 45 min där så gick vi tillbaka med ytterligare en seger och en stor mängd glädje och kärlek från de äldre. Att något så lite kan betyda så mycket för dem. Att göra människor glada är för mig det bästa man kan göra. Tack till Brunnsbo Ålderdomshem för att vi fick komma!

Nu sitter jag här.. funderar på var någonstans jag skall börja.. så mkt att göra och så lite tid.
Dessutom måste jag handla, men tiden finns inte, måste tvätta, ingen tid, måste städa, ingen tid. Måste plugga, ingen tid. Vad gör jag med min tid??


Lite bilder från dagarna:



Världens bästa Asta med passion for fashion!



Kakor med givna med kärlek



Rondellhunden



Rondellhundens budskap

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0