Wish me luck

Åh jag har verkligen dragit mig för att inte plugga idag, har haft massa annat och är fortfarande lite trött efter lugninflammationen så jag har inte alls vart så pigg. Först när jag såg seminarieuppgiften så inprincip dog jag. Alla Hulebäckare - tänk er en liten minirapport.. Sedan fick jag för mig att det inte alls var svårt, vilket det antagligen inte är om vi inte har så j*vla mkt litteratur att läsa och hälften är på engelska..
Önskar att jag tagit tag i detta tidigare men jag har verkligen njutit av att ha en helt ledig dag. Missförstå mig inte för det här är det jag vill plugga men idag har verkligen vart skönt att ha en ledig dag, eller ja tills jag såg vad jag har att göra..


Wish me luck. Och ni anar inte hur stark kaffet är förtillfället. Klockan ringer 0545 imorgon och jag anar att jag inte kommer att vara pigg. Skolan och en himla massa plugg blir det imorgon sedan fäktning..


Detta var det hela, inte skall vi läsa allt men väldigt mkt.. Visste att min nervositet och ångest över seminarierna skulle betyda ngt negativt.


   

ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0