Sunny sunday

Godmorgon glada! Idag är kroppen lite mer på topp, inte för att jag hade ngn hangover igår, men för att jag kom på att jag varit uppe i 24h. Great!. Så igår gick jag faktiskt och la mig klockan 8 och vaknade tolv timmar senare. Missade Freaky friday, men för att kompensera det hela funderar jag på att hyra den.. vart ligger det en videoaffär i ystad??

Fredagen var super kul, jag och JvP glömde självklart vid mitten av kvällen till slutet av kvällen att vi hade en kamera så det blev bara bilder på när vi var lost i Lund haha. Hemma vid femtiden på morgonen var vi sjukt trötta men hade en lyckad kväll bakom oss. Förutom vissa detaljer som jag inte kan dela med mig av här.. Haha

Mormor och morfar är ju i Finland nu och lata Gaby som inte tagit körkort måste nu cykla in till Ystad för att handla.. Ungefär 7 km enkel väg..

En powerwalk nu på morgonen gjorde att jag vaknade till på ett bra humör, nu är det kaffe och sedan den jävla cykelturen till Ystad. Kan tacka gud för att det inte regnar iaf..

De få bilderna som togs från i fredags:
 JvP hittade inte vägen som hon sa att hon gjorde, så vi fick stanna en tjeckisk cyklande student med hela cyckelutrustningen och till och med en karta. Tur att han hade två kartor för  den första han tog upp var över Malmö (!?)

 Så här bitter blev jag när vi inte hittade vägen, men som alltid löser det sig och vi hade faktiskt lite kul på vägen haha




 Inga kommentarer här!

ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0