Almost halleluja

Tystnadens jubel spreds sig över klassen, Läraren var mer besviken. Eleverna lättade. Ett mindre seminarie på den redan allt för svåra kursen med enorma arbetsuppgifter. It was a halleluja moment.

Okej kanske inte riktigt så dramatiskt var det men iaf inte långt därifrån... Förutom att ha blivit döv på dagens föreläsningen, för att läraren har fått för sig att hon hörs bättre när hon skriker, vilket hon visserligen gör, men man är ju halvdöv när man kommer ut efter två timmar - så har jag inte alls gjort mkt. Myser lite hemma och vid halv 6 tiden är det träning.

ledig imorgon och jag skall verkligen sova ut då! Har sovit såå dåligt inatt. Har legat och inbillat mig från 0500 till ungefär 0800 (en halvtimma innan jag skulle gå upp) átt vi höll på att få inbrott för det lät som någon försökte få upp vårt lås till lägenheten. Men som sakt man kan inbilla sig väldigt mkt och så var detta fallet. Men det blir inte bättre av att Metro har en artikel om att vecka 43 är den veckan på året som enligt statistik har flest inbrott.. Kul!

Inte blir det bättre av att bageriets j*vla leverens väcker mig vid halv fem på morgonen. What a beautiful monday..


Veckan har bara börjat!

ciaociao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0