Monday!

Kära läsare! Idag har jag gjort slag för svenska folket och.. vaccinerat mig mot svininfluensan.. Och sedan började den andra kursen idag som jag skall läsa "Sharia tillämpning i Sverige och EU". Den var tydligen bara tre veckor så det blir kort och effektivt. Om ni kommer ihåg så skrev jag om en lärare som vi hade haft under en föreläsning om Mänskliga rättigheter och Islam.. Bright man men inte så pedagogisk.. Självklart skall jag ha honom i denna kursen. wellwell

Några av er har undrat om jag mår bra med tanke på ett ganska djupt inlägg som jag skrev igår. Jag mår prima! Det är bara att ibland är det skönt att skriva av sig om saker som händer, men som man inte kan skriva öppet om och samtidigt har en massa tankar om. Det är upp till er läsare att tolka inläggen för jag vet redan vad det jag skriver handlar om.

Nu börjar nog en sen natt med massa plugg.. imorgon är det skolan 0900 som gäller.. Måste laga lunch med.. Jag önskar ibland att man var en bläckfisk eller superwoman, Så man bara kunde göra allt som behövdes göra utan att känna att tiden inte räcker till..

Glöm inte att Jimmy Choos collection för HM släpps på¨lördag. To die for!

ciaociao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0