Wrongwronwron

Åh idag har på ett sätt vart en jättebra dag eftersom jag fick umgås med J en liten stund. Men sedan hände det ngt, och dagen har bara gått utför. Har vart irreterad och supertrött på allt. Cyckeljäveln till klubben gick typ sönder. Ovan cycklist kommer jag hedanefter kalla mig själv - kanske borde lägga till det på CVt... eller NOT
Fick en jättehård träff på armen på träningen och den gör fortfarande ont så nu kommer man bli en smurf. Mycket plugg har det inte blivit och allt har bara gått åt Helv*te..
Om man skall lägga till en sak till på den sämsta dagen på länge så gick träningen kasst... Får ta ut min energi på morgonyogan imorgon, dvs om min trötthet inte tar över så att jag sover när den 'är.. Har vart så trött så jag inte kunnat stå upp nästan

Och vet ni vad det ABSOLUT sämsta är! Jag hatar att vara så här negativ. Det känns inte rätt. Jag är alltid positiv och försöker vara det i alla lägen så jag känner inte riktigt igen min själv när jag blir så här arg..

Aja.

Dags för ett bad och lyssna på Britney Spears.. Det kan ju inte gå fel,, om jag inte halkar och slår mig och råka dra ner stereon så att den trillar i vattnet och jag får en mega elchock - dvs..

Tänk positivt G tänk positivt.

ciaociao



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0