Last time..

Hej mina vänner!
Hemma från sista ryska lektionen innan tentan och den sista för mig - inte för alltid men iaf på Göteborgs Universitet. Måste säga att det är lite sorgligt. Menmen life goes on. Nu är det fokus på tentan som gäller så man hinner inte tänka så mkt.

Berättade aldrig för er igår, men jag är en person som alltid måste ha mkt att göra, annars blir ordet rastlös en stor del av mig, och jag hatar att vara rastlös! Så som uppenbart är, är det jättesvårt att få sommarjobb nu under lågkonjunkturen. Nästan alla arbetsgivare verkar vara ute efter fyra saker:

1. Körkort - vilket jag inte har.. Än!
2. Truckkörkort, - har inte det heller och kommer inte skaffa det heller
3. Personer med utbildning i ekonomi, antingen ekonomisk inriktning från Gymnasiet eller från universietet - Det har jag inte heller. Jag och siffror går inte alltid bra ihop. Läste ju samhäll/samhäll på Hulebäcksgymnasiet
4. Personer  med utbildning inom vård - och det har jag inte heller.

Så jag har vart ganska fundersam över vad jag skall sysselsätta mig med under sommaren, förutom körkort och universiaden. Så igår fick jag ett svar på den frågan. En granne vid pappa har två jätte söta tvillingar, som är tre år gamla och de behöver barnvakt några gånger i veckan under sommaren! Perfekt! Bra på CV. om det blir NY till hösten som aupair, istället för Lund (det vill säga om jag inte kommer in i Lund blir det antagligen NY eller Italien).

Det gulligaste med dessa ungar är att de verkligen är varandras bästa vänner. Var över och hälsade på dem för första gången igår och de var så söta mot varandra. Skrattade med och åt varandra så att de kiknade, och mamman berättade att de nästan aldrig bråkar - om inte den ena har en sak som den andra vill ha för då brukar det bli fight. Men då skall fredsmäklaren G komma in och mäkla fred.

Ser lovande ut iaf

nu måste jag äta. Barnträning och träning sedan

later

peace

ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0