Bracelet time

Imorgon startar dagen med ett yogapass och sedan kondition och styrka. Måste till polisen för att göra en kopia av mitt pass till Universiaden ( eller räcker det med en vanlig kopia?) Sedan blir det igen till skolan för att få ett intyg om att det studieintyg idag verkligen är giltigt. Hm mycket papper imorgon igen..

Dagen blir lugn  iaf  men på kvällen hålls en tjejfestGLOW. Så det blir det av i höga klackar och spaning på Goodiebagsen haha. För en gångs skull är jag ju hemma ihelgen. Inga tävlingar eller liknande och det är sjukt skönt att bara kunna andas ut.
Skall ordna med mammas flytt, rensa garderob och andra saker, typ gamla leksaker vi inte behöver. Tro att vi har många i och med att vi är fyra barn i familjen. Herregud. Men med lite bortskänk kan man göra många andra barn glada som verkligen behöver sakerna. Vi brukar alltid skänka till Röda korset som ger vidare leksakerna till barnen i krigsdrabbade områden eller till sjukhus där barn som har sjukdomar och ofta får gå till doktorn, eller skall göra någon otäck operation etc får dessa som present! Åh älskar att ge bort presenter.

På tal om presenter börjar det bli högtid att handla in alla studentpresenter..


Nu skall här nog sovas, men skall nog göra lite armband innan

ciaociao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0