Dreams are coming true

Det finns folk som drömmer om ett bättre liv. Det finns dem som drömmer om berömmelse och framgång. De finns desom drömmer om den eviga kärleken. De finns de som drömmer om den nya väskan från Balanciaga eller Prada. De finns de som drömmer om att människor skall leva i fred och förståelse med varandra. De finns de som drömmer om vänskap, tillit och förståelse. De finns de människor som drömmer om att  få bekräftelse. De finns de människor som drömmer om att kunna dricka rent vatten eller kunna ge sina barn den bästa uppväxten. De finns de människor som drömmer om karriär och framgång inom utbildning. De finns de som drömmer om att få chansen att få en utbildning.

Vi alla drömmer om mycket och drömmar är bra. Det är ett sätt för oss att utveckla oss som människor och sätta mål till speciella saker som vi vill uppnå. Drömmer man om att bli världsbäst inom en idrott så vet man att det krävs mkt träning. Drömmer man om drömjobbet, då krävs det slit med pluggandet. Allt som vi sliter med för att nå våra mål, det är det slitet som är bron över från dröm till verklighet.

Drömmar får oss människor att växa som individer och skapa förstålese för våra medmänniskor. Drömmen är det lilla extra i den gråa vardagen som helt plötsligt kan göra vardagen lite roligare.

Men allt kan vi inte få genom att drömma. Våra materiella drömmar och drömmar om att lyckas nå framgång är antingen ett drag bort med ett plastkort eller en slitande och en vilja utan desslike

Sedan har vi de drömmar som inte vi själva kan påverka. Drömmen om att hitta kärlek eller vänskap. Att hitta inre lycka eller upplysning. Det är dessa drömmar som är svårst att påverka, för här krävs inte bara du själv utan även en annan part. Någon annan. En person. Som drömmer samma dröm som dig.
Det är dessa drömmar som kan göra oss olyckliga men också de drömmar som kan göra oss till de lyckligaste personera i världen. Några av oss får uppleva detta gång efter gångmedan andra aldrig får uppleva det. Men drömmen finns alltid kvar att drömma och det är viktigt att hålla drömmar och fantasi vid liv - annars riskerar vi att leva i en robotvärl utan önskningar och känslor. Utan kärlek och glädje.

Jag drömmer hela tiden. Drömmen får mig att för bara en stund komma bort från det världsliga livet, till ett liv där allt går min väg. Men återvända till verkligheten det gör jag alltid. För det finns nog inget som är så tragisk som en människa som fastnar i sin drömvärld, och sedan lever vidare iden. Världen förvandlas från en underbar sagovärld till en värld full av lögner.

Nej de drömmar som man drömmer skall man drömma vidare om, och när man vaknar upp skall man göra allt som står i ens väg till att förverkliga detta. Så att drömmen kan bli sann. Drömmarna vi har bygger på oss själva, men utan stöd, support, kärlek, tillit, glädje och förståelse kan de aldrig bli sanna. Vänner och familj är delvis den skruvmejseln vi behöver använda för att få skruven in i väggen. Det är dessa peroner som vi måste hålla hårt i - för liksom dem kan även vi vara en del på vägen för att deras drömmar skall komma att bli sanna.
Det är de personer vi älskar och det är dessa personer som älskar oss. Det som är viktigaste för oss alla oavsett dröm eller verklighet är att ha nära och kära runt omkring sig. Det är då man mår som bäst.

So keep dreaming on, and the dreams will come true.






ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0