A tout a l'heur

Mes amis sont Paris! Yes L och V har begett sig till Kärlekens stad för att hälsa på AM och J som bara har några dagar kvar av sin tre månaders vistelse där.. Detta innebär att jag och AN har lägenheten för oss själva i några dagar och vad skall man säga.. Det är tomt..

Båda kommer att ha massa jobb att göra så, jag som trodde att jag och AN skulle ha riktiga bra dagar (vi saknar självklart V och L men man får ju passa på att ha roligt också när de är i Paris), visar sig bli plugg och jobb dagar. Lördag är det iaf utgång..

Skolan idag var helt okej, snyggläraren som vi har nu visade sig vara pappa, så JvP fick se sig besegrad.. Kom hem med lite extra muskler efter att ha burit på ett ton nyinköpta böcker.. kurslitteraturen.. tyckte det var dags att köpa den efter att inte ha orkat göra det på två veckor..

Det blir träning ikväll och massa plugg. Sedan klockan 0930 börjar jag jobba imorgon.. Så det kommer bli spännande. Har världens roligaste  och sociala chef som gärna delar med sig av ALLT så det finns alltid små berättelser eller händelser att  höra..


Au revoir

ciaociao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0