Chapter numero uno

Ibland går livet åt helt fel håll, ibland i den rätta riktningen som man aldrig trodde att livet skulle gå i. Förhoppningar och drömmar blir sakta en verklighet som jag aldrig trodde skulle bli till .. ja just det verklighet.

Okej jag har inte blivit frälst, inte heller uberreligiös, jag har inte vunnit på lotto, blivit kär, eller gift mig på en strand i Frankrike med en rik snubbe och kan leva glitter och glamour i resten av mitt liv, inte heller har jag träffat påven, jag har inte skaffat pojkvän eller kvalat in till OS, jag ligger inte topp 64 på världsrankingen och jag har heller inte lyckats gå på vatten.

Nej jag har kommit in på den utbildning som jag aldrig trodde att jag skulle komma in på eftersom jag var reserv 26 - av femhundra sökande tog de bara in 25. Med en 26e på listan av reserver såg det dystert ut till jag läste antagningsbeskedet. Hello Lund och Malmö för tre år framöver. Utbildningen då? Jo mänskliga rättighetersstudier. Den första i sitt slag någonsin i Sverige. Nu skall jag och SZ rädda världen.
 
Så från och med den 27e augusti gott folk kan ni kalla mig skåning. Nytt kapitel - öppnar nya dörrar - ger nya utmaningar.



ciaociao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0