You dont let him walk over youre heart

Dear friends!

Idag blir det ett litet seriösare inlägg. Kärlek. Det är inte heller lätt, det känns inte heller alltid svårt. Men när vägen sedan har ett vägskäl mellan två vägar, att fortsätta eller att starta ett nytt kapitel - det är då det svåra kommer in bilden. Kärlek kan vara det finaste som finns, och det kan få en att totalt bli ett nervvrak.

Alla önskar vi oss kärlek och gemenskap, alla avfärdar vi sorg och ledsamhet. Men för att ta oss igenom sorgen behöver vi ibland också gå igenom det svåra för att på så sätt bli starkare människor. Vi är alla starka individer på insidan - men när någon vi älskar lämnar en - då förvandlas vi alla till de tunnaste porslindockor, som genom att bara hålla i dem går sönder. Det är inte lätt. Men man måste gå igenom det. Det kommer ta tid och det kommer vara ledsamt. Men kom ihåg att det alltid finns någon annan som vill hålla din hand. Det finns alltid vänner och familj runt omkring som tillsammans skall hjälpa dig gå igenom detta. Detta för att de (vi) älskar dig.

Det är svårt nu. Men älskling du har redan gjort framsteg. Rösten i telefonen visade på en independent woman. En tjej som är stark nog att klara av detta. Och vi skall hjälpa dig. Du har redan tagit första steget med att konstatera att du inte kan ändra på något, att det bara är att acceptera och gå vidare. Det är något han aldrig kommer förstå. Du har redan ett enormt försprång. För när han grubblar över att han begått sitt livs misstag, då lever du livets bästa dagar. Även om de dagarna känns långt borta - är de inte så långt borta. De dagarna kommer att komma och de kommer komma till dig. Du är värd någon som älskar dig och bryr sig. Det gör dina vänner och familj och vi är här för dig.



Tankar kommer spinna i ditt huvud - varförvarför varför. - förklaring- varförvarför varför. Men det finns inte alltid förklaringar - tro mig jag vet även om jag inte gått igenom samma sak. Jag finns här för dig och du kommer klara detta. Blicka framåt och tänk positivt även om det är svårt. Förträng det du vill förtränga men kom ihåg fina minnen. Kanske inte just nu när ilskan och sorgen är som störst. men om ett tag då du känner att du klarar att plocka fram dem igen. Det finns många som skulle be på sina bara knän att få att bli din. Du behöver den bästa!


Jag älskar dig och finns här för dig! Du kommer klara det här. Och jag finns för dig tjugofyra timmar av dygnet.


ciaociao


 Peace


till dig!

http://www.youtube.com/watch?v=yVaG4_lZ_-U



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0