Stressfull sunday

Nu har jag kommit hem precis från jobbet, fötterna värker, magen kurrar och jag har inte ätit på sex-sju timmar, och inte suttit ner på åtta. Herregud. Ungefär hela Sveriges befolkningar i kaffebeställningar har jag gjort, mellan latte verkar bli ett säkert val för folk. Disk överallt, folk överallt. Nej usch och sedan städning på det. Jag HATAR att städa ! Och en sak kan jag säga, jag skall aldrig, aldrig, mer jobba en helg på ett café. fy fan. Jag är glad över mina torsdagar. Thats it.

Ikväll blir det bio med L, AM och J. Men det är inte förrän om några timmar. Imorgon känns det verkligen som jag kan börja träna igen. I love it. Sedan åker IT till Barcelona imorgon, så det är en liten sorglig dag.

När jag gick hem från jobbet, så såg jag en liten pojke med sin mamma som skulle lära sig att cykla utan stödhjul . Åh jag minns själv den lyckokänslan när man lärde sig cykla alldeles själv för första gången. Min cyckel var rosa och det var en varm sommardag hos mormor och morfar nere i Skåne. Hade smygövat lite med pappa innan, sedan sprang jag in och kallade ut alla som var hemma för att de skulle titta. Och visst gick det bra. Den sommaren fick man några skrapsår på knänen som man sedan hade när man kom tillbaka till skolan när höstterminen satte igång. Nu är det många år sedan men jag verkligen minns hur stor man kände sig. Pojken hade sin cykla utan stödhjuls dag idag. Och siken fart han hade, mamman hade lite svårt att hänga med när hon sprang brevid honom iaf han skulle trilla. Åh jag blir så glad när man ser barn. Speciellt om de håller på att lära sig ngt, frågar ngt eller ja bara är. De är alltid så nyfikna och hittar alltdi på ngt nytt. De slutar aldrig lära sig. 

Sweet..

 Idag, förutom världens varmaste duntäcke och ett nytt mjukis set vill jag ha detta. 
Kommer från Nelly.com och är designat av Angela Gotburn. 

   eller detta från Ms Bijoux

Det rosa kostar runt 100lappen och det blå ca 270 kronor


Ha en super söndag

Catch up later

ciaociao

Kommentarer
Postat av: Emma "Miss Perfect"

vad fina armband :)

allt bra ?



// Emmsan

2008-09-21 @ 20:12:11
URL: http://emmsanatpea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0