Stella...

Igår blev en lååång dag därför blev det ingen update. Dagen bestod utav fika med L och hennes vän Jasmine, sedan kom AM förbi med, Träffade JvP på stan för att diskutera mask till kvällens fest på barsidan. Hittade min på buttericks för 169 picks så jag var nöjd haha,försökte hitta masken på Buttericks hemsida men man fick inte låna bilder eller kunde inte ens spara dem, men den är röd, guld och med fjädrar, hette venetiansk dam. Sounds good. Köpte min rosa plattång, en vit lite baggy tee, liknadne LC har i tidigare inlägg och ringar.

Sedan mötte jag och AM  upp Moa och gick och fikade för att sedan möta upp L och J på valand, där självklart ALLA var påväg til Håkan konserten på Liseberg. Det fanns inte utrymme för en endaste liten fot i vagnarna. Men vi traskade glada bort mot topbaren på Scandic Rubinen för ett glas vin, självklart blev mitt sörplande från en cola light då jag hade tävling idag. Vi behöver inte ens diskutera hur det gick. K-A-T-A-S-T-R-O-F

Nu har äntligen världens bästa Stella kommit. Vår/min kattunge. Åhh sååå sweet är hon och en riktigt nyfiken diva. Vet inte riktigt vart hon är nu i huset men någonstans iaf. Bild kommer så fort jag har fått tag på en kamera, och hittat henne.

Nu skall jag sätta mig och kika på Just my luck med Lindsay, sedan göra mig iordning för tonight.

Au revoir, ciaociao

Later


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0