It´s sunny outside today..

Det är någonting med hösten som bara ger en unik känsla. Vet inte om det handlar om att man fyller år, och att man som lite räknade ner alla lördagar tills man fyllde år. 40 stycken lördagar på ett år. Sedan var det ens födelsedag. Nej, nu när man blir äldre börjar faktiskt födelsedagarna att spela mindre roll. Men hösten ger fortfarande en unik känsla. Speciellt som det är nu när löven börjar ändra färg men samtdigit så är det varmt i luften. När det är sådant här väder då blir jag glad. Ett lyckorus. Men när regnet faller då förvandlas ruset till ett rys. Ibland är det ganska mysigt när det regnar men oftast ganska tråkigt. Tur att det är sol idag då.

Kom hem från gymmet för ungefär en och en halvtimma sedan, sedan dess har jag inte gjort så mkt, ätit frukost och städat, Skall snart iväg och jobba. Träffar C imorgon istället, hon har precis börjat med sitt projektarbete i trean och av erfarenhet vet jag att det arbetet är det absolut värsta som finns. Jag hatar det!

Annars händer det inte mkt idag. Har gjort en god gärning iaf. Hjälpte en gammal dam upp på bussen. Då blev hon glad och då blev jag glad. 
Tänk vad lite som kan göra en människa glad..

Nu skall jag fixa naglarna, måste måla dem. Det finns absolut inget värre än avskalet nagellack. Det ger mig rysningar

Au revoir


MK Olsen behöver också måla sina naglar.


Later! 

ciaociao 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0